Spåra Samsung-telefon

Bästa sätten att spåra Samsung-telefon: Pålitligt och enkelt

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Letar du efter sätt att spåra Samsung-telefon? Vi har rätt lösning för dig komma åt Samsung-telefonens plats och information i nödsituationer. Flera orsaker, som att Samsung-telefoner blir stulna eller att hålla koll på barn, kan kräva telefonspårning. Att förhindra barn från att använda vissa appar eller begränsa skärmtiden kan vara ett positivt steg i deras välbefinnande. Att veta hur man lokaliserar telefonen kommer gör det lättare att hitta enheten om du tar bort den. Fortsätt läsa för att lära dig mer.

Innehållsförteckning

Olika skäl att spåra och övervaka någons telefon

Telefonövervakning kan vara en lösning om du vill ha mer transparens i ditt förhållande eller för att skydda dina barn.

Här är några fler anledningar till att övervaka någons telefon.

 • Föräldrakontroll: Många föräldrar kan välja att övervaka sina barns telefoner, säkerställer säkerhet från mobbare, cyberbrott, och olämpliga webbplatser. De kan också hålla en skärmtid och förbjuda användning av sociala medier.
 • säkerhet: Om din telefon blir stulen, ett sätt att övervaka telefonen kan hjälpa till att hitta dess plats och få tillbaka den.
 • Håll koll på en partner: Om du misstänker att din partner har varit otrogen mot dig eller har gömt något ekonomiskt problem kan du spåra Samsung-telefonens plats.
 • Personalövervakning: Många arbetsgivare spårar företagstelefoner för att säkerställa att anställda bara använder dem i arbetet. De kan också ta bort tidskrävande appar för sociala medier från jobbtelefoner.
 • Hälsoproblem: Om du har en äldre förälder med hälsoproblem, kan övervakning av deras telefon ge dig sinnesfrid. Dessutom kommer de alltid att vara lätta att nå i händelse av nödsituationer eller helt enkelt kolla upp dem.
banner

Är det möjligt att spåra en Samsung-telefon på distans?

Ja, det kan vara möjligt att spåra en Samsung-telefon på distans med några gratisfunktioner. Men dessa metoder kanske inte är de mest tillförlitliga. Du kan söka efter telefonspårningsmetoder online, som t.ex spåra via telefonnummer eller slå på din GPS.

Vissa gratis webbplatser och appar kan ge en uppfattning om platserna. Men de flesta webbplatser samla in din information för att använda eller sälja den vidare. Så det kanske inte är det bästa alternativet. Samsung-användare kan försöka SmartFinder eller FindMyDevice.

Andra metoder kan inkludera användning av tredje parts spårningswebbplatser och applikationer. En sådan pålitlig plattform är Detectico, som spårar alla nummers plats. Denna app kräver ingen installation, vilket garanterar full datasäkerhet. Du kan enkelt spåra Samsung-enhet med Detectico och lära dig om dataläckor från telefonen.

Vad är Detectico-appen för telefonspårning?

Detectico_Lokalisering1

Detectico är en applikation för platsövervakning från tredje part. Det är bland de mest pålitliga plattformarna för att hitta Samsung-telefonen i några enkla steg. Detectico fungerar med en detekteringslänk skickad till numret du tänker hitta platsen för. Till skillnad från många platsspårningsappar är den helt privat och säker att använda eftersom den inte lagrar eller missbrukar din information.

Om du tänker, "kan du spåra en Samsung-telefon anonymt?" – Detectico möjliggör det med säkra sökningar. Dessutom Detectico kräver ingen installation av någon programvara i din enhet för att spåra Samsung-telefoner. Även om du vill använda appen för andra telefoner, stöder alla Android och iPhones det.

Du skulle bli förvånad över att den också stöder gamla björnbär och flip-telefoner. Så oavsett om du vill veta hur man spårar en Samsung-telefon från en iPhone eller en Android, kommer Detectico inte att göra dig besviken. Andra funktioner i Detectico inkluderar att ta reda på namnet på personen.

