Bästa apparna för att hitta platsen för ett telefonnummer gratis

Bästa apparna för att hitta platsen för ett telefonnummer gratis

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

I dagens digitala tidsålder letar alla efter rätt verktyg för att ta reda på var deras nära och kära befinner sig för att garantera deras säkerhet. Nästan 15 miljoner människor i USA har appar på sina telefoner som kan användas för att spåra deras plats. Om du också vill spåra någons plats via telefonnummer gratis, är du på rätt plats. I den här artikeln kommer vi att dela de bästa apparna som kan användas för att spåra någons plats med bara deras telefonnummer.

Innehållsförteckning

De 3 bästa apparna för att spåra ett telefonnummer gratis 2024

Vi har skapat en noggrant kurerad samling av mobilspårningsappar som hjälper dig att hitta någons plats gratis. Dessa appar använder avancerad teknik för att tillhandahålla platsdata i realtid och hjälper dig att spåra mobilnumrets exakta plats på kartan gratis.

banner

Detectico - avancerad och enkel att använda

Detectico

Detectico är en gratis mobiltelefonlokalisering efter nummer fylld med spännande funktioner och erbjuder sina användare en enkel och interaktiv upplevelse. Den är tillgänglig över hela världen och kompatibel med alla nätverk. Den upptäcker telefonens plats genom att skicka ett meddelande med en detekteringslänk, som ger omedelbar tillgång till målets plats när länken trycks på, vilket gör den till en idealisk gratis telefonspårare efter nummer.

Den har tre huvudfunktioner:

 • Detektera med hjälp av nummer
 • Detektera namn
 • Upptäck dataläckage.

Truecaller - säkert och enkelt

Truecaller

Truecaller är ett populärt program för identifiering av uppringare och blockering av skräppost som inte spåra telefonnummer plats men visar mottagaren den geografiska regionen och det registrerade namnet på den som ringer. Den ger användarna insikter om inkommande samtal och sms genom att utnyttja en stor databas med kontaktinformation för att identifiera uppringare, som kontinuerligt uppdateras genom användarnas bidrag och offentligt tillgängliga datakällor.

GEOfinder - smidigt och robust

GeoFinder

GeoFinder är en banbrytande lösning som används över hela världen för att lokalisera ett nummer. Den lokaliserar den exakta platsen för en mobil enhet i realtid, vilket ger ovärderliga insikter för säkerhet, trygghet och logistiska ändamål. Det är mycket enkelt att använda; du behöver bara skriva in telefonnumret och hitta platsen gratis online.

Finns det någon gratis mobiltelefonlokalisering efter nummer?

Det finns inget sådant som en gratis telefonspårare online med numret. Varje spårningstjänst debiterar sina användare för sina tjänster. Företag erbjuder dock alternativ som inkluderar lågkostnadstjänster, gratis försök eller tillgång till begränsade funktioner. Användare känner sig inte nöjda under gratis testversioner, eftersom funktionerna ofta är begränsade och grundläggande.

Topp 7 appar för att spåra någons plats via telefonnummer gratis

AppKompatibilitetPrisBetyg
DetecticoAlla enheterProva på en dag - $0,891 Månadsavgift - $49,804.8
TruecallerAndroid och iOS1 månadsavgifter - $2,99 4.5
GEOfinderAlla enheterProva på en dag - $11 Månadsavgifter - $49,994.2
ScanneroAndroid och iOSProva på en dag - $0,891 Månadsavgift - $49,804
CellTrackAlla enheter10 poäng - $182
SpokeoAlla enheter1 månadsavgifter -$19,953
MänniskoskådareAlla enheter1 månadsavgifter -$23,993

Hur spårar du telefonnummer gratis?

I vår strävan att hitta den bästa appen för att ttävla ett mobilnummers exakta plats på kartan gratis, vi har sammanställt en lista över de 7 bästa spårningsapparna. Avancerad teknik som platsövervakning är inte gratis, men de flesta av de listade apparna erbjuder en gratis testversion. Om du letar efter en gratis telefonspårare online med nummer - kolla listan över appar som vi samlade åt dig.

