Πώς να βρείτε ένα χαμένο iPhone χωρίς Find My iPhone

Πώς να βρείτε ένα χαμένο iPhone χωρίς Find My iPhone

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Όταν χάνεις το τηλέφωνό σου, χάνεις περισσότερα από την επαφή σου με τον κόσμο. Ακόμα κι αν τα πράγματα έχουν αντίγραφο ασφαλείας στο cloud, μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικό να ξεκινήσετε από την αρχή — πόσο μάλλον ακριβό. Όταν χάνεται ένα τηλέφωνο, είναι πάντα καλύτερο να προσπαθείτε να το βρείτε, ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο να το κάνετε. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς να βρείτε ένα χαμένο iPhone χωρίς το Find My Phone.

Πίνακας περιεχομένων

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα iPhone χωρίς Find My iPhone;

Παρόλο που το Find My είναι ο τρόπος με τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν τα χαμένα τηλέφωνά τους (σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, 69% του Gen Z και 77% των millennials χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή), υπάρχουν τρόποι να βρείτε το iPhone σας χωρίς Find My iPhone. Εάν έχετε άλλη εφαρμογή παρακολούθησης ή Apple Watch, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το βρείτε χωρίς αυτούς.

Εάν έχετε Apple Watch, μπορείτε να το συνδέσετε στο τηλέφωνό σας με το ίδιο Apple ID. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google για να βρείτε ένα iPhone που λείπει (αν είχατε κοινή χρήση τοποθεσίας και ρυθμισμένο το χρονολόγιό σας). Σε σοβαρές περιπτώσεις, ίσως μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό IMEI σας.

banner

Τρόποι παρακολούθησης iPhone χωρίς Find My

Εάν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για το πώς να βρείτε το iPhone χωρίς Find My iPhone.

Χρησιμοποιήστε μια αποκλειστική εφαρμογή παρακολούθησης

Detectico el

Μία από τις πρώτες επιλογές που έρχονται στο μυαλό είναι η εφαρμογή παρακολούθησης Detectico. Αυτό είναι ένα χρήσιμο διαδικτυακό εργαλείο που δεν απαιτεί καμία άλλη φορητή συσκευή να το χρησιμοποιεί επειδή λειτουργεί από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Επιπλέον, λειτουργεί από οπουδήποτε στον κόσμο, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει σήμα κινητού τηλεφώνου τριγύρω. Εάν αναρωτιέστε πώς να εντοπίσετε το iPhone χωρίς Find My iPhone, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Detectico αντίστροφα για να μάθετε ποιος σας καλεί και επίσης να αναζητήσετε τον δικό σας αριθμό για να δείτε εάν υπάρχουν διαρροές δεδομένων που σχετίζονται με αυτό.

Δείτε πώς λειτουργεί για την παρακολούθηση της τοποθεσίας ενός χαμένου τηλεφώνου:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο Detectico.
 2. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και ένα εξατομικευμένο μήνυμα και κάντε κλικ στο «εντοπισμός».
 3. Το μήνυμα θα σταλεί με σύνδεσμο. Εάν κάποιος έχει βρει το τηλέφωνο και μπορεί να κάνει κλικ στον σύνδεσμο, θα μπορείτε να δείτε πού βρίσκεται το τηλέφωνο.

Το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι βασίζεται στο ότι κάποιος έχει βρει το τηλέφωνο. Βασίζεται επίσης στο ότι μπορούν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που αποστέλλεται από το Detectico.

Χάρτες Google

Χάρτες Google

Αν αναρωτιέστε πώς να βρείτε ένα χαμένο iPhone χωρίς Find My iPhone δωρεάν, μπορείτε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε το χαμένο iPhone χωρίς να χρειάζεται να κάνετε λήψη εφαρμογών.

Αυτή η μέθοδος βασίζεται στο ότι έχετε προηγουμένως ρυθμίσει και επιτρέψει την κοινή χρήση τοποθεσίας στο Χρονολόγιο Google. Για παράδειγμα, το χρονολόγιό σας θα εμφανίζει το ιστορικό τοποθεσίας, τα ταξίδια που έχετε κάνει και τα μέρη που έχετε επισκεφτεί. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το χαμένο iPhone χωρίς εφαρμογή, η πρόσβαση στο Χρονολόγιο Google μπορεί να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες τοποθεσίας. Ωστόσο, δεν λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και υπάρχει κάποια καθυστέρηση.

