usphonebook

Usphonebook vs Detectico: Bedste Usphonebook-alternativ 2024

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Kan du tro det alene i 2023? 45% af indbyggere i USA modtaget mindst ét fupopkald? Det er næsten halvdelen af befolkningen! 

Det er derfor, vi i dag dykker ned i en sammenligning mellem Uphonebook og Detectico. Vi vil gerne finde ud af, hvilket værktøj der er bedst til at sætte en stopper for uønskede opkald. Lad os dykke ned i det!

banner
Indholdsfortegnelse

Hvad er Usphonebook?

Det er et populært værktøj til omvendt telefonsøgning, som er meget udbredt i USA. Med denne tjeneste kan du foretage en online-søgning for at finde ud af, hvem der ejer et telefonnummer. Det bruges ofte til at spore spamopkald eller til at finde ud af, hvem der står bag et ukendt nummer, der er dukket op i din opkaldslog.

Hvordan fungerer Usphonebook?

usphonebook people-search

Alt, hvad du skal gøre, er at skrive det telefonnummer, du er nysgerrig efter, i sidens søgefelt. Platformen søger i sin enorme database over offentlige registre og viser dig alle oplysninger, der er forbundet med det pågældende nummer.

Nøglefunktioner i Usphonebook

Dette gratis værktøj til nummersøgning er spækket med funktioner. Lad os dykke ned i dem og se, hvad der gør det til en favorit blandt brugerne:

 • Opslag af telefonnummer: Indtast et telefonnummer, tryk på søg, og du vil finde oplysninger om ejeren.
 • Millioner af telefonnumre: Den har en omfattende database, der dækker millioner af telefonnumre i hele USA.
 • Omfattende resultater: Et typisk telefonopslagsresultat inkluderer det fulde navn eller firmanavn, der er knyttet til nummeret, nuværende eller tidligere adresser og tidligere og tidligere telefonnumre.

Hvem har brug for Usphonebook?

 • Fredssøgere: Træt af ukendte opkald? Identificer dem på ingen tid.
 • Ejere af små virksomheder: Sorter hurtigt og nemt potentielle kunder fra spammere.
 • Forældre: Hold styr på, hvem der ringer til dine børn.
 • Nysgerrige katte: Har du fundet et mystisk nummer? Løs det uden at foretage et opkald.

Vi præsenterer det bedste Usphonebook-alternativ

Lad os skifte gear og tale om Usphonebook's stærke rival - Detectico! Har du nogensinde drømt om at have en pålidelig og hurtig reverse call lookup-tjeneste? Bliv hængende, mens vi afdækker, hvad Detectico tilbyder for at overliste de irriterende spamopkald.

Hvad er Detectico?

detectico-omvendt-nummer-opslag

Så hvad er egentlig Detectico? Forestil dig at have en 3-i-1-tjeneste lige ved hånden. Det er ikke bare et nummeropslagsværktøj. Detectico sporer også lokationer og tjekker numre og e-mails for datalækager. Imponerende, ikke?

Men det bliver endnu bedre. Som en webbaseret app er den tilgængelig fra enhver enhed. Har du en iPhone, Android eller tablet? Så er det perfekt. Ingen grund til at bekymre sig om kompatibilitetsproblemer eller installationer. Du skal blot åbne din browser, besøge Detectico's hjemmeside, og så er du i gang.

Detectico's tilgang til gratis omvendt opslag af telefonnumre

Detectico er et brugervenligt værktøj, der indsamler offentligt tilgængelige oplysninger fra forskellige kilder som onlinekataloger, sociale medieplatforme og meget mere. Derefter samler det disse data i en letlæselig rapport til brugeren.

Sådan bruger du Detectico's gratis reverse cell lookup:

 1. Åbn din browser, og gå til Detectico's hjemmeside.
 2. Indtast det telefonnummer, du vil søge efter.
 3. Klik på "Detect", og vent på resultatet.
 4. Få adgang til resultaterne med det samme!

Usphonebook vs Detectico Gratis omvendt telefonnummeropslag Sammenligning af funktioner

Nu hvor du er bekendt med Detectico's superkræfter, så lad os se, hvordan den klarer sig i forhold til Usphonebook.

