Πώς να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία στον χάρτη ενός αριθμού κινητού

Πώς να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία στον χάρτη ενός αριθμού κινητού

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Έχετε ποτέ επιθυμήσει να μπορείτε να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία ενός αριθμού κινητού τηλεφώνου σε έναν χάρτη; Ίσως έχετε χάσει το τηλέφωνό σας ή ίσως νιώθετε ανησυχία και θέλετε να ξέρετε πού βρίσκονται τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τα όποια ζητήματα προκύπτουν. 

Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει στους πιο δημοφιλείς τρόπους εντοπισμού της τοποθεσίας στο χάρτη και εντοπισμού ενός τηλεφωνικού αριθμού στους Χάρτες Google. Θα εξετάσουμε προσεκτικά κάθε μία από τις μεθόδους και θα αποφασίσουμε ποια θα είναι η ιδανική για τις ανάγκες σας! 

Διαβάστε επίσης: Μπορεί κάποιος να εντοπίσει την τοποθεσία σας με τον αριθμό τηλεφώνου σας;

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να εντοπίσετε τη θέση του αριθμού κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το Detectico

detectico us

Το Detectico είναι μια έξυπνη λύση σχεδιασμένη για τον εντοπισμό της τρέχουσας θέσης του αριθμού κινητού τηλεφώνου με διεύθυνση. Προσβάσιμο μέσω του φιλικού προς το χρήστη ιστότοπου, το λογισμικό παρέχει ακριβή δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την τοποθεσία ενός αριθμού κινητού τηλεφώνου. Ολοκληρώστε μερικά βήματα ακολουθώντας τις συστάσεις, και - voilà - η θέση του στόχου εμφανίζεται στο χάρτη. Εύκολο-εύκολο!  

Το καλύτερο μέρος; Κοστίζει λιγότερο από $1 για να βρείτε τη θέση οποιουδήποτε με τον αριθμό τηλεφώνου του, ακόμη και αν βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου. 

Πώς λειτουργεί το Detectico

Η χρήση του Detectico είναι πανεύκολη. Ξεκινήστε επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο και εισάγοντας τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θέλετε να παρακολουθήσετε, επιλέξτε το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στο άτομο-στόχο, το Detectico θα το στείλει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μαζί με έναν σύνδεσμο που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε την τοποθεσία του αριθμού κινητού τηλεφώνου. Όταν ένα άτομο πατήσει τον σύνδεσμο, θα μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία του στον χάρτη. 

Τρόποι για να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία του αριθμού κινητού στον χάρτη δωρεάν

Θέλετε να εντοπίσετε έναν αριθμό κινητού χωρίς καμία χρέωση; Έχετε μερικές επιλογές. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε καθεμία από αυτές. 

Παρακολουθήστε τη θέση του αριθμού κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας τους χάρτες Google

Χάρτες Google

Το Google Maps, ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε συχνά για πλοήγηση, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό αριθμών κινητής τηλεφωνίας. Χρειάζεστε την εφαρμογή Google Maps και τις πληροφορίες του λογαριασμού Google του ατόμου για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία. Εάν έχει μοιραστεί την πρόσβαση στην τοποθεσία του με τον δικό σας λογαριασμό Google, θα μπορείτε να βλέπετε τις κινήσεις του. Να θυμάστε ότι θα λειτουργήσει καλά μόνο εάν οι ρυθμίσεις θέσης στο τηλέφωνο-στόχο είναι ενεργοποιημένες. Πιθανώς, αν ψάχνετε για τον καλύτερο εντοπισμό αριθμού κινητού τηλεφώνου με Χάρτες Google, τότε η εφαρμογή θα είναι η καλύτερη λύση από μόνη της. 

Διαβάστε επίσης: Πώς να παρακολουθείτε το iPhone χωρίς iCloud - 6 λύσεις

Ελέγξτε τη θέση του αριθμού μέσω του iCloud.com

icloud

Αν είστε χρήστης της Apple, το iCloud προσφέρει μια παρόμοια λειτουργία που ονομάζεται "Find My." Συνδεόμενοι στο iCloud.com, μπορείτε να εντοπίσετε το iPhone, το iPad, το iPod ή τον Mac σας και να προσθέσετε άτομα στη λειτουργία κοινής χρήσης τοποθεσίας. Μόλις έχετε συνάψει αμοιβαία συμφωνία για την παρακολούθηση της θέσης του άλλου, μπορείτε να ελέγξετε τη θέση του αριθμού στο χάρτη. Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας ότι το άτομο που παρακολουθείται θα βλέπει επίσης τη ζωντανή σας θέση. 

