Παρακολουθητές καρτών SIM

5 καλύτεροι ανιχνευτές κάρτας SIM - Εντοπίστε εύκολα ένα τηλέφωνο

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο με κάρτα SIM. Ίσως έχετε εφήβους ή παιδιά που έχασαν τα τηλέφωνά τους (τις περισσότερες φορές, είναι τα παιδιά ή οι έφηβοι που χάνουν τα τηλέφωνά τους). Ίσως έχετε ένα ευάλωτο αγαπημένο πρόσωπο. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, πολλοί βρίσκονται να ρωτούν μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση μιας κάρτας SIM;

Πίνακας περιεχομένων

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για μια καλή εφαρμογή παρακολούθησης κάρτας SIM;

Μπορείτε λοιπόν να εντοπίσετε μια κάρτα SIM; Στην ουσία, ναι. Πριν προχωρήσουμε στον τρόπο εντοπισμού ενός τηλεφώνου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις απαιτήσεις για μια καλή εφαρμογή εντοπισμού SIM.

Πρώτα απ' όλα, δεν μπορείτε να εντοπίσετε μόνο τις κάρτες SIM από μόνες τους- πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα τηλέφωνο που είναι ενεργοποιημένο. Το τηλέφωνο πρέπει επίσης να μπορεί να συνδεθεί σε ένα δίκτυο. Έτσι, αν βρίσκεστε στη μέση ενός δάσους ή κάπου πραγματικά απομακρυσμένα, μπορείτε να έχετε μια κάρτα SIM σε ένα τηλέφωνο που είναι ενεργοποιημένο, αλλά και πάλι δεν μπορείτε να το εντοπίσετε. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τον αριθμό IMEI του κινητού τηλεφώνου. Αυτός είναι ένας μοναδικός αριθμός αναγνώρισης που αποτελείται από 15 ψηφία. Ταυτοποιεί την κινητή συσκευή στο δίκτυο και είναι χρήσιμος για την ασφάλεια και την πρόληψη κλοπών.

Οι καλύτερες εφαρμογές SIM Tracker

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο με βάση τον αριθμό της κάρτας SIM. Ακολουθεί μια σειρά από διαφορετικές επιλογές και προτάσεις. Ορισμένες λειτουργούν με τη λήψη μιας εφαρμογής στη συσκευή στην οποία είναι εγκατεστημένη η SIM και ορισμένες λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο.

#1 Detectico

Η πρώτη μας σύσταση για μια εφαρμογή εντοπισμού κάρτας SIM είναι το Detectico. Πρόκειται ουσιαστικά για μια βάση δεδομένων που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε κάποιον όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο - με την προϋπόθεση ότι έχει σήμα κινητού τηλεφώνου. Είναι επίσης χρήσιμο για να μάθετε ποιος σας κάλεσε από έναν αριθμό που δεν γνωρίζετε.

Ακολουθούν τα κύρια χαρακτηριστικά του:

 • Βρείτε τη θέση οποιουδήποτε τηλεφώνου με βάση τον αριθμό του.
 • Μάθετε ποιος σας καλεί.
 • Ελέγξτε αν υπήρξαν διαρροές δεδομένων που σχετίζονται με τον αριθμό του κινητού σας.

Δείτε πώς μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση μιας κάρτας SIM με το Detectico:

 1. Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου που θέλετε να εντοπίσετε με ένα προσωπικό μήνυμα.
 2. Στείλτε το μήνυμα. Θα σταλεί αμέσως με σύνδεσμο εντοπισμού θέσης.
 3. Όταν πατήσουν τον σύνδεσμο στο μήνυμα, θα γνωρίζετε πού βρίσκονται σε έναν χάρτη.

#2 mSpy

mSpy gps

Ένα άλλο εργαλείο εντοπισμού θέσης SIM διαφορετικού είδους είναι το mSpy. Η εφαρμογή mSpy λειτουργεί διαφορετικά από την εφαρμογή Detectico. Αντί να βασίζεστε στο ότι θα κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο στο τηλέφωνό τους, μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο εντελώς κρυφά. Η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στη συσκευή τους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε πού βρίσκονται από το δικό σας τηλέφωνο. Επίσης, αν έχετε αναρωτηθεί πώς να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες της κάρτας SIM, το mSpy διαθέτει προηγμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να βλέπετε τι κάνουν στο τηλέφωνό τους.

Ακούστε πώς θα το κάνετε:

 1. Αγοράστε ένα πρόγραμμα mSpy. Υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές επιλογές συνδρομής.
 2. Εγκαταστήστε το mSpy στη συσκευή τους.
 3. Συνδεθείτε στον Πίνακα Ελέγχου και δείτε τη θέση τους καθώς και τι κάνουν στο τηλέφωνό τους.

