EmobileTracker vs. Detectico

EmobileTracker vs. Detectico: Bäst EmobileTracker alternativ

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Enligt statistiken kommer det att finnas cirka 7,49 miljarder euro mobilanvändare globalt år 2025. Med så många människor och telefonnummer blir det viktigt att ha lösningar för att ta reda på vem som ringer dig. Tack och lov finns det gott om lösningar som hjälper dig att hitta namnet via telefonnumret.

banner
Innehållsförteckning

EmobileTracker: Vad är det?

EmobileTracker är en applikation och tjänst som är utformad som ett spårningsverktyg för mobilnummer. Det ger namn, plats och telekomleverantör för personen i alla länder i världen. Detta innebär att personer som får okända samtal kan ta reda på varför.

EmobileTracker: Hur fungerar den här appen?

Emobilspårare

EmobileTracker är enkelt. Webbplatsen känner automatiskt av var du befinner dig. För att ta reda på vem ett nummer tillhör anger du helt enkelt numret i rutan och klickar på "spåra nu". Då visas alla mobilnummeruppgifter med namn- och adressinformation, om sådana finns lagrade.

Viktiga funktioner i appen

EmobileTracker har bara en huvudfunktion: att leta upp uppgifter om mobiltelefonnummer. När du anger ett nummer får du följande information:

 • Om telefonnumret är giltigt.
 • Om numret är porterat. 
 • Om telefonen är ansluten till nätverket.
 • Namnet.
 • Land.
 • Landskod.
 • ISO 3166-1 alfa-2-kod.
 • Telekomleverantör.
 • Typ av nätverk.
 • Tidszon.

Namnet visas endast om det är tillgängligt. Annars kommer det att stå "okänt".

Vem behöver EmobileTracker?

Det finns många anledningar till varför människor väljer att använda EmobileTracker. Här är några av de vanligaste:

 • De får oönskade telefonsamtal.
 • Det finns många missade samtal från okända nummer.
 • De vill kontrollera att ett nummer är legitimt.

Ta en titt på de bästa EmobileTracker-alternativen

Alla som söker ett alternativ till EmobileTracker kommer att vara glada att veta att dessa finns. Detectico är bara en sådan resurs som användarna älskar - och den fungerar över hela världen med alla telefoner och nätverk. Här är vad vi har fått reda på om det.

Vad är Detectico?

detektico-reverse-nummer-lookup

Med Detectico kan du kontrollera var ett nummer finns samt vem som äger det med mera. Den ger liknande information som EmobileTracker men är en mer uppdaterad webbplats med bättre funktionalitet. När du använder Detectico vet du att du är i säkra händer.

Hur detektiv hanterar omvänd telefonnummeruppslagning

Med Detectico är tillvägagångssättet relativt likartat. När du har laddat webbplatsen anger du helt enkelt det nummer du vill spåra i rutan och klickar på "detektera". Detectico kommer sedan att söka efter numret och ge dig information om det, t.ex. operatör och plats. Med Detectico kan du också få tillgång till den exakta GPS-positionen genom att klicka på "get location".

Det är definitivt värt att använda om du behöver eller vill. För att upptäcka var de befinner sig skickar Detectico ett personligt meddelande till telefonen som innehåller en länk som, när den klickas på, ger dig information om var telefonen befinner sig.

EmobileTracker vs. Detectico Jämförelse av funktioner för omvänd nummerupplysning

Det finns viktiga skillnader mellan EmobileTracker och Detectico. För det första ger EьobileTracker dig bara information om vem som äger ett nummer. Detta är användbart för människor när de får samtal från okända nummer. I grund och botten är det en enkel telefonnummer namn tracker. Detectico, å andra sidan, låter dig söka efter en persons plats genom att använda deras telefonnummer. Det är till exempel användbart för nära och kära.

#1 Användarupplevelse

Detectico har flera publicerade recensioner på Sitejabber och Trustpilot. Båda har genomsnittliga betyg, och det verkar som om folk antingen älskar appen eller hatar den. EmobileTracker har inga recensioner på någon av webbplatserna, vilket tyder på att den är misstänkt eftersom appen har mycket trafik men inga recensioner.

#2 Användargränssnitt

EmobileTracker är mycket enkel men funktionell. Detectico, å andra sidan, verkar mycket modernare i sin presentation och är lättare att använda.

#3 Omvänd telefonnummeruppslagning Effektivitet och noggrannhet

Recensionerna av Detectico tyder på att den fungerar bra av någon anledning. Vi kunde dock inte verifiera hur bra EmobileTracker fungerar för andra eftersom det inte finns några recensioner. När vi testade båda gratistjänsterna hittade vi grundläggande information som operatör och registrerat land.

Topp 5 EmobileTracker-alternativ

Om du letar efter alternativa appar till EmobileTracker, här är de bästa vi har hittat.

Detectico - Den bästa spåraren för mobilnummer

Detectico är förmodligen det bästa alternativet eftersom det ger exakt vad du behöver och mer - om du vill ta reda på platsen för ett nummer måste du betala för privilegiet, men detta ger dig GPS-koordinater. Det gör det genom att skicka ett textmeddelande till numret som innehåller en länk. När personen klickar på länken får du deras GPS-koordinater.

Social havskatt

Social kattfisk

Ett annat alternativ till en mobilnummer-tracker är Social Catfish. Denna webbplats söker igenom sociala nätverk, utbildnings- och myndighetssajter, nyhetsartiklar och mer för att hitta information om någon baserat på deras mobilnummer.

Spokeo

Spokeo1

Spokeo tillåter användare att söka efter information via telefonnummer, namn eller annan information. I grund och botten är det ett uppslagsverktyg för att kontrollera vem människor säger att de är. Om du har ett nummer kan du enkelt ta reda på vem det tillhör.

IP-loggare

IP Logger skiljer sig något från de andra tjänsterna som redan nämnts eftersom den även loggar och spårar IP-adresser. Du kan fortfarande använda den för att spåra mobilnummer och ta reda på information om deras ägare. Spårningen av telefonnummer kostar dock om du vill ta reda på var telefonen befinner sig - och det är en ganska stor summa per enskild förfrågan.

Hitta och spåra

Hitta och spåra

Findandtrace är mycket grundläggande. Det är gammaldags men låter dig spåra mobiltelefonnummer, fordonsplatser och hitta postnummer. För telefonnummer ger den detaljer, inklusive huvudspråket i telekomcirkeln, var numret har varit och vad den lokala tiden är.

Så vad är det bästa valet?

Av alla de appar som nämns i den här artikeln är Detectico utan tvekan den bästa spårning av telefonnummer. Detta verkar inte bara vara det modernaste erbjudandet, utan det är också det enda med oberoende recensioner på de bästa webbplatserna från tredje part. På så sätt kan vi säkerställa att det är pålitligt och att företaget kommer att ta hand om dina uppgifter.

Slutsats

Oavsett dina skäl för att vilja använda en webbplats för telefonnummer, finns det många alternativ tillgängliga. Ett solidt val och alternativ till EmobileTracker skulle vara Detectico. Detta verkar vara väl granskat och uppskattat, särskilt jämfört med andra alternativ som inte har några recensioner tillgängliga att bläddra igenom.