Sådan finder du en persons placering på Facebook uden at være venner med vedkommende

Sådan finder du en persons placering på Facebook uden at være venner med vedkommende

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Facebook er den mest almindeligt anvendte sociale medieplatform med over 3 milliarder aktive brugere om måneden. Hvis du gerne vil vide, hvor en person, der er vigtig for dig, befinder sig, undrer du dig måske over, hvordan man sporer en Facebook-kontos placering.

Lad os diskutere de mest effektive måder at opnå det på.

Indholdsfortegnelse

Kan du finde en persons Facebook-kontos placering?

Kan du finde en persons Facebook-konto?

Facebook indsamler alle typer brugerdata herunder placeringshistorik, IP-adresser, telefonnumre og endda browserhistorik. Men kan man spore nogen på Facebook, uden at de ved det? Det korte svar på dette spørgsmål er ja, og det kan gøres på flere måder, som du vil lære i denne guide.

Når det kommer til, hvorfor man gerne vil finde en person på Facebook, kan der være flere grunde. Hvis du for eksempel støder på en falsk konto, der forfølger dig, eller bliver offer for online-mobning, vil du gerne identificere personen bag.

Andre grunde kan være at overvåge dit barn eller din medarbejder eller at håndtere bekymringer om en potentielt utro partner eller ven.

Det er vigtigt: Selvom det kan være nyttigt selv at spore en persons Facebook-placering i situationer, der involverer onlinetrusler eller chikane, må du ikke glemme at træffe yderligere sikkerhedsforanstaltninger. Du kan dokumentere hændelser og rapportere dem til Facebook og involvere det lokale politi, hvis det er nødvendigt.

banner

Hvordan kan man se en persons placering på Facebook Messenger i al hemmelighed?

Som allerede nævnt er der flere måder, du kan bruge til at finde ud af, hvor nogen befinder sig på Facebook uden at være venner. Men den mest effektive metode til at få en præcis realtidslokation er at bruge Detectico, som er en lokationsdetekterende app.

Bemærk: Detectico kan være nyttig, hvis du vil vide, hvordan du ser en persons placering på Facebook Messenger. Men det er en online-telefonnummerlokaliseringstjeneste og ikke specifikt bygget til Facebook.

Sporing af Facebook-kontos placering ved hjælp af Detectico

Detectico_Location1

Detectico er en af de mest kraftfulde og præcise online lokationssporingsapps, der kan køre på alle typer enheder for at overvåge en persons placering.

Sådan sporer du nogen via Facebook Messenger, uden at de ved det, ved hjælp af Detectico:

 1. Tag din foretrukne enhed, og åbn den browser, du ønsker.
 2. Gå til Detectico og log ind på din konto eller opret en ny (hvis du ikke allerede har en).
 3. Indtast telefonnummeret på den person, du vil spore.

Derefter sender Detectico Facebook location tracker en besked med en tilpasset besked og et unikt link til det oplyste nummer. Når modtageren trykker på linket, kan du spore deres nøjagtige placering på kortet.

Bemærk: Målpersonen vil kun modtage beskeden på deres Facebook Messenger, hvis de bruger den som deres standardbeskedapp. Ellers vil den blive sendt til den app, de bruger til at sende og modtage SMS.

Detectico Fordele

 • Lokationssporing i realtid: Giver mulighed for hurtig, præcis og realtids lokaliseringssporing af enhver person ved hjælp af deres telefonnummer.
 • Kompatibilitet på tværs af platforme: Kører på alle typer enheder, herunder smartphones, tablets, desktops og laptops, og understøtter alle større operativsystemer.
 • Ingen installation påkrævet: Kræver ingen installation, da det er en webapp, hvilket gør den brugervenlig og let tilgængelig.
 • Tilgængelighed i hele verden: Giver adgang til hele verden og gør det nemt at spore lokationer globalt.
 • Uafhængig drift: Fungerer uafhængigt, hvilket betyder, at du ikke behøver nogen anden app for at bruge den.

Detectico Ulemper

 • Betalt platform: Fungerer som en betalt platform med kun en dags prøveperiode.
 • Uafhængig app: Den er ikke direkte integreret i Facebook Messenger.

