Skriv in telefonnummer och hitta plats gratis

Skriv in telefonnummer och hitta plats gratis utan kostnad 2024

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Har du ont om tid? Skriv in telefonnummer och hitta plats gratis utan kostnad här

Om vi kunde förutspå framtiden skulle vi definitivt installera en GPS-tracker innan något brådskande händer. 

Kanske har dina barn gått vilse på vägen hem, eller så kan du inte hitta var din nya dejt har parkerat sin bil. Sådana situationer kräver snabba lösningar.

Och låt oss vara ärliga: att se var någon befinner sig på en karta är bekvämare än att gissa var de är. 

Men för att göra det måste du installera en GPS-tracker i förväg, eller hur?

Det är fel. Du behöver INTE installera något för att hitta exakt var någon befinner sig.

Absolut ingenting.

Om du har deras telefonnummer kan du betrakta jobbet som halvgjort.

Det finns 5 miljarder mobilabonnenter i världen, och med dessa verktyg kan du, som du kanske har gissat, hitta dem alla bara genom att ange ett telefonnummer. 

Läs vidare för en djupgående genomgång av de bästa webbplatserna för platsspårning och upptäck hur de kan hjälpa dig att hitta någon med bara 2 klick.

Innehållsförteckning

Hur spårar jag en telefonnummerplats online gratis med hjälp av webbplatser?

Om du googlar "telefonnummer tracker gratis" får du över en miljon resultat på några sekunder. Men inte alla av dem kommer att vara användbara för dig, och inte alla av dem kommer att vara gratis.

Vi har testat de mest kraftfulla gratis nummeruppföljarna, så du kan vara säker på att du får de bästa verktygen. Här är våra fem bästa val:

 1. Detectico 
 2. Scannero
 3. mSpy
 4. Intelius
 5. Spokeo 

Bästa telefonnummer spårare gratis [Minimal betalningsavgift]

NamnSök efter namnSök efter Back GroundsStartprisFri provperiod/återbetalningspolicyLänk
🥇DetecticoJaJa$66,45/månad1 dags provperiod på $0.89
14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
Detectico
Scanner.ioJaJa$66,45/månad1 dags provperiod på $1.19
14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
Scanner.io
mSpyJaJa$11,66/månad14 dagars pengarna-tillbaka-garantimSpy
SpokeoJaJa$0,95/veckaGrundläggande resultat är gratisSpokeo
InteliusJaJa$34,95/månad6 dagars provperiod på $0.95Intelius

Detectico

Detectico fr

Detetico hävdar att den kan hitta platsen för vilket telefonnummer som helst, och den lever upp till sina löften. Den här webbplatsen finns tillgänglig i 180 länder och låter dig snabbt hitta mobilnätsanvändare, oavsett vilken leverantör de har. Med en 1-dagars provplan kan du spåra så många nummer som du vill. Utöver det erbjuder Detectico några ytterligare funktioner, inklusive omvänd telefonsökning.

Viktig information

Kontroll av adressJa
Sök efter namnJa
GPS-spårningJa
Rättegång1-dagars provperiod på $0.8914-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Funktioner 

 • Exakt positionsbestämning: Detectico lokaliserar målenhetens plats med en noggrannhet på upp till 5 meter.
 • Diskret textmeddelande: Målpersonen får ett anonymt meddelande med en dold spårningslänk.
 • System för meddelanden: Få omedelbara e-postmeddelanden när målenheten har lokaliserats.
 • Obegränsat antal sökningar. Lokalisera så många enheter som du behöver.
 • Kompatibilitet med flera plattformar: Använd Detectico för att spåra ett nummer gratis utan att behöva oroa dig för kompatibilitet. Appen fungerar med alla enheter, inklusive Android, iOS och Windows-telefoner.
 • Omvänd telefonupplysning. Med Detectico kan du inte bara spåra ett nummer gratis, utan du kan också ta reda på vem som äger numret.
 • Kontroll av dataläckage. Kontrollera om ditt telefonnummer och din e-postadress har äventyrats.

Praktisk erfarenhet

Webbplatsen är väldesignad och har inga annonser. För så lite som $0.89 per dag kan du utforska alla funktioner som Detectico har att erbjuda. Efter en snabb registrering kan du köra en gratis telefonplatsuppslagning genom att ange målnumret. Detectico visar sedan information om målenhetens plats, inklusive aktuell adress och koordinater. 

