Απομακρυσμένος αριθμός τηλεφώνου Tracker Ινδονησία

Ιχνηλάτης αριθμού τηλεφώνου εξ αποστάσεως στην Ινδονησία: Είναι εφικτό;

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Αν είστε ένας από τους τυχερούς 210 εκατομμύρια κατόχους smartphone στην Ινδονησία, μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα οποιονδήποτε αριθμό στο διαδίκτυο. Ωραίο, έτσι; Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο επιπλέον λογισμικό, όπως ένα πρόγραμμα εντοπισμού αριθμού κινητού τηλεφώνου Ινδονησία ή κάτι παρόμοιο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα πρόγραμμα περιήγησης. Θα σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα στη διαδικασία, ώστε να μπορείτε να βρείτε τη θέση οποιουδήποτε στην Ινδονησία με δύο μόνο κλικ. Ας ξεκινήσουμε!

Πίνακας περιεχομένων

Παρακολούθηση αριθμού τηλεφώνου Τοποθεσία Ινδονησία με Detectico

detectico id

Το Detectico παρέχει έναν online ανιχνευτή αριθμού τηλεφώνου στην Ινδονησία. Αυτή η υπηρεσία χρησιμοποιεί τον αριθμό κινητού τηλεφώνου ενός ατόμου για να εντοπίσει την ακριβή τοποθεσία του σε πραγματικό χρόνο, και όλα αυτά εμφανίζονται σε χάρτη.

Το σπουδαιότερο πράγμα σχετικά με τη χρήση του Detectico είναι το πόσο απλό είναι - θα είστε έτοιμοι και θα λειτουργείτε μέσα σε λίγα λεπτά, εντοπίζοντας όποιον θέλετε να βρείτε. Το εργαλείο υποστηρίζει τις σημαντικότερες υπηρεσίες δικτύου στην Ινδονησία, όπως MTN, Roshan, Etisalat Afghanistan και Afghan Wireless. Επιπλέον, περιλαμβάνει ακόμη περισσότερους παρόχους που μπορεί να χρειαστείτε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Detectico

Για να βρείτε τη θέση του αριθμού στην Ινδονησία, αρκεί να κάνετε αυτά τα 3 βήματα:

 1. Πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Detectico, πληκτρολογήστε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του στόχου σας και ένα τυχαίο μήνυμα κειμένου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση".

Παρακαλώ εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου μαζί με τον κωδικό χώρας (+62).

 • Το Detectico θα στείλει ένα μήνυμα κειμένου που θα περιέχει τον κρυφό σύνδεσμο παρακολούθησης.
 • Όταν διαβάσουν το μήνυμά σας, θα δείτε πού βρίσκονται.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Detectico;

 • Δεν απαιτείται εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή ή λογισμικό στο τηλέφωνο-στόχο. Απλώς συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και είστε έτοιμοι.
 • Απομακρυσμένη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να εντοπίσετε τον αριθμό τηλεφώνου τηλέφωνο Ινδονησίας εξ αποστάσεως με ένα απλό ερώτημα αναζήτησης - δεν χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στη συσκευή-στόχο φυσικά!
 • Λειτουργεί σε όλα τα τηλέφωνα. Δεν έχει σημασία τι είδους τηλέφωνο έχει κάποιος - με το Detectico, μπορείτε να το εντοπίσετε! Λειτουργεί σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, οπότε μπορείτε να βρείτε ακόμη και τη θέση ενός flip-phone.
 • Απεριόριστος αριθμός συσκευών. Μπορείτε να παρακολουθείτε όσους τηλεφωνικούς αριθμούς θέλετε - δεν υπάρχουν όρια!
 • Ζωντανή τοποθεσία. Το Detectico εντοπίζει τις ακριβείς συντεταγμένες και τη διεύθυνση της συσκευής-στόχου σε πραγματικό χρόνο!
 • Προσιτή τιμολόγηση. Κρύψτε τον κουμπαρά σας - δεν θα τον χρειαστείτε για το Detectico! Κοστίζει μόνο $0,89.
 • Λειτουργεί παγκοσμίως. Δεν έχει σημασία αν βρίσκονται στο Ντενπασάρ, στην Τζακάρτα ή στη Νέα Υόρκη - μπορείτε να τους βρείτε οπουδήποτε.
banner

Διαβάστε επίσης: Αριθμός τηλεφώνου Tracker Σιγκαπούρη - Δοκιμάστε τις καλύτερες λύσεις

Πώς να παρακολουθείτε την τοποθεσία του αριθμού τηλεφώνου στην Ινδονησία δωρεάν

Αν ψάχνετε για δωρεάν μεθόδους για το πώς να παρακολουθείτε τη θέση του αριθμού τηλεφώνου στην Ινδονησία, έχουμε πολλά κόλπα στα μανίκια μας. Απλά έχετε υπόψη σας ότι αυτές οι μέθοδοι μπορεί να μην είναι τόσο ακριβείς όσο το Detectico. Παρόλα αυτά, οι δωρεάν εφαρμογές μπορούν να σας δώσουν μια γενική ιδέα για τον εντοπισμό θέσης. Αν είστε έτοιμοι να τις δοκιμάσετε, απλά συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω!

