Spårare för telefonnummer i Thailand

Thailand telefonnummerspårare: 4 Verktyg som verkligen fungerar

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Från och med 2020 har antalet smartphone-användare i Thailand nått svindlande 53 miljoner människor. Och hör och häpna: de kan spåra varandra med hjälp av bara ett telefonnummer!

Det spelar ingen roll var du befinner dig eller vilken telefonoperatör du använder - tack vare den senaste tekniken kan även den svagaste signal detekteras för att lokalisera en telefon var som helst på denna planet.

För att leva upp till våra anspråk har vi handplockat 4 gratisverktyg för dig som kan göra just det. Så fortsätt och välj enkelt din bästa Thailand-telefonnummer tracker.

Innehållsförteckning

4 Bästa Thailand Telefonnummer Tracker

Låt oss säga att dina barn har gått vilse långt hemifrån. Eller utländska vänner vill att du hämtar dem i Bangkok och du vet inte exakt hur du ska ta dig dit. Vad kan du då göra?

Svaret är ingen installation mobil tracker Thailand lösningar som fungerar direkt från din webbläsare. Låt oss gå igenom de 4 bästa gratisverktygen i detalj.

banner

Detectico - Bästa spårare för mobiltelefonnummer Thailand

Tänk dig att kunna spåra ett telefonnummer i Thailand med en noggrannhet på upp till 5 meter på bara några minuter. Det är vad Detectico är kapabel till. Oavsett var dina nära och kära befinner sig, i Pattaya, Phuket, Chiang Mai eller Hua Hin, kan den lokalisera deras telefon ner till ett gatunummer.

Det som utmärker Detectico är den universella kompatibiliteten. Det är det enda verktyget på marknaden som fungerar praktiskt taget med alla telefonmodeller, vare sig det är Android, iOS, Windows eller gamla tryckknappstelefoner. Så länge dina nära och kära har en mobil enhet med sig kan du spåra ett telefonnummer Thailand utan krångel.

Hur fungerar Detectico?

detectico th

Detectico är en webbaserad spårare för mobiltelefonnummer i Thailand. Som sådan fungerar den från mobila och stationära webbläsare. För att komma igång tar du bara din enhet och följer vår enkla steg-för-steg-guide.

Steg 1. Kör Thailand telefonnummer sökning

Gå till detectico.com. På huvudsidan, hitta sökfältet och välj Thailand landskod +66. Ange det nummer du vill hitta och anpassa textmeddelande. Detectico kommer att bädda in en dold spårningslänk i den. Klicka på "Detektera".

Steg 2. Sänder meddelandet

När du har slutfört det första steget skickar telefonnummersökaren ett meddelande till målenheten.

Steg 3. Ta reda på var de befinner sig

När telefonägaren öppnar ditt meddelande visar Detectico omedelbart deras exakta plats på en interaktiv karta. Du kan visa ytterligare information, inklusive deras koordinater och adress i Thailand på sidopanelen.

Läs också: Spårare för mobilnummer UAE: Utforska 3 bästa alternativ

Googles Find My Device

Googles Find My Device

Find My Device är en inbyggd GPS-spårningsapp som är utformad för Android-enheter. Även om dess primära syfte är att hjälpa till att spåra förlorade eller stulna enheter, låter det dig också spåra telefonnummer i Thailand gratis. Här är vad du behöver göra:

 1. Öppna din webbläsare.
 2. Kopiera länken https://www.google.com/android/find/ och klistra in det i adressfältet.
 3. Ange nu Google-autentiseringsuppgifterna för den person du vill spåra.
 4. Du kommer till en karta över Thailand. Med hjälp av kontrollpanelen på vänster sida kan du spåra ett telefonnummer. Klicka bara på enhetens namn för att se var den är på Google Maps.

Find My Friends

Find My Friends

Om du och dina nära och kära använder Team iOS, missa inte chansen att testa appen Find My Friends! Det är en gratis förinstallerad mobilspårare Thailand som du hittar i din iPhones inställningar genom att trycka på Apple ID. Stanna nu upp en stund och aktivera platsspårning på din telefon. Är du redo? Låt oss hitta dina nära och kära i 6 steg:

 1. Öppna appen Find My Friends.
 2. Välj fliken Personer i den nedre menyn.
 3. Tryck på Lägg till och dela min plats.
 4. Ange det telefonnummer du behöver för att lokalisera i Thailand.
 5. Tryck på "Skicka". Under tiden kan du be dem att dela sin plats tillbaka.
 6. Visa deras rörelser på kartan!

Reverse Phone Lookup

avslöjande namn

Undrar vem som ringde mig från det här numret Thailand? Att använda en omvänd söktjänst är alltid en bra idé när främlingar fortsätter att ringa dig hela tiden. Reverse Phone Lookup sticker ut från liknande webbplatser eftersom det är gratis att använda och korrekt.

Så här söker du telefonnummer Thailand med Reverse Phone Lookup:

 1. Gå till den officiella webbplatsen https://www.revealname.com/Thailand.
 2. Välj Thailands landskod +66 och ange målets telefonnummer.
 3. Klicka på knappen Namnuppslag.
 4. Få grundläggande information om telefonnummerägaren, inklusive namn, adress, nätoperatör och mer.

Varför är Detectico den bästa lösningen?

När det gäller sökning av telefonnummer i Thailand, telefonspårare efter nummer Detectico överträffar andra spårningslösningar. Här är varför:

 1. 100% Privat. Om du vill vara anonym kan du hitta vilket telefonnummer som helst i hemlighet med Detectico.
 2. Stöder alla operatörer. Verktyget fungerar med alla nätverksoperatörer, inklusive AIS, DTAC, Truemove H och andra.
 3. Otroligt exakt. Detectico spårar positionen med en exakthet på upp till 5 meter.
 4. Universell kompatibilitet. Har de en iPhone, Android-enhet eller en gammal klaptelefon? Detectico täcker in dem alla.
 5. Obegränsat antal sökningar. Hitta telefonnummer till så många personer som du behöver, även med en gratis provperiod.

Läs också: Remote Phone Number Tracker Indonesien - Är det möjligt?

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag spåra en mobiltelefon med bara ett nummer?

Ja, du kan spåra en telefon antingen via telefonnummer, Apple ID eller e-postadress.

Hur kontrollerar jag var någon befinner sig utan att de vet om det?

Anonym telefonnummersökning i Thailand är möjlig med Detectico. Till skillnad från inbyggda appar skickar Detectico anonyma förfrågningar om platsspårning till målanvändaren.

Finns det en app för att spåra var någon befinner sig?

Ja, vi har täckt de 4 bästa lösningarna i vårt inlägg. Ge dem ett försök och kolla telefonnummer Thailand nu!

Slutsats

Med tillkomsten av webbaserade spårningslösningar kan vem som helst använda en Thailand-telefonnummer tracker direkt från sin dator eller smartphone, oavsett var de är.

Vi har gått igenom de mest kraftfulla och enkla lösningarna i vårt inlägg, med Detectico högst upp på listan. Det är ett exakt, universellt och enkelt verktyg som verkligen fungerar i alla, även de mest avlägsna hörnen av Thailand. Testa det genom att följa vår steg-för-steg-guide, så behöver du aldrig mer oroa dig för dina nära och kära.