Πώς να βρείτε την τοποθεσία κάποιου στο