Detectico

Detectico

Detectico är en pålitlig lösning för att spåra telefonnummer och erbjuder en sömlös och intuitiv upplevelse för användarna. Allt du behöver göra är att type in telefonnumret och hitta platsen gratis online genom att skicka en detekteringslänk till målnumret.

Funktioner

Detectico erbjuder omfattande funktionalitet för att uppfylla olika spårningsbehov, från platsspårning i realtid till identifiering av uppringare och upptäckt av dataläckage. Dessutom säkerställer dess integritetscentrerade tillvägagångssätt att användardata förblir skyddade under hela spårningsprocessen.

Kompatibilitet

En av Detectico:s främsta styrkor är att den är kompatibel med olika enheter och operativsystem. Oavsett om du använder en iPhone, Android-enhet eller någon annan smartphone, levererar Detectico konsekvent prestanda och tillförlitliga resultat.

Användarupplevelse

Detectico prioriterar användarupplevelsen och erbjuder ett sömlöst och intuitivt gränssnitt med en enkel installationsprocess och ett lättnavigerat gränssnitt. Användarna kan enkelt lokalisera enheter och komma åt viktiga funktioner. Dessutom säkerställer den responsiva designen optimal prestanda på olika enheter och skärmstorlekar.

För- och nackdelar

Proffs:

 • Global tillgång
 • Universell kompatibilitet mellan olika enheter
 • Integritetscentrerad strategi för dataskydd.

Kons:

 • Begränsade kostnadsfria funktioner kräver en prenumeration för full tillgång.

Truecaller

TrueCaller

Truecaller är en ledande lösning för telefonspårning. Den erbjuder användarna en omfattande plattform för att snabbt identifiera okända uppringare och spåra deras geografiska region.

Funktioner

Truecaller De viktigaste funktionerna är nummerpresentation, skräppostdetektering, samtalsblockering och nummeruppslagning. Den hanterar inkommande samtal och meddelanden på ett effektivt sätt. Den integrerade funktionen för nummerupplysning gör det möjligt för användare att spåra okända uppringare med hjälp av deras telefonnummer.

Men om du vill veta hur du hittar en persons plats via telefonnummer i realtid med hjälp av Truecaller, kommer du inte att få några riktiga svar eftersom kärnkompetensen i detta är att identifiera uppringare, inte att lokalisera dem.

Kompatibilitet

En av Truecaller:s främsta styrkor är att den är kompatibel med olika enheter och operativsystem. Oavsett om du använder en iPhone, Android-enhet eller någon annan smartphone, levererar Truecaller konsekvent prestanda och tillförlitliga resultat.

Användarupplevelse

Truecaller prioriterar användarupplevelsen och erbjuder ett sömlöst och intuitivt gränssnitt som gör samtalshanteringen enkel. Den användarvänliga designen och den enkla navigeringen gör att användarna enkelt kan komma åt viktiga funktioner och anpassa sina samtalsinställningar.

För- och nackdelar

Proffs

 • Omfattande databas för identifiering av okända uppringare
 • Omfattande funktioner för samtalshantering och detektering av skräppost
 • Universell kompatibilitet mellan olika enheter och operativsystem
 • Intuitivt gränssnitt för enkel navigering och anpassning.

Cons

 • Vissa användare upplever ibland felaktigheter i identifieringen av uppringare
 • Begränsad tillgång till avancerade funktioner som kräver en prenumeration för full funktionalitet.

GEOfinder

geofinder

GEOfinder är ett mångsidigt och effektivt alternativ för att spåra plats via telefonnummer gratis och erbjuder användarna en sömlös upplevelse och robust funktionalitet. Med sin avancerade teknik och sitt intuitiva gränssnitt gör GEOfinder det möjligt för användare att hitta den exakta platsen för en mobil enhet med hjälp av enbart dess telefonnummer.

