NumLooker vs. Detectico

NumLooker vs. Detectico: Bedste NumLooker-alternativ

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Statistik viser, at $19,7 milliarder blev tabt gennem telefonsvindel i 2020. Heldigvis tilbyder reverse phone lookup-tjenester et bemærkelsesværdigt højt niveau af nøjagtighed, hvilket gør dem til en pålidelig løsning for alle, der ønsker at opdage den sande identitet på en ukendt opkalder.

I denne artikel afslører vi et fremragende NumLooker-alternativ, der vil hjælpe dig med at finde ud af, hvem der ringer anonymt.

banner
Indholdsfortegnelse

Hvad er NumLooker?

Numlooker

Numlooker henviser til en gratis reverse phone lookup-tjeneste, der giver brugerne mulighed for at identificere, hvem der ringer med et ukendt nummer. Tidligere har du måske modtaget mærkelige opkald fra uregistrerede numre, som fik dig til at undre dig over, hvem det egentlig var, der ringede.

En løsning som NumLooker afslører, om den, der ringer op, er en potentiel kunde, en forretningsforbindelse eller en berygtet telefonsvindler.

Sådan fungerer det

I lighed med traditionelle telefonbøger giver NumLooker nøjagtige oplysninger om et telefonnummer. Her er en trin-for-trin gennemgang af, hvordan du bruger denne løsning:

 • Besøg numlooker.com på din foretrukne pc-browser.
 • Indtast det ukendte telefonnummer i det tomme felt, og klik på "Søg nu".
 • Vent på, at NumLooker henter data fra sin omfattende database.
 • Se personens navn, placering, stat, by, alder og lignende detaljer.

NumLooker: Vigtige funktioner

NumLooker reverse phone lookup-funktionen gør det nemt for brugerne at bekræfte identiteten på en ukendt opkalder. Måske vil du gerne vide, om dit online bekendtskab taler sandt, før du møder dem personligt. Det kan også være, at du vil afsløre spamopkald og blokere dem med det samme.

Når NumLooker giver dig opkalderens navn, placering, sociale medier og lignende oplysninger, får du en bedre forståelse af, hvem de virkelig er.

Her er NumLooker's vigtigste funktioner:

 • Tilbyder en omvendt telefonsøgning og opslagstjeneste.
 • Giver brugerne mulighed for at bekræfte opkalderens identitet.
 • Tilbyder ejerens sociale profiler, placering og andre personlige oplysninger.

Hvem har brug for NumLooker?

Hvis du er en virksomhedsejer, der ofte får opkald fra potentielle kunder, kan NumLooker hjælpe dig med at kende deres navne og lokationer. Denne løsning er også praktisk, hvis du ønsker at identificere digitale marketingfolk og fupopkald.

Lad os diskutere nogle fordele og ulemper ved NumLooker.

Fordele:

 • Denne service er hurtig og præcis.
 • Nem at betjene.
 • NumLooker er gratis at bruge.

Ulemper:

 • Selvom det er gratis, tilbyder NumLooker betalte tjenester i appen.
 • Denne løsning er begrænset til USA.
 • Tilbyder affiliate-annoncer.

Hvad er det bedste alternativ til NumLooker?

Detectico er et genialt værktøj til geo-tracking af telefonnumre, som giver dig mulighed for at finde enhver type telefon uanset placering eller netværksoperatør. Det er den perfekte løsning til alle, der ønsker at søge efter flere ukendte numre hurtigt og præcist.

Ud over at være helt privat kræver Detectico ikke nogen installation på måltelefonen. Denne webbaserede platform fungerer på alle telefontyper, fra gamle klaptelefoner til mere avancerede enheder.

Hvad er Detectico?

detectico-omvendt-nummer-opslag

Du undrer dig måske: Er Detectico et bedre alternativ til NumLooker, som kan opfylde alle mine præferencer? Ud over at give mere præcise data om telefonens placering kan denne løsning bruges til at registrere et ubegrænset antal enheder.

Detectico bruger den nyeste GPS-teknologi til at finde den nøjagtige placering af din målenhed. Baseret på anmeldelser af både Detectico og NumLooker har førstnævnte en bedre succesrate, når det kommer til at afsløre opkalderens sande identitet.

Detectico's tilgang til omvendt opslag af telefonnumre

Detectico er bemærkelsesværdigt let at bruge. Faktisk behøver du ingen teknisk baggrund eller kodningsfærdigheder for at betjene denne tjeneste. Sådan sporer du en persons telefon med Detectico:

 • Åbn din foretrukne webbrowser, og besøg https://detectico.com/.
 • Skriv nummeret på den enhed, du gerne vil spore.
 • Medsend en personlig besked, der indeholder linket til lokationsregistrering.
 • Klik på "Send" for at sende beskeden til modtageren.
 • Når de klikker på det vedhæftede link, viser Detectico deres position i realtid på et kort.

Denne løsning opretholder ikke kun streng datasikkerhed, men fungerer også på alle telefontyper.

Numlooker vs. Detectico: Sammenligning af funktioner

Selvom de har nogle lignende funktioner, er der flere forskelle mellem Detectico og NumLooker reverse phone lookup-løsninger. Numlooker afslører din opkalders nøjagtige identitet, så du ved, hvem vedkommende er.

