Penjejak Nombor Telefon Thailand

Penjejak Nombor Telefon Thailand: 4 Alat Yang Benar-benar Berfungsi

Pasukan Detectico Pasukan Detectico

Juruteknik mahir menguasai data lokasi.

Sehingga 2020, bilangan pengguna telefon pintar di Thailand telah mencecah 53 juta orang. Dan dapatkan ini: mereka semua boleh menjejaki satu sama lain menggunakan hanya nombor telefon!

Tidak kira di mana anda berada atau pengendali telefon yang anda gunakan — terima kasih kepada teknologi terkini, malah isyarat paling lemah boleh dikesan untuk mengesan telefon di mana-mana sahaja di planet ini.

Untuk memenuhi tuntutan kami, kami telah memilih sendiri 4 alat percuma untuk anda yang boleh melakukan perkara itu. Jadi teruskan dan pilih penjejak nombor telefon Thailand terbaik anda dengan mudah.

Isi kandungan

4 Penjejak Nombor Telefon Thailand Terbaik

Katakan anak-anak anda telah kalah jauh dari rumah. Atau kawan asing mahu anda menjemput mereka di Bangkok dan anda tidak tahu laluan yang tepat. Apa yang kau boleh buat?

Jawapannya ialah pemasangan sifar penjejak mudah alih penyelesaian Thailand yang berfungsi terus dari penyemak imbas anda. Mari kita bongkarkan 4 alat percuma teratas secara terperinci.

sepanduk

Detectico – Penjejak Nombor Telefon Mudah Alih Terbaik Thailand

Bayangkan anda boleh menjejak nombor telefon Thailand dengan ketepatan sehingga 5 meter dalam beberapa minit sahaja. Itulah yang Detectico mampu. Tidak kira di mana orang yang anda sayangi berada, di Pattaya, Phuket, Chiang Mai atau Hua Hin, ia menunjukkan lokasi telefon mereka dengan tepat ke nombor jalan.

Ciri menonjol Detectico ialah keserasian universal. Ia satu-satunya alat di pasaran yang berfungsi hampir dengan semua model telefon, sama ada Android, iOS, Windows atau telefon butang tekan lama. Selagi orang yang anda sayangi mempunyai peranti mudah alih, anda boleh menjejaki nombor telefon Thailand tanpa sebarang masalah.

Bagaimana Detectico Berfungsi?

detectico ke

Detectico ialah penjejak nombor telefon mudah alih berasaskan web Thailand. Oleh itu, ia berfungsi daripada pelayar web mudah alih dan desktop. Untuk bermula, cuma ambil peranti anda dan ikuti panduan langkah demi langkah kami yang mudah.

Langkah 1. Jalankan Carian Nombor Telefon Thailand

Pergi ke detectico.com. Pada halaman utama, cari bar Carian dan pilih kod negara Thailand +66. Masukkan nombor yang anda ingin cari dan mesej teks tersuai. Detectico akan membenamkan pautan penjejakan tersembunyi ke dalamnya. Tekan "Kesan."

Langkah 2. Menghantar mesej

Sebaik sahaja anda menyelesaikan langkah pertama, penjejak nombor telefon akan menghantar mesej kepada peranti sasaran.

Langkah 3. Dapatkan Lokasi Mereka

Apabila pemilik telefon membuka mesej anda, Detectico dengan serta-merta memaparkan lokasi tepat mereka pada peta interaktif. Anda boleh melihat butiran tambahan, termasuk koordinat dan alamat mereka di Thailand pada panel sisi.

Baca Juga: Penjejak Nombor Mudah Alih UAE: Meneroka 3 Pilihan Terbaik

Find My Device Google

Find My Device Google

Find My Device ialah apl penjejakan GPS terbina dalam yang direka untuk peranti Android. Walaupun tujuan utamanya adalah untuk membantu menjejaki peranti yang hilang atau dicuri, ia juga membolehkan anda mengesan nombor telefon di Thailand secara percuma. Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Buka pelayar web anda.
 2. Salin pautan https://www.google.com/android/find/ dan tampalkannya ke dalam bar alamat.
 3. Sekarang, masukkan bukti kelayakan Google orang yang ingin anda jejaki.
 4. Anda akan dibawa ke peta Thailand. Menggunakan panel kawalan di sebelah kiri, anda boleh menjejaki nombor telefon. Cuma klik nama peranti untuk melihat lokasi peranti itu pada Peta Google.

