Spokeo1

Detectico Vs. Spokeo: Avslöja det bästa Spokeo-alternativet

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Gränsen mellan verklig och virtuell personlighet suddas ofta ut. Enligt Statistatog Facebook bort svindlande 1 miljard falska profiler bara under det första kvartalet 2019.

Så även om du har letat igenom Internet för att verifiera någons identitet, ser du egentligen inte personen utan en virtuell profil. Din dejt kanske har ett brottsregister eller är en kattfiskare i förklädnad. I vilket fall som helst behöver du en tjänst för bakgrundskontroll på nätet.

Detectico och Spokeo är två av de mest populära valen för den här uppgiften, men vilken är bäst? Låt oss ta en närmare titt på funktionerna och fördelarna med var och en av dem för att avgöra vilket verktyg som är bäst för jobbet.

banner
Innehållsförteckning

Vad är Spokeo?

Föreställ dig en enorm hubb som är full av miljarder register. Namn, telefonnummer, e-postadresser - Spokeo har allt du behöver. Oavsett om du är på jakt efter en borttappad vän eller bara vill veta lite mer om en online-säljare, erbjuder detta moderna detektivverktyg allt.

Hur fungerar Spokeo?

Spokeo

Det är egentligen ganska enkelt. Den här webbplatsen söker igenom massor av källor och sammanställer all information den kan hitta i en lättläst rapport. Har du ett misstänkt telefonnummer som plågar dig? Det här verktyget hjälper dig. Men vänta lite.

Med så många andra sökverktyg som dyker upp kanske du undrar om Spokeo är värt det. Låt oss gräva lite djupare och se hur det mäter mot de bästa alternativen där ute.

Viktiga egenskaper hos Spokeo

Detta verktyg har några ganska coola funktioner som gör att det sticker ut i mängden av Spokeo liknande webbplatss. En av de viktigaste är funktionen för att söka efter telefonnummer. Låt oss bryta ner den:

  • Miljarder register: Den har tillgång till miljarder poster, vilket innebär att du sannolikt kommer att hitta den information du letar efter.
  • Branschledande rapporter: När Spokeo har samlat in informationen presenteras den i en mycket användarvänlig rapport.
  • Stoppa oönskade samtal + sms: Har du ett irriterande nummer som fortsätter att störa dig? Den här webbplatsen kan hjälpa dig att ta reda på vem som ligger bakom de oönskade samtalen och sms:en.

Vem behöver Spokeo?

  • Köpare på nätet: Kolla upp säljare på eBay eller Craigslist.
  • Telefonägare: Identifiera konstiga samtal eller sms. 
  • Människojägare: Återknyt kontakten med gamla vänner eller familjemedlemmar.
  • Nyfikna katter: Svara på dina frågor om någon.

Vi presenterar det bästa Spokeo-alternativet

Redo för lite insiderinformation? Det finns en webbplats som Spokeo som gör vågor. Den heter Detectico. Föreställ dig alla fördelar med det mest populära verktyget för personsökning men med ännu fler funktioner och fördelar.

Vad är Detectico?

detektico-reverse-nummer-lookup

Detectico, den största konkurrenten till Spokeo, är en 3-i-1-tjänst som erbjuder mer än namnet lOokup. Den sammanställer alla offentligt tillgängliga uppgifter i en praktisk rapport som är lätt att förstå, så att du inte behöver leta igenom rader av text för att få svar.

Detectico spårar platser och kontrollerar nummer och e-post för dataläckage. Det är en webbplats, så du kan komma åt den från vilken enhet som helst, var som helst. Coolt, eller hur? Och det bästa av allt? Ingen installation behövs. Den är kompatibel med alla telefoner.

Detectico:s inställning till e-post- och telefonsökning

Som ett alternativ till Spokeo har Detectico några ganska unika funktioner när det gäller e-post- och telefonuppslagning.

  • Obegränsat antal sökningar: Du får obegränsade sökningar efter e-post och telefonnummer till ett fast pris.
  • Kontroll av dataläckage: Detectico kontrollerar om den angivna e-postadressen eller det angivna telefonnumret har varit inblandat i några dataläckor så att du vet om din information är säker.
  • Omvänd nummerupplysning: Du kan ta reda på vem som äger ett nummer, även om det inte finns i dina kontakter eller på någon social medieplattform.

