Infotracer vs Detectico

InfoTracer vs. Detectico: Bäst InfoTracer alternativ

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

I en värld fylld av 4,9 miljarder internetanvändareatt försöka hitta en person med hjälp av ett telefonnummer kan kännas som att hitta en nål i en digital höstack. Det är här verktyg som InfoTracer och Detectico kommer in i bilden. Men vilket är egentligen bäst? I det här inlägget jämför vi InfoTracer och Detectico och belyser deras funktioner, effektivitet och användarupplevelse. 

Så om du har kämpat med beslutet om vilket verktyg du ska använda, håll ögonen öppna. Du kommer snart att få lite klarhet!

banner
Innehållsförteckning

Vad är Infotracer?

Infotracer

InfoTracer är en omfattande plattform för uppslagning av användarnamn som syftar till att stärka användare med information. Det ger tillgång till över 5 miljarder poster, som täcker många detaljer, inklusive telefonnummer, adresser, e-postadresser, sociala medieprofiler och offentliga register.

Hur fungerar Infotracer?

Tänk dig att kunna hitta sociala medier via telefonnummer. Låter imponerande, eller hur? Det är precis så InfoTracer fungerar. Den sorterar igenom mängder av data och organiserar dem i enkla, lättförståeliga rapporter för användarna. 

Men bara en heads up - vissa användare har problem med att ta bort personlig information från plattformen. Men om du letar efter några detaljerade bakgrundskontroller kan InfoTracer vara värt ett skott!

Viktiga funktioner i InfoTracer

InfoTracer är ett omfattande verktyg som ger dig tillgång till ett brett spektrum av offentliga register och personlig information. Här är några av de viktigaste funktionerna som gör att det sticker ut:

  1. Omvänd sökning av e-post: Ange e-postadressen så kommer InfoTracer att ta fram information om avsändaren, inklusive namn, profiler på sociala medier och offentliga register.
  2. Omedelbar telefonupplysning: InfoTracer ger dig uppringarens namn, adress och mycket mer. Den här funktionen kan hjälpa dig att återknyta kontakten med personer som du har tappat kontakten med.
  3. Sök efter användarnamn: Oavsett om det är en misstänkt användare på ett forum eller någon som använder en pseudonym på en dejtingsajt, kan sökningar efter användarnamn på sociala medier hjälpa till att avslöja deras identitet.

Vem behöver Infotracer?

Vem älskar inte lite detektivarbete, eller hur? Men låt oss komma till saken och se vem som verkligen behöver InfoTracer.

  • Företagsägare: För granskning av potentiella partners.
  • Rekryteringsföretag: Att genomföra bakgrundskontroller av kandidater.
  • Enskilda personer: Att återknyta kontakten med vänner eller familj som man förlorat för länge sedan.
  • Partnersökande på nätet: För att verifiera äktheten hos profiler.

Vi presenterar det bästa alternativet till Infotracer

Har du någonsin försökt hitta ett namn via telefonnummer och inte fått de resultat du ville ha? Vi kom över ett InfoTracer-alternativ som faktiskt levererar! Det heter Detectico. 

Vad är Detectico?

Detectico är en omfattande tjänst som erbjuder mer än bara ett sätt att hitta namn via telefon antal. Det är en 3-i-1-lösning som inte bara hjälper dig att hitta personlig information via telefonnummer, utan också spårar platser och kontrollerar om dina nummer och e-postmeddelanden har äventyrats.

Den verkliga skönheten med Detectico ligger i dess tillgänglighet. Du kan använda den från vilken enhet som helst - du behöver inte oroa dig för kompatibilitet eller installationer. 

Detectico:s metod för omedelbar sökning av telefon, e-post och användarnamn

Nyfiken på hur man söker upp någon via telefonnummer med Detectico? Det är lika enkelt som 1-2-3.

  1. Börja sökningen: Gå över till detectico.com. Du ser ett sökfält direkt på hemsidan. Det är här du anger det telefonnummer, e-post eller användarnamn du är nyfiken på.
  2. Utför sökningen: När du har angett dina uppgifter trycker du bara på knappen "Detektera".
  3. Granska rapporten: Detectico kommer att generera en rapport inom några minuter. Rapporten innehåller det namn som är kopplat till telefonnumret, var numret finns och även om det finns några dataläckor kopplade till de uppgifter du angav.