Find My Friends

Find My Friends

Jika anda dan orang tersayang anda menggunakan Pasukan iOS, jangan lepaskan peluang anda untuk menguji apl Find My Friends! Ia ialah penjejak mudah alih prapasang percuma Thailand yang boleh anda temui dalam tetapan iPhone anda dengan mengetik ID Apple. Sekarang, berhenti sebentar dan dayakan penjejakan lokasi pada telefon anda. sedia? Jom cari orang tersayang dalam 6 langkah:

 1. Buka apl Find My Friends.
 2. Pilih tab Orang dari menu bawah.
 3. Ketik Tambah dan Kongsi Lokasi Saya.
 4. Masukkan nombor telefon yang anda perlukan untuk mencari di Thailand.
 5. Tekan "Hantar". Sementara itu, minta mereka berkongsi lokasi mereka kembali.
 6. Lihat pergerakan mereka pada peta!

Reverse Phone Lookup

dedahkan nama

Tertanya-tanya siapa yang menelefon saya dari nombor Thailand ini? Menggunakan perkhidmatan carian terbalik adalah idea yang baik apabila orang yang tidak dikenali terus menghubungi anda sepanjang masa. Reverse Phone Lookup menonjol daripada tapak web yang serupa kerana ia percuma untuk digunakan dan tepat.

Begini cara mencari nombor telefon Thailand dengan Reverse Phone Lookup:

 1. Pergi ke laman web rasmi https://www.revealname.com/Thailand.
 2. Pilih kod negara Thailand +66 dan masukkan nombor telefon sasaran.
 3. Klik butang Cari Nama.
 4. Dapatkan butiran asas tentang pemilik nombor telefon, termasuk nama, alamat, pengendali rangkaian dan banyak lagi.

Mengapa Detectico Adalah Penyelesaian Terbaik?

Apabila ia datang kepada carian nombor telefon Thailand, penjejak telefon mengikut nombor Detectico mengatasi penyelesaian penjejakan lain. Inilah sebabnya:

 1. 100% Persendirian. Jika anda ingin kekal tanpa nama, anda boleh mencari sebarang nombor telefon secara rahsia dengan Detectico.
 2. Menyokong Semua Pembawa. Alat ini berfungsi dengan semua pengendali rangkaian, termasuk AIS, DTAC, Truemove H dan lain-lain.
 3. Sangat Tepat. Detectico menjejak lokasi dengan ketepatan tepat sehingga 5 meter.
 4. Keserasian Sejagat. Adakah mereka mempunyai iPhone, peranti Android atau telefon flip lama? Detectico merangkumi kesemuanya.
 5. Carian Tanpa Had. Cari melalui nombor telefon seberapa ramai orang yang anda perlukan, walaupun dengan percubaan percuma.

Baca Juga: Penjejak Nombor Telefon Jauh Indonesia – Adakah Mungkin?

Soalan Lazim

Bolehkah saya menjejaki telefon bimbit dengan hanya nombor?

Ya, anda boleh menjejak telefon sama ada melalui nombor telefon, ID Apple atau alamat e-mel.

Bagaimanakah cara saya menyemak lokasi seseorang tanpa mereka tahu?

Carian nombor telefon Thailand tanpa nama boleh dilakukan dengan Detectico. Tidak seperti apl terbina dalam, Detectico menghantar permintaan penjejakan lokasi tanpa nama kepada pengguna sasaran.

Adakah terdapat aplikasi untuk menjejak lokasi seseorang?

Ya, kami telah membincangkan 4 penyelesaian teratas dalam siaran kami. Cuba mereka dan semak nombor telefon Thailand sekarang!

Kesimpulan

Dengan kemunculan penyelesaian penjejakan berasaskan web, sesiapa sahaja boleh menggunakan penjejak nombor telefon Thailand terus dari komputer atau telefon pintar mereka, tidak kira di mana mereka berada.

Kami telah membincangkan penyelesaian yang paling berkuasa dan mudah dalam siaran kami, dengan Detectico mendahului senarai. Ia adalah alat yang tepat, universal dan mudah yang benar-benar berfungsi di setiap, malah sudut paling terpencil di Thailand. Ujinya dengan mengikuti panduan langkah demi langkah kami dan anda tidak akan bimbang tentang orang yang anda sayangi lagi.