Sådan ser du en persons placering på iPhone

Sådan ser du en persons placering på iPhone: Betalte og gratis muligheder

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

At vide, hvordan man finder en persons placering på iPhone, kan være nyttigt af mange forskellige årsager - måske vil du se til en, du holder af, sikre dig, at dit barn er, hvor det sagde, det ville være, eller måske bare mødes med en ven. Heldigvis er der med en iPhone flere forskellige måder at se eller dele placeringer på, både med og uden at den anden person ved det. Det kan være nyttigt, hvis man f.eks. vil overraske, eller hvis man ikke vil være alt for besat af at bekymre sig om nogen. 

I denne artikel undersøger vi de forskellige metoder, der findes til at se en persons placering på en iPhone.

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan jeg se en persons placering på iPhone?

Der er et par forskellige tilgange til at spore en iPhone-placering fra en anden iPhone. Du kan bruge tredjepartsapps til at spore deres placering uden deres viden, eller bruge indbyggede iOS-funktioner til at dele placeringer frivilligt. Den metode, du vælger, afhænger af dine specifikke behov og situation. 

banner

Se en persons placering på iPhone ved hjælp af tredjepartsapps

Hvis du har brug for at tjekke en persons placering på iPhone, uden at vedkommende ved det, kan du gøre det med apps fra tredjeparter. Disse apps kan være nyttige i nødsituationer, eller når du bare vil sikre dig, at nogen er i sikkerhed. 

Få lokation i realtid ved hjælp af Detectico 

Detectico da

Detectico skiller sig ud som en førende løsning til sporing af en persons placering på en iPhone. Den giver en masse unikke og nyttige funktioner, der sigter mod at maksimere sikkerhed og tryghed.

 1. Detect by Number: Med denne funktion kan du sende et detekteringslink til et vilkårligt nummer. Når modtageren trykker på linket, afsløres deres placering. Anvend denne funktion, hvis du har brug for en løsning på, hvordan du får fat i en persons placering på iPhone.
 2. Opdag deres navn: Har du nogensinde været nysgerrig efter at vide, hvem der står bag et ukendt nummer, som har sendt dig sms'er eller ringet til dig? Detectico har svaret. Den kan scanne forskellige registre og give dig de nødvendige oplysninger.
 3. Opdag datalækager: Detectico holder også et vågent øje med din personlige datasikkerhed. Hvis dine private oplysninger er kompromitteret og tilgængelige for hackere, vil Detectico give dig besked.

I betragtning af disse muligheder er Detectico det bedste valg for dem, der ønsker en pålidelig og omfattende lokaliseringssporingsløsning.

Sådan sporer du en persons placering på iPhone med Detectico 

Detectico er designet specifikt til at se en anden persons placering i realtid uden deres viden. Her er en oversigt over, hvordan den fungerer:

 • Opret en konto på Detectico's hjemmeside
 • Indtast det telefonnummer, du vil spore 
 • Detectico sender en SMS til dette nummer med et link
 • Når modtageren klikker på linket, afsløres deres placering i Detectico's dashboard.

Så nu ved du, hvordan du kan se en persons placering på iPhone! Men det er ikke alt. Nogle af de vigtigste fordele ved at bruge Detectico til lokationssporing er:

 • Ingen grund til at installere noget på den enhed, du vil spore
 • Se den aktuelle placering af målpersonen
 • Fungerer på både iPhone og Android-enheder
 • Understøtter alle telefoner og operatører
 • Du kan spore en persons placering fra hvor som helst i verden.

Man skal dog huske på, at Detectico kun afslører den aktuelle placering, ikke en løbende historik. Til løbende sporing og visning af tidligere placeringer kan en app som Eyezy være bedre egnet.

Tjek en persons placeringshistorik med Eyezy

eyezy tracking app til iphone

Har du nogensinde undret dig over: "Hvordan kan jeg tjekke en persons placering på iPhone, uden at vedkommende ved det?" Så kan vores næste løsning være dit bedste valg! 

Eyezy er en omfattende overvågningsapp til iPhone og Android. En af dens fremtrædende funktioner er robuste lokationssporingsfunktioner. Her er, hvad du får, når du vælger Eyezy: 

 1. Spor deres placering: Denne funktion giver dig mulighed for at se personens placering i realtid på et letforståeligt kort. Denne umiddelbare adgang til live lokationsdata sikrer, at du til enhver tid kan holde øje med, hvor de befinder sig.
 2. Se deres placeringshistorik: Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvor de har været, har Eyezy din ryg. Ved hjælp af placeringshistorikfunktionen kan du få adgang til en detaljeret oversigt over deres tidligere placeringer. Det eneste, du skal gøre, er at logge ind og navigere til sektionen for placeringshistorik. Sådan kan du se en persons placeringshistorik på iPhone! 
 3. Afdæk mistænkelige steder: Med Eyezy kan du også identificere, om den overvågede person besøger steder, der vækker mistanke. Appens mobiltelefon-tracker advarer dig om alle steder, der kan virke usædvanlige, så du kan tage de nødvendige skridt med det samme.

