Spokeo1

Detectico Vs. Spokeo: Αποκαλύπτοντας την καλύτερη εναλλακτική λύση Spokeo

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Η γραμμή μεταξύ της πραγματικότητας και των εικονικών προσώπων συχνά θολώνει. Σύμφωνα με Statista, το Facebook αφαίρεσε το εντυπωσιακό 1 δισεκατομμύριο ψεύτικα προφίλ μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Έτσι, ακόμη και αν έχετε ψάξει στο Διαδίκτυο για να επαληθεύσετε την ταυτότητα κάποιου, στην πραγματικότητα δεν βλέπετε το πρόσωπο αλλά ένα εικονικό προφίλ. Το ραντεβού σας μπορεί να έχει ποινικό μητρώο ή να είναι ένας μεταμφιεσμένος γατοκυνηγός. Όποια και αν είναι η περίπτωση, χρειάζεστε μια διαδικτυακή υπηρεσία ελέγχου ιστορικού.

Οι Detectico και Spokeo είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για αυτή την εργασία, αλλά ποια είναι καλύτερη; Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του καθενός για να καθορίσουμε το καλύτερο εργαλείο για την εργασία.

banner
Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Spokeo;

Φανταστείτε έναν τεράστιο κόμβο που ξεχειλίζει από δισεκατομμύρια αρχεία. Ονόματα, αριθμοί τηλεφώνου, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - ό,τι θέλετε, το Spokeo το έχει. Είτε βρίσκεστε σε αποστολή να βρείτε έναν χαμένο φίλο ή απλά θέλετε να μάθετε λίγα περισσότερα για έναν διαδικτυακό πωλητή, αυτό το σύγχρονο εργαλείο ντετέκτιβ τα προσφέρει όλα.

Πώς λειτουργεί το Spokeo;

Spokeo

Είναι πολύ απλό, πραγματικά. Αυτός ο ιστότοπος εξετάζει τόνους πηγών και συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που μπορεί να βρει σε μια ευανάγνωστη έκθεση. Σας ενοχλεί ένας ύποπτος αριθμός τηλεφώνου; Αυτό το εργαλείο σας καλύπτει. Αλλά περιμένετε.

Με τόσα πολλά άλλα εργαλεία αναζήτησης ανθρώπων να εμφανίζονται, ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο το Spokeo. Ας ψάξουμε λίγο βαθύτερα και ας δούμε πώς μετράει έναντι των καλύτερων εναλλακτικών λύσεων εκεί έξω.

Βασικά χαρακτηριστικά του Spokeo

Αυτό το εργαλείο έχει μερικά πολύ ωραία χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος των παρόμοιων ιστοσελίδων Spokeos. Ένα από τα σημαντικότερα είναι η λειτουργία αναζήτησης αριθμού τηλεφώνου. Ας το αναλύσουμε:

  • Δισεκατομμύρια εγγραφές: Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε.
  • Εκθέσεις κορυφαίας βιομηχανίας: Μόλις το Spokeo συγκεντρώσει τις λεπτομέρειες, τις παρουσιάζει σε μια εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη έκθεση.
  • Σταματήστε τις ανεπιθύμητες κλήσεις + κείμενα: Έχετε έναν ενοχλητικό αριθμό που σας ενοχλεί συνεχώς; Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις ανεπιθύμητες κλήσεις και τα μηνύματα.

Ποιος χρειάζεται το Spokeo;

  • Ηλεκτρονικοί αγοραστές: Ελέγξτε τους πωλητές στο eBay ή στο Craigslist.
  • Ιδιοκτήτες τηλεφώνων: Εντοπίστε περίεργες κλήσεις ή μηνύματα. 
  • People Hunters: Επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή μέλη της οικογένειας.
  • Περίεργες γάτες: Απαντήστε στις ερωτήσεις σας για κάποιον.

