Παρακολούθηση της τοποθεσίας του iPhone με αριθμό τηλεφώνου

3 κορυφαίοι τρόποι παρακολούθησης τοποθεσίας iPhone με αριθμό τηλεφώνου για το 2024

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να εντοπίζετε τη θέση ενός iPhone με βάση τον αριθμό τηλεφώνου, είστε στο σωστό μέρος.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί πρέπει να παρακολουθώ την τοποθεσία του iPhone με βάση τον αριθμό τηλεφώνου;

Αν αναρωτιέστε πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στο iPhone, το πιθανότερο είναι ότι έχετε συζητήσει και για την ηθική του τρόπου αυτού. Για τους περισσότερους ανθρώπους, η απόφαση να το πράξουν προέρχεται από την ανησυχία για την ασφάλεια του παιδιού τους. Αν υποψιάζεστε ότι επισκέπτεται επικίνδυνα μέρη ή συναντά επικίνδυνα άτομα, έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζετε πού βρίσκονται.

Εναλλακτικά, μπορεί να θέλετε να εντοπίσετε μια χαμένη ή κλεμμένη συσκευή. Φανταστείτε τη σκηνή που έχετε χάσει το κινητό σας κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου, αλλά δεν ξέρετε πού το χάσατε. Αν αποφασίσετε να εντοπίσετε ένα iPhone με βάση τον αριθμό τηλεφώνου, θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας συσκευή και θα γλιτώσετε την ταλαιπωρία και τα έξοδα αγοράς μιας νέας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποιος μπορεί να θέλει να εντοπίσει τη θέση ενός iPhone για να διαπιστώσει αν ο σύντροφός του τον απατά. Αν και υπάρχουν ηθικές ανησυχίες σχετικά με αυτό, η απόφαση θα εξαρτηθεί από τη συγκεκριμένη σχέση σας και τους τοπικούς νόμους.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία στον χάρτη ενός αριθμού κινητού

Πώς να εντοπίσετε ένα iPhone με αριθμό τηλεφώνου το 2024

Υπάρχουν τρεις σπουδαίοι τρόποι για να εντοπίσετε ένα iPhone το 2024:

  • Χρήση του Detectico
  • Χρήση του Find My
  • Χρήση του IMEI Tracker

Detectico

detectico us

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να εντοπίσετε ένα iPhone μέσω αριθμού τηλεφώνου; Σίγουρα μπορείτε, χρησιμοποιώντας το Detectico. Είναι ένας εξαιρετικός εντοπιστής iPhone για τον εντοπισμό μέσω αριθμού - πολύ εύκολος στη χρήση και εξαιρετικά αξιόπιστος. Τα βήματα για τον εντοπισμό μιας συσκευής με τη χρήση του Detectico είναι εύκολο να τα ακολουθήσετε. Ας μπούμε σε αυτά τώρα.

Αρχικά, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου της συσκευής που θέλετε να βρείτε. Θα πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό χώρας τους, όπως +1, που χρησιμοποιείται για συσκευές των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα σας ζητηθεί να συμπεριλάβετε ένα προσωπικό μήνυμα που θα σταλεί στη συσκευή-στόχο.

Στη συνέχεια, το Detectico στέλνει ένα κείμενο που περιέχει το μήνυμά σας στην κινητή συσκευή που θέλετε να εντοπίσετε μαζί με έναν σύνδεσμο URL που μπορεί να πατηθεί. Μόλις ο ιδιοκτήτης της συσκευής-στόχου κάνει κλικ στον σύνδεσμο, θα σας ειδοποιήσει για την ακριβή τοποθεσία του σε έναν χάρτη.

