Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου και βρείτε την τοποθεσία δωρεάν

Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου και βρείτε την τοποθεσία χωρίς χρέωση 2024

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Δεν έχετε πολύ χρόνο; Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου και βρείτε την τοποθεσία χωρίς χρέωση εδώ

Αν μπορούσαμε να προβλέψουμε το μέλλον, σίγουρα θα εγκαθιστούσαμε ένα GPS tracker πριν συμβεί κάτι επείγον. 

Ίσως τα παιδιά σας έχουν χαθεί στο δρόμο για το σπίτι ή δεν μπορείτε να βρείτε πού έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του ο νέος σας συνοδός. Τέτοιες καταστάσεις απαιτούν γρήγορες λύσεις.

Και, ας είμαστε ειλικρινείς, το να βλέπεις τη θέση κάποιου σε έναν χάρτη είναι πιο βολικό από το να μαντεύεις πού βρίσκεται. 

Αλλά για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εγκαταστήσετε εκ των προτέρων έναν ανιχνευτή GPS, σωστά;

Λάθος. ΔΕΝ χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα για να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία κάποιου.

Απολύτως τίποτα.

Αν έχετε τον αριθμό τηλεφώνου τους, θεωρήστε ότι η δουλειά σας έχει γίνει κατά το ήμισυ.

Υπάρχουν 5 δισεκατομμύρια συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, και με αυτά τα εργαλεία, όπως ίσως έχετε καταλάβει, μπορείτε να τα εντοπίσετε όλα μόνο με βάση τον αριθμό τηλεφώνου. 

Διαβάστε παρακάτω μια λεπτομερή επισκόπηση των καλύτερων ιστότοπων εντοπισμού τοποθεσίας και ανακαλύψτε πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε οποιονδήποτε με μόλις 2 κλικ.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να παρακολουθήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου Τοποθεσία σε απευθείας σύνδεση δωρεάν χρησιμοποιώντας ιστοσελίδες?

Αν ψάξετε στο Google "phone number tracker free", θα λάβετε πάνω από ένα εκατομμύριο αποτελέσματα σε δευτερόλεπτα. Αλλά δεν θα σας φανούν όλα χρήσιμα και δεν θα είναι όλα δωρεάν.

Δοκιμάσαμε τα πιο ισχυρά δωρεάν προγράμματα παρακολούθησης αριθμών, ώστε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε τα καλύτερα εργαλεία. Ακολουθούν οι πέντε καλύτερες επιλογές μας:

 1. Detectico 
 2. Scannero
 3. mSpy
 4. Intelius
 5. Spokeo 

Καλύτεροι ανιχνευτές αριθμού τηλεφώνου δωρεάν [Ελάχιστη αμοιβή πληρωμής]

ΌνομαΑναζήτηση ονόματοςΑναζήτηση πίσω χώρωνΤιμή εκκίνησηςΠολιτική δωρεάν δοκιμής/επιστροφής χρημάτωνΣύνδεσμος
🥇DetecticoΝαιΝαι$66.45/μήναΔοκιμή 1 ημέρας στο $0.89
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών
Detectico
Scanner.ioΝαιΝαι$66.45/μήναΔοκιμή 1 ημέρας στο $1.19
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών
Scanner.io
mSpyΝαιΝαι$11.66/μήναΕγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερώνmSpy
SpokeoΝαιΝαι$0.95/εβδομάδαΤα βασικά αποτελέσματα είναι δωρεάνSpokeo
InteliusΝαιΝαι$34.95/μήναΔοκιμή 6 ημερών στο $0.95Intelius

Detectico

Detectico el

Το Detetico ισχυρίζεται ότι μπορεί να βρει τη θέση οποιουδήποτε τηλεφωνικού αριθμού και τηρεί τις υποσχέσεις του. Διαθέσιμος σε 180 χώρες, αυτός ο ιστότοπος σας επιτρέπει να εντοπίζετε γρήγορα τους χρήστες δικτύων κινητής τηλεφωνίας, ανεξάρτητα από τον πάροχο που έχουν. Με ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα 1 ημέρας, μπορείτε να εντοπίσετε όσους αριθμούς θέλετε. Επιπλέον, το Detectico προσφέρει ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου.