Eyezy har et væld af funktioner, der rækker ud over lokaliseringssporing:

 1. Overvågning af sociale medier: Denne funktion giver dig mulighed for at overvåge aktiviteter på populære sociale medieplatforme som Facebook, Instagram, Snapchat og Twitter. Udover muligheden for at spore en iPhones placering fra en anden iPhone, kan du gennemgå opslag, likes, kommentarer og endda private beskeder for at sikre en sikker og passende brug af disse platforme.
 2. Keylogger: Keylogger-funktionen registrerer alle tastetryk, der foretages på den overvågede enhed. Det kan hjælpe dig med at forstå, hvad der bliver skrevet på søgemaskiner, sociale medier, messaging-apps eller e-mails, og dermed give dig et bredere perspektiv på onlineaktiviteter.
 3. Blokering af hjemmesider: Hvis du finder upassende eller distraherende hjemmesider i historikken, giver Eyezy dig mulighed for at blokere disse sider. Det er med til at sikre et sikkert og fokuseret internetmiljø.
 4. Opkaldslogger: Eyezy logger automatisk alle indgående og udgående opkald, komplet med opkaldsvarighed og tidsstempel. Denne funktion giver dig mulighed for at gennemgå opkaldshistorikken, identificere ukendte opkaldere og bemærke usædvanlig opkaldsaktivitet.
 5. SMS-sporing: Denne funktion giver dig mulighed for at se alle sendte og modtagne sms'er på den overvågede enhed. Du kan læse indholdet af beskederne, se oplysninger om afsender/modtager og kende det nøjagtige tidsstempel for hver besked.

Den giver mere detaljeret sporing og mulighed for at tjekke en persons placering på iPhone, men ulempen er, at Eyezy skal installeres direkte på den enhed, du vil overvåge. Den kan også være en smule dyr sammenlignet med Detectico. 


Læs også: De 3 bedste måder at spore iPhones placering på via telefonnummer i 2024

Sådan kan du gratis se en persons placering på iPhone

Metoderne ovenfor kræver apps og konti fra tredjeparter. Men du kan også bruge gratis indbyggede værktøjer på iPhone til at dele placeringer frivilligt. Selvom de ikke er skjulte eller hemmelighedsfulde, giver disse muligheder mulighed for praktisk deling af lokationer mellem venner eller familiemedlemmer.

Brug indbyggede apps til at dele placering

Appene Find My og Messages, som er udviklet af Apple, indeholder en brugervenlig funktion, som gør det muligt at tjekke en persons placering på iPhone.

Find My iPhone

find min iphone

Med Find My iPhone-appen kan du dele din placering med kontakter og se deres. Sådan bruger du den:

 • Vælg fanen "Personer", når du har startet Find min app.
 • Tryk på en ven, og vælg "Del min placering".
 • Vælg, hvor længe placeringen skal deles
 • De vises nu på dit kort og kan også se din placering.

iMessage-app

Deling af placering på iMessage

Der er også en måde, hvorpå man kan se en persons placering på iMessage:

 • Åbn en iMessage-samtale
 • Tryk på app-ikonet over tekstfeltet
 • Vælg placeringsindstillingen
 • Vælg, hvor længe du vil dele, og tryk på "Send".
 • Kortet over din placering vises i chatten.

Mens Find My giver mere kontrol, er iMessage hurtigere, når man bare skal trykke for at dele.


Læs også: Sådan sporer du nogen via sms: Udforskning af 5 populære metoder

Brug navigationsværktøjer

Navigationsværktøjer

Kort- og navigationsapps gør det også muligt at tjekke andres placering på iPhone:

Apple Kort

 • Åbn Maps-appen, og tryk på dit profilikon
 • Vælg "Share ETA" og vælg den kontakt, du vil dele med
 • De vil kunne se din rejse og ETA i realtid.

Googles tidslinje

 • Sørg for, at Google Maps Timeline er aktiveret for din konto. 
 • Åbn Google Maps > Tidslinje på den anden telefon, og vælg din profil.
 • Du vil kunne se deres placeringshistorik og placering i realtid.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 

Hvordan ser man en persons placeringshistorik på iPhone?

At se en persons tidligere placeringer på iPhone kræver en overvågningsapp som Eyezy med placeringshistorikfunktioner. De indbyggede Find My- og iMessage-værktøjer viser kun aktuelle realtidslokationer, og kun hvis målpersonen giver dig lov til at se det.

Hvordan tjekker man sine venners placering på iPhone?

Den nemmeste måde er at bruge Find My eller iMessage til at dele placeringer. Du kan også prøve lokationsdeling i Apple Maps. Alle fungerer uden opsætning og giver mulighed for hurtig deling. Men hvis du vil gøre det, uden at de ved det, kan du overveje at bruge Detectico - en moderne løsning til lokationssporing.

Hvorfor kan jeg ikke se nogens placering, når de har delt den med mig på min iPhone?

Normalt kan du ikke spore en iPhone-placering fra en anden iPhone, fordi den valgte delingstid er udløbet. Prøv at få dem til at dele igen, men vælg indstillingen "Del på ubestemt tid", så den ikke slukkes.

Hvordan ser man, om nogen har tjekket ens placering på iPhone?

Desværre er der ingen måde at få en notifikation på eller vide med sikkerhed, om nogen har set din placering. Find My-appen afslører ikke disse oplysninger for at forhindre krænkelser af privatlivets fred.

Konklusion

Det er muligt at se eller dele en placering på iPhone ved hjælp af både første- og tredjepartsapps, hver med sine egne fordele og ulemper. Gratis værktøjer som Find My og iMessage tillader villig deling af placering for nemheds skyld. Mere avanceret sporing kan opnås med overvågningsapps. Men at vide, hvordan man sporer en persons placering på iPhone, kan være nyttigt i mange tilfælde. Overvej brugssagen sammen med dine behov, når du vælger den rigtige metode.