Η χρήση του Detectico είναι σχεδόν δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να πληρώσετε είναι $0,89 για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, το οποίο είναι φθηνότερο από μια σοκολάτα. Πρόκειται για μια ευκαιρία, αν αναλογιστείτε την αξιοπιστία και τη χρηστικότητα του ιστότοπου Detectico.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση αυτού του συστήματος παρακολούθησης. Πρώτον, λειτουργεί με όλα τα δίκτυα, ανεξάρτητα από το αν η συσκευή-στόχος χρησιμοποιεί AT&T, T-Mobile ή Verizon.

Επίσης, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή ή λογισμικό, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία απλή και γρήγορη. Η τεχνολογία ανίχνευσης λειτουργεί επίσης οπουδήποτε στον κόσμο και τα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν σε διάφορες χώρες - έτσι μπορείτε να βρείτε μια συσκευή ακόμη και αν βρίσκεται σε άλλο μέρος του κόσμου.

Επιπλέον, η χρήση του Detectico εγγυάται την ακριβή διεύθυνση της συσκευής που αναζητάτε. Δεν υπάρχουν γενικεύσεις εδώ, απλώς μια γρήγορη λύση για τον ακριβή εντοπισμό μιας θέσης.

Αυτή η συσκευή εύρεσης iPhone σάς επιτρέπει την αναζήτηση με βάση τον αριθμό, είναι γρήγορη και αξιόπιστη και προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή.

Διαβάστε επίσης: Πώς να παρακολουθείτε το iPhone χωρίς iCloud - 6 λύσεις

banner

Εύρεση του λογαριασμού μου (Για χρήστες iPhone)

βρείτε το iphone μου

Η υπηρεσία Find My της Apple είναι ενσωματωμένη στις συσκευές της, προσφέροντας ένα μέσο για τον εντοπισμό ενός iPhone. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι πιο περίπλοκο από ό,τι αριθμός tracker Detectico επειδή απαιτεί να έχετε επίσης μια συσκευή Apple.

Εάν το άτομο που προσπαθείτε να εντοπίσετε είναι φίλος σας στο Find My, τότε μπορείτε να το εντοπίσετε πολύ εύκολα. Απλώς μπαίνετε στην εφαρμογή Find My στο iPhone, το iPad ή τον Mac και τον βρίσκετε στον χάρτη που εμφανίζεται.

Ωστόσο, αν η τοποθεσία τους δεν έχει κοινοποιηθεί σε εσάς, θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό τους iCloud.com - με την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε τα διαπιστευτήρια του Apple ID τους. Εάν δεν τα γνωρίζετε, εδώ βρίσκεται το δεύτερο πιθανό εμπόδιο για αυτή τη μέθοδο. Αν το ξέρετε, τότε μπορείτε να συνδεθείτε και να δείτε τη συσκευή-στόχο σε έναν χάρτη. Σε αντίθεση με το Detectico, το Find My δίνει μόνο μια γενική τοποθεσία κατά καιρούς και όχι μια ακριβή διεύθυνση.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερες εφαρμογές για να βρείτε την τοποθεσία ενός αριθμού τηλεφώνου δωρεάν

IMEI Tracker

IMEI Tracker

Κάθε κινητή συσκευή που κατασκευάζεται λαμβάνει έναν μοναδικό IMEI, ο οποίος είναι ένας ψηφιακός κωδικός 14 χαρακτήρων που χρησιμοποιείται για να τη διακρίνει από όλες τις άλλες συσκευές στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας το IMEI Tracker, μπορείτε να βρείτε μια συσκευή με βάση μόνο αυτόν τον κωδικό.

Συνήθως χρησιμοποιείται από την αστυνομία και τους παρόχους δικτύου, οπότε δεν είναι η πιο εύκολη μέθοδος για τους απλούς ανθρώπους. Δεν είναι ιδανική για όσους ψάχνουν να βρουν ένα iPhone με βάση τον αριθμό τηλεφώνου, αλλά είναι μια αποτελεσματική εναλλακτική μέθοδος που θα μπορούσατε να εξετάσετε.