Ωστόσο, εάν χάσατε το iPhone σας, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη συσκευή για να συνδεθείτε στο Χρονολόγιο Google και να δείτε πού εγγράφηκε τελευταία φορά στο δίκτυο. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε ένα χαμένο iPhone που είναι απενεργοποιημένο. Γιατί ακόμα κι αν η μπαταρία έχει τελειώσει από τότε που την έχασες, θα ξέρεις που ήταν η τελευταία της θέση.

Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε:

 1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφθείτε www.google.com/maps/timeline.
 2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.
 3. Αναζητήστε το τηλέφωνό σας και επιλέξτε «σήμερα» για να δείτε πού βρίσκεται το τηλέφωνό σας ή την ημερομηνία που χάσατε το τηλέφωνό σας, για να δείτε πότε πήρε μια τοποθεσία για τελευταία φορά.

Apple Watch

Apple Watch

Ένας άλλος τρόπος για να παρακολουθείτε ένα iPhone χωρίς Find My iPhone είναι χρησιμοποιώντας το Apple Watch σας. Ωστόσο, αυτό δεν θα λειτουργήσει με το Apple Watch κανενός. Πρέπει να είναι με ένα Apple Watch που έχει συζευχθεί με το τηλέφωνό σας εκ των προτέρων και πρέπει να είναι εγγεγραμμένο στον ίδιο λογαριασμό Apple ID.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε να βρείτε το iPhone σας με αυτόν τον τρόπο, ακολουθούν τα βήματα:

 1. Ανοίξτε το Apple Watch σας.
 2. Βρείτε την εφαρμογή Εύρεση συσκευών.
 3. Από τις συσκευές που εμφανίζονται στη λίστα, επιλέξτε το iPhone σας.
 4. Εάν το ρολόι σας μπορεί να το εντοπίσει, θα εμφανιστεί σε έναν χάρτη που δείχνει τη θέση του. Θα μπορείτε να δείτε βασικές πληροφορίες, όπως η απόσταση του από εσάς και πόση φόρτιση έχει. Θα δείτε επίσης πότε συνδέθηκε τελευταία φορά σε δίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του Wi-Fi.
 5. Εάν δεν είναι ορατή καμία τοποθεσία, σημαίνει ότι το ρολόι δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνο. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να ζητήσετε από το ρολόι σας να σας ειδοποιεί όταν βρεθεί. Έτσι, εάν κάποιος συνδέσει το τηλέφωνό σας στο διαδίκτυο, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο ρολόι σας.

Αριθμός IMEI

IMEI

Κάθε φορητή συσκευή έχει έναν αριθμό IMEI που είναι μοναδικός. Όταν χάνετε ένα τηλέφωνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό IMEI για να βρείτε τη θέση του. Αν αναρωτιέστε πώς να βρείτε ένα iPhone που λείπει, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τον αριθμό IMEI του. Εάν δεν ξέρατε προηγουμένως τι ήταν αυτό πριν χαθεί το τηλέφωνό σας, θα μπορείτε να το βρείτε στο κουτί στο οποίο ήρθε. Μπορεί επίσης να εμφανίζεται στον λογαριασμό του τηλεφώνου σας.

Με αυτόν τον αριθμό, μπορείτε να ζητήσετε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας να βρει το iPhone σας. Είναι επίσης σημαντικό να δώσετε αυτόν τον αριθμό στην αστυνομία, ώστε να μπορεί να σας επιστρέψει το τηλέφωνό σας εάν βρεθεί και παραδοθεί.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό IMEI για να εντοπίσετε το iPhone σας.

