Μπορεί το iPhone να μοιράζεται την τοποθεσία με το Android

Μπορεί το iPhone να μοιράζεται την τοποθεσία με το Android; Ο ολοκληρωμένος οδηγός σας

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Εάν ανήκετε σε μια ομάδα νοικοκυριού, φιλίας ή οικογένειας που χρησιμοποιεί διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε έναν χρήσιμο τρόπο για να μοιραστείτε τις τοποθεσίες σας. Πολλοί άνθρωποι ρωτούν, μπορεί το iPhone να μοιραστεί την τοποθεσία με το Android; Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε αρκετούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ξεπεράσετε τις διαφορές στα λειτουργικά συστήματα, ώστε να απολαύσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας μεταξύ iPhone και Android (και αντίστροφα).

Πίνακας περιεχομένων

Είναι δυνατή η παρακολούθηση ενός iPhone από το Android;

Ευτυχώς, είναι απολύτως δυνατή η κοινή χρήση τοποθεσίας μεταξύ των τηλεφώνων iPhone και Android. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν και οι δύο συσκευές διαθέτουν ειδική εφαρμογή παρακολούθησης. Υπάρχουν, φυσικά, πολλά από αυτά — καθώς και αρκετοί άλλοι τρόποι για να το κάνετε (όπως με τους Χάρτες Google ή το Find My). Ωστόσο, όσο καλή είναι η κοινή χρήση τοποθεσίας, είναι επίσης μια επικίνδυνη επιχείρηση.

Προτού επιλέξετε να παρακολουθείτε την τοποθεσία κάποιου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους νόμους της χώρας σας. Τα περισσότερα μέρη δεν σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε κάποιον άλλο εν αγνοία του. Για παράδειγμα, 26 πολιτείες θεωρούν ότι η παρακολούθηση της τοποθεσίας κάποιου άλλου είναι α παραβίαση απορρήτου.

Αλλά συνήθως, επιτρέπεται να το κάνετε για να προστατέψετε τα παιδιά σας και να τα κρατήσετε ασφαλή πριν φτάσουν στην ενηλικίωση. Επιτρέπεται επίσης να παρακολουθείτε κάποιον εάν συναινεί σε αυτό. Τέλος, εάν είστε κάτοχος της συσκευής, μπορείτε να παρακολουθείτε την τοποθεσία της.

Detectico — Ο καλύτερος τρόπος σας για να παρακολουθείτε ένα iPhone με Android

Detectico_Location1

Αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστείτε την τοποθεσία από το iPhone στο Android είναι μέσω του λογισμικού Detectico. Αντί για μια εφαρμογή με δυνατότητα λήψης, αυτό είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να βρείτε τη θέση οποιασδήποτε συσκευής οπουδήποτε στον κόσμο. Δεν έχει σημασία σε ποιο δίκτυο βρίσκεστε ή σε ποιο λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε, το Detectico είναι καθολικό. Ωστόσο, βασίζεται στο ότι το άλλο άτομο έχει σήμα και σύνδεση κινητού τηλεφώνου, επομένως δεν θα λειτουργεί στην έρημο όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικοί ιστοί.

Ακούστε πώς λειτουργεί:

  1. Μεταβείτε στον ιστότοπο Detectico.
  2. Εισαγάγετε τον αριθμό κινητού του ατόμου και ένα προσωπικό μήνυμα.
  3. Θα σταλεί ένα μήνυμα κειμένου στο τηλέφωνό τους που θα περιέχει το μήνυμά σας και έναν σύνδεσμο.
  4. Όταν κάνουν κλικ στον σύνδεσμο, θα μπορείτε να δείτε την τοποθεσία τους σε έναν χάρτη.

Ωστόσο, εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για κοινή χρήση τοποθεσίας μεταξύ iPhone και Android, υπάρχουν και αυτές.

Πώς να παρακολουθείτε ένα iPhone με ένα Android δωρεάν;

Μπορεί μια Samsung να παρακολουθεί ένα iPhone; Απολύτως, και υπάρχουν επίσης άλλοι τρόποι παρακολούθησης iPhone από Android. Εδώ είναι μερικές από τις πιθανές δωρεάν επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε.

Τρόπος 1. Μεταβείτε στο Find My Device

Find My Device της Google

Πολλοί άνθρωποι που ρωτούν μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία μεταξύ iPhone και Android πιστεύουν ότι η χρήση του Find My της Apple δεν θα είναι δυνατή. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Η Google έχει τη δική της έκδοση που ονομάζεται Find My Device, επομένως θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι αυτή είναι ενεργοποιημένη. Ωστόσο, καθώς δεν υπάρχει εφαρμογή για iPhone, θα πρέπει να μεταβούν στο πρόγραμμα περιήγησης για να εντοπίσουν τη συσκευή Android. Δεν είναι ιδανικό, αλλά είναι δυνατό.

