usphonebook

Usphonebook vs Detectico: Bästa Usphonebook-alternativet 2024

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Kan du tänka dig att bara under 2023, 45% för personer bosatta i USA fått minst ett bluffsamtal? Det är nästan hälften av befolkningen! 

Det är därför vi idag dyker ner i en jämförelse mellan Uphonebook och Detectico. Vi vill ta reda på vilket verktyg som regerar högst när det gäller att sätta stopp för oönskade samtal. Låt oss dyka in!

banner
Innehållsförteckning

Vad är Usphonebook?

Det är ett populärt verktyg för omvänd telefonsökning som används allmänt i USA. Med den här tjänsten kan du göra en sökning online för att ta reda på vem som äger ett telefonnummer. Den används ofta för att spåra skräppost eller för att ta reda på vem som ligger bakom ett okänt nummer som dykt upp i din samtalslogg.

Hur fungerar Usphonebook?

usphonebook personer-sökning

Allt du behöver göra är att skriva det telefonnummer du är nyfiken på i webbplatsens sökfält. Plattformen söker i sin enorma databas med offentliga register och visar dig all information som är kopplad till det numret.

Viktiga funktioner i Usphonebook

Detta kostnadsfria verktyg för nummersökning är fullspäckat med funktioner. Låt oss dyka in i dem och se vad som gör det till en favorit bland användarna:

 • Uppslagning av telefonnummer: Ange ett telefonnummer, tryck på sök och du kommer att hitta information om dess ägare.
 • Miljontals telefonnummer: Den har en omfattande databas som täcker miljontals telefonnummer över hela USA.
 • Omfattande resultat: Ett typiskt telefonuppslagsresultat inkluderar det fullständiga namnet eller företagsnamnet som är kopplat till numret, nuvarande eller tidigare adresser och tidigare och tidigare telefonnummer.

Vem behöver Usphonebook?

 • Fredssökare: Trött på okända samtal? Identifiera dem på nolltid.
 • Småföretagare: Sortera snabbt och enkelt bort potentiella kunder från spammare.
 • Föräldrar: Håll koll på vem som ringer dina barn.
 • Nyfikna katter: Har du hittat ett mystiskt nummer? Lös det utan att ringa ett samtal.

Vi presenterar det bästa Usphonebook-alternativet

Låt oss växla upp och prata om Usphonebooks starka rival - Detectico! Har du någonsin drömt om att ha en pålitlig och snabb omvänd samtalssökningstjänst? Häng med när vi avslöjar vad Detectico erbjuder för att överlista de irriterande skräppostsamtalen.

Vad är Detectico?

detektico-reverse-nummer-lookup

Så, vad exakt är Detectico? Tänk dig att ha en 3-i-1-tjänst direkt vid dina fingertoppar. Det är inte bara ett nummeruppslagningsverktyg. Detectico spårar även platser och kontrollerar nummer och e-post för dataläckage. Imponerande, eller hur?

Men det blir ännu bättre. Som webbaserad app är den tillgänglig från vilken enhet som helst. Har du en iPhone, Android eller surfplatta? Perfekt. Du behöver inte oroa dig för kompatibilitetsproblem eller installationer. Öppna bara din webbläsare, besök Detectico:s webbplats och du är redo att köra igång.

Detectico: s tillvägagångssätt för gratis omvänd telefonnummeruppslag

Detectico är ett användarvänligt verktyg som samlar in offentligt tillgänglig information från olika källor som onlinekataloger, sociala medieplattformar med mera. Därefter sammanställs informationen i en lättläst rapport för användaren.

Så här använder du Detectico:s gratis omvända mobilsökning:

 1. Öppna din webbläsare och gå till Detectico:s webbplats.
 2. Ange det telefonnummer som du vill söka efter.
 3. Klicka på "Detektera" och vänta på resultatet.
 4. Få tillgång till resultaten direkt!

Usphonebook vs Detectico Gratis omvänd telefonnummeruppslagning Jämförelse av funktioner

Nu när du är bekant med superkrafterna i Detectico ska vi se hur den står sig mot Usphonebook.

