Ταϊλάνδη Αριθμός τηλεφώνου Tracker

Ιχνηλάτηση αριθμού τηλεφώνου στην Ταϊλάνδη: 4 αποτελεσματικά εργαλεία

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Από το 2020, ο αριθμός των χρηστών smartphone στην Ταϊλάνδη έχει φτάσει τα 53 εκατομμύρια άτομα. Και ακούστε αυτό: όλοι αυτοί μπορούν να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον χρησιμοποιώντας μόνο έναν αριθμό τηλεφώνου!

Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε ή ποιον τηλεφωνικό φορέα χρησιμοποιείτε - χάρη στην τελευταία τεχνολογία, ακόμη και το πιο αδύναμο σήμα μπορεί να ανιχνευθεί για τον εντοπισμό ενός τηλεφώνου οπουδήποτε στον πλανήτη.

Για να ανταποκριθούμε στους ισχυρισμούς μας, επιλέξαμε 4 δωρεάν εργαλεία που μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό. Προχωρήστε λοιπόν και επιλέξτε εύκολα τον καλύτερο ανιχνευτή τηλεφωνικών αριθμών Ταϊλάνδης.

Πίνακας περιεχομένων

4 Best Ταϊλάνδη Αριθμός τηλεφώνου Tracker

Ας πούμε ότι τα παιδιά σας έχουν χαθεί μακριά από το σπίτι. Ή ξένοι φίλοι θέλουν να τους παραλάβετε από την Μπανγκόκ και δεν γνωρίζετε την ακριβή διαδρομή. Τι μπορείτε να κάνετε;

Η απάντηση είναι μηδενική εγκατάσταση λύσεις παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων Ταϊλάνδης που λειτουργούν απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ας δούμε αναλυτικά τα 4 κορυφαία δωρεάν εργαλεία.

banner

Detectico - Best Mobile Phone Number Tracker Ταϊλάνδη

Φανταστείτε να μπορείτε να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στην Ταϊλάνδη με ακρίβεια έως και 5 μέτρα μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό είναι που Detectico είναι ικανή. Δεν έχει σημασία πού βρίσκονται οι αγαπημένοι σας, στην Pattaya, το Phuket, το Chiang Mai ή το Hua Hin, εντοπίζει τη θέση του τηλεφώνου τους μέχρι και τον αριθμό του δρόμου.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Detectico είναι η καθολική συμβατότητα. Είναι το μοναδικό εργαλείο στην αγορά που λειτουργεί ουσιαστικά με όλα τα μοντέλα τηλεφώνων, είτε πρόκειται για Android, iOS, Windows είτε για παλιά τηλέφωνα με πλήκτρα. Εφόσον τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν μαζί τους μια κινητή συσκευή, μπορείτε να παρακολουθείτε έναν αριθμό τηλεφώνου στην Ταϊλάνδη χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Πώς λειτουργεί το Detectico;

detectico th

Το Detectico είναι ένα web-based πρόγραμμα εντοπισμού αριθμού κινητού τηλεφώνου στην Ταϊλάνδη. Ως εκ τούτου, λειτουργεί από κινητά και επιτραπέζια προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο. Για να ξεκινήσετε, απλά πάρτε τη συσκευή σας και ακολουθήστε τον εύκολο βήμα προς βήμα οδηγό μας.

Βήμα 1. Εκτέλεση αναζήτησης αριθμού τηλεφώνου Ταϊλάνδης

Πηγαίνετε στο detectico.com. Στην κεντρική σελίδα, βρείτε τη γραμμή αναζήτησης και επιλέξτε τον κωδικό χώρας Ταϊλάνδης +66. Εισάγετε τον αριθμό που θέλετε να βρείτε και το προσαρμοσμένο μήνυμα κειμένου. Το Detectico θα ενσωματώσει σε αυτό έναν κρυφό σύνδεσμο παρακολούθησης. Πατήστε το κουμπί "Ανίχνευση".

Βήμα 2. Αποστολή του μηνύματος

Μόλις ολοκληρώσετε το πρώτο βήμα, το πρόγραμμα εντοπισμού αριθμού τηλεφώνου θα στείλει ένα μήνυμα στη συσκευή-στόχο.

Βήμα 3. Πάρτε την τοποθεσία τους

Όταν ο κάτοχος του τηλεφώνου ανοίξει το μήνυμά σας, το Detectico εμφανίζει αμέσως την ακριβή τοποθεσία του σε έναν διαδραστικό χάρτη. Μπορείτε να δείτε τις πρόσθετες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των συντεταγμένων και της διεύθυνσής τους στην Ταϊλάνδη στον πλευρικό πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Mobile Number Tracker ΗΑΕ: Εξερευνώντας τις 3 καλύτερες επιλογές

Find My Device της Google

Find My Device της Google

Το Find My Device είναι μια ενσωματωμένη εφαρμογή εντοπισμού GPS που έχει σχεδιαστεί για συσκευές Android. Παρόλο που ο πρωταρχικός σκοπός της είναι να βοηθήσει στον εντοπισμό χαμένων ή κλεμμένων συσκευών, σας επιτρέπει επίσης να εντοπίζετε δωρεάν τον αριθμό τηλεφώνου στην Ταϊλάνδη. Ακούστε τι πρέπει να κάνετε:

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.
 2. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο https://www.google.com/android/find/ και επικολλήστε το στη γραμμή διευθύνσεων.
 3. Τώρα, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια Google του ατόμου που θέλετε να παρακολουθήσετε.
 4. Θα μεταφερθείτε σε έναν χάρτη της Ταϊλάνδης. Χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου στην αριστερή πλευρά, μπορείτε να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου. Απλώς κάντε κλικ στο όνομα της συσκευής για να δείτε πού βρίσκεται στους χάρτες Google.

