ZLOOKUP vs. Detectico

ZLOOKUP vs. Detectico: Bäst ZLOOKUP alternativ

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Omvända telefonupplysningstjänster har vunnit enorm popularitet över hela världen tack vare deras förmåga att avslöja identiteten på okända uppringare. Även om de inte ger 100%-precision är dessa lösningar ofta tillförlitliga, särskilt om vi tar hänsyn till det faktum att bedragare ringer oftast hellre än skriver. ZLOOKUP telefonuppslagningsverktyg ger användarna viktiga detaljer om en anonym uppringare, inklusive deras namn och adress.

banner
Innehållsförteckning

Vad är ZLOOKUP?

Appen ZLOOKUP är en webbaserad tjänst som gör det möjligt för användare att upptäcka den verkliga identiteten hos okända uppringare. Den har tillgång till miljontals telefonnummerdatabaser som är tillgängliga online. Vem som helst kan utföra en gratis namnsökning med ZLOOKUP genom att skriva in målpersonens nummer på plattformen.

Hur fungerar ZLOOKUP?

ZLOOKUP

Denna lösning är ganska lätt att använda. Här är en steg-för-steg-riktlinje för hur du utför en omvänd telefonuppslagning med ZLOOKUP:

 • Besök https://www.zlookup.com/ på den webbläsare som du föredrar.
 • Välj land och skriv in det okända numret i det tomma fältet "Enter Number".
 • Kontrollera captcha-rutan och klicka på Namnuppslagning.
 • Vänta på att ZLOOKUP hämtar numret från sin omfattande databas.
 • Visa den anonyma uppringarens namn och personuppgifter.

Viktiga egenskaper hos ZLOOKUP

ZLOOKUP används populärt för att genomföra telefonnummersökningar, vilket gör det till ett bra alternativ för människor som regelbundet får konstiga samtal.

Här är tre viktiga egenskaper hos ZLOOKUP:

 • Den utför kostnadsfria sökningar efter telefonnummer.
 • Gör det möjligt för användare att ta reda på om vissa nummer är aktiva eller inte.
 • Avslöjar identiteten på spamuppringare och telefonmarknadsförare.

Tyvärr avslöjar den här appen inte den uppringande personens position eller rutthistorik. Den hjälper dig bara att förstå vem som ringer.

ZLOOKUP: Målgrupp

Om du ofta får konstiga samtal från anonyma personer kan du avslöja deras identitet med hjälp av ZLOOKUP omvänd telefonupplysningstjänst. Andra skäl som kan uppmana dig att använda det här verktyget inkluderar:

 • Få information när en potentiell kund ringer.
 • För att kontrollera om en gammal väns nummer fortfarande fungerar.
 • För att undersöka om din onlinevän angav rätt telefonnummer.

Ta reda på det bästa ZLOOKUP-alternativet

Tänk om det fanns en bättre telefonuppslagslösning som visar dig den exakta platsen för dina nära och kära i realtid? Tja, Detectico är en anmärkningsvärd telefonspårningsapp som avslöjar andra människors vistelseort enbart med hjälp av deras telefonnummer. Det fungerar diskret för att undvika att väcka misstankar, vilket gör det till det perfekta ZLOOKUP-alternativet.

Hur fungerar Detectico?

detektico-reverse-nummer-lookup

Detectico är ett vördat geo-spårningsverktyg för telefoner som hjälper användare att hitta vilken enhet som helst med hjälp av dess nummer. Det fungerar på alla telefonmodeller oavsett plats eller nätverksoperatör. Härligt ger den här appen ett intuitivt användargränssnitt som gör det enkelt att använda.

Precisionen i Detectico:s telefonsökning är helt enkelt oöverträffad. Dessutom kan du använda den för att enkelt söka obegränsat antal nummer.

Detectico: s tillvägagångssätt för omvänd telefonnummeruppslagning

Att lokalisera en annan persons telefon med hjälp av Detectico är ganska enkelt. Här följer några detaljerade instruktioner om hur denna tjänst fungerar:

 • I din standardwebbläsare går du till https://detectico.com/.
 • Ange telefonnumret till den enhet som du vill spåra.
 • Välj ett personligt meddelande som innehåller spårningslänken och klicka på Detektera.
 • Texten kommer att skickas till din mottagare.
 • När de klickar på spårningslänken visas deras liveposition på en karta.

Förutom platsen, du kommer att kunna se ytterligare information om den person som ringde dig (även om det är ett anonymt samtal). Uppenbarligen är Detectico mer effektivt för att få dina nära och kära vistelseort än andra omvända telefonupplysningstjänster.

ZLOOKUP vs. Detectico Reverse Phone Lookup Jämförelse av funktioner

Om du jämför ZLOOKUP-telefonnummeruppslagningstjänsten med Detectico-appen, kommer du att inse att den förra har mycket begränsade funktioner. ZLOOKUP är bara utformad för att hjälpa dig att identifiera vem som ringde dig. Förutom att visa deras namn kan du också få deras postadress och sociala mediehandtag.