Infotracer vs Detectico Instant Phone, Email & Username Lookup Funktionsjämförelse

Hur står sig InfoTracer i jämförelse med Detectico? Är de liknande, eller har den ena en fördel över den andra? Låt oss jämföra dem och hålla ett öga på alla funktioner som kan göra e-postuppslagning gratis Gmail till en lek.

Användarupplevelse

När det kommer till kundupplevelse, både Detectico och InfoTracer verkar ha satt sina spår. En snabb titt på recensionswebbplatser som Trustpilot och Sitejabber avslöjar att kunder i allmänhet är nöjda med båda tjänsterna. Detectico, till exempel, har betyget 4,33 stjärnor på Sitejabber. På samma sätt har InfoTracer också fått positiva recensioner från sina användare.

Jämförelse av användargränssnitt

Att ta sig runt i en app eller på en webbplats ska vara enkelt, eller hur? Låt oss prata om hur Detectico och InfoTracer står sig mot varandra.

Detectico håller det enkelt. Med sin minimalistiska design är det lätt som en plätt att hitta rätt. Det är rent, det är intuitivt - det är ett enkelt sätt att söka efter användarnamn på sociala medier.

InfoTracer, å andra sidan, går in för detaljer. Den har separata fält för e-post, telefonnummer, användarnamn - allt möjligt. Detta kan överväldiga vissa användare, men för dem som behöver specifik information kan detta vara ett plus.

Omedelbar sökning av telefonnummer, e-postadress och användarnamn Effektivitet och noggrannhet

Så du undrar vilken app som är bäst när det gäller omvänd e-postsökning? Vi har satt Detectico och InfoTracer på prov.

Vi testade dem på nummer som vi redan visste en del om. Och gissa vad? Detectico var snabb på bollen. Den hittade informationen snabbare, vilket gör den till en riktig tidsbesparare. InfoTracer gjorde också bra ifrån sig, men Detectico hade övertaget med sin snabbhet och precision.

Lista över de 5 bästa alternativen till Infotracer 

Letar du efter andra sätt att spåra telefonnummer? Här är fem alternativ som kanske kan göra susen:

Detectico 

Detectico_Lokalisering1

Detectico är en speedster. Snabb, exakt och pålitlig. Den är perfekt för att identifiera irriterande okända uppringare och även för att spåra borttappade telefoner.

Social kattfisk

Social kattfisk

Möt SocialCatfish, ditt go-to verktyg för användarnamnsuppslagning. Dessutom är dess funktioner för personsökning ganska imponerande.

Numlooker

Numlooker

NumLooker håller det enkelt. Ett okomplicerat verktyg som gräver fram detaljerad information om okända personer. 

Emobilspårare

Emobilspårare

Detta kostnadsfria verktyg spårar telefonnummer över hela världen och hjälper dig att blockera oönskade samtal. Snacka om att uppgradera telefonsäkerheten!

Ufonbok

Ufonbok

Sist men inte minst, USPhonebook. Den erbjuder gratis uppslagning av telefonnummer och en djupdykning i offentliga register. 

Vilken app ska du välja?

Detta är den verkliga frågan, eller hur? Är InfoTracer det bästa valet, eller kan ett av dessa alternativ passa bättre för dig? Medan alla appar vi har diskuterat har sina styrkor, om vi var tvungna att välja en favorit, Detectico skulle vara vårt bästa val.↳

Varför då, undrar du? Jo, Detectico platsspårning via telefonnummer är som en allrounder i vårt sortiment. Den är snabb, exakt och gör ett enastående jobb med att identifiera okända uppringare och spåra borttappade telefoner. Det är ganska mycket täckt på alla fronter.

Slutsats 

Så, du har ett telefonnummer och du är på uppdrag att hitta en person via telefonnummer. Lätt som en plätt! Vi har testat de bästa InfoTracer-alternativen och har kommit fram till en klar vinnare som kommer att hjälpa dig att spåra den information du behöver. Detectico är vårt toppval för dess hastighet, noggrannhet och omfattande funktioner. Ge det ett försök och se resultaten själv.