#3 MobileSpy

mobilespy

Μια άλλη από τις επιλογές μας για την παρακολούθηση του αριθμού SIM είναι το MobileSpy. Αυτό το εργαλείο σας λέει πού βρίσκεται η κάρτα SIM σε πραγματικό χρόνο. Θα ειδοποιηθείτε επίσης εάν η κάρτα SIM αφαιρεθεί και αλλάξει στη συσκευή. Αυτό λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε δεν έχει σημασία πού βρίσκεται το άτομο στον κόσμο, θα μπορείτε να δείτε τη θέση του. Όταν λειτουργεί σε λειτουργία μυστικότητας, το άτομο δεν θα μπορεί να αντιληφθεί ότι παρακολουθείτε τη θέση του.

#4 Glympse

Εφαρμογή Glympse

Το Glympse είναι ένας άλλος διαδικτυακός ανιχνευτής θέσης SIM που σας βοηθά να μάθετε πού βρίσκεται κάποιος. Η εφαρμογή Glympse σας δείχνει πού βρίσκεται ένα τηλέφωνο σε έναν χάρτη. Σε αντίθεση με το mSpy, δεν διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες - στόχος της είναι απλώς να μοιράζεται τις τοποθεσίες. Επίσης, δεν μπορεί να κατεβεί και να εκτελεστεί σε λειτουργία μυστικότητας όπως το mSpy, οπότε το άτομο μπορεί απλά να το διαγράψει αν δεν θέλει να το παρακολουθείτε.

Για να παρακολουθείτε τη χρήση του Gympse, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή και στις δύο συσκευές και να μοιραστείτε τις τοποθεσίες.

#5 Spyic

Εφαρμογή Spyic

Το Spyic είναι περισσότερο μια εφαρμογή παρακολούθησης, όπως το mSpy, παρά μια εφαρμογή εύρεσης κάρτας SIM, ωστόσο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και τη θέση του τηλεφώνου. Υπάρχει επίσης μια εύχρηστη επιλογή γεωγραφικού περιορισμού, η οποία σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις για το πότε η κάρτα SIM φεύγει ή φτάνει σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει ένα συνοπτικό ταμπλό, το οποίο καθιστά εύκολη τη χρήση της. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να σας ειδοποιεί όταν αλλάζει η κάρτα SIM στη συσκευή. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ακόμη και τον αριθμό IMEI του τηλεφώνου, αλλά αυτό λειτουργεί μόνο σε Android. Ένα αρνητικό στοιχείο αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να καθυστερήσει λίγο.

Άλλοι τρόποι παρακολούθησης τηλεφώνου από τον αριθμό της κάρτας SIM

Αν καμία από αυτές τις μεθόδους δεν σας ταιριάζει, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορείτε να δοκιμάσετε. Σε αυτούς περιλαμβάνεται η χρήση ενός φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας - αλλά λόγω της προστασίας των δεδομένων, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο.

Επικοινωνήστε με τον πάροχο δικτύου κινητής τηλεφωνίας

Αυτό που πολλοί ρωτούν είναι, μπορείτε να εντοπίσετε μια κάρτα SIM σε ένα τηλέφωνο μέσω του παρόχου δικτύου κινητής τηλεφωνίας τους; Και ενώ η απάντηση είναι τεχνικά ναι, δεν είναι πιθανό να το καταφέρετε. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πάροχοι δικτύου δεσμεύονται από τους νόμους περί προστασίας δεδομένων και μόνο σε ακραίες περιπτώσεις (όπως αγνοούμενοι) επιτρέπεται στην αστυνομία να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.

Εάν, ωστόσο, χάσετε το τηλέφωνό σας, ίσως μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να σας βοηθήσουν:

 1. Καλέστε το τηλέφωνό σας ώστε να υπάρχει πρόσφατη σύνδεση με δορυφόρο.
 2. Βρείτε τον αριθμό IMEI από τα έγγραφα ή το κουτί που αγοράσατε το τηλέφωνό σας.
 3. Καλέστε τον πάροχο δικτύου και ζητήστε του να εντοπίσει το τηλέφωνο με τον αριθμό της κάρτας SIM.

Συμπέρασμα

Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν μια επιλογή για να εντοπίσουν δωρεάν τη θέση της κάρτας SIM στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι συχνά εφικτό. Σε αυτό το άρθρο, όμως, παρουσιάσαμε πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εντοπίσετε τον αριθμό κινητού με κάρτες SIM για να σας βοηθήσουμε στην αναζήτησή σας.