usphonebook

Usphonebook vs Detectico: Καλύτερη εναλλακτική λύση Usphonebook 2024

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Μπορείτε να το πιστέψετε ότι μόνο το 2023, 45% των κατοίκων των ΗΠΑ έχετε λάβει τουλάχιστον ένα τηλεφώνημα απάτης; Αυτό είναι σχεδόν ο μισός πληθυσμός! 

Γι' αυτό σήμερα, θα κάνουμε μια σύγκριση μεταξύ του Uphonebook και του Detectico. Θέλουμε να μάθουμε ποιο εργαλείο κυριαρχεί στο να βάζει τέλος στις ανεπιθύμητες κλήσεις. Ας βουτήξουμε!

banner
Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Usphonebook;

Πρόκειται για ένα δημοφιλές εργαλείο αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης που χρησιμοποιείται ευρέως στις ΗΠΑ. Αυτή η υπηρεσία σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια διαδικτυακή αναζήτηση για να μάθετε σε ποιον ανήκει ένας αριθμός τηλεφώνου. Χρησιμοποιείται συχνά για να εντοπίσετε τους καλούντες spam ή για να καταλάβετε ποιος κρύβεται πίσω από έναν άγνωστο αριθμό που εμφανίστηκε στο αρχείο κλήσεων.

Πώς λειτουργεί το Usphonebook;

usphonebook people-search

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τον αριθμό τηλεφώνου που σας ενδιαφέρει στη γραμμή αναζήτησης του ιστότοπου. Η πλατφόρμα αναζητά την τεράστια βάση δεδομένων της με τα δημόσια αρχεία και σας εμφανίζει κάθε πληροφορία που συνδέεται με αυτόν τον αριθμό.

Βασικά χαρακτηριστικά του Usphonebook

Αυτό το δωρεάν εργαλείο αναζήτησης αριθμών είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά. Ας βουτήξουμε σε αυτά και ας δούμε τι το κάνει αγαπημένο μεταξύ των χρηστών:

 • Αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου: Πληκτρολογήστε έναν αριθμό τηλεφώνου, πατήστε αναζήτηση και θα βρείτε πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη του.
 • Εκατομμύρια τηλεφωνικοί αριθμοί: Έχει μια εκτεταμένη βάση δεδομένων που καλύπτει εκατομμύρια τηλεφωνικούς αριθμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Συνολικά αποτελέσματα: περιλαμβάνει το πλήρες όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που σχετίζεται με τον αριθμό, τρέχουσες ή προηγούμενες διευθύνσεις, καθώς και προηγούμενους και παλαιότερους αριθμούς τηλεφώνου.

Ποιος χρειάζεται το Usphonebook;

 • Αναζητητές της ειρήνης: Βαρεθήκατε τις άγνωστες κλήσεις; Αναγνωρίστε τις σε χρόνο μηδέν.
 • Ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων: Διαχωρίστε τους πιθανούς πελάτες από τους spammers γρήγορα και εύκολα.
 • Γονείς: Παρακολουθήστε ποιος καλεί τα παιδιά σας.
 • Curiosity Cats: Βρήκατε έναν μυστηριώδη αριθμό; Λύστε το χωρίς να κάνετε κλήση.

Παρουσιάζοντας την καλύτερη εναλλακτική λύση Usphonebook

Ας αλλάξουμε ταχύτητα και ας μιλήσουμε για τον ισχυρό αντίπαλο του Usphonebook - Detectico! Ονειρευτήκατε ποτέ να έχετε μια αξιόπιστη και γρήγορη υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης κλήσεων; Μείνετε εδώ καθώς αποκαλύπτουμε τι προσφέρει το Detectico για να ξεγελάσετε αυτές τις ενοχλητικές κλήσεις spam.

Τι είναι το Detectico;

detectico-reverse-number-lookup

Λοιπόν, τι ακριβώς είναι Detectico? Φανταστείτε να έχετε μια υπηρεσία 3 σε 1 στα χέρια σας. Δεν είναι απλώς ένα εργαλείο αναζήτησης αριθμών. Το Detectico εντοπίζει επίσης τοποθεσίες και ελέγχει αριθμούς και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διαρροές δεδομένων. Εντυπωσιακό, σωστά;

Αλλά γίνεται και καλύτερο. Ως διαδικτυακή εφαρμογή, είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή. Έχετε iPhone, Android ή tablet; Τέλεια. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για θέματα συμβατότητας ή εγκαταστάσεων. Απλά ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Detectico και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Προσέγγιση του Detectico για δωρεάν αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου

Το Detectico είναι ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που συλλέγει δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες από διάφορες πηγές, όπως διαδικτυακούς καταλόγους, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και άλλα. Στη συνέχεια, συγκεντρώνει αυτά τα δεδομένα σε μία ευανάγνωστη έκθεση για τον χρήστη.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν αντίστροφη αναζήτηση κυττάρων του Detectico:

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στον ιστότοπο του Detectico.
 2. Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να αναζητήσετε.
 3. Κάντε κλικ στο "Detect" και περιμένετε τα αποτελέσματα.
 4. Πρόσβαση στα αποτελέσματα άμεσα!

Usphonebook vs Detectico Δωρεάν αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου Σύγκριση χαρακτηριστικών

Τώρα που είστε εξοικειωμένοι με τις υπερδυνάμεις του Detectico, ας δούμε πώς συγκρίνεται με το Usphonebook.

Εμπειρία χρήστη

Detectico έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές σε πλατφόρμες όπως το Trustpilot και το Sitejabber. Με μια εντυπωσιακή βαθμολογία 4,4 αστέρων, οι χρήστες εκτιμούν την ευελιξία του σε όλα τα τηλέφωνα και τους παρόχους. 

Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι το Usphonebook είναι ένα μικρό μυστήριο. Παρά το γεγονός ότι έχει σημαντική επισκεψιμότητα, δεν υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές χρηστών για αυτή την εφαρμογή. Είναι λίγο ασυνήθιστο και, ειλικρινά, λίγο ύποπτο.

Σύγκριση διεπαφής χρήστη

Το Detectico υιοθετεί μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση στο σχεδιασμό του. Η διάταξη είναι καθαρή, λιτή και απλή, καθιστώντας την εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη. Αυτή η απλότητα διευκολύνει τους χρήστες να περιηγηθούν στην εφαρμογή και να αναζητήσουν αποτελεσματικά τον αριθμό τηλεφώνου.

Αντίθετα, ενώ το US Phonebook έχει επίσης ένα ελκυστικό περιβάλλον εργασίας, δεν φτάνει ακριβώς το επίπεδο απλότητας που προσφέρει το Detectico.

Δωρεάν αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου Αποτελεσματικότητα και ακρίβεια

Δοκιμάσαμε και τα δύο εργαλεία χρησιμοποιώντας αριθμούς που ήδη γνωρίζαμε. Ιδού τι διαπιστώσαμε.

Το Detectico δεν ήταν μόνο αστραπιαίο, αλλά και ακριβές με τα αποτελέσματά του. Ήταν σαν να έκανε αναζήτηση τηλεφωνικού αριθμού με βάση τον αριθμό χωρίς καμία ταλαιπωρία. Η ταχύτητα και η ακρίβειά του ήταν πραγματικά εντυπωσιακές.

Από την άλλη πλευρά, το Usphonebook έκανε επίσης καλή δουλειά, αλλά δεν έφτανε την ταχύτητα και την ακρίβεια του Detectico.

Λίστα των 5 καλύτερων Usphonebook Εναλλακτικές λύσεις

Ακολουθούν πέντε εξαιρετικές επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναζητήσετε αποτελεσματικά τηλεφωνικούς αριθμούς.

Detectico

Detectico_Location1

Detectico έχει κερδίσει δημοτικότητα για την άμεση αναζήτηση τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ονόματος χρήστη. Η υπηρεσία εγκωμιάζεται για την ταχύτητα και την ακρίβειά της, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή όταν πρέπει να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσω τηλεφώνου.

Numlookup

NumLookup

Το Numlookup είναι μια άλλη βιώσιμη επιλογή, προσφέροντας μια απλή αντίστροφη τηλεφωνική αναζήτηση. Μπορεί να μην έχει όλες τις δυνατότητες του Detectico, αλλά κάνει καλά τη δουλειά του όταν πρόκειται για την αναζήτηση τηλεφωνικών αριθμών.

Xresolver

xresolver

Το Xresolver είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που παρέχει περισσότερα από την απλή αναζήτηση τηλεφώνου. Προσφέρει επίσης υπηρεσίες IP resolver και gamertag resolver, καθιστώντας το μια ολοκληρωμένη λύση για διάφορες ανάγκες αναζήτησης.

AnyWho

οποιοσδήποτε Αντίστροφο τηλέφωνο Reverse Phone Lookup

Το AnyWho είναι μια δωρεάν υπηρεσία που σας επιτρέπει να βρίσκετε άτομα με βάση το όνομα, τη διεύθυνση ή τον αριθμό τηλεφώνου. Δεν προσφέρει τόσες πολλές πρόσθετες δυνατότητες όσο κάποιες από τις άλλες επιλογές, αλλά είναι μια σταθερή επιλογή για απλές εργασίες αναζήτησης.

Truecaller

Truecaller

Η Truecaller, παρά το γεγονός ότι είναι η υπηρεσία με την οποία συγκρίνουμε τις άλλες, παραμένει ένας ισχυρός διεκδικητής στον τομέα. Προσφέρει υπηρεσίες αναγνώρισης κλήσεων, αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων και πολλά άλλα, καθιστώντας το ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τη διαχείριση των κλήσεών σας.

Ποια εφαρμογή πρέπει να επιλέξετε;

Εντάξει, τα καταφέρατε μέχρι εδώ και είμαστε σίγουροι ότι αναρωτιέστε ποια εφαρμογή είναι η καλύτερη για δωρεάν αντίστροφη αναζήτηση κυττάρων. Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από το τι πρέπει να κάνετε.

Όλες οι επιλογές που παραθέτουμε σε αυτό το άρθρο έχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και σας συνιστούμε να τις δοκιμάσετε για να δείτε ποια σας ταιριάζει καλύτερα. Αλλά αν ψάχνετε για ένα ευέλικτο εργαλείο που είναι αστραπιαίο και ακριβές, Detectico εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Το Detectico ξεπερνάει τα όρια της δωρεάν αντίστροφης αναζήτησης αριθμού τηλεφώνου, προσφέροντας πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως παρακολούθηση τοποθεσίας και ελέγχους διαρροής δεδομένων. Είναι επίσης φιλικό προς το χρήστη και προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή.

Συμπέρασμα

Το Detectico είναι ένα ισχυρό εργαλείο που προσφέρει περισσότερα από υπηρεσίες αναζήτησης αντίστροφου τηλεφωνικού αριθμού. Η ταχύτητα και η ακρίβειά του το καθιστούν ανεκτίμητο πόρο για όποιον θέλει να ξεγελάσει τις ανεπιθύμητες κλήσεις ή να εντοπίσει άγνωστους αριθμούς. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσετε σήμερα; Ίσως εκπλαγείτε από το πόσα πολλά μπορεί να κάνει αυτή η μικρή εφαρμογή.