Εντοπισμός θέσης αριθμού κινητής τηλεφωνίας με χρήση του Google Earth

Google Earth

Το Google Earth είναι ένα άλλο εργαλείο για τον εντοπισμό της τοποθεσίας ενός αριθμού κινητού τηλεφώνου. Αυτό το λογισμικό παρέχει μια λεπτομερή γεωγραφική αναπαράσταση της τοποθεσίας, συμπεριλαμβανομένων των τοπογραφικών λεπτομερειών. Για πρόσβαση στην τοποθεσία του Google Earth, πατήστε στο Google Earth και επιλέξτε την προτίμησή σας. Για να ενεργοποιήσετε το Google Earth για τον εντοπισμό της τοποθεσίας σας, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε "Η τοποθεσία μου". Ακολουθήστε παρόμοια βήματα για να βρείτε τη θέση σας στην υδρόγειο.

banner


Διαβάστε επίσης: Πώς μπορώ να εντοπίσω την τοποθεσία ενός κινητού χωρίς να εγκαταστήσω λογισμικό: Οδηγός

Γιατί το Detectico είναι η καλύτερη λύση;

Μπορούμε να προχωρήσουμε σε συμπεράσματα έχοντας κατά νου όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Ας δούμε γιατί η Detectiico είναι ανώτερη σε σύγκριση με τις δωρεάν λύσεις για τον εντοπισμό της θέσης του αριθμού κινητού τηλεφώνου. 

Detectico λειτουργεί χωρίς εγκατάσταση

Το Detectico ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του λόγω της δυνατότητας μη εγκατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα στη συσκευή σας για να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη του online εντοπισμού αριθμού κινητής τηλεφωνίας.

Υποστηρίζει όλα τα τηλέφωνα

Σε αντίθεση με το "Find My" της Apple, το οποίο υποστηρίζει μόνο συσκευές Apple, το Detectico υποστηρίζει όλους τους τύπους τηλεφώνων, καθιστώντας το ένα πιο περιεκτικό εργαλείο για τον εντοπισμό της θέσης του αριθμού κινητής τηλεφωνίας. Φανταστείτε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συμβατότητα σε περίπτωση που γνωρίζετε μόνο τον αριθμό τηλεφώνου, ενώ το μοντέλο του τηλεφώνου παραμένει άγνωστο. 

Το Detectico σας δίνει την ακριβή διεύθυνση ενός τηλεφωνικού αριθμού

Με Detectico εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου, θα έχετε περισσότερα από την πόλη ή τη χώρα. Παρέχει την ακριβή διεύθυνση που σχετίζεται με τον αριθμό τηλεφώνου. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα εμφανίζεται στο χάρτη. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρόνο για να αναζητήσετε τον ακριβή δρόμο στον χάρτη, θα τον δείτε αμέσως. 

Διαβάστε επίσης: 3 κορυφαίοι τρόποι παρακολούθησης τοποθεσίας iPhone με αριθμό τηλεφώνου για το 2024

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να εντοπίσω την τρέχουσα θέση του αριθμού κινητού τηλεφώνου στο Google Map online;

Ναι, μπορείτε να βρείτε κάποιον μέσω του Google Maps. Ωστόσο, για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε το ακριβές email που είναι συνδεδεμένο με το λογαριασμό Google του στόχου. Στη συνέχεια, απλώς μεταβείτε στο Google Maps και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πλαίσιο αναζήτησης. Εάν ο στόχος έχει λογαριασμό συνδεδεμένο με το email του, το προφίλ του θα πρέπει να είναι ορατό στο χάρτη. Εάν δεν γνωρίζετε τα στοιχεία του λογαριασμού του στόχου, τότε η αποστολή για την εύρεση της τρέχουσας θέσης του αριθμού κινητού στο Google Map online θα είναι αδύνατη.

Πώς να εντοπίσετε έναν διεθνή αριθμό τηλεφώνου;

Εργαλεία όπως το Detectico μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό διεθνών τηλεφωνικών αριθμών. Πρόκειται για ένα απλό στη χρήση και αξιόπιστο εργαλείο που λειτουργεί παγκοσμίως. Μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση του αριθμού κινητής τηλεφωνίας από οποιαδήποτε χώρα, ανεξάρτητα από τον τρέχοντα τόπο διαμονής σας.

Μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση κάποιου χωρίς τη συγκατάθεσή του;

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο εντοπισμός της θέσης κάποιου χωρίς τη συγκατάθεσή του είναι παράνομος σε πολλές δικαιοδοσίες. Να λαμβάνετε πάντα την κατάλληλη άδεια πριν από την παρακολούθηση μιας συσκευής.

Μπορεί κάποιος να δει την τοποθεσία σας αν η τοποθεσία του τηλεφώνου σας είναι απενεργοποιημένη;

Όχι, αν η τοποθεσία του τηλεφώνου σας είναι απενεργοποιημένη, κανείς δεν μπορεί να δει την τοποθεσία σας. Οι συντεταγμένες GPS του τηλεφώνου σας δεν μεταδίδονται σε κανέναν (όπως στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας ή σε άλλες εφαρμογές) και, επομένως, δεν μπορούν να τις δουν άλλοι. Ωστόσο, ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να εξακολουθούν να είναι σε θέση να εντοπίσουν την κατά προσέγγιση τοποθεσία σας με βάση τα κοντινά δίκτυα Wi-Fi ή τους πύργους κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, εάν έχετε ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες εντοπισμού θέσης για μια εφαρμογή, η εν λόγω εφαρμογή ενδέχεται να εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στις συντεταγμένες GPS σας ακόμη και με απενεργοποιημένη τη ρύθμιση θέσης.