Hur man ser någon's plats på iPhone

Hur man ser någons plats på iPhone: Betalda och gratis alternativ

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Att veta hur man hittar någons plats på iPhone kan vara användbart av många olika anledningar - du kanske vill titta till en närstående, se till att ditt barn är där det sa att det skulle vara eller bara träffa en vän. Som tur är finns det med en iPhone flera olika sätt att visa eller dela platser, både med och utan att den andra personen vet om det. Det kan vara användbart när du t.ex. vill överraska någon eller när du inte vill vara alltför tvångsmässig när du bryr dig om någon. 

I den här artikeln kommer vi att utforska de olika metoder som finns tillgängliga för att se någons plats på en iPhone.

Innehållsförteckning

Hur kan jag se någons plats på iPhone?

Det finns några olika tillvägagångssätt för att spåra en iPhone-plats från en annan iPhone. Du kan använda appar från tredje part för att spåra deras plats utan deras vetskap, eller använda inbyggda iOS-funktioner för att dela platser frivilligt. Vilken metod du väljer beror på dina specifika behov och situation. 

banner

Se någons plats på iPhone med hjälp av tredjepartsappar

Om du behöver kontrollera var någon befinner sig på iPhone utan att de vet om det, finns det appar från tredje part som gör det möjligt. Dessa appar kan vara användbara i nödsituationer eller när du helt enkelt vill säkerställa någons säkerhet. 

Få position i realtid med hjälp av Detectico 

Detectico fr

Detectico framstår som en ledande lösning för att spåra någons plats på en iPhone. Den innehåller många unika och användbara funktioner som syftar till att maximera säkerhet, trygghet och sinnesro.

 1. Detektera efter nummer: Med den här funktionen kan du skicka en detekteringslänk till valfritt nummer. När mottagaren trycker på länken kommer deras plats att avslöjas. Använd den här funktionen om du behöver en lösning på hur du får någons plats på iPhone.
 2. Detektera deras namn: Har du någonsin varit nyfiken på vem som ligger bakom ett okänt nummer som har skickat sms eller ringt dig? Detectico har svaret. Den kan skanna olika register och förse dig med nödvändig information.
 3. Upptäck dataläckor: Detectico håller också ett vakande öga på din personliga datasäkerhet. Om din privata information äventyras och finns ute för hackare att stjäla, kommer Detectico att meddela dig.

Med tanke på dessa egenskaper är Detectico verkligen det bästa valet för dem som vill ha en tillförlitlig och omfattande lösning för positionsspårning.

Hur man spårar någon plats på iPhone med Detectico 

Detectico är särskilt utformad för att visa en annan persons plats i realtid utan dennes vetskap. Här är en översikt över hur den fungerar:

 • Registrera dig för ett konto på webbplatsen Detectico
 • Ange det telefonnummer du vill spåra 
 • Detectico skickar ett SMS till det numret med en länk
 • När mottagaren klickar på länken avslöjas deras position i Detectico-instrumentpanelen

Så nu vet du hur du visar någons plats på iPhone! Men det är inte allt. Några viktiga fördelar med att använda Detectico för platsspårning inkluderar:

 • Du behöver inte installera något på den enhet du vill spåra
 • Visa den aktuella positionen för målpersonen
 • Fungerar på både iPhone och Android-enheter
 • Stöder alla telefoner och operatörer
 • Du kan spåra var någon befinner sig var som helst i världen

En sak att tänka på är dock att Detectico bara visar den aktuella platsen, inte en pågående historik. För kontinuerlig spårning och visning av tidigare platser kan en app som Eyezy vara bättre lämpad.

Kontrollera någons platshistorik med hjälp av Eyezy

eyezy tracking app för iphone

Har du någonsin undrat, "Hur kan jag kontrollera någons plats på iPhone utan att de vet det?" Då kan vår nästa lösning vara ditt bästa val! 

Eyezy är en omfattande övervakningsapp för iPhone och Android. En av dess utmärkande funktioner är robusta funktioner för platsspårning. Här är vad du får när du väljer Eyezy: 

 1. Spåra var de befinner sig: Med den här funktionen kan du se personens plats i realtid på en lättförståelig karta. Denna omedelbara tillgång till platsdata säkerställer att du kan hålla koll på var de befinner sig vid varje givet tillfälle.
 2. Visa deras platshistorik: Om du är nyfiken på var de har varit så hjälper Eyezy dig. Med hjälp av platshistorikfunktionen kan du komma åt ett detaljerat register över deras tidigare platser. Allt du behöver göra är att logga in och navigera till avsnittet om platshistorik. Det är så man ser någons platshistorik på iPhone! 
 3. Avslöja misstänkta platser: Med Eyezy kan du också identifiera om den övervakade personen besöker platser som väcker misstankar. Appens mobiltelefonspårare varnar dig om alla platser som kan verka ovanliga, så att du snabbt kan vidta nödvändiga åtgärder.