Brugeroplevelse

Detectico har fået fantastiske anmeldelser på platforme som Trustpilot og Sitejabber. Med en imponerende rating på 4,4 stjerner sætter brugerne pris på dens alsidighed på tværs af alle telefoner og operatører. 

På den anden side ser det ud til, at Usphonebook er lidt af et mysterium. På trods af at den har en betydelig mængde trafik, er der ingen brugeranmeldelser tilgængelige for denne app. Det er lidt usædvanligt og ærligt talt en smule mistænkeligt.

Sammenligning af brugergrænseflader

Detectico har en mere minimalistisk tilgang til sit design. Layoutet er rent, overskueligt og ligetil, hvilket gør det ekstremt brugervenligt. Denne enkelhed gør det nemt for brugerne at navigere gennem appen og effektivt slå et telefonnummer op.

US Phonebook har også en tiltalende brugerflade, men den er ikke helt så enkel som Detectico.

Gratis omvendt telefonnummeropslag Effektivitet og nøjagtighed

Vi testede begge værktøjer ved hjælp af tal, vi allerede kendte. Her er, hvad vi fandt ud af.

Detectico var ikke bare lynhurtig, men ramte også plet med sine resultater. Det var som at slå et telefonnummer op efter nummer uden besvær. Dens hastighed og nøjagtighed var virkelig imponerende.

På den anden side gjorde Usphonebook også et fint stykke arbejde, men den kunne ikke helt hamle op med hastigheden og præcisionen hos Detectico.

Liste over de 5 bedste Usphonebook-alternativer

Her er fem gode muligheder, der kan hjælpe dig med effektivt at slå telefonnumre op.

Detectico

Detectico_Location1

Detectico er blevet mere og mere populær for sit øjeblikkelige opslag på telefon, e-mail og brugernavn. Tjenesten roses for sin hurtighed og nøjagtighed, hvilket gør den til et fremragende valg, når du skal foretage et telefonsøgningsopslag.

Numlookup

NumLookup

Numlookup er en anden brugbar løsning, der tilbyder en ligetil omvendt telefonsøgning. Den har måske ikke alle de samme funktioner som Detectico, men den gør sit arbejde godt, når det handler om at slå telefonnumre op.

Xresolver

xresolver

Xresolver er et alsidigt værktøj, der giver mere end bare telefonopslag. Det tilbyder også IP-resolver- og gamertag-resolver-tjenester, hvilket gør det til en omfattende løsning til forskellige opslagsbehov.

AnyWho

anywho Omvendt telefon Reverse Phone Lookup

AnyWho er en gratis tjeneste, der lader dig finde personer ud fra navn, adresse eller telefonnummer. Den tilbyder ikke så mange ekstra funktioner som nogle af de andre muligheder, men det er et solidt valg til simple opslagsopgaver.

Truecaller

Truecaller

Truecaller er, på trods af at det er den tjeneste, vi sammenligner andre med, stadig en stærk udfordrer på området. Den tilbyder opkalds-id-tjenester, spam-blokering og meget mere, hvilket gør den til et omfattende værktøj til håndtering af dine opkald.

Hvilken app skal du vælge?

OK, du er nået så langt, og vi er sikre på, at du undrer dig over, hvilken app der er den bedste til gratis omvendt mobilopslag. Det afhænger af, hvad du har brug for at gøre.

Alle de muligheder, vi har nævnt i denne artikel, har specifikke styrker, og vi anbefaler, at du prøver dem af for at se, hvad der passer bedst til dig. Men hvis du er på udkig efter et alsidigt værktøj, der er lynhurtigt og præcist, Detectico sporing af telefonnumre kan varmt anbefales.

Detectico går endnu længere med sit gratis omvendte telefonnummeropslag og tilbyder ekstra funktioner som lokationssporing og datalækagetjek. Den er også brugervenlig og tilgængelig på alle enheder.

Konklusion

Detectico er et kraftfuldt værktøj, der tilbyder mere end bare omvendte nummeropslagstjenester. Dets hastighed og præcision gør det til en uvurderlig ressource for alle, der ønsker at overliste spamopkald eller spore ukendte numre. Så hvorfor ikke prøve det i dag? Du bliver måske overrasket over, hvor meget denne lille app kan gøre.