Funktioner

GEOfinder effektiviserar spårningsprocessen med sina primära funktioner, som inkluderar platsspårning i realtid, geofencing och analys av historiska platsdata. Dess integritetscentrerade tillvägagångssätt säkerställer att användardata förblir skyddade under hela spårningsprocessen.

Kompatibilitet

GeoFinder är kompatibel med alla enheter och ger konsekvent prestanda och tillförlitliga resultat. Dess universella kompatibilitet säkerställer att användare kan spåra enheter sömlöst oavsett enhetstyp eller operativsystem.

Användarupplevelse

GEOfinder prioriterar användarupplevelsen och erbjuder ett sömlöst och intuitivt gränssnitt som gör spårning enkelt. Den enkla installationsprocessen och det lättnavigerade gränssnittet gör att användarna snabbt kan lokalisera enheter och få tillgång till viktiga funktioner.

För- och nackdelar

Proffs

 • Integritetscentrerad strategi för dataskydd
 • Global räckvidd
 • Kan lokalisera ett valfritt telefonnummer.

Cons

 • Begränsade gratisfunktioner kan kräva en prenumeration för full tillgång
 • Vissa användare kan tycka att prisalternativen är relativt höga jämfört med andra spårningslösningar.

Scannero

Scannero1

Funktioner

Scannero erbjuder många funktioner för att förbättra användarupplevelsen, inklusive generering av platsdetekteringslänkar, genomförande av omvända telefon- och användarnamnuppslagningar, skicka meddelanden till förlorade telefoner och kontrollera för e-post- och telefonläckor. Om du är förvirrad över hur du hittar någons plats gratis via mobilnummer, kommer den här appen att vara din bästa vän eftersom den är full av funktioner.

Kompatibilitet

Scannero är utformad för att vara kompatibel med olika enheter och plattformar, vilket garanterar sömlös prestanda oavsett användarens enhetstyp eller operativsystem.

Användarupplevelse

Scannero prioriterar användarupplevelsen och erbjuder ett enkelt och intuitivt gränssnitt som gör det lätt att lokalisera individer och skydda personlig information. Med sina lättanvända funktioner och enkla navigering kan användarna snabbt få tillgång till verktygen för att spåra telefoner, göra omvända uppslagningar och skydda sin integritet.

För- och nackdelar

Proffs

 • Omfattande funktioner för att lokalisera personer och skydda personlig information
 • Unika alternativ som omvänd namn- eller e-postuppslagning.

Cons

 • Begränsade gratisfunktioner kan kräva en prenumeration för full tillgång
 • Vissa användare kan tycka att prisalternativen är relativt höga jämfört med andra liknande tjänster.

CellTrack

Cellltrack

CellTrack erbjuder en kraftfull lösning för att spåra telefonnummer och ger användarna omfattande information, inklusive plats, namn, adress och bild som är kopplad till telefonnumret.

Om du vill veta hur du hittar telefonnummer gratis via CellTrack är processen okomplicerad. Du kan spåra telefonnumret inom några sekunder utan några prenumerationskostnader.

Funktioner

CellTrack effektiviserar spårningsprocessen och ger omfattande information om varje spårning, vilket ger snabba resultat inom 5 sekunder.

Kompatibilitet

CellTrack är kompatibelt med olika enheter och plattformar, vilket säkerställer sömlös prestanda oavsett användarens enhetstyp eller operativsystem.

Användarupplevelse

CellTrack prioriterar användarupplevelsen och erbjuder ett enkelt och intuitivt gränssnitt som gör det lätt att spåra telefonnummer. Med sina lättanvända funktioner och enkla navigering kan användarna snabbt ange det telefonnummer de vill leta efter och få tillgång till omfattande information inom några sekunder.

För- och nackdelar

Proffs

 • Snabb spårning inom 5 sekunder
 • Ingen prenumerationskostnad
 • Omfattande information om varje spår.

Cons

 • Begränsad till spårning av telefonnummer, utan några ytterligare funktioner.

