Sådan sporer du en persons placering med telefonnummer UK

Sådan sporer du en persons placering med telefonnummer UK

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

I en verden, hvor mere end 6,8 milliarder mennesker ejer en mobiltelefon, er virtuelle møder blevet mere populære end nogensinde før. På trods af de mange fordele ved disse praktiske enheder, er der nogle, der bruger dem af de helt forkerte grunde. Heldigvis kan du finde en telefon i Storbritannien ved hjælp af en række forskellige metoder.

Læs videre for at lære, hvordan du sporer et mobilnummer i Storbritannien.

Indholdsfortegnelse

Spor iPhones placering efter telefonnummer med familiedeling

Family Sharing er en unik sporingsløsning fra Apple. Denne tjeneste giver brugerne mulighed for at dele deres placering med familiemedlemmer, enten via iMessages eller via Find My-appen.

Hvis du ønsker at bruge Familiedeling til at spore et britisk telefonnummer, skal du først slå lokationsdeling til på den pågældende Apple-enhed. Her er, hvordan du gør:

 • Start den Find min app på deres iPhone, og vælg fanen "Personer".
 • Klik på dit navn fra listen, der vises nederst på skærmen.
 • Vælg dit navn igen for at se menuen
 • Tryk på indstillingen "Del min placering"

Når denne indstilling er aktiveret, kan du finde et mobilnummer i Storbritannien ved at starte "Find My" på din iPhone og vælge navnet på den ønskede iPhone. Hvis enheden er online, vil dens live-koordinater blive vist på et kort.

Læs også: Sådan sporer du et telefonnummer i Nigeria

banner

Sådan sporer du et mobilnummers placering via iCloud.com

En anden måde at spore et telefonnummer i Storbritannien gratis er ved at bruge iCloud, en skybaseret tjeneste, der giver Apple-brugere mulighed for at lokalisere deres Mac, iPhone, iPad, AirPodsб og meget mere.

For at bruge denne løsning skal du først sikre dig, at "Find My" allerede er konfigureret på målenheden, og at den er online.

Sådan sporer du et nummers placering på iCloud.com:

 • Besøg https://icloud.com/find og vælg "Alle enheder"
 • Vælg navnet på den enhed, du gerne vil finde
 • Hvis enheden er online, kan du se dens position på et kort.
 • Hvis du ikke kan finde enheden, vil du se en "Offline"-status lige under dens navn.
 • I dette tilfælde oplyses iPhonens sidst kendte placering normalt i 24 timer. Du kan klikke på "Giv mig besked, når den er fundet", hvis du ønsker at få en e-mail, når den kommer online igen.

Sådan finder du en telefon ved hjælp af dens IMEI-nummer

Alle telefoner er udstyret med et IMEI-nummer (International Mobile Equipment Identity), som ganske enkelt er en unik enhedskode, der hjælper med at skelne en telefon fra en anden. Imponerende nok kan du spore et britisk mobilnummer ved hjælp af IMEI Tracker.

Denne webbaserede løsning giver brugerne mulighed for at få en telefons præcise placering ved hjælp af dens IMEI-nummer. Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du kan bruge IMEI GPS phone tracker UK:

 • Besøg https://imei-tracker.com/track/ i din foretrukne browser
 • Indtast IMEI-koden i det tomme felt, og vælg dit land.
 • Klik på "Spor IMEI"
 • Find målenheden på et kort

Så nemt er det at spore et telefonnummer i Storbritannien ved hjælp af IMEI-nummeret. Du kan finde folk i London, Birmingham, Leeds og andre byer i Storbritannien med et enkelt klik på en knap.

Spor og opspor et nummer i Storbritannien ved hjælp af Detectico

detectico uk

Detectico er en kraftfuld geo-tracking-tjeneste, der hjælper brugere med at lokalisere enhver type telefon alene ved hjælp af dens nummer. Denne løsning fungerer ikke kun i Storbritannien, men også i hele verden.

Du kan bruge denne nummersporingstjeneste i Storbritannien på alle netværksoperatører som Vodafone UK, EE, Three, O2, GiffGaff og Sky Mobile. Bemærkelsesværdigt nok fungerer denne tjeneste på alle telefonmodeller, inklusive gamle enheder.

Selvom Detectico ikke er gratis, anses den for at være næsten gratis på grund af dens dejligt overkommelige priser. Du skal bare betale $0.89 for en dags sporing af et ubegrænset antal telefoner. Almindelige abonnenter skal betale $49.80 om måneden, hvilket er en relativt billig pris.

Hvordan fungerer Detectico?

Det bedste ved at bruge Detectico til at spore mobiltelefonnumre i Storbritannien er diskretionen. Du behøver ikke at installere noget spyware på målenheden, hvilket betyder, at de aldrig vil få mistanke om, at du sporer dem.

Følg disse retningslinjer for at spore et mobilnummer i Storbritannien ved hjælp af Detectico:

 • Besøg https://detectico.com/ i din standardbrowser
 • Klik på "Log ind" for at logge ind på din konto, eller opret en gratis konto.
 • Indtast det nummer, du ønsker at finde, i det tomme felt, og klik på "Locate". Husk at ændre landekoden til +44, hvis du bor i Storbritannien.
 • Vælg en passende besked, der indeholder sporingslinket, eller lav en tilpasset tekst, og send den.
 • Vent på, at din modtager modtager beskeden, og tryk på linket.
 • Begynd at spore deres live-placering på et kort

Detectico giver et væld af fordele, som simpelthen ikke kan overses. Bortset fra at spore telefonnumre i Storbritannien diskret, er denne løsning billig, og den fungerer på alle telefontyper uanset land eller netværksoperatør.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg finde nogen via deres telefonnummer i Storbritannien?

Det er bestemt muligt at finde en persons placering alene ved hjælp af deres telefonnummer, hvis du bruger remote geo-tracking-løsninger som Detectico. Sådanne tjenester kræver ikke, at du installerer nogen app på målenheden.

Hvordan kan jeg spore et mobilnummers placering i realtid?

Detectico giver nøjagtige lokaliseringsoplysninger for enhver telefon i realtid. Denne tjeneste er meget brugervenlig og billig.

Hvad er den bedste metode til at spore et britisk telefonnummer?

Hvis du ønsker at spore mobilnumre i Storbritannien uden at blive opdaget, er Detectico dit bedste bud. Den dækker hele verden og kræver ingen installation.

Læs også: Spor telefonnummer i Australien: Detaljeret guide

Konklusion

Detectico er den bedste nummertracker i Storbritannien lige nu, så abonner i dag og begynd at lokalisere et ubegrænset antal enheder. Denne tjeneste fungerer online ved at sende dit mål en lokaliseringsanmodning og bede dem om at klikke på et sporingslink. Det er en enkel løsning, der virker, og som gør sporing af telefonnumre Detectico er den bedste måde at spore personer på i Storbritannien.