Denne app er bedst egnet til situationer, hvor du modtager regelmæssige opkald fra ukendte numre og ønsker at finde ud af, hvem disse personer er.

Detectico, derimod, hjælper dig med at søge efter en persons live-placering ved hjælp af deres telefonnummer. Denne tjeneste bruges ofte af forældre, der ønsker at sikre deres kæres velbefindende.

Brugeroplevelse

På Trustpilot har Detectico en samlet bedømmelse på 3,5 stjerner, en score, som de fleste anser for at være god. Denne platform har også 4,33 stjerner på Sitejabber baseret på 6 anmeldelser. De fleste brugere er enten forældre, der ønsker at få regelmæssige opdateringer om, hvor deres børn befinder sig, eller gifte voksne, der ønsker at fange deres utro partnere.

Brugergrænseflade

Hvis du sammenligner den grafiske brugergrænseflade hos både Detectico og NumLooker.com, vil du opdage, at førstnævnte løsning har en bedre GUI, der er lettere at betjene.

NumLooker har en ret forældet brugerflade, der ikke er så intuitiv som Detectico. Derudover tilbyder platformen begrænsede funktioner, da den ikke afslører den nøjagtige placering af din målbruger.

Gennemgang af funktionen til omvendt opslag af telefonnumre

Du undrer dig måske: Hvor nøjagtige er omvendte telefonopslagstjenester? Selvom sådanne værktøjer ikke giver 100% nøjagtighed, tyder forskning på, at omkring 60% til 80% af alle numre, der søges ved hjælp af disse tjenester, normalt er nøjagtige.

Omvendte telefonopslagstjenester er dog ikke så effektive som online geo-tracking-værktøjer som f.eks. Detectico hvis du er interesseret i at finde de nøjagtige koordinater for din målenhed.

Liste over de 5 bedste NumLooker-alternativer

Bortset fra numlooker.com er der flere andre tjenester til opslag af telefonnumre, som du kan prøve. Disse alternativer kommer med deres rimelige andel af fordele og ulemper, så det er vigtigt at foretage rigelig research, før du bruger dem.

Her er flere NumLooker-alternativer, du kan vælge:

 1. Detectico

Dette er uden tvivl den bedste erstatning på listen. Ud over at give dig mulighed for at søge efter en telefons placering ved hjælp af dens nummer, afslører Detectico dens placering i realtid uden at kræve en installation. Derudover giver denne løsning brugerne mulighed for at søge på ubegrænsede numre mod et mindre gebyr. Den har også en bedre brugergrænseflade sammenlignet med NumLooker.

 1. TruthFinder

Siden 2003 har TruthFinder hjulpet folk over hele verden med at foretage generelle nummersøgninger og baggrundstjek. Det giver placeringer og navne på næsten 80% af alle søgte mobilnumre. Dette værktøj har adgang til mere end 20 milliarder operatørkataloger og offentligt tilgængelige optegnelser, hvilket gør det til et godt alternativ.

 1. ZLOOKUP

Denne løsning giver brugerne mulighed for at søge i navne og personlige oplysninger om enhver, der ringer op, ved hjælp af den avancerede teknologi til opslag af telefonnumre. Ud over at være 100% gratis at bruge, henter Zlookup sine data fra flere millioner telefonoptegnelser. Desværre har den en dårlig brugergrænseflade og mange indlejrede reklamer.

 1. xResolver

xResolver er endnu et gratis telefonnummeropslagsalternativ, der giver gamere mulighed for at opdage andre spilleres identitet online. Denne tjeneste henter placeringen og IP-adressen på ethvert Xbox Gamertag, så du kan vide, hvor andre spillere befinder sig. Ved hjælp af disse oplysninger kan du nemt finde ud af, hvem der bliver ved med at spawn-campe eller chikanere dig.

 1. AnyWho

Hvis du prøver at afsløre identiteten på en ukendt opkalder, eller hvis du bare vil bekræfte en adresse, tilbyder AnyWho dedikerede omvendte telefonnummersøgningstjenester, der er helt gratis. Dette værktøj giver detaljer om en person baseret på deres navne, postnummer eller adresse. Det har dog begrænsede søgefunktioner sammenlignet med sine konkurrenter.

Hvilken app skal du vælge?

Efter nøje at have analyseret disse apps, vil vi varmt anbefale sporing af telefonnumre Detectico som din go-to-løsning. Det er den sikreste og mest effektive platform til at tjekke en andens placering ved hjælp af deres telefonnummer. Du kan nemt se, hvilken by, gade og bygning de befinder sig i ved at tjekke Detectico's letlæselige kort. Ud over den nøjagtige placering kan du også finde oplysninger om den person, der ringede til dig. Alle andre tjenester afslører blot målbrugerens identitet, men ikke hvor vedkommende befinder sig.

Konklusion

Et godt NumLooker-alternativ bør ikke kun give brugerens oplysninger, men bør også afsløre, hvor de befinder sig i løbet af dagen. En sådan løsning kan helt sikkert være nyttig, hvis du prøver at beskytte dine kære eller fange en snyder. Vi har fundet, at Detectico.com er den bedste sporingstjeneste til telefonnumre på markedet.