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση συσκευών σε iPhone

βρείτε το iphone μου

Οι συσκευές της Apple διαθέτουν έναν προεγκατεστημένο εντοπισμό αριθμού Ινδονησίας με την ονομασία "Find My Devices". Εάν η συσκευή-στόχος είναι συνδεδεμένη στο Apple ID σας, μπορείτε να την εντοπίσετε μέσα σε λίγα λεπτά! Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε ένα iPhone χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία:

 1. Επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο icloud.com/find στο πεδίο αναζήτησης.
 2. Συνδεθείτε με το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εισάγετε τον κωδικό επαλήθευσης, αν έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.
 3. Βρείτε τη λίστα Συσκευές στο κάτω μέρος της σελίδας.
 4. Κάντε κλικ στη συσκευή που θέλετε να εντοπίσετε και λάβετε πληροφορίες για τη θέση της σε έναν χάρτη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε το άτομο που θέλετε να παρακολουθήσετε σε μια ομάδα "Οικογενειακό μερίδιο", αλλά να έχετε υπόψη σας ότι πρέπει να αποδεχτεί το αίτημά σας.

Διαβάστε επίσης: Ιχνηλάτηση αριθμού τηλεφώνου στην Ταϊλάνδη: 4 αποτελεσματικά εργαλεία

Πώς να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Find My Device σε τηλέφωνα Android

Find My Device της Google

Αν είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιούν συσκευή Android, η εφαρμογή Find My Device είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτός ο προεπιλεγμένος εντοπισμός αριθμού Ινδονησία λειτουργεί παρόμοια με την Εύρεση συσκευών στα iPhone. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε τα διαπιστευτήριά τους στο Google (ή να συνδέσετε το τηλέφωνό τους στο λογαριασμό σας στο Google) και, στη συνέχεια, να ακολουθήσετε τις οδηγίες:

 1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα android.com/find.
 2. Συνδεθείτε με το λογαριασμό Google που σχετίζεται με το τηλέφωνο.
 3. Επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να εντοπίσετε από τη λίστα.
 4. Τώρα μπορείτε να δείτε τη θέση του τηλεφώνου σε χάρτη.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Μπορώ να εντοπίσω τη θέση του αριθμού τηλεφώνου σε Android ή iPhone;

Το Detectico λειτουργεί ομαλά σε σημαντικά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS ή οποιουδήποτε άλλου. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα σε μια συσκευή-στόχο - απλά εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου τους και το Detectico θα ελέγξει τον αριθμό τηλεφώνου στην Ινδονησία. Το εργαλείο εντοπίζει την τοποθεσία με ακρίβεια έως και 10 μέτρα, ώστε να γνωρίζετε πάντα πού βρίσκονται τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μπορώ να βρω την τοποθεσία μέσω αριθμού τηλεφώνου χωρίς κάρτα SIM σε ένα στοχευμένο τηλέφωνο;

Το Detectico μπορεί να εντοπίσει γρήγορα τη θέση οποιουδήποτε μόνο με βάση τον αριθμό τηλεφώνου. Ακόμη και αν το άτομο τοποθετήσει μια παλιά κάρτα SIM σε μια νέα συσκευή, μπορείτε να εντοπίσετε την τοποθεσία του. Ωστόσο, αν αγοράσει νέα κάρτα SIM, θα πρέπει να λάβετε τον νέο του αριθμό για να χρησιμοποιήσετε το Detectico.

Πόσο γρήγορα μπορώ να βρω τη θέση ενός τηλεφωνικού αριθμού;

Μόλις το άτομο που θέλετε να βρείτε ανοίξει ένα μήνυμα που περιέχει έναν σύνδεσμο εντοπισμού, το Detectico θα εμφανίσει αμέσως την ακριβή τοποθεσία του. Συνήθως, η παρακολούθηση του αριθμού τηλεφώνου στην Ινδονησία διαρκεί έως και 2 λεπτά. Η ταχύτητα της εφαρμογής εξαρτάται από το πόσο γρήγορα παραδίδεται το μήνυμα στο τηλέφωνό τους.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στην Κένυα: Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι

Συμπέρασμα

Δεν χρειάζεστε πλέον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας από κατασκοπευτικές ταινίες για να μάθετε πού βρίσκονται οι αγαπημένοι σας. Τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα διαθέτουν προεγκατεστημένες εφαρμογές εντοπισμού τοποθεσίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Αν και λιγότερο ακριβείς από τις λύσεις τρίτων, αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας δώσουν μια κατά προσέγγιση τοποθεσία.

Αν ψάχνετε για έναν ακριβή αριθμό τηλεφώνου εντοπισμού θέσης στην Ινδονησία, το Detectico είναι η λύση σας. Αυτή η διαδικτυακή υπηρεσία είναι απλή σαν 1-2-3. Χρειάζεστε μόνο μια σταθερή σύνδεση στο Internet και ένα πρόγραμμα περιήγησης για να ξεκινήσετε. Detectico εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου μπορεί να εντοπίσει την τρέχουσα τοποθεσία σας σε μόλις 2 λεπτά, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση. Σας παρέχει ακριβείς συντεταγμένες και διεύθυνση. Δοκιμάστε το σήμερα - ο αριθμός των συσκευών που μπορείτε να παρακολουθείτε είναι απεριόριστος!