Spokeo

Spokeo1

Spokeo erbjuder en omfattande plattform för att konfidentiellt söka information om individer, vilket gör det möjligt för användare att söka efter namn, telefon, adress eller e-post. Med tillgång till miljarder poster, Spokeo ger användarna möjlighet att samla värdefulla insikter om sig själva, vänner, familj, bekanta och gamla klasskamrater på ett enkelt och privat sätt.

Funktioner

Spokeo underlättar användarens sökning efter information om personer de känner. Den används för att hitta kontaktuppgifter, profiler på sociala medier eller bakgrundsinformation eftersom den samlar in information om individer från olika källor.

Kompatibilitet

Spokeo är kompatibel med olika enheter och plattformar. Den ger tillförlitliga resultat och omfattande information, vilket säkerställer sömlös prestanda oavsett användarens enhetstyp eller operativsystem.

Användarupplevelse

Spokeo prioriterar användarupplevelsen och erbjuder ett enkelt och intuitivt gränssnitt som gör det enkelt att söka efter information om personer. Med sina lättanvända funktioner och enkla navigering kan användarna snabbt ange namn, telefonnummer, adress eller e-post som de vill söka efter och få tillgång till värdefulla insikter inom några sekunder.

För- och nackdelar

Proffs

 • Mångsidiga sökalternativ, inklusive namn, telefon, adress och e-post
 • Tillgång till miljarder register för att samla in insikter om individer.

Cons

 • Vissa användare tycker att prenumerationskostnaderna är relativt höga jämfört med andra liknande tjänster.

Människoskådare

Människor söker

PeopleLooker ger användarna en omfattande plattform för att få tillgång till offentliga register och bakgrundsinformation om individer. Användare kan hitta information som namn, telefonnummer, adress eller e-post.

Funktioner

PeopleLooker erbjuder en rad funktioner för att effektivisera sökprocessen, ge användarna värdefulla insikter och få tillgång till kontaktuppgifter och profiler på sociala medier. Det är en omfattande verktygslåda för att samla in information om individer från olika källor.

Kompatibilitet

PeopleLooker är kompatibelt med många enheter och plattformar, vilket säkerställer sömlös prestanda oavsett användarens enhetstyp eller operativsystem. Oavsett om du använder en dator, smartphone eller surfplatta ger PeopleLooker tillförlitliga resultat och enkel tillgång till offentliga register och bakgrundsinformation.

Användarupplevelse

PeopleLooker prioriterar användarupplevelsen och erbjuder ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att söka efter information om enskilda personer. Med sina intuitiva funktioner och enkla navigering kan användarna snabbt ange sökkriterier och få tillgång till detaljerade rapporter och insikter inom några minuter.

För- och nackdelar

Proffs

 • Tillgång till offentliga register och bakgrundsinformation om enskilda personer
 • Mångsidiga sökalternativ, inklusive namn, telefonnummer, adress och e-post.

Cons

 • Vissa användare tycker att prenumerationskostnaderna är relativt höga jämfört med andra liknande tjänster.

Slutsats

Vi har delat med dig olika appar som erbjuder olika funktioner och funktioner för att spåra mobiltelefonnummer. Oavsett om du prioriterar omfattande platsspårning, funktioner för omvänd sökning eller funktioner för integritetsskydd, finns det en app som passar dina behov. Med hjälp av gratis testversioner kan du testa apparna och spåra mobilnummer exakt plats på kartan gratis.

VANLIGA FRÅGOR

Vilken app är bäst för att upptäcka plats via telefonnummer?

Den bästa gratis mobiltelefonlokaliseraren efter nummer är Detecticosom erbjuder en kraftfull kombination av hastighet, noggrannhet och spjutspetsteknik. Den är extremt exakt och fungerar över hela världen.

Kan jag spåra telefonnumrets plats om det är avstängt?

Ja, du kan spåra telefonnumrets plats även om det är avstängt. Vi använder innovativ teknik som utnyttjar olika metoder för att fastställa enhetens plats utan att vara beroende av dess aktivitet.

Finns det någon chans att jag inte kommer att spåras med nummer?

Nej, vårt avancerade detekteringssystem kan upptäcka var som helst i världen med bara telefonnumret.