Eyezy har en mängd funktioner som sträcker sig längre än bara till platsspårning:

 1. Övervakning av sociala medier: Med den här funktionen kan du övervaka aktiviteter på populära sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, Snapchat och Twitter. Förutom möjligheten att spåra en iPhone-plats från en annan iPhone kan du granska inlägg, likes, kommentarer och även privata meddelanden för att säkerställa en säker och lämplig användning av dessa plattformar.
 2. Keylogger: Keylogger-funktionen registrerar varje tangenttryckning som görs på den övervakade enheten. Detta kan hjälpa dig att förstå vad som skrivs in i sökmotorer, sociala medier, meddelandeappar eller e-postmeddelanden, vilket ger dig ett bredare perspektiv på onlineaktiviteter.
 3. Blockerare av webbplatser: Om du hittar olämpliga eller distraherande webbplatser i historiken ger Eyezy dig möjlighet att blockera dessa webbplatser. Detta bidrar till att säkerställa en säker och fokuserad internetmiljö.
 4. Samtalsloggare: Eyezy loggar automatiskt alla inkommande och utgående samtal, komplett med samtalslängd och tidsstämpel. Med den här funktionen kan du granska samtalshistoriken, identifiera okända uppringare och lägga märke till ovanlig samtalsaktivitet.
 5. Spårning av SMS: Med den här funktionen kan du visa alla skickade och mottagna textmeddelanden på den övervakade enheten. Du kan läsa innehållet i meddelandena, se information om avsändare/mottagare och få reda på den exakta tidsstämpeln för varje meddelande.

Den ger mer detaljerad spårning och möjlighet att kontrollera var någon befinner sig på iPhone, men nackdelen är att Eyezy måste installeras direkt på den enhet du vill övervaka. Dessutom kan den vara lite dyr jämfört med Detectico. 


Läs också: 3 bästa sätten att spåra en iPhones plats med telefonnummer 2024

Hur man ser någons plats på iPhone gratis

Metoderna ovan kräver appar och konton från tredje part. Men du kan också använda inbyggda gratisverktyg på iPhone för att dela platser frivilligt. Dessa alternativ är inte dolda eller hemliga, men de möjliggör bekväm platsdelning mellan vänner eller familjemedlemmar.

Använd inbyggda appar för att dela plats

Apparna Hitta mig och Meddelanden som utvecklats av Apple innehåller en lättanvänd funktion som gör att du kan kontrollera var någon befinner sig på iPhone.

Find My iPhone

Hitta min iPhone

Med appen Find My iPhone kan du dela din position med kontakter och visa deras position. Så här använder du den:

 • Välj fliken "Personer" efter att ha startat Hitta min app
 • Tryck på en vän och välj "Dela min plats"
 • Välj hur länge du vill dela platsen
 • De visas nu på din karta och kan också se din position

iMessage-app

Platsdelning i iMessage

Det finns också ett sätt att se någons plats på iMessage:

 • Öppna en iMessage-konversation
 • Tryck på app-ikonen ovanför textfältet
 • Välj alternativet för lokaliseringsstift
 • Välj hur länge du vill dela och tryck på "Skicka"
 • Kartan över din plats visas i chatten

Medan Hitta min ger mer kontroll är iMessage snabbare för ett enkelt tryck för att dela.


Läs också: Hur man spårar någon via textmeddelande: Utforska 5 populära metoder

Använda navigeringsverktyg

Verktyg för navigering

Kart- och navigationsappar gör det också möjligt att kontrollera var någon befinner sig på iPhone:

Apple Kartor

 • Öppna appen Kartor och tryck på din profilikon
 • Välj "Dela ETA" och välj den kontakt du vill dela med
 • De kommer att kunna se din resa och ETA i realtid

Googles tidslinje

 • Se till att Google Maps tidslinje är aktiverad för ditt konto 
 • På den andra telefonen öppnar du Google Maps > Tidslinje och väljer din profil
 • Du kommer att kunna se deras platshistorik och plats i realtid

VANLIGA FRÅGOR 

Hur ser jag någons platshistorik på iPhone?

Att visa någons tidigare platser på iPhone kräver en övervakningsapp som Eyezy med platshistorikfunktioner. De inbyggda verktygen Hitta mig och iMessage visar bara aktuella realtidsplatser och endast om målpersonen tillåter dig att se det.

Hur kontrollerar du dina vänners plats på iPhone?

Det enklaste sättet är att använda Hitta min eller iMessage för att dela platser. Du kan också prova platsdelning i Apple Maps. Alla fungerar utan några inställningar och möjliggör snabb delning. Men om du vill göra det utan att de vet om det kan du överväga att använda Detectico - en modern lösning för platsspårning.

Varför kan jag inte se någons plats efter att de delat den med mig på min iPhone?

Vanligtvis kan du inte spåra en iPhone-position från en annan iPhone eftersom den valda delningstiden har löpt ut. Försök få dem att dela igen, men välj alternativet "Dela på obestämd tid" så att det inte stängs av.

Hur ser jag om någon har kontrollerat din plats på iPhone?

Tyvärr finns det inget sätt att få ett meddelande eller veta säkert om någon har sett din plats. Appen Hitta min avslöjar inte denna information för att förhindra integritetsintrång.

Slutsats

Att visa eller dela en plats på iPhone är möjligt med både första- och tredjepartsappar, var och en med sina egna för- och nackdelar. Gratisverktyg som Hitta min och iMessage tillåter villig platsdelning för enkelhetens skull. Mer avancerad spårning kan uppnås med övervakningsappar. Att veta hur man spårar någons plats på iPhone kan dock vara användbart i många fall. Tänk på användningsfallet tillsammans med dina behov när du väljer rätt metod.