Παρουσιάζουμε την καλύτερη εναλλακτική λύση Spokeo

Έτοιμοι για μερικές εμπιστευτικές πληροφορίες; Υπάρχει ένας ιστότοπος όπως το Spokeo που κάνει θραύση. Ονομάζεται Detectico. Φανταστείτε όλα τα προνόμια του πιο δημοφιλούς εργαλείου αναζήτησης ανθρώπων, αλλά με ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά και οφέλη.

Τι είναι το Detectico;

detectico-reverse-number-lookup

Detectico, ο σημαντικότερος ανταγωνιστής του Spokeo, είναι μια υπηρεσία 3-σε-1 που προσφέρει περισσότερα από το όνομα lookup. Συγκεντρώνει όλα τα δημόσια διαθέσιμα δεδομένα σε μια βολική έκθεση που είναι εύκολα κατανοητή, ώστε να μην χρειάζεται να χτενίζετε γραμμές κειμένου αναζητώντας απαντήσεις.

Το Detectico παρακολουθεί τις τοποθεσίες και ελέγχει τους αριθμούς και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διαρροή δεδομένων. Είναι ένας ιστότοπος, οπότε μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν από οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε. Ωραίο, έτσι δεν είναι; Και το καλύτερο μέρος; Δεν απαιτείται εγκατάσταση. Είναι συμβατό με όλα τα τηλέφωνα.

Προσέγγιση του Detectico για την αναζήτηση email & τηλεφώνου

Ως εναλλακτική λύση στο Spokeo, το Detectico διαθέτει μερικά αρκετά μοναδικά χαρακτηριστικά όσον αφορά την αναζήτηση email και τηλεφώνου.

  • Απεριόριστες αναζητήσεις: Έχετε απεριόριστες αναζητήσεις για email και αριθμούς τηλεφώνου με μία ενιαία τιμή.
  • Έλεγχος διαρροών δεδομένων: Το Detectico ελέγχει εάν η παρεχόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου έχει εμπλακεί σε διαρροές δεδομένων, ώστε να γνωρίζετε εάν οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς.
  • Αντίστροφη αναζήτηση αριθμού: Μπορείτε να μάθετε σε ποιον ανήκει ένας αριθμός, ακόμη και αν δεν βρίσκεται στις επαφές σας ή σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ίσως αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε το Detectico για την αναζήτησή σας. Απλά εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και αφήστε το Detectico να κάνει τα υπόλοιπα.

Σύγκριση χαρακτηριστικών αναζήτησης email & τηλεφώνου Spokeo vs. Detectico

Εντάξει, ας ασχοληθούμε τώρα με την πραγματικότητα. Πρόκειται να βάλουμε το Spokeo και το Detectico αντιμέτωπα και να συγκρίνουμε τις δυνατότητες αναζήτησης email και τηλεφώνου τους.

Εμπειρία χρήστη

Ξεκινώντας τη σύγκρισή μας, βουτάμε κατευθείαν στην εμπειρία του χρήστη. Τώρα, από την έρευνά μας, είναι σαφές ότι το Detectico κάνει κάτι σωστό. Οι χρήστες στο Trustpilot και στο Sitejabber της έχουν δώσει υψηλές βαθμολογίες για το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και την ακρίβειά της.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε το Spokeo. Ορισμένοι χρήστες του δίνουν πλήρη 5 αστέρια, ενώ άλλοι κυμαίνονται γύρω στα 3 αστέρια. Ο κύριος παράπονος; Λοιπόν, φαίνεται ότι κάποιοι θεωρούν ότι οι πληροφορίες που παρέχει αυτό το εργαλείο μπορούν εύκολα να βρεθούν με μια απλή αναζήτηση στο Google. Και τότε υπάρχει το θέμα της τιμολόγησης του Spokeo - μερικοί χρήστες το βρήκαν λίγο ακριβό.

