Πώς να δείτε την τοποθεσία κάποιου'στο iPhone

Πώς γίνεται η παρακολούθηση ενός κινητού iPhone: Δωρεάν και επί πληρωμή επιλογές

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Το να γνωρίζετε πώς να βρείτε τη θέση κάποιου στο iPhone μπορεί να σας φανεί χρήσιμο για διάφορους λόγους - μπορεί να θέλετε να ελέγξετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, να βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας βρίσκεται εκεί που είπε ότι θα βρίσκεται ή ακόμη και να συναντήσετε έναν φίλο. Ευτυχώς, με ένα iPhone, υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι για να δείτε ή να μοιραστείτε τοποθεσίες, τόσο με όσο και χωρίς να το γνωρίζει το άλλο άτομο. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο όταν, για παράδειγμα, θέλετε να κάνετε μια έκπληξη ή όταν δεν θέλετε να γίνετε πολύ εμμονικοί όταν νοιάζεστε για κάποιον. 

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις διάφορες διαθέσιμες μεθόδους για να δείτε τη θέση κάποιου στο iPhone.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς μπορώ να δω την τοποθεσία κάποιου στο iPhone;

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές προσεγγίσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε για να εντοπίσετε τη θέση ενός iPhone από ένα άλλο iPhone. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών για να εντοπίσετε τη θέση τους χωρίς τη γνώση τους ή να χρησιμοποιήσετε ενσωματωμένες λειτουργίες του iOS για να μοιραστείτε τις τοποθεσίες με τη θέλησή σας. Η μέθοδος που θα επιλέξετε εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες και την κατάστασή σας. 

banner

Δείτε την τοποθεσία κάποιου στο iPhone χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων

Αν θέλετε να ελέγξετε τη θέση κάποιου στο iPhone χωρίς να το γνωρίζει, οι εφαρμογές τρίτων παρέχουν αυτή τη δυνατότητα. Αυτές οι εφαρμογές μπορεί να είναι χρήσιμες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή όταν απλά θέλετε να διασφαλίσετε την ασφάλεια κάποιου. 

Λάβετε τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το Detectico 

Detectico el

Το Detectico ξεχωρίζει ως κορυφαία λύση για την παρακολούθηση της τοποθεσίας κάποιου στο iPhone. Παρέχει πολλά μοναδικά και χρήσιμα χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας, της προστασίας και της ψυχικής ηρεμίας.

 1. Ανίχνευση με βάση τον αριθμό: Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να στέλνετε με μήνυμα έναν σύνδεσμο ανίχνευσης σε οποιονδήποτε αριθμό. Μόλις ο παραλήπτης πατήσει το σύνδεσμο, θα αποκαλυφθεί η τοποθεσία του. Εφαρμόστε αυτή τη λειτουργία αν χρειάζεστε μια λύση για το πώς να λάβετε τη θέση κάποιου στο iPhone.
 2. Ανιχνεύστε το όνομά τους: Ήσασταν ποτέ περίεργοι να μάθετε ποιος κρύβεται πίσω από έναν άγνωστο αριθμό που σας στέλνει μηνύματα ή σας καλεί; Το Detectico έχει την απάντηση. Μπορεί να σαρώσει διάφορα αρχεία και να σας παράσχει τις απαιτούμενες πληροφορίες.
 3. Ανιχνεύστε διαρροές δεδομένων: Το Detectico ελέγχει επίσης την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν οι προσωπικές σας πληροφορίες εκτεθούν σε κίνδυνο και είναι εκεί έξω για να τις κλέψουν οι χάκερ, το Detectico θα σας ενημερώσει.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις δυνατότητες, το Detectico είναι πράγματι η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση εντοπισμού θέσης.

Πώς να παρακολουθείτε τη θέση κάποιου στο iPhone με το Detectico 

Το Detectico έχει σχεδιαστεί ειδικά για την προβολή της τοποθεσίας ενός άλλου ατόμου σε πραγματικό χρόνο χωρίς να το γνωρίζει. Ακολουθεί μια επισκόπηση του τρόπου λειτουργίας του:

 • Εγγραφείτε για λογαριασμό στον ιστότοπο Detectico
 • Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να παρακολουθήσετε 
 • Το Detectico θα στείλει ένα SMS σε αυτόν τον αριθμό με έναν σύνδεσμο
 • Όταν ο παραλήπτης κάνει κλικ στο σύνδεσμο, η τοποθεσία του αποκαλύπτεται στον πίνακα οργάνων του Detectico.