Ξεκινήστε αυτή τη διαδικασία βρίσκοντας τον αριθμό IMEI της συσκευής που θέλετε να εντοπίσετε. Αυτός συνήθως αναγράφεται στο κουτί που βρισκόταν το κινητό όταν αγοράστηκε, στο πίσω κάλυμμα της ίδιας της συσκευής ή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού iCloud.com του ατόμου.

Μόλις λάβετε τον κωδικό IMEI, πληκτρολογήστε τον στον ανιχνευτή IMEI. Θα πρέπει επίσης να εισαγάγετε τη χώρα στην οποία κατασκευάστηκε η συσκευή-στόχος. Μόλις το σύστημα ολοκληρώσει την αναζήτησή του, θα σας δοθεί η ακριβής τοποθεσία της συσκευής σε έναν ευανάγνωστο χάρτη.
Διαβάστε επίσης: Πώς μπορώ να εντοπίσω την τοποθεσία ενός κινητού χωρίς να εγκαταστήσω λογισμικό: Οδηγός

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Μπορώ να εντοπίσω ένα iPhone με αριθμό τηλεφώνου δωρεάν;

Θέλετε να μάθετε πώς να βρείτε δωρεάν την τοποθεσία ενός iPhone με αριθμό τηλεφώνου; Αν και υπάρχουν επιλογές για να εντοπίσετε μια συσκευή χωρίς να δώσετε χρήματα, η καλύτερη πρακτική είναι να χρησιμοποιήσετε το Detectico. Αν και αυτός ο ιστότοπος χρεώνει ένα μικρό τέλος, είναι πολύ λογικό δεδομένης της ακρίβειας που προσφέρει. Χρειάζεται να πληρώσετε μόνο $0,89, το οποίο είναι μια ευκαιρία για μια τόσο αξιόπιστη υπηρεσία.

Μπορώ να δω την τοποθεσία κάποιου στο iPhone χωρίς να βλέπει τη δική μου;

Το Detectico μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας παράσχει την τοποθεσία μιας συσκευής, αλλά δεν μοιράζεται την τοποθεσία σας με τον ιδιοκτήτη του κινητού τηλεφώνου-στόχου. Δεν είναι ένα αμφίδρομο σύστημα, που σημαίνει ότι μπορείτε να εντοπίσετε μια συσκευή χωρίς να παραβιάσετε το απόρρητο της δικής σας θέσης.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το iPhone κάποιου χωρίς φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο;

Το Detectico απαντά στο ερώτημα: "Πώς να εντοπίσω το iPhone κάποιου με τον αριθμό του;". Με το Detectico, το μόνο που χρειάζεστε είναι ο αριθμός κινητού της συσκευής-στόχου και τίποτα άλλο. Η διαδικασία είναι απλή:
- βάλτε τον αριθμό τηλεφώνου στην ιστοσελίδα τους.
- αποστολή μηνύματος στη συσκευή-στόχο.
- να βλέπετε τη θέση GPS κάποιου μόλις αυτός κάνει κλικ στο σύνδεσμο του μηνύματος.

Διαβάστε επίσης: Μπορεί κάποιος να εντοπίσει την τοποθεσία σας με τον αριθμό τηλεφώνου σας;

Συμπέρασμα

Με 4,3% smartphones χάνονται ή κλέβονται κάθε χρόνο, δεν είναι περίεργο που σκέφτεστε τι να κάνετε σε περίπτωση που σας συμβεί κάτι τέτοιο. Υπάρχουν τρεις καλές μέθοδοι για τον εντοπισμό ενός χαμένου ή κλεμμένου τηλεφώνου ή τον έλεγχο της θέσης του παιδιού σας. Αν και η ύπαρξη πολλαπλών επιλογών είναι επωφελής, η μόνη που σας επιτρέπει να εντοπίσετε τη θέση ενός iPhone με βάση τον αριθμό τηλεφώνου του είναι η Detectico.