Σύγκριση διεπαφής χρήστη

Στη συνέχεια, μιλάμε για τις διεπαφές χρήστη. Και οι δύο ιστότοποι διαθέτουν καθαρό, διαισθητικό σχεδιασμό, αλλά αν με ρωτάτε, το Detectico υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού του. Η διάταξη είναι φιλική προς το χρήστη και καθιστά εύκολη την πλοήγηση για τους ανθρώπους - ένα πραγματικό πλεονέκτημα όταν προσπαθείτε να βρείτε πληροφορίες γρήγορα.

Αποτελεσματικότητα και ακρίβεια αναζήτησης email & τηλεφώνου

Βάλαμε και τις δύο ιστοσελίδες αντιμέτωπες με αριθμούς που γνωρίζαμε καλά. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά!

Το Detectico βρήκε τα πιο ακριβή αποτελέσματα, ενώ τα εργαλεία αναζήτησης τηλεφωνικών αριθμών Spokeo ανέσυραν κάποια δεδομένα που γνωρίζαμε ότι ήταν λανθασμένα. Όσον αφορά την αναζήτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και οι δύο ιστότοποι ήταν αρκετά ακριβείς.

Όταν πρόκειται να είναι εύστοχος και αποτελεσματικός, ο Detectico είναι σαν τον προσωπικό σας Σέρλοκ Χολμς. Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε το Spokeo; Είναι αρκετά απλό, αλλά αν σας ενδιαφέρει η ταχύτητα και η ακρίβεια, το Detectico είναι η επιλογή σας.

Λίστα των 5 καλύτερων Spokeo Εναλλακτικές λύσεις

Ψάχνετε για Spokeo δωρεάν εναλλακτική λύση εργαλεία; Ακολουθούν πέντε κορυφαίες επιλογές:

Detectico

Detectico_Location1

Detectico είναι ένα γρήγορο, αποτελεσματικό εργαλείο για την αντίστροφη αναζήτηση τηλεφωνικών αριθμών. Γνωστό για την ευρεία κάλυψη και το υψηλό ποσοστό ακρίβειας.

Numlookup

NumLookup

Αυτή η δωρεάν υπηρεσία διαθέτει μια εκτεταμένη βάση δεδομένων και προσφέρει αναζήτηση ονόματος, διεύθυνσης και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

SocialCatfish

socialcatfish

Μια μοναδική πλατφόρμα που ειδικεύεται στην αποκάλυψη της ταυτότητας πίσω από έναν αριθμό.

AnyWho

anywho

Απλό αλλά αποτελεσματικό, το AnyWho κάνει την αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου τόσο εύκολη όσο και εύκολη.

XResolver

xresolver

Γρήγορο, αξιόπιστο και ακριβές, το XResolver είναι ένας ισχυρός διεκδικητής μεταξύ των παρόμοιων ιστότοπων Spokeo.

Ποια εφαρμογή πρέπει να επιλέξετε;

Η επιλογή της σωστής εφαρμογής εξαρτάται από τις προτεραιότητές σας - αν εκτιμάτε την ακρίβεια ξυραφιού και την πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών, Detectico εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου θα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας σας.

Σε αντίθεση με μια απλή αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου Spokeo, το Detectico κάνει το κάτι παραπάνω, διασφαλίζοντας ότι τα αποτελέσματα που θα λάβετε δεν είναι μόνο ακριβή αλλά και αξιόπιστα. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει premium λειτουργίες χωρίς περιορισμούς ή πρόσθετες χρεώσεις.

Συμπέρασμα

Μετά από στάθμιση των χαρακτηριστικών, της εμπειρίας του χρήστη και της ακρίβειας τόσο του Spokeo όσο και του Detectico, είναι σαφές ότι το Detectico είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση. Με την ολοκληρωμένη υπηρεσία 3 σε 1, τις απεριόριστες αναζητήσεις, τους ελέγχους διαρροής δεδομένων και τις δυνατότητες αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου, ξεπερνά το Spokeo από κάθε άποψη.