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε υπολογιστή ή άλλη συσκευή.
 2. Πηγαίνετε στο www.trackimei.net και μετά πληκτρολογήστε το IMEI του τηλεφώνου.
 3. Κάντε κλικ στην «Αναζήτηση».
 4. Ο ιστότοπος θα σας δείξει την τοποθεσία κατά προσέγγιση.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμογή εύρεσης του τηλεφώνου μου: Οι καλύτερες εφαρμογές στην αγορά

Τι να κάνετε εάν χάσατε το iPhone σας

Όταν οι άνθρωποι χάνουν τα iPhone τους, ρωτούν συχνά μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα iPhone χωρίς Find My iPhone; Σε αυτό το άρθρο, σας δείξαμε πολλούς τρόπους για να εντοπίσετε ένα iPhone χωρίς Find My iPhone, ώστε να γνωρίζετε ότι η απάντηση σε αυτό είναι ναι.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές εάν χάσατε το iPhone σας:

 • Εντοπίστε το. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να εντοπίσετε πού βρίσκεται το τηλέφωνό σας. Σκεφτείτε πότε το είχατε τελευταία φορά και πώς θα μπορούσε να είχε χαθεί. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους πολλούς τρόπους παρακολούθησης της τοποθεσίας του.
 • Κλειδώστε το τηλέφωνό σας. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Εύρεση μου, μπορείτε να επισημάνετε το iPhone ως χαμένο μέσα σε αυτό. Αυτό κλειδώνει το τηλέφωνο από απόσταση και απενεργοποιεί τη δυνατότητα χρήσης του Apple Pay. Είναι επίσης δυνατό να εμφανίσετε ένα εξατομικευμένο μήνυμα, ώστε να μπορείτε να κάνετε κάποιον να σας καλέσει σε έναν άλλο αριθμό, εάν τον βρει.
 • Αναφέρετε ότι λείπει. Ειδοποιήστε την αστυνομία για το iPhone που λείπει, φροντίζοντας να της δώσετε τον αριθμό IMEI του, ώστε να γνωρίζουν ότι είναι δικός σας εάν παραδοθεί.
 • Διεκδικήστε το στην ασφάλιση. Μπορείτε να υποβάλετε αξίωση εάν το ασφαλιστήριό σας περιλαμβάνει κάλυψη απώλειας τηλεφώνου. Είτε πρόκειται για την AppleCare+ είτε για άλλη ασφαλιστική εταιρεία, ακολουθήστε τις κατάλληλες διαδικασίες για να διεκδικήσετε.
 • Διαγράψτε τα δεδομένα σας. Εάν φαίνεται ότι το τηλέφωνό σας δεν πρόκειται να εμφανιστεί, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σκουπίσετε όλα τα δεδομένα από αυτό εξ αποστάσεως. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε πράγματα στο iCloud, αλλά αυτό σημαίνει ότι το φυσικό σας τηλέφωνο θα διαγραφεί εντελώς.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Είναι δυνατή η παρακολούθηση του χαμένου μου iPhone από το Android;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iCloud από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Η παρακολούθηση ενός iPhone χωρίς εγκατεστημένη εφαρμογή είναι επίσης δυνατή με αυτόν τον τρόπο.

Είναι δυνατό να παρακολουθήσω το χαμένο μου iPhone από άλλο iPhone;

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν πώς να παρακολουθούν μια τοποθεσία iPhone από άλλο iPhone. Ευτυχώς, μπορείτε να το κάνετε αυτό. Θα χρειαστεί να επισκεφθείτε www.icloud.com/find και συνδεθείτε στον δικό σας λογαριασμό.

Μπορώ να διαγράψω τα δεδομένα στο χαμένο μου iPhone;

Εάν έχετε δοκιμάσει όλους τους τρόπους για να εντοπίσετε ένα iPhone χωρίς Find My iPhone και ακόμα δεν το έχετε πάρει πίσω, ήρθε η ώρα να διαγράψετε τα δεδομένα. Πρώτα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Apple στο διαδίκτυο, επιλέξτε το χαμένο σας τηλέφωνο και επισημάνετε το ως χαμένο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "διαγραφή αυτής της συσκευής". Ακολουθήστε τις οδηγίες και επιβεβαιώστε.

Διαβάστε επίσης: 10 Best Αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου με όνομα, χωρίς χρέωση

Συμπέρασμα

Λοιπόν, μπορείτε να το έχετε, πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να παρακολουθείτε ένα iPhone που έχετε χάσει. Ας ελπίσουμε ότι, χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις μεθόδους, θα πάρετε πίσω το τηλέφωνό σας. Ωστόσο, αν δεν το κάνετε, φροντίστε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα του εξ αποστάσεως και, εάν είναι δυνατόν, να διεκδικήσετε την απώλεια στην ασφάλισή σας.