Έτσι, τώρα ξέρετε πώς να δείτε τη θέση κάποιου στο iPhone! Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Ορισμένα βασικά οφέλη από τη χρήση του Detectico για τον εντοπισμό θέσης περιλαμβάνουν:

 • Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στη συσκευή που θέλετε να παρακολουθείτε
 • Προβολή της τρέχουσας θέσης του ατόμου-στόχου
 • Λειτουργεί τόσο σε συσκευές iPhone όσο και σε συσκευές Android
 • Υποστηρίζει όλα τα τηλέφωνα και τους μεταφορείς
 • Μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση κάποιου από οπουδήποτε στον κόσμο

Ωστόσο, ένα σημείο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι το Detectico αποκαλύπτει μόνο την τρέχουσα τοποθεσία και όχι το τρέχον ιστορικό. Για συνεχή παρακολούθηση και προβολή προηγούμενων τοποθεσιών, μια εφαρμογή όπως το Eyezy μπορεί να είναι καταλληλότερη.

Ελέγξτε το ιστορικό τοποθεσίας κάποιου χρησιμοποιώντας το Eyezy

εφαρμογή παρακολούθησης eyezy για iphone

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ: "Πώς μπορώ να ελέγξω τη θέση κάποιου στο iPhone χωρίς να το γνωρίζει;" Τότε, η επόμενη λύση μας μπορεί να είναι η κορυφαία επιλογή σας! 

Eyezy είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή παρακολούθησης για iPhone και Android. Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι οι ισχυρές δυνατότητες εντοπισμού τοποθεσίας. Δείτε τι λαμβάνετε όταν επιλέγετε το Eyezy: 

 1. Παρακολουθήστε τη θέση τους: Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να βλέπετε τη θέση του ατόμου σε πραγματικό χρόνο σε έναν εύληπτο χάρτη. Αυτή η άμεση πρόσβαση σε ζωντανά δεδομένα τοποθεσίας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε την τοποθεσία τους ανά πάσα στιγμή.
 2. Προβολή του ιστορικού τοποθεσίας τους: Αν είστε περίεργοι για το πού ήταν, το Eyezy σας καλύπτει. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ιστορικού τοποθεσίας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα λεπτομερές αρχείο των προηγούμενων τοποθεσιών τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε και να πλοηγηθείτε στην ενότητα ιστορικού τοποθεσίας. Έτσι μπορείτε να δείτε το ιστορικό τοποθεσίας κάποιου στο iPhone! 
 3. Αποκαλύψτε ύποπτες τοποθεσίες: Με το Eyezy, μπορείτε επίσης να εντοπίσετε εάν το άτομο που παρακολουθείται επισκέπτεται μέρη που δημιουργούν υποψίες. Ο ανιχνευτής κινητού τηλεφώνου της εφαρμογής σας ειδοποιεί για τυχόν τοποθεσίες που μπορεί να φαίνονται ασυνήθιστες, επιτρέποντάς σας να λάβετε άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες.

Το Eyezy διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών που εκτείνονται πέρα από τον εντοπισμό θέσης:

 1. Παρακολούθηση κοινωνικών μέσων: Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες σε δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Instagram, το Snapchat και το Twitter. Εκτός από τη δυνατότητα εντοπισμού της τοποθεσίας ενός iPhone από άλλο iPhone, μπορείτε να επανεξετάζετε τις αναρτήσεις, τα likes, τα σχόλια, ακόμη και τα ιδιωτικά μηνύματα, ώστε να διασφαλίζετε την ασφαλή και κατάλληλη χρήση αυτών των πλατφορμών.
 2. Keylogger: Η λειτουργία keylogger καταγράφει κάθε πληκτρολόγηση που γίνεται στην παρακολουθούμενη συσκευή. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πληκτρολογείται σε μηχανές αναζήτησης, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιτρέποντάς σας έτσι μια ευρύτερη προοπτική για τις διαδικτυακές δραστηριότητες.
 3. Αποκλεισμός ιστότοπων: Αν βρείτε ακατάλληλους ή ενοχλητικούς ιστότοπους στο ιστορικό, το Eyezy σας δίνει τη δυνατότητα να αποκλείσετε αυτούς τους ιστότοπους. Αυτό συμβάλλει στη διασφάλιση ενός ασφαλούς και εστιασμένου περιβάλλοντος διαδικτύου.
 4. Καταγραφέας κλήσεων: Το Eyezy καταγράφει αυτόματα όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, με τη διάρκεια της κλήσης και τη χρονοσφραγίδα. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να επανεξετάζετε το ιστορικό κλήσεων, να εντοπίζετε άγνωστους καλούντες και να παρατηρείτε οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα κλήσεων.
 5. Παρακολούθηση SMS: Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να προβάλετε όλα τα μηνύματα κειμένου που έχουν σταλεί και ληφθεί στην παρακολουθούμενη συσκευή. Μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο των μηνυμάτων, να δείτε τα στοιχεία του αποστολέα/παραλήπτη και να γνωρίζετε την ακριβή χρονοσφραγίδα κάθε μηνύματος.

Ενώ παρέχει πιο λεπτομερή παρακολούθηση και τη δυνατότητα να ελέγχετε τη θέση κάποιου στο iPhone, το μειονέκτημα είναι ότι το Eyezy πρέπει να εγκατασταθεί απευθείας στη συσκευή που θέλετε να παρακολουθείτε. Επίσης, μπορεί να είναι λίγο ακριβό σε σύγκριση με το Detectico. 


Διαβάστε επίσης: 3 κορυφαίοι τρόποι παρακολούθησης τοποθεσίας iPhone με αριθμό τηλεφώνου για το 2024

Πώς να δείτε δωρεάν την τοποθεσία κάποιου στο iPhone

Οι παραπάνω μέθοδοι απαιτούν εφαρμογές και λογαριασμούς τρίτων. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δωρεάν ενσωματωμένα εργαλεία στο iPhone για να μοιραστείτε με προθυμία τοποθεσίες. Αν και δεν είναι κρυφές ή μυστικοπαθείς, αυτές οι επιλογές επιτρέπουν την άνετη κοινή χρήση τοποθεσίας μεταξύ φίλων ή μελών της οικογένειας.

Χρησιμοποιήστε ενσωματωμένες εφαρμογές για να μοιραστείτε την τοποθεσία

Οι εφαρμογές Find My και Messages που αναπτύχθηκαν από την Apple περιλαμβάνουν μια εύχρηστη λειτουργία που σας επιτρέπει να ελέγξετε τη θέση κάποιου ατόμου στο iPhone.

Find My iPhone

βρείτε το iphone μου

Η εφαρμογή Find My iPhone σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τη θέση σας με τις επαφές σας και να βλέπετε τις δικές τους. Για να το χρησιμοποιήσετε:

 • Επιλέξτε την καρτέλα "Άτομα" μετά την εκκίνηση της εφαρμογής Find My.
 • Πατήστε σε έναν φίλο και επιλέξτε "Μοιραστείτε την τοποθεσία μου".
 • Επιλέξτε για πόσο χρονικό διάστημα θα μοιραστείτε την τοποθεσία
 • Τώρα θα εμφανίζονται στο χάρτη σας και θα μπορούν να δουν και τη θέση σας.

Εφαρμογή iMessage

Κοινή χρήση τοποθεσίας στο iMessage

Υπάρχει επίσης ένας τρόπος για να δείτε την τοποθεσία κάποιου στο iMessage:

 • Άνοιγμα μιας συνομιλίας iMessage
 • Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής πάνω από το πεδίο κειμένου
 • Επιλέξτε την επιλογή καρφίτσα τοποθεσίας
 • Επιλέξτε για πόσο καιρό θέλετε να μοιραστείτε και πατήστε "Αποστολή".
 • Ο χάρτης της τοποθεσίας σας θα εμφανιστεί στη συνομιλία

Ενώ το Find My παρέχει περισσότερο έλεγχο, το iMessage είναι πιο γρήγορο για ένα απλό πάτημα για να το μοιραστείτε.