ZLOOKUP passar bäst för personer som vill veta exakt vem det är som ringer. Detectico, å andra sidan, hjälper dig att lokalisera en annan persons plats med hjälp av deras mobilnummer. Den kan användas för att hålla ett vakande öga på nära och kära eller övervaka anställda.

Användarupplevelse

Detectico har ett bra betyg på 3,4 stjärnor på Trustpilot. De flesta kunder beskriver det som en felfri app som gör att de kan hålla koll på sina nära och kära på distans.

På Sitejabber har Detectico en utmärkt poäng på 4,33 stjärnor baserat på 6 recensioner. De flesta använder denna lösning för att få regelbundna uppdateringar om sina barns plats eller fånga en fuskare.

Användargränssnitt

Baserat på en omfattande granskning av Detectico och ZLOOKUP fann vi att båda lösningarna har påfallande olika användargränssnitt. ZLOOKUP använder ett föråldrat GUI som är intetsägande och svårt att manövrera runt.

Detectico, å andra sidan, är utformad med ett mer attraktivt gränssnitt som inte bara är intuitivt utan också lätt att använda. Det kan inte gå fel med den här appen.

Omvänd sökning av telefonnummer

Noggrannheten för omvända telefonuppslagstjänster varierar vanligtvis mellan 60% och 80%. Dessa lösningar erbjuder dock inte 100%-precision. Även om ZLOOKUP samlar in data från miljontals databaser över hela världen, kan det fortfarande misslyckas med att ge de resultat du önskar.

Lyckligtvis erbjuder Detectico en högre grad av datanoggrannhet än andra söktjänster, vilket gör det till ett mycket effektivt verktyg för att spåra användarnas platser med enbart deras telefonnummer.

Topp 5 bästa ZLOOKUP-alternativ

Det finns flera ZLOOKUP omvända uppslagsersättningar du kan välja, varav vissa fungerar mer effektivt än den här appen. Låt oss diskutera de fem bästa alternativen på marknaden.

 1. Detectico

Detectico är det bästa och mest tillförlitliga ZLOOKUP-alternativet på marknaden idag. Denna lösning kräver ingen installation på målenheten. Dessutom låter det dig spåra människors platser med hjälp av deras telefonnummer. Den här appen är mycket exakt och begränsar dig inte från att upptäcka ett obegränsat antal enheter. Slutligen är dess användargränssnitt mer attraktivt och intuitivt.

 1. Sanningssökare

Om du letar efter en plattform som stöder snabba bakgrundskontroller och telefonnummersökningar, kan TruthFinder bara kittla din fantasi. Användare kan få namnen på platser på nästan 80% av alla sökta nummer. Denna lösning har tjänat människor globalt sedan 2003 och utnyttjat tillgång till över 20 miljarder telefonkataloger och relaterade poster.

 1. USPhoneBook

Detta kostnadsfria verktyg ger dig tillgång till användarnas privata uppgifter med hjälp av deras namn, adress eller kontaktinformation. Tyvärr ger den ofta felaktig information som kan vara frustrerande för kunderna. När du försöker söka efter din älskades uppgifter på USPhoneBook får du antingen opålitliga data eller inga resultat alls.

 1. Truecaller

Denna populära app används ofta för att bekräfta identiteten på okända uppringare. Den har också en spam-blockeringsfunktion som effektivt upptäcker spam-samtal och avvisar dem omedelbart. Som ett resultat är du skyddad från telefonbedrägerier, bedrägerier och telemarketing-tricks. Den här appen har också meddelandefunktionalitet som låter dig skicka och ta emot textmeddelanden. Det är dock laddat med många annonser.

 1. Vem som helst

AnyWho låter dig verifiera nya adresser och avslöja den verkliga identiteten för okända uppringare. I likhet med ZLOOKUP tillhandahåller den gratis omvända söktjänster baserade på miljontals online-nummerdatabaser. Du kan få någon annans personuppgifter genom att skriva in deras namn, adress eller postnummer. AnyWho erbjuder dock begränsade funktioner jämfört med andra uppslagstjänster.

Vilket är det bästa valet?

De telefonupplysningstjänster som diskuteras ovan har sin rättvisa andel av fördelar och nackdelar. Efter att ha utfört många tester har vi funnit Detectico spårning av mobiltelefonnummer att vara den överlägset bästa lösningen. Förutom att avslöja din målanvändares exakta plats på en karta, fungerar den här appen på alla telefonmodeller och nätverksoperatörer. Du kan till och med utföra flera sökningar och få mycket exakta detaljer som hjälper dig att skydda dina nära och kära.

Slutsats

ZLOOKUP omvänd telefonupplysningstjänst kan användas för att undersöka identiteten hos en anonym uppringare. Det är dock ungefär allt den kan göra. Om du vill hålla koll på din partner eller dina barn, Detectico är utan tvekan den app du ska välja. Den är ganska diskret och ger otroligt mycket valuta för pengarna.