Βασικές πληροφορίες

Έλεγχος διεύθυνσηςΝαι
Αναζήτηση ονόματοςΝαι
Εντοπισμός GPSΝαι
ΔοκιμήΔοκιμή 1 ημέρας με εγγύηση επιστροφής χρημάτων $0.8914 ημερών

Χαρακτηριστικά 

 • Ακριβής εντοπισμός θέσης: Το Detectico εντοπίζει τη θέση της συσκευής-στόχου με ακρίβεια έως και 5 μέτρα.
 • Διακριτικό μήνυμα κειμένου: Το άτομο-στόχος λαμβάνει ένα ανώνυμο μήνυμα με έναν κρυφό σύνδεσμο παρακολούθησης.
 • Σύστημα ειδοποίησης: Λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις μέσω email όταν εντοπίζεται η συσκευή-στόχος.
 • Απεριόριστες αναζητήσεις. Εντοπίστε όσες συσκευές χρειάζεστε.
 • Συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών: Χρησιμοποιήστε το Detectico για να εντοπίσετε δωρεάν έναν αριθμό χωρίς να ανησυχείτε για τη συμβατότητα. Η εφαρμογή λειτουργεί με όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων Android, iOS και Windows.
 • Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου. Με το Detectico, όχι μόνο μπορείτε να παρακολουθείτε δωρεάν έναν αριθμό, αλλά μπορείτε επίσης να μάθετε σε ποιον ανήκει ο αριθμός.
 • Ελεγκτής διαρροής δεδομένων. Ελέγξτε αν ο αριθμός τηλεφώνου και το email σας έχουν παραβιαστεί.

Πρακτική εμπειρία

Ο ιστότοπος είναι καλά σχεδιασμένος και δεν έχει διαφημίσεις. Με μόλις $0.89 την ημέρα, μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Detectico. Μετά από μια γρήγορη εγγραφή, μπορείτε να εκτελέσετε μια δωρεάν αναζήτηση θέσης τηλεφώνου εισάγοντας τον αριθμό-στόχο. Στη συνέχεια, το Detectico εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τη θέση της συσκευής-στόχου, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας διεύθυνσης και των συντεταγμένων. 

Μπορείτε επίσης να δείτε τη διεύθυνση σε έναν διαδραστικό χάρτη και να λάβετε ειδοποίηση στο email σας όταν εντοπιστεί η συσκευή-στόχος.

banner

Scannero

Scannero1

Το Scannero είναι μία από εκείνες τις σπάνιες διαδικτυακές εφαρμογές που εξελίσσονται συνεχώς και προσθέτουν νέα εργαλεία. Προς το παρόν, το Scannero προσφέρει έξι βασικά χαρακτηριστικά για γρήγορο και ακριβή εντοπισμό τηλεφωνικών αριθμών. Μπορείτε να βρείτε εύκολα τις πληροφορίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη του τηλεφωνικού αριθμού, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας, του ονόματος, της διεύθυνσης και του email.

Επί του παρόντος, το Scannero υποστηρίζει 15 γλώσσες και έχει μια βάση χρηστών σε περισσότερες από 175 χώρες. 

Βασικές πληροφορίες

Έλεγχος διεύθυνσηςΝαι
Αναζήτηση ονόματοςΝαι
Εντοπισμός GPSΝαι
ΔοκιμήΔοκιμή 1 ημέρας στο $1.1914-ημέρα εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Χαρακτηριστικά 

 • Εύκολο στη χρήση: Ο ιστότοπος είναι φιλικός προς το χρήστη και διαισθητικός, οπότε δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στην τεχνολογία για να τον χρησιμοποιήσετε.
 • Χωρίς εγκατάσταση: Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους για να εκτελέσετε αναζήτηση θέσης αριθμού τηλεφώνου. Το Scannero λειτουργεί απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο.
 • Σούπερ ακριβής: Μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία σε έναν λεπτομερή χάρτη. Το Scannero σας επιτρέπει να ελέγξετε διευθύνσεις και συντεταγμένες. Μπορείτε επίσης να δείτε την ώρα που εντοπίστηκε η συσκευή.
 • Αναγνώριση καλούντων: Προσφέρει αντίστροφη αναζήτηση αριθμού και ονόματος χρήστη.
 • Ασφαλής επικοινωνία: Μπορείτε να στείλετε ένα ανώνυμο φωνητικό μήνυμα για να μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες.
 • Υποστηριζόμενες συσκευές: Το Scannero λειτουργεί με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και φορείς.
 • Εντελώς ιδιωτική: Κρυπτογραφεί τα προσωπικά σας δεδομένα και το ιστορικό αναζήτησης.