Διαβάστε επίσης: Πώς μπορώ να εντοπίσω κάποιον μέσω μηνύματος κειμένου: 5 δημοφιλείς μέθοδοι

Χρήση εργαλείων πλοήγησης

Εργαλεία πλοήγησης

Οι εφαρμογές χαρτών και πλοήγησης επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να ελέγχουν τη θέση κάποιου στο iPhone:

Χάρτες της Apple

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας
 • Επιλέξτε "Κοινή χρήση ETA" και επιλέξτε την επαφή με την οποία θέλετε να μοιραστείτε
 • Θα μπορούν να βλέπουν το ταξίδι σας και την ETA σας σε πραγματικό χρόνο.

Χρονοδιάγραμμα Google

 • Βεβαιωθείτε ότι το Google Maps Timeline είναι ενεργοποιημένο για το λογαριασμό σας 
 • Στο άλλο τηλέφωνο, ανοίξτε το Google Maps > Χρονολόγιο και επιλέξτε το προφίλ σας.
 • Θα μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό τοποθεσίας τους και τη θέση τους σε πραγματικό χρόνο.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ 

Πώς να δείτε το ιστορικό τοποθεσίας κάποιου στο iPhone;

Η προβολή των προηγούμενων τοποθεσιών κάποιου στο iPhone απαιτεί μια εφαρμογή παρακολούθησης όπως το Eyezy με λειτουργίες ιστορικού τοποθεσίας. Τα ενσωματωμένα εργαλεία Find My και iMessage δείχνουν μόνο τις τρέχουσες τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο και μόνο αν το άτομο-στόχος σας επιτρέπει να τις δείτε.

Πώς να ελέγξετε τη θέση των φίλων σας στο iPhone;

Ο ευκολότερος τρόπος είναι η χρήση του Find My ή του iMessage για να μοιραστείτε τοποθεσίες. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας στους Χάρτες της Apple. Όλα λειτουργούν χωρίς καμία ρύθμιση, επιτρέποντας τη γρήγορη κοινή χρήση. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε να το κάνετε χωρίς να το γνωρίζουν, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το Detectico - μια σύγχρονη λύση για τον εντοπισμό τοποθεσίας.

Γιατί δεν μπορώ να δω τη θέση κάποιου άλλου αφού την μοιράστηκε μαζί μου στο iPhone μου;

Συνήθως, δεν μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση ενός iPhone από ένα άλλο iPhone επειδή έχει λήξει ο επιλεγμένος χρόνος κοινής χρήσης. Δοκιμάστε να τους βάλετε να κάνουν ξανά κοινή χρήση, αλλά επιλέξτε την επιλογή "Κοινή χρήση επ' αόριστον", ώστε να μην απενεργοποιηθεί.

Πώς να δείτε αν κάποιος έλεγξε τη θέση σας στο iPhone;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να λάβετε ειδοποίηση ή να γνωρίζετε με βεβαιότητα αν κάποιος έχει δει την τοποθεσία σας. Η εφαρμογή Find My δεν αποκαλύπτει αυτές τις πληροφορίες για να αποτρέψει παραβιάσεις του απορρήτου.

Συμπέρασμα

Η προβολή ή η κοινή χρήση μιας τοποθεσίας στο iPhone είναι δυνατή με τη χρήση τόσο πρώτων όσο και τρίτων εφαρμογών, η καθεμία με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα δωρεάν εργαλεία όπως το Find My και το iMessage επιτρέπουν την πρόθυμη κοινή χρήση τοποθεσίας για ευκολία. Πιο προηγμένη παρακολούθηση μπορεί να επιτευχθεί με εφαρμογές παρακολούθησης. Ωστόσο, η γνώση του τρόπου εντοπισμού της θέσης κάποιου στο iPhone μπορεί να είναι χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις. Σκεφτείτε την περίπτωση χρήσης μαζί με τις ανάγκες σας όταν επιλέγετε τη σωστή μέθοδο.