Du kan också visa adressen på en interaktiv karta och få ett meddelande skickat till din e-post när målenheten har lokaliserats.

banner

Scannero

Scannero1

Scannero är en av de sällsynta webbaserade appar som ständigt utvecklas och lägger till nya verktyg. För närvarande erbjuder Scannero sex viktiga funktioner för snabb och exakt spårning av telefonnummer. Du kan enkelt hitta information om telefonnumrets ägare, inklusive plats, namn, adress och e-post.

För närvarande stöder Scannero 15 språk och har en användarbas i över 175 länder. 

Viktig information

Kontroll av adressJa
Sök efter namnJa
GPS-spårningJa
Rättegång1-dagars provperiod på $1.1914-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Funktioner 

 • Lätt att använda: Webbplatsen är användarvänlig och intuitiv, så du behöver inte vara en teknisk expert för att använda den.
 • Ingen installation: Du behöver inte installera några appar från tredje part för att köra lokalisering av telefonnummer. Scannero fungerar direkt från din webbläsare.
 • Superprecis: Du kan se den exakta platsen på en detaljerad karta. Med Scannero kan du kontrollera adresser och koordinater. Du kan också se tiden då enheten lokaliserades.
 • Identifiera uppringare: Den erbjuder omvänd nummer- och användarnamnsuppslagning.
 • Säker kommunikation: Du kan skicka ett anonymt röstmeddelande för att dela med dig av personlig information.
 • Enheter som stöds: Scannero fungerar med de flesta operativsystem och operatörer.
 • Helt privat: Den krypterar dina personuppgifter och sökhistorik.

Praktisk erfarenhet

Det är sant att du kan ta reda på var det här telefonnumret finns på några minuter. När du har registrerat dig kommer du till instrumentpanelen. Här kan du ange ett telefonnummer och få dess exakta plats. Allt du behöver göra är att vänta på att systemet ska hitta det. Vanligtvis tar det bara några minuter. Som standard visar Scannero en blå stift som markerar målenhetens exakta plats på en karta. 

mSpy

mSpy gps

Om du undrar hur man spårar ett telefonnummer gratis, låt mSpy göra jobbet åt dig. Det är mer än bara en spårningsapp; det är en omfattande övervakningslösning för iOS- och Android-enheter.

Med mSpy kan du spåra alla telefoner i realtid, precis som om du följde användaren överallt. Och om du vill veta var de har varit under dagen kan du visa deras platshistorik i en tidslinje.

Funktioner 

 • Stealth-läge: mSpy körs tyst i bakgrunden och registrerar allt som telefonens ägare gör.
 • Kontrollpanel online: spåra lokalisering av telefonnummer gratis direkt från din webbläsare.
 • GPS-spårning i realtid: få exakta positionsdata, t.ex. latitud och longitud, samt datum- och tidsinformation.
 • Platsens historia: se deras detaljerade rutthistorik på en lättläst karta. 
 • Omedelbara varningar: rita virtuella gränser (geofences) på kartan och få meddelanden när användaren passerar dem. 
 • Visa aktivitetsloggar: kontrollera deras textmeddelanden, samtalsloggar, e-post, foton, webbläsarhistorik och mycket mer.
 • Snabb sökning: Filtrera data efter tid, datum och nyckelord för att snabbt hitta den information du behöver. 

Praktisk erfarenhet

Webbplatsen är annonsfri och lätt att navigera. Du kan skapa ett kostnadsfritt konto genom att ange din e-postadress eller länka ditt Google-konto. 

När du har skapat ditt mSpy-konto loggar du in på din kontrollpanel och väljer GPS-platser i menyn till vänster. Du ser en detaljerad karta med en blå platsnål. Zooma in och ut för att få en bättre bild av området, eller växla till en listvy för att se den fullständiga adressen, tidsstämplar och mer. 

Viktig information

Kontroll av adressJa
Sök efter namnJa
GPS-spårningJa
Rättegång14 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Intelius

Intelius

Om du behöver veta hur du spårar telefonnummer gratis, kolla in Intelius, en app som kan hjälpa dig att hitta någons namn och adress på några sekunder. Dess databas innehåller miljontals poster, inklusive fasta och mobila telefonnummer. Med bara ett klick kan du hitta information om ägaren till ett telefonnummer, inklusive adresshistorik, namn och kriminalregister.

Intelius är avsedd för smartphones, surfplattor och datorer. Så länge du känner till måltelefonnumret kan du hitta dess ägare. Öppna bara din webbläsare och ange numret i sökpanelen för korrekt och detaljerad information.

Viktig information

Kontroll av adressJa
Sök efter namnJa
GPS-spårningJa
Rättegång6 dagars provperiod på $0.95

Funktioner

 • Snabba resultat: Skriv in telefonnummer och hitta plats gratis online
 • Identifiera okända uppringare: Du kan ta reda på vem som ringer dig och var de befinner sig, även om de har blockerat sitt nummer.
 • Kontrollera personlig information: Visa listan över aktuella och tidigare adresser som är kopplade till en persons mobiltelefonnummer.
 • Obegränsad uppslagning: Få tillgång till en databas med miljontals telefonnummer för att få den senaste informationen. Hitta så många personer som du behöver.
 • Enheter som stöds: Den lokaliserar de flesta Android- och iOS-enheter, så du kommer inte att ha några problem med att hitta den information du behöver.

Praktisk erfarenhet

Du kan antingen registrera dig för ett konto på välkomstsidan eller fylla i registreringsformuläret som visas när du skriver in telefonnummer och hittar plats gratis online. När du är klar kommer webbplatsen att analysera sin databas med offentliga register för att ge dig namn och adress till telefonnumrets ägare.

Spokeo

Spokeo1

Om du letar efter snabba sätt att spåra ett telefonnummer gratis, bör Spokeo definitivt vara på din lista över måste-pröva appar. Det är ett lättanvänt webbaserat verktyg som låter dig hitta praktiskt taget allt du behöver veta om nummerets ägare, inklusive fullständigt namn, aktuell adress, e-post och exakt plats.

För närvarande har Spokeo över 12 miljarder poster i sin databas. Den samlar in information från överallt - sociala medier, offentliga register, fastigheter, onlineprofiler - och sammanställer den i en lättförståelig rapport. Du kan använda filter för att få fram de mest relevanta uppgifterna.

Viktig information

Kontroll av adressJa
Sök efter namnJa
GPS-spårningNej
RättegångGrundläggande resultat är gratis

Funktioner

 • Snabb upplysning: Gratis spår telefonnummer plats utan registrering.
 • Fördjupade rapporter: Den kan ge dig fullständigt namn, ålder, nuvarande adress, sociala konton och dejtingprofiler för den person du letar efter.
 • Undvik telefonbedrägerier: Identifiera en potentiell bedragare för att skydda din identitet och dina finanser.
 • Få omedelbara resultat: Den bearbetar data på några minuter så att du snabbt kan få den information du behöver.

Praktisk erfarenhet 

Gränssnittet är lite föråldrat, men rent och lätt att navigera, så att du snabbt kan hitta all nödvändig information utan mycket ansträngning. Ange bara ett fullständigt 10-siffrigt nummer, så är du klar. Tänk bara på att gratisversionen av Spokeo bara låter dig få tillgång till grundläggande information om telefonnumrets ägare.

banner

Hur spårar jag ett telefonnummer gratis med hjälp av tredjepartsappar?

Webbaserade trackers och onlinetjänster liknar till viss del en sökmotor. Det är ganska enkelt att använda dem. Låt oss gå igenom steg-för-steg-guide om hur man spårar ett nummer gratis i 3 steg:

 1. Gå till den officiella webbplatsen för den app du har valt. Skapa ditt konto om det behövs. För nästa steg använder vi Detectico som ett exempel. 
 2. Ange telefonnumret till den person du vill spåra i sökrutan. Skapa sedan ett anpassat textmeddelande eller välj ett standardmeddelande. Tryck på Enter. Detectico skickar ett anonymt textmeddelande med en spårningslänk till måltelefonen.
 3. När de öppnar ditt meddelande kommer Detectico att visa sin aktuella position på en interaktiv karta. I den vänstra fönsterdelen ser du koordinater, adress, tid och datum.

Proffstips: Vill du skapa en rutt till måltelefonen? Kopiera koordinaterna och klistra in dem i en kartapp. Så enkelt är det!

Slutsats

Webbaserade applikationer har öppnat nya möjligheter för användare att spåra ett telefonnummer gratis. De ger allmänheten tillgång till information som tidigare bara var tillgänglig för polisen. Nu kan i princip vem som helst ta reda på var numret finns på några minuter. Avancerade appar går längre än den grundläggande lokaliseringssökningen och ger ytterligare information om t.ex. telefonoperatör, typ av enhet och annan information.

I vårt inlägg har vi granskat några av de bästa gratisapparna för att spåra telefonnummer med avancerade funktioner, och våra två bästa rekommendationer är Detectico telefonspårare efter nummer och Scannero. De gör det möjligt för användare att lokalisera nummer i över 180 länder, ger exakt platsspårning och erbjuder ett brett utbud av andra funktioner.