Om du får ett samtal från ett okänt nummer kan du använda webbplatsen för att spåra detaljerna och svara därefter. Avancerad GPS-teknik låter dig få exakt telefonnummer och adress. Det är ett smart sätt att ignorera spamsamtal.

Hur fungerar Detectico för att spåra Samsungs telefonposition?

Så här fungerar Detectico:

 • Besök Detecticos hemsida.
 • Skriv telefonnummer som fungerar på Samsung-telefonen.
 • Klicka på lokalisera.
 • Detectico skickar en spårningslänk.
 • När personen klickar på länken kommer Detectico att börja dela sin plats på en karta.
 • Se kartan på sökresultaten med live plats.

När du skickar platsspårningslänken kan du använda det förinställda meddelandet eller skriva ett anpassat meddelande. Användaren kommer att få det exakta meddelandet med en spårningslänk.

Använd den här funktionen för att spåra någon eller platsen för en borttappad Samsung-telefon. Efter att du har lärt dig hur du spårar borttappad Samsung-telefon kan du också använda Detectico för att leta efter dataintrång. Dess kontroll av dataläckage använder högteknologisk upptäcktsteknik för att avgöra om din e-postadress leder till dataintrång.

Vilka är de alternativa metoderna för att spåra platsen för Samsung-telefoner?

Detectico kostar $1.19 för en endags provperiod och $66.45/månad för en månadsplan. Vissa funktioner tillåter platsspårning om du undrar hur man spårar en Samsung-telefon gratis. Du kan till exempel använda Google Maps platsdelning funktion för att spåra telefonens plats. Förutom detta kan du också använda Samsungs inbyggda FindMyDevice funktion, som också kallas SmartThings Find.

Dessa appar kan dock vara synliga på målenheten och kräver ägarens råd eller fysisk åtkomst till måltelefonen för att ställa in den.

FindMyDevice

FindMyDevice-funktionen på Samsung telefoner fungerar via SmartThings-appen. Det fungerar inte bara för telefoner utan spårar även smartklockor och hörlurar. Så här ställer du in SmartThings Find på telefonen.

 • Gå till SmartThings-appen.
 • Klicka på Fliken Liv och välj Lägg till (+).
 • Välj från plugin för den specifika tjänsten.
 • Tjänsten kommer att laddas ner.
 • Lägg till din Samsung enhet till SmartThings Find.

Öppna samma app för att kontrollera platsen för telefonen när som helst. Appen kommer att visa dig detaljerade kartplatser tillsammans med tidsstämplar.

Så här hittar du en borttappad Samsung-telefon:

 • Gå till Samsung Find-appen.
 • Klicka på fliken Enheter.
 • Tryck på den förlorade enheten.
 • Välj bland ikoner som Ring, blinka och sök i närheten.

Google Maps platsdelning

Med funktionen för platsdelning i Google Maps kan du dela din plats med vänner, partners och familj. Du har full kontroll över vem man ska dela platsen med och hur länge. Så om du vill övervaka någons telefon med Google Maps kanske du inte kan göra det utan att låta dem veta det.

Så här kan du dela din plats via Google Maps:

 • Lägg till en annan persons e-postadress till dina Google-kontakter.
 • Gå till Google Maps på din iPhone eller Android och logga in.
 • Klicka på din kontocirkel med initialer eller profilbild.
 • Gå till plats och dela sedan.
 • Knacka på Ny del och lägg sedan till personer.
 • Välj varaktighet för platsdelning.
 • Ge Google Maps tillgång till den nya kontakten sparat och tryck på dela.

Slutsats

Nu vet du hur du enkelt spårar Samsung-telefonen oavsett om du använder den inbyggda funktionen eller en tredjepartsplattform som Detectico. En stor fördel med att använda betalappar är att de säkerställer att din data är säker och att platsspårning är korrekt. Dessutom kan du spåra obegränsat antal telefonnummer av olika anledningar.

De flesta gratis appar för platsövervakning tillhandahåller inte korrekt platsupptäckande programvara. Men om du har en låg budget och letar efter en pålitlig gratislösning rekommenderar vi att du använder auktoriserade appar som Google Maps eller FindMyDevice. Dessa är alternativ om en person du vill övervaka ger samtycke till att dela sin plats.