Πρακτική εμπειρία

Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να μάθετε πού βρίσκεται αυτός ο αριθμός τηλεφώνου μέσα σε λίγα λεπτά. Μόλις εγγραφείτε, θα μεταφερθείτε στον πίνακα οργάνων. Εδώ, μπορείτε να εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου και να λάβετε την ακριβή τοποθεσία του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να το βρει το σύστημα. Συνήθως, αυτό διαρκεί μόλις λίγα λεπτά. Από προεπιλογή, το Scannero εμφανίζει μια μπλε καρφίτσα που επισημαίνει την ακριβή τοποθεσία της συσκευής-στόχου σε έναν χάρτη. 

mSpy

mSpy gps

Αν αναρωτιέστε πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου δωρεάν, αφήστε το mSpy να κάνει τη δουλειά για εσάς. Είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή εντοπισμού- είναι μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης για συσκευές iOS και Android.

Το mSpy σας επιτρέπει να παρακολουθείτε οποιοδήποτε τηλέφωνο σε πραγματικό χρόνο, σαν να ακολουθείτε τον χρήστη παντού. Και αν θέλετε να μάθετε πού βρισκόταν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να δείτε το ιστορικό της θέσης του σε ένα χρονοδιάγραμμα.

Χαρακτηριστικά 

 • Λειτουργία Stealth: Το mSpy εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο, καταγράφοντας όλα όσα κάνει ο κάτοχος του τηλεφώνου.
 • Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου: παρακολουθείτε τη θέση του αριθμού τηλεφώνου δωρεάν απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.
 • Παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο: λαμβάνετε ακριβή δεδομένα θέσης, όπως γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος, καθώς και πληροφορίες για την ημερομηνία και την ώρα.
 • Ιστορικό τοποθεσίας: δείτε το λεπτομερές ιστορικό της διαδρομής τους σε έναν ευανάγνωστο χάρτη. 
 • Άμεσες ειδοποιήσεις: να σχεδιάσετε εικονικά όρια (γεωφράγματα) στο χάρτη και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ο χρήστης τα διασχίζει. 
 • Προβολή αρχείων καταγραφής δραστηριοτήτων: να ελέγξετε τα μηνύματα κειμένου, τα αρχεία καταγραφής κλήσεων, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις φωτογραφίες, το ιστορικό περιήγησης και πολλά άλλα.
 • Γρήγορη αναζήτηση: Φιλτράρετε τα δεδομένα με βάση την ώρα, την ημερομηνία και τις λέξεις-κλειδιά για να βρίσκετε γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεστε. 

Πρακτική εμπειρία

Ο ιστότοπος δεν περιέχει διαφημίσεις και είναι εύκολος στην πλοήγηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δωρεάν λογαριασμό εντοπισμού θέσης αριθμού τηλεφώνου σας εισάγοντας το email σας ή συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο Google. 

Αφού ρυθμίσετε το λογαριασμό σας στο mSpy, συνδεθείτε στον Πίνακα Ελέγχου και επιλέξτε Τοποθεσίες GPS από το αριστερό μενού. Θα δείτε έναν λεπτομερή χάρτη με μια μπλε καρφίτσα θέσης. Μεγεθύνετε και σμικρύνετε για να έχετε καλύτερη εικόνα της περιοχής ή μεταβείτε σε προβολή λίστας για να δείτε την πλήρη διεύθυνση, τις σφραγίδες ώρας και άλλα. 

