NumLooker vs. Detectico

NumLooker vs. Detectico: Bäst NumLooker alternativ

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Statistik visar att $19,7 miljarder förlorades genom telefonbedrägerier under 2020. Lyckligtvis erbjuder omvända telefonupplysningstjänster en anmärkningsvärt hög noggrannhetsnivå, vilket gör dem till en pålitlig lösning för alla som vill upptäcka den verkliga identiteten hos en okänd uppringare.

I den här artikeln avslöjar vi ett fantastiskt NumLooker-alternativ som hjälper dig att räkna ut anonyma uppringare.

banner
Innehållsförteckning

Vad är NumLooker?

Numlooker

Numlooker hänvisar till en gratis omvänd telefonupplysningstjänst som gör det möjligt för användare att identifiera vem som ringer med ett okänt nummer. Tidigare kanske du har fått konstiga samtal från osparade nummer som fick dig att undra vem exakt den som ringde var.

Med en lösning som NumLooker kan du se om den som ringer är en potentiell kund, en affärspartner eller en ökänd telefonbedragare.

Hur det fungerar

I likhet med traditionella telefonkataloger ger NumLooker exakta uppgifter om ett telefonnummer. Här följer en steg-för-steg beskrivning av hur du använder denna lösning:

 • Besök numlooker.com på din favorit webbläsare.
 • Ange det okända telefonnumret i det tomma fältet och klicka på "Sök nu".
 • Vänta på att NumLooker hämtar data från sin omfattande databas.
 • Visa personens namn, plats, stat, stad, ålder och liknande uppgifter.

NumLooker: Viktiga egenskaper

NumLooker-funktionen för omvänd telefonupplysning gör det enkelt för användare att bekräfta identiteten på en okänd uppringare. Du kanske vill ta reda på om din bekant på nätet talar sanning innan du träffar honom eller henne personligen. Du kanske också vill avslöja skräppostsamtal och blockera dem omedelbart.

När NumLooker tillhandahåller uppringarens namn, plats, sociala medier och liknande information får du en bättre förståelse för vem de verkligen är.

Här är de viktigaste funktionerna i NumLooker:

 • Tillhandahåller en omvänd telefonsökning och uppslagstjänst.
 • Tillåter användare att bekräfta uppringarens identitet.
 • Innehåller ägarens sociala profiler, plats och andra personliga uppgifter.

Vem behöver NumLooker?

Om du är en företagare som ofta får samtal från potentiella kunder kan NumLooker hjälpa dig att få reda på deras namn och plats. Den här lösningen är också praktisk om du vill identifiera digitala marknadsförare och bluffsamtal.

Låt oss diskutera några för- och nackdelar med NumLooker.

Proffs:

 • Denna tjänst är snabb och korrekt.
 • Lätt att använda.
 • NumLooker är gratis att använda.

Kons:

 • Även om NumLooker är gratis erbjuder den betalda tjänster i appen.
 • Denna lösning är begränsad till USA.
 • Tillhandahåller affiliate-annonser.

Vilket är det bästa NumLooker-alternativet?

Detectico är ett lysande verktyg för geografisk spårning av telefonnummer som gör att du kan hitta alla typer av telefoner oavsett plats eller nätoperatör. Det är den perfekta lösningen för alla som vill söka efter flera okända nummer snabbt och exakt.

Förutom att Detectico är helt privat kräver den ingen installation på måltelefonen. Den webbaserade plattformen fungerar på alla typer av telefoner, från gamla klaptelefoner till mer avancerade enheter.

Vad är Detectico?

detektico-reverse-nummer-lookup

Du kanske undrar: Är Detectico ett bättre alternativ till NumLooker som uppfyller alla mina önskemål? Förutom att erbjuda mer exakta positionsdata för telefonen kan denna lösning användas för att detektera ett obegränsat antal enheter.

Detectico använder den senaste GPS-tekniken för att fastställa den exakta platsen för din målenhet. Baserat på både Detectico- och NumLooker-recensioner har den förra bättre framgång när det gäller att tillhandahålla uppringarnas sanna identiteter.

Detectico: s tillvägagångssätt för omvänd telefonnummeruppslagning

Detectico är anmärkningsvärt lätt att använda. Faktum är att du inte behöver någon teknisk bakgrund eller kodningskunskaper för att använda den här tjänsten. Så här spårar du någons telefon med Detectico:

 • Öppna din favoritwebbläsare och besök https://detectico.com/.
 • Ange numret på den enhet som du vill spåra.
 • Skicka ett personligt meddelande med en länk till positionsbestämningen.
 • Klicka på "Skicka" för att skicka meddelandet till mottagaren.
 • När de klickar på den bifogade länken kommer Detectico att visa deras position i realtid på en karta.

Denna lösning upprätthåller inte bara strikt dataintegritet utan fungerar också på alla typer av telefoner.

Numlooker vs. Detectico: Jämförelse av funktioner

Trots att de har vissa liknande funktioner finns det flera skillnader mellan Detectico- och NumLooker-lösningar för omvänd telefonupplysning. Numlooker avslöjar den exakta identiteten på den som ringer, så att du kan veta vem det är.