Du kanske undrar hur du använder Detectico för din sökning. Ange bara ditt telefonnummer eller din e-postadress och låt Detectico sköta resten.

Spokeo vs. Detectico Jämförelse av funktioner för e-post- och telefonuppslagning

Okej, låt oss dyka in i den verkliga affären nu. Vi håller på att sätta Spokeo och Detectico head-to-head och jämföra deras e-post- och telefonuppslagsfunktioner.

Användarupplevelse

När vi startar vår jämförelse dyker vi direkt in i användarupplevelsen. Nu, från vår sökning, är det tydligt att Detectico gör något rätt. Användare på Trustpilot och Sitejabber har gett den höga betyg för dess utmärkta användargränssnitt och noggrannhet.

På andra sidan har vi Spokeo. Vissa användare ger den hela 5 stjärnor, medan andra svävar runt 3-stjärnmärket. Det huvudsakliga greppet? Tja, det verkar som om vissa människor känner att informationen som det här verktyget ger lätt kan hittas med en enkel Google-sökning. Och sedan är det frågan om Spokeo-prissättning - några användare tyckte att det var lite på den dyra sidan.

Jämförelse av användargränssnitt

Nu pratar vi om användargränssnitt. Båda webbplatserna har rena, intuitiva mönster, men om du frågar mig, Detectico kanterna ut sin konkurrens. Layouten är användarvänlig och gör det enkelt för människor att navigera - ett riktigt plus när du försöker hitta information snabbt.

Effektivitet och noggrannhet i e-post- och telefonsökningar

Vi har jämfört de båda webbplatserna med siffror som vi känner till utan och innan. Så låt oss ta en titt!

Detectico hittade de mest exakta resultaten, medan Spokeo telefonnummeruppslagningsverktyg drog in vissa data som vi visste var felaktiga. På e-postuppslagssidan var båda webbplatserna ganska exakta.

När det gäller att vara träffsäker och effektiv är Detectico som din egen personliga Sherlock Holmes. Undrar du hur du använder Spokeo? Det är enkelt nog, men om du är ute efter snabbhet och noggrannhet är Detectico det rätta valet.

Lista över de 5 bästa Spokeo-alternativen

Letar efter Spokeo gratis alternativ verktyg? Här är fem av de bästa alternativen:

Detectico

Detectico_Lokalisering1

Detectico är ett snabbt och effektivt verktyg för omvända telefonnummersökningar. Känt för sin breda täckning och höga noggrannhet.

Numlookup

NumLookup

Denna kostnadsfria tjänst har en omfattande databas och erbjuder namn-, adress- och e-postuppslagningar.

SocialCatfish

social kattfisk

En unik plattform som specialiserar sig på att avslöja identiteten bakom ett nummer.

Vem som helst

hur som helst

AnyWho är enkelt men effektivt och gör det lätt som en plätt att söka efter omvända telefonnummer.

XResolver

xresolver

Snabb, pålitlig och exakt, XResolver är en robust utmanare bland Spokeo liknande webbplatser.

Vilken app ska du välja?

Att välja rätt app beror på dina prioriteringar - om du värdesätter knivskarp precision och en mängd användbara funktioner, Detectico spårare för telefonnummer bör stå högst upp på din lista.

Till skillnad från en grundläggande Spokeo-telefonnummer-sökning går Detectico den extra milen och säkerställer att de resultat du får inte bara är korrekta utan också tillförlitliga. Dessutom erbjuder denna webbplats premiumfunktioner utan några begränsningar eller extra avgifter.

Slutsats

Efter att ha vägt funktionerna, användarupplevelsen och noggrannheten för både Spokeo och Detectico är det tydligt att Detectico tar kakan som det bästa alternativet. Med sin omfattande 3-i-1-tjänst, obegränsade sökningar, kontroller av dataläckage och funktioner för omvänd telefonuppslagning överträffar den Spokeo i alla aspekter.