Βασικές πληροφορίες

Έλεγχος διεύθυνσηςΝαι
Αναζήτηση ονόματοςΝαι
Εντοπισμός GPSΝαι
ΔοκιμήΕγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών

Intelius

Intelius

Αν θέλετε να μάθετε πώς να εντοπίζετε δωρεάν τη θέση του αριθμού τηλεφώνου, ελέγξτε το Intelius, μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το όνομα και τη διεύθυνση οποιουδήποτε σε δευτερόλεπτα. Η βάση δεδομένων της περιέχει εκατομμύρια εγγραφές, συμπεριλαμβανομένων αριθμών σταθερών και κινητών τηλεφώνων. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη ενός αριθμού τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού διευθύνσεων, του ονόματος και του ποινικού μητρώου.

Το Intelius έχει σχεδιαστεί για smartphones, tablets και υπολογιστές. Εφόσον γνωρίζετε τον αριθμό του τηλεφώνου-στόχου, μπορείτε να εντοπίσετε τον ιδιοκτήτη του. Απλώς ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο web και εισαγάγετε τον αριθμό στον πίνακα αναζήτησης για ακριβείς και λεπτομερείς πληροφορίες.

Βασικές πληροφορίες

Έλεγχος διεύθυνσηςΝαι
Αναζήτηση ονόματοςΝαι
Εντοπισμός GPSΝαι
ΔοκιμήΔοκιμή 6 ημερών στο $0.95

Χαρακτηριστικά

 • Γρήγορα αποτελέσματα: Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου και βρείτε την τοποθεσία δωρεάν online
 • Προσδιορίστε άγνωστους καλούντες: Μπορείτε να μάθετε ποιος σας καλεί και πού βρίσκεται, ακόμη και αν έχει μπλοκάρει τον αριθμό του.
 • Ελέγξτε τις προσωπικές πληροφορίες: Προβολή της λίστας των τρεχουσών και προηγούμενων διευθύνσεων που σχετίζονται με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου ενός ατόμου.
 • Απεριόριστη αναζήτηση: Αποκτήστε πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων με εκατομμύρια τηλεφωνικούς αριθμούς για να λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Εντοπίστε όσα άτομα χρειάζεστε.
 • Υποστηριζόμενες συσκευές: Εντοπίζει τις περισσότερες συσκευές Android και iOS, ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Πρακτική εμπειρία

Μπορείτε είτε να εγγραφείτε για λογαριασμό στη σελίδα καλωσορίσματος είτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής που εμφανίζεται όταν πληκτρολογείτε τον αριθμό τηλεφώνου και βρίσκετε την τοποθεσία δωρεάν online. Μόλις τελειώσετε, ο ιστότοπος θα αναλύσει τη βάση δεδομένων του με τα δημόσια αρχεία για να σας παράσχει το όνομα και τη διεύθυνση του ιδιοκτήτη του τηλεφωνικού αριθμού.

Spokeo

Spokeo1

Αν ψάχνετε για γρήγορους τρόπους για να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου δωρεάν, το Spokeo θα πρέπει σίγουρα να βρίσκεται στη λίστα με τις εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε. Πρόκειται για ένα εύχρηστο διαδικτυακό εργαλείο που σας επιτρέπει να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζετε για τον ιδιοκτήτη του αριθμού, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους ονόματος, της τρέχουσας διεύθυνσης, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της ακριβούς τοποθεσίας.

Επί του παρόντος, το Spokeo έχει πάνω από 12 δισεκατομμύρια εγγραφές στη βάση δεδομένων του. Συλλέγει πληροφορίες από παντού - κοινωνικά δίκτυα, δημόσια αρχεία, ακίνητα, διαδικτυακά προφίλ - και τις συγκεντρώνει σε μια εύληπτη έκθεση. Μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα για να λάβετε τα πιο σχετικά δεδομένα.