Den här appen är bäst lämpad för situationer där du regelbundet får samtal från okända nummer och vill ta reda på vilka dessa personer är.

Detectico, å andra sidan, hjälper dig att söka efter en individs liveplats med hjälp av deras telefonnummer. Denna tjänst används ofta av föräldrar som vill skydda sina nära och kära.

Användarupplevelse

På Trustpilot har Detectico ett övergripande betyg på 3,5 stjärnor, en poäng som de flesta anser vara bra. Denna plattform har också 4,33 stjärnor på Sitejabber baserat på 6 recensioner. De flesta användare är antingen föräldrar som vill få regelbundna uppdateringar om var deras barn befinner sig eller gifta vuxna som vill fånga sina otrogna partners.

Användargränssnitt

Om du jämför det grafiska användargränssnitt som tillhandahålls av både Detectico och NumLooker.com, kommer du att märka att den förstnämnda lösningen har ett bättre GUI som är lättare att använda.

NumLooker har ett ganska föråldrat gränssnitt som inte är lika intuitivt som det för Detectico. Dessutom erbjuder plattformen begränsade funktioner eftersom den inte avslöjar den exakta platsen för din målanvändare.

Omvänd telefonnummer Lookup Feature Review

Du kanske undrar: hur exakta är omvända telefonuppslagstjänster? Även om sådana verktyg inte ger 100% noggrannhet, tyder forskning på att cirka 60% till 80% av alla nummer som söks med hjälp av dessa tjänster vanligtvis är korrekta.

Tjänster för omvänd telefonupplysning är dock inte lika effektiva som onlineverktyg för geografisk spårning, t.ex. Detectico om du är intresserad av att hitta de exakta koordinaterna för din målenhet.

Lista över de 5 bästa NumLooker-alternativen

Förutom numlooker.com finns det flera andra telefonnummeruppslagstjänster som du kan prova. Dessa alternativ har sin rättvisa andel av fördelar och nackdelar, så det är viktigt att göra gott om forskning innan du använder dem.

Här är några NumLooker-alternativ som du kan välja mellan:

 1. Detectico

Detta är utan tvekan den bästa ersättningen i listan. Förutom att du kan söka efter en telefons plats med hjälp av dess nummer, avslöjar Detectico dess plats i realtid utan att kräva en installation. Dessutom tillåter denna lösning användare att söka obegränsade nummer till en liten avgift. Det har också ett bättre användargränssnitt jämfört med NumLooker.

 1. Sanningssökare

Sedan 2003 har TruthFinder hjälpt människor över hela världen att göra allmänna nummersökningar och bakgrundskontroller. Den tillhandahåller platser och namn på nästan 80% av alla mobilnummer som söks. Verktyget har tillgång till mer än 20 miljarder operatörskataloger och offentligt tillgängliga register, vilket gör det till ett bra alternativ.

 1. ZLOOKUP

Denna lösning gör det möjligt för användare att söka efter namn och personuppgifter för alla uppringare med hjälp av sin banbrytande teknik för telefonnummeruppslagning. Förutom att vara 100% gratis att använda, hämtar Zlookup sin data från flera miljoner telefonregister. Tyvärr har den ett dåligt användargränssnitt och många inbäddade annonser.

 1. xResolver

xResolver är ännu ett gratis telefonnummeruppsökningsalternativ som gör det möjligt för spelare att upptäcka identiteten hos andra spelare online. Denna tjänst hämtar plats och IP-adress för alla Xbox Gamertag, så att du kan veta var andra spelare befinner sig. Med hjälp av den här informationen kan du enkelt ta reda på vem som fortsätter att spawn-campa eller trakassera dig.

 1. Vem som helst

Om du försöker ta reda på identiteten på en okänd uppringare eller om du helt enkelt verifierar en adress, erbjuder AnyWho dedikerade omvända telefonnummeruppslagstjänster som är helt gratis. Detta verktyg ger information om en individ baserat på deras namn, postnummer eller adress. Det har dock begränsade sökfunktioner jämfört med sina konkurrenter.

Vilken app ska du välja?

Efter att noggrant ha analyserat dessa appar rekommenderar vi starkt spårning av telefonnummer Detectico som din go-to-lösning. Det är den säkraste och mest effektiva plattformen för att kontrollera var någon annan befinner sig med hjälp av deras telefonnummer. Du kan enkelt se vilken stad, gata och byggnad de befinner sig i genom att kolla Detectico:s lättlästa karta. Förutom den exakta platsen kan du också ta reda på information om den person som ringde dig. Alla andra tjänster avslöjar bara målanvändarens identitet men inte var de befinner sig.

Slutsats

Ett bra NumLooker-alternativ bör inte bara tillhandahålla en användares detaljer utan bör också avslöja var de befinner sig hela dagen. En sådan lösning kan definitivt vara till nytta om du försöker skydda dina nära och kära eller fånga en fuskare. Vi har funnit att Detectico.com är den bästa spårningstjänsten för telefonnummer på marknaden.