Thailand telefonnummer tracker

Thailand Phone Number Tracker: 4 værktøjer, der virkelig fungerer

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

I 2020 var antallet af smartphone-brugere i Thailand nået op på svimlende 53 millioner mennesker. Og hør her: De kan alle spore hinanden ved hjælp af blot et telefonnummer!

Det er ligegyldigt, hvor du er, eller hvilken telefonoperatør du bruger - takket være den nyeste teknologi kan selv det svageste signal detekteres for at lokalisere en telefon overalt på denne planet.

For at leve op til vores krav har vi håndplukket 4 gratis værktøjer til dig, der kan gøre netop det. Så gå i gang og vælg nemt din bedste Thailand-telefonnummer tracker.

Indholdsfortegnelse

4 bedste Thailand-telefonnummer-tracker

Lad os sige, at dine børn er faret vild langt væk hjemmefra. Eller udenlandske venner vil have dig til at hente dem i Bangkok, og du kender ikke den nøjagtige rute. Hvad kan du så gøre?

Svaret er Ingen installation mobile tracker Thailand-løsninger, der fungerer direkte fra din browser. Lad os se nærmere på de 4 bedste gratis værktøjer.

banner

Detectico - Bedste sporing af mobiltelefonnumre i Thailand

Forestil dig, at du kan spore et telefonnummer i Thailand med en nøjagtighed på op til 5 meter på få minutter. Det er, hvad Detectico er i stand til. Uanset hvor dine kære befinder sig, i Pattaya, Phuket, Chiang Mai eller Hua Hin, kan den lokalisere deres telefon helt ned til et gadenummer.

Detectico udmærker sig ved at være universelt kompatibel. Det er det eneste værktøj på markedet, der fungerer med stort set alle telefonmodeller, uanset om det er Android, iOS, Windows eller gamle trykknaptelefoner. Så længe dine kære har en mobil enhed med sig, kan du spore et telefonnummer i Thailand uden besvær.

Hvordan fungerer Detectico?

detectico th

Detectico er en webbaseret mobilnummer-tracker i Thailand. Som sådan fungerer den fra mobile og stationære webbrowsere. For at komme i gang skal du bare tage din enhed og følge vores nemme trin-for-trin-guide.

Trin 1. Kør Thailand-telefonnummer-søgning

Gå til detectico.com. På hovedsiden skal du finde søgefeltet og vælge Thailands landekode +66. Indtast det nummer, du ønsker at finde, og en tilpasset tekstbesked. Detectico vil indlejre et skjult sporingslink i den. Tryk på "Detect".

Trin 2. Sender beskeden

Når du er færdig med det første trin, sender telefonnummersporeren en besked til målenheden.

Trin 3. Find deres placering

Når telefonens ejer åbner din besked, viser Detectico øjeblikkeligt deres nøjagtige placering på et interaktivt kort. Du kan se yderligere detaljer, herunder deres koordinater og adresse i Thailand på sidepanelet.

Læs også: Mobil nummer tracker UAE: Udforskning af de 3 bedste muligheder

Googles Find My Device

Googles Find My Device

Find My Device er en indbygget GPS-sporingsapp designet til Android-enheder. Selvom dens primære formål er at hjælpe med at spore mistede eller stjålne enheder, lader den dig også spore telefonnumre i Thailand gratis. Her er, hvad du skal gøre:

 1. Åbn din webbrowser.
 2. Kopier linket https://www.google.com/android/find/ og indsæt den i adresselinjen.
 3. Indtast nu Google-legitimationsoplysningerne for den person, du ønsker at spore.
 4. Du bliver ført til et kort over Thailand. Ved hjælp af kontrolpanelet i venstre side kan du spore et telefonnummer. Du skal blot klikke på enhedens navn for at se, hvor den er på Google Maps.

Find My Friends

Find My Friends

Hvis du og dine kære er på Team iOS, må du ikke gå glip af chancen for at teste Find My Friends-appen! Det er en gratis forudinstalleret mobil tracker Thailand, som du kan finde i din iPhones indstillinger ved at trykke på Apple ID. Stop nu op et øjeblik, og aktiver lokationssporing på din telefon. Er du så klar? Lad os finde dine kære i 6 trin:

 1. Åbn appen Find My Friends.
 2. Vælg fanen Personer i den nederste menu.
 3. Tryk på Tilføj og del min placering.
 4. Indtast det telefonnummer, du har brug for at finde i Thailand.
 5. Tryk på "Send". I mellemtiden kan du bede dem om at dele deres placering igen.
 6. Se deres bevægelser på kortet!

Reverse Phone Lookup

afsløringsnavn

Undrer du dig over, hvem der ringede til mig fra dette nummer i Thailand? Det er altid en god idé at bruge en reverse lookup-tjeneste, når fremmede ringer til dig hele tiden. Reverse Phone Lookup skiller sig ud fra lignende hjemmesider, fordi den er gratis at bruge og præcis.

Sådan søger du telefonnummer i Thailand med Reverse Phone Lookup:

 1. Gå til den officielle hjemmeside https://www.revealname.com/Thailand.
 2. Vælg Thailands landekode +66, og indtast det ønskede telefonnummer.
 3. Klik på knappen Navneopslag.
 4. Få de grundlæggende oplysninger om telefonnummerets ejer, herunder navn, adresse, netværksoperatør og meget mere.

Hvorfor er Detectico den bedste løsning?

Når det gælder søgning på telefonnumre i Thailand, telefonsporing efter nummer Detectico overgår andre sporingsløsninger. Her er grunden til det:

 1. 100% Privat. Hvis du ønsker at være anonym, kan du finde ethvert telefonnummer i hemmelighed med Detectico.
 2. Understøtter alle operatører. Værktøjet fungerer med alle netværksoperatører, herunder AIS, DTAC, Truemove H og andre.
 3. Utroligt præcis. Detectico sporer placering med en nøjagtighed på op til 5 meter.
 4. Universal kompatibilitet. Har de en iPhone, en Android-enhed eller en gammel klaptelefon? Detectico dækker dem alle.
 5. Ubegrænsede søgninger. Find via telefonnummer så mange mennesker, som du har brug for, selv med en gratis prøveperiode.

Læs også: Remote Phone Number Tracker Indonesien - er det muligt?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kan jeg spore en mobiltelefon med bare et nummer?

Ja, du kan spore en telefon enten via telefonnummer, Apple ID eller e-mailadresse.

Hvordan tjekker jeg en persons placering, uden at vedkommende ved det?

Anonym Thailand-telefonnummer-søgning er mulig med Detectico. I modsætning til indbyggede apps sender Detectico anonyme anmodninger om positionssporing til målbrugeren.

Findes der en app, der kan spore en persons placering?

Ja, vi har dækket de 4 bedste løsninger i vores indlæg. Prøv dem, og tjek telefonnummeret i Thailand nu!

Konklusion

Med fremkomsten af webbaserede sporingsløsninger kan alle bruge en Thailand-telefonnummer-tracker direkte fra deres computer eller smartphone, uanset hvor de er.

Vi har dækket de mest kraftfulde og nemme løsninger i vores indlæg, hvor Detectico topper listen. Det er et præcist, universelt og enkelt værktøj, der virkelig virker i alle, selv de fjerneste hjørner af Thailand. Test det ved at følge vores trin-for-trin guide, og du vil aldrig bekymre dig om dine kære igen.