Τρόπος 2. Χρησιμοποιήστε τους Χάρτες Google για να παρακολουθείτε την τοποθεσία του iPhone

Οι Χάρτες Google μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση τοποθεσιών τηλεφώνου. Οι Χάρτες Google, όταν είναι ενεργοποιημένη η κοινή χρήση τοποθεσίας, παρακολουθούν πού βρισκόταν η συσκευή σας και την τοποθετούν στο Χρονολόγιό σας Google. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να δείτε το ιστορικό τοποθεσίας σε άλλες συσκευές εάν συνδεθείτε με τα ίδια διαπιστευτήρια Google.

Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθείτε και το iPhone με ένα Android χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google:

  1. Ανοίξτε τους Χάρτες Google στο iPhone σας.
  2. Πατήστε Μενού και μετά Ρυθμίσεις.
  3. Επιλέξτε Προσωπικό περιεχόμενο και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση στις Ρυθμίσεις τοποθεσίας. Ενεργοποιήστε αυτό.
  4. Στη συνέχεια, στο τηλέφωνό σας Android, συνδεθείτε με το αναγνωριστικό τους και μεταβείτε στο Μενού και μετά στο Χρονολόγιο. Θα μπορείτε να δείτε το ιστορικό τοποθεσίας του iPhone.

Ωστόσο, αυτός δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος παρακολούθησης ενός τηλεφώνου σε πραγματικό χρόνο, επειδή χρειάζεται χρόνος για την ενημέρωση. Είναι υπέροχο αν θέλετε να μάθετε πού έχει ταξιδέψει μια συσκευή, αλλά υπάρχει καθυστέρηση στον έλεγχο της πιο πρόσφατης τοποθεσίας.

Τρόπος 3. Δοκιμάστε την Κοινή χρήση τοποθεσίας WhatsApp

Κοινή χρήση τοποθεσίας WhatsApp

Μπορεί όμως ένα Android να παρακολουθεί ένα iPhone; Ευτυχώς, ναι. Μια επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να χρησιμοποιήσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας WhatsApp. Αυτή η λειτουργία, όταν είναι ενεργοποιημένη, ενημερώνει την τοποθεσία σας και σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία του iPhone με το Android. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε ένα iPhone με ένα Android δωρεάν, επειδή και οι δύο χρειάζεστε απλώς το WhatsApp.

Υπάρχουν, ωστόσο, μειονεκτήματα σε αυτό. Για παράδειγμα, πρέπει να ενεργοποιείτε την υπηρεσία κάθε φορά που θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε. Το μέγιστο χρονικό διάστημα που μπορείτε να το ρυθμίσετε είναι 8 ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσετε να το ανανεώνετε εάν θέλετε να μοιράζεστε την τοποθεσία σας για περισσότερο. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να μοιραστείτε την τοποθεσία επ' αόριστον στο iPhone στο Android.

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου η παρακολούθηση του τηλεφώνου κάποιου, είτε iPhone, Android ή άλλο, θα ήταν εντελώς παράνομη. Ωστόσο, όταν πρόκειται για παιδί ή εξαρτώμενο, ή όταν έχετε ανησυχίες για την ψυχική κατάσταση κάποιου, για παράδειγμα, αυτά θα ήταν δικαιολογημένα και όχι παράνομα. Επιπλέον, οι μέθοδοι κοινής χρήσης τοποθεσίας από το iPhone στο Android μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε αυτά τα δικαιολογημένα σενάρια.

Όταν μοιράζεστε τοποθεσία μεταξύ iPhone και Android, είναι πάντα καλύτερο να έχετε μια αμοιβαία συμφωνία. Υπάρχουν τρόποι για να παρακολουθείτε ένα iPhone από το iPhone χωρίς να το γνωρίζουν, αλλά αυτοί είναι καλύτεροι για γονείς που ανησυχούν για την εφηβεία τους.

Συμπέρασμα

Ευτυχώς, για όσους αναζητούν απαντήσεις πώς να εντοπίσουν το iPhone από το Android ή το αντίστροφο, υπάρχουν πολλές επιλογές. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσετε να βρείτε μια λύση που λειτουργεί καλά για εσάς από τον οδηγό μας.