Βασικές πληροφορίες

Έλεγχος διεύθυνσηςΝαι
Αναζήτηση ονόματοςΝαι
Εντοπισμός GPSΌχι
ΔοκιμήΤα βασικά αποτελέσματα είναι δωρεάν

Χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη αναζήτηση: Δωρεάν εντοπισμός θέσης αριθμού τηλεφώνου χωρίς εγγραφή.
 • Εκτενείς εκθέσεις: Μπορεί να σας παρέχει το πλήρες όνομα, την ηλικία, την τρέχουσα διεύθυνση, τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης και τα προφίλ γνωριμιών του ατόμου που αναζητάτε.
 • Αποφύγετε τις τηλεφωνικές απάτες: Αναγνωρίστε έναν πιθανό απατεώνα για να προστατεύσετε την ταυτότητα και τα οικονομικά σας.
 • Αποκτήστε άμεσα αποτελέσματα: Επεξεργάζεται τα δεδομένα μέσα σε λίγα λεπτά, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Πρακτική εμπειρία 

Η διεπαφή είναι λίγο ξεπερασμένη, αλλά καθαρή και εύκολη στην πλοήγηση, ώστε να μπορείτε να βρείτε γρήγορα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Απλά εισάγετε έναν πλήρη 10ψήφιο αριθμό και είστε έτοιμοι. Απλά να έχετε υπόψη σας ότι η δωρεάν έκδοση του Spokeo σας επιτρέπει μόνο την πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη του αριθμού τηλεφώνου.

banner

Πώς να παρακολουθείτε έναν αριθμό τηλεφώνου δωρεάν χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων;

Οι διαδικτυακοί ανιχνευτές και οι διαδικτυακές υπηρεσίες μοιάζουν κάπως με μια μηχανή αναζήτησης. Η χρήση τους είναι αρκετά απλή. Αφήστε μας να σας παρουσιάσουμε οδηγός βήμα προς βήμα για πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό δωρεάν σε 3 βήματα:

 1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής που έχετε επιλέξει. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας, αν χρειάζεται. Για τα επόμενα βήματα, θα χρησιμοποιήσουμε το Detectico ως παράδειγμα. 
 2. Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου που θέλετε να παρακολουθήσετε στο πλαίσιο αναζήτησης. Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα κειμένου ή επιλέξτε ένα προεπιλεγμένο. Πατήστε το πλήκτρο Enter. Το Detectico θα στείλει ένα ανώνυμο μήνυμα κειμένου που θα περιέχει έναν σύνδεσμο εντοπισμού στο τηλέφωνο-στόχο.
 3. Μόλις ανοίξουν το μήνυμά σας, το Detectico θα εμφανίσει την τρέχουσα τοποθεσία τους σε έναν διαδραστικό χάρτη. Στο αριστερό μέρος του παραθύρου, θα δείτε τις συντεταγμένες, τη διεύθυνση, την ώρα και την ημερομηνία.

Συμβουλή επαγγελματία: Θέλετε να δημιουργήσετε μια διαδρομή προς το τηλέφωνο-στόχο; Αντιγράψτε τις συντεταγμένες και επικολλήστε τις σε μια εφαρμογή χάρτη. Είναι τόσο απλό!

Συμπέρασμα

Οι διαδικτυακές εφαρμογές έχουν ανοίξει νέες δυνατότητες για τους χρήστες να εντοπίζουν δωρεάν έναν αριθμό τηλεφώνου. Δίνουν στο κοινό πρόσβαση σε πληροφορίες που προηγουμένως ήταν διαθέσιμες μόνο στην αστυνομία. Τώρα, σχεδόν ο καθένας μπορεί να βρει τη θέση του αριθμού μέσα σε λίγα λεπτά. Οι προηγμένες εφαρμογές υπερβαίνουν τη βασική αναζήτηση θέσης και παρέχουν πρόσθετες λεπτομέρειες, όπως ο φορέας εκμετάλλευσης του τηλεφώνου, ο τύπος της συσκευής και άλλες πληροφορίες.

Στην ανάρτησή μας, εξετάσαμε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τον εντοπισμό τηλεφωνικών αριθμών με προηγμένες λειτουργίες και οι δύο κορυφαίες προτάσεις μας είναι οι εξής: Detectico εντοπισμός τηλεφώνου με αριθμό και Scannero. Επιτρέπουν στους χρήστες να εντοπίζουν αριθμούς σε περισσότερες από 180 χώρες, παρέχουν ακριβή εντοπισμό θέσης και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα άλλων λειτουργιών.