Læs også: Den bedste mobilnummer-tracker med Google Map 2024 [Anmeldelse]

Facebook-sporing af placering: Enklere, men mindre effektive metoder

Det koster penge at bruge Detectico, da det er en avanceret app, men der findes nogle gratis metoder, som du kan bruge til at finde folks placering på Facebook. Disse er ret begrænsede og mindre effektive, da de ikke giver dig placeringen i realtid på kortet med det samme.

Men hvis du ikke har nogen anden løsning ved hånden, er de værd at prøve og kan være nyttige. Lad os diskutere dem i detaljer.

Brug af Facebooks IP-adresse

En IP-adresse (Internet Protocol) er et unikt nummer/etiket, der identificerer en bestemt enhed, som er forbundet til internettet. Hvis du undrer dig over, hvordan du sporer en persons placering på Facebook Messenger ved hjælp af en IP-adresse, så er svaret enkelt.

Det eneste, du behøver, er at bruge et IP-opslagsværktøj. Du skal dog først have fat i IP-adressen og derefter bruge opslagsværktøjet.

Men du behøver ikke at gå igennem besværet med denne totrinsproces. I stedet kan du bruge Grabify, som er et online IP-grabbing-værktøj, der også giver dig lokationsoplysninger.

Det, jeg bedst kan lide ved Grabify, er, at du kan bruge denne Facebook location tracker online helt gratis. Her er, hvordan det fungerer:

 1. Åbn Facebook på din smartphone, og gå til målpersonens profil.
 2. Kopier profillinket og åbn Grabify i browseren.
 3. Indsæt profillinket i URL-boksen på hjemmesiden, og vælg "Opret URL".
 4. Kopier IP-sporingslinket, der er genereret af Grabify, og send det til målpersonen på Facebook Messenger.

Så snart de klikker på det link, får du deres IP-adresse og placeringsoplysninger, herunder land og by, på Grabify-siden.

Bemærk: Mens Grabify kan fungere som en Facebook ID-placeringstracker, da den tilbyder information om dit måls land og by, giver den dig ikke den nøjagtige placering.

Inspektion af lokationsmærker

Et placeringstag repræsenterer, som navnet antyder, koordinaterne for en fysisk placering. Hvis du vil spore en Facebook-kontos placering, kan du gå ind på vedkommendes profil og gennemgå de opslag, vedkommende har delt.

Hvis du støder på et lokationstag på et af deres opslag, skal du klikke på det og vælge "Vis placering" valgmulighed. Det åbner kortappen på din enhed og viser den nøjagtige placering.

Det er vigtigt: Den placering, du får på denne måde, vil afspejle det sted, hvor opslagets aktivitet fandt sted. Det betyder, at målpersonen måske allerede er flyttet til et andet sted siden da.

Gennemgang af Facebook-historier

Gennemgang af Facebook-historier kan også være en nyttig metode til at finde folks placering på Facebook. Selvom det måske kun nogle gange giver nøjagtighed i realtid, da folk typisk poster en historie efter at have forladt et sted, deler mange personer ofte opslag sammen med deres placering i realtid.

For at gennemgå historier skal du åbne Facebook Messenger og gå til "Historier" sektion. Her finder du de seneste historier fra folk på din venneliste. Hvis du ser en historie, der er delt af dit mål, kan du trykke på den for at se flere detaljer, herunder eventuelle delte steder eller aktiviteter.

Vær opmærksom: For at bruge denne metode skal den person, hvis placering du ønsker at spore, være på din venneliste.

Kan jeg se placeringshistorikken via Facebook?

Desværre er funktionen til at tjekke placeringshistorik på Facebook blevet fjernet på grund af lav brug og bekymringer om privatlivets fred. Derfor er det ikke muligt at bruge den til at finde en persons placering på Facebook.

Da onlinesikkerhed er altafgørende, er det vigtigt at sikre, at den sporingsmetode, du bruger, prioriterer beskyttelse af brugerdata. I denne sammenhæng skiller Detectico sig ud som ikke bare en effektiv og præcis, men også en sikker løsning. Den giver fuld beskyttelse mod datalækage for at sikre en sikker oplevelse med lokationssporing.

Læs også: Sådan sporer du mobilnummerets nøjagtige placering på et kort

Konklusion

Den mest effektive og præcise metode til at finde en persons placering på Facebook er at bruge Detectico Messenger location tracker, uden at vedkommende ved det.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan bruge denne app, kan du prøve andre metoder i denne guide.