Find My Friends

Find My Friends

Αν εσείς και οι αγαπημένοι σας είστε στην ομάδα iOS, μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την εφαρμογή Find My Friends! Πρόκειται για ένα δωρεάν προεγκατεστημένο mobile tracker Thailand που μπορείτε να βρείτε στις ρυθμίσεις του iPhone σας πατώντας Apple ID. Τώρα, σταματήστε για ένα λεπτό και ενεργοποιήστε τον εντοπισμό θέσης στο τηλέφωνό σας. Είστε έτοιμοι; Ας βρούμε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε 6 βήματα:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Find My Friends.
 2. Επιλέξτε την καρτέλα People από το κάτω μενού.
 3. Πατήστε Προσθήκη και κοινή χρήση της τοποθεσίας μου.
 4. Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να εντοπίσετε στην Ταϊλάνδη.
 5. Πατήστε "Αποστολή". Εν τω μεταξύ, ζητήστε τους να μοιραστούν την τοποθεσία τους.
 6. Δείτε τις κινήσεις τους στο χάρτη!

Reverse Phone Lookup

revealname

Αναρωτιέστε ποιος μου τηλεφώνησε από αυτόν τον αριθμό στην Ταϊλάνδη; Η χρήση μιας υπηρεσίας αντίστροφης αναζήτησης είναι πάντα μια καλή ιδέα όταν ξένοι σας καλούν συνέχεια. Το Reverse Phone Lookup ξεχωρίζει από παρόμοιες ιστοσελίδες επειδή είναι δωρεάν στη χρήση και ακριβές.

Εδώ είναι πώς να αναζητήσετε τον αριθμό τηλεφώνου της Ταϊλάνδης με το Reverse Phone Lookup:

 1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο https://www.revealname.com/Thailand.
 2. Επιλέξτε τον κωδικό χώρας Ταϊλάνδης +66 και πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου-στόχου.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση ονόματος.
 4. Λάβετε τα βασικά στοιχεία σχετικά με τον ιδιοκτήτη του τηλεφωνικού αριθμού, όπως όνομα, διεύθυνση, φορέα εκμετάλλευσης δικτύου και άλλα.

Γιατί το Detectico είναι η καλύτερη λύση;

Όταν πρόκειται για την αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου στην Ταϊλάνδη, εντοπισμός τηλεφώνου με αριθμό Το Detectico ξεπερνά άλλες λύσεις εντοπισμού. Να γιατί:

 1. 100% Ιδιώτης. Αν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι, μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε αριθμό τηλεφώνου κρυφά με Detectico.
 2. Υποστηρίζει όλους τους μεταφορείς. Το εργαλείο λειτουργεί με όλους τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των AIS, DTAC, Truemove H και άλλων.
 3. Απίστευτα ακριβές. Το Detectico εντοπίζει την τοποθεσία με ακρίβεια έως και 5 μέτρα.
 4. Καθολική συμβατότητα. Έχουν iPhone, συσκευή Android ή παλιό κινητό τηλέφωνο; Το Detectico τα καλύπτει όλα.
 5. Απεριόριστες αναζητήσεις. Βρείτε με αριθμό τηλεφώνουόσους ανθρώπους χρειάζεστε, ακόμη και με δωρεάν δοκιμή.

Διαβάστε επίσης: Απομακρυσμένο αριθμό τηλεφώνου Tracker Ινδονησία - Είναι δυνατόν;

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Μπορώ να εντοπίσω ένα κινητό τηλέφωνο μόνο με έναν αριθμό;

Ναι, μπορείτε να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο είτε με βάση τον αριθμό τηλεφώνου, είτε με βάση το Apple ID, είτε με βάση τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς μπορώ να ελέγξω τη θέση κάποιου χωρίς να το γνωρίζει;

Ανώνυμη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου στην Ταϊλάνδη είναι δυνατή με το Detectico. Σε αντίθεση με τις ενσωματωμένες εφαρμογές, το Detectico στέλνει ανώνυμα αιτήματα εντοπισμού θέσης στον χρήστη-στόχο.

Υπάρχει μια εφαρμογή για να εντοπίζετε την τοποθεσία κάποιου;

Ναι, έχουμε καλύψει τις 4 κορυφαίες λύσεις στην ανάρτησή μας. Δοκιμάστε τις και ελέγξτε τον αριθμό τηλεφώνου της Ταϊλάνδης τώρα!

Συμπέρασμα

Με την έλευση των λύσεων εντοπισμού μέσω διαδικτύου, οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα εντοπισμού αριθμού τηλεφώνου Ταϊλάνδης απευθείας από τον υπολογιστή ή το smartphone του, όπου κι αν βρίσκεται.

Καλύψαμε τις πιο ισχυρές και εύκολες λύσεις στην ανάρτησή μας, με το Detectico να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Πρόκειται για ένα ακριβές, καθολικό και απλό εργαλείο που λειτουργεί πραγματικά σε κάθε, ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ταϊλάνδης. Δοκιμάστε το ακολουθώντας τον βήμα προς βήμα οδηγό μας και δεν θα ανησυχείτε ποτέ ξανά για τους αγαπημένους σας.