Användarupplevelse

Detectico har fått fantastiska recensioner på plattformar som Trustpilot och Sitejabber. Med ett imponerande betyg på 4,4 stjärnor uppskattar användarna dess mångsidighet över alla telefoner och operatörer. 

Å andra sidan verkar det som om Usphonebook är lite av ett mysterium. Trots att den har en betydande mängd trafik finns det inga användarrecensioner tillgängliga för den här appen. Det är lite ovanligt och uppriktigt sagt en smula misstänksamt.

Jämförelse av användargränssnitt

Detectico har ett mer minimalistiskt förhållningssätt till sin design. Layouten är ren, överskådlig och okomplicerad, vilket gör den extremt användarvänlig. Denna enkelhet gör det lätt för användare att navigera genom appen och effektivt leta upp telefonnummer.

US Phonebook har visserligen också ett tilltalande gränssnitt, men det når inte riktigt upp till den enkelhet som Detectico erbjuder.

Gratis omvänd telefonnummeruppslag Effektivitet och noggrannhet

Vi testade båda verktygen med hjälp av siffror som vi redan kände till. Det här är vad vi kom fram till.

Detectico var inte bara blixtsnabb utan också träffsäker med sina resultat. Det var som att göra en telefonnummersökning efter nummer utan krångel. Dess hastighet och noggrannhet var verkligen imponerande.

Å andra sidan gjorde Usphonebook också ett bra jobb, men den kunde inte riktigt mäta sig med hastigheten och precisionen hos Detectico.

Lista över de 5 bästa Usphonebook-alternativen

Här är fem bra alternativ som kan hjälpa dig att effektivt söka efter telefonnummer.

Detectico

Detectico_Lokalisering1

Detectico har vunnit popularitet för sin omedelbara telefon, e-post och användarnamnsuppslagning. Tjänsten är berömd för sin hastighet och noggrannhet, vilket gör det till ett utmärkt val när du behöver göra en telefonsökning.

Numlookup

NumLookup

Numlookup är ett annat genomförbart alternativ som erbjuder en enkel omvänd telefonsökning. Den kanske inte har alla funktioner som Detectico, men den gör sitt jobb bra när det gäller att söka efter telefonnummer.

Xresolver

xresolver

Xresolver är ett mångsidigt verktyg som erbjuder mer än bara telefonupplysning. Det erbjuder även tjänster för IP-resolver och gamertag-resolver, vilket gör det till en heltäckande lösning för olika uppslagsbehov.

Vem som helst

anywho Omvänd telefon Reverse Phone Lookup

AnyWho är en kostnadsfri tjänst som låter dig hitta personer med namn, adress eller telefonnummer. Den erbjuder inte lika många ytterligare funktioner som några av de andra alternativen, men det är ett bra val för enkla sökuppgifter.

Truecaller

Truecaller

Truecaller är, trots att det är den tjänst vi jämför andra med, fortfarande en stark utmanare på området. Den erbjuder nummerpresentation, spamblockering och mycket mer, vilket gör den till ett heltäckande verktyg för att hantera dina samtal.

Vilken app ska du välja?

OK, du har gjort det så långt, och vi är säkra på att du undrar vilken app som är bäst för gratis omvänd celluppslag. Det beror på vad du behöver göra.

Alla alternativ som vi har listat i den här artikeln har sina specifika styrkor, och vi rekommenderar att du provar dem för att se vilket som passar dig bäst. Men om du letar efter ett mångsidigt verktyg som är blixtsnabbt och exakt, Detectico spårare för telefonnummer rekommenderas varmt.

Detectico går utöver det vanliga med sin gratis omvända telefonnummersökning och erbjuder ytterligare funktioner som platsspårning och dataläckagekontroller. Det är också användarvänligt och tillgängligt på alla enheter.

Slutsats

Detectico är ett kraftfullt verktyg som erbjuder mer än bara tjänster för omvänd nummerupplysning. Dess snabbhet och precision gör det till en ovärderlig resurs för alla som vill lura skräppostsamtal eller spåra okända nummer. Så varför inte ge det ett försök idag? Du kanske blir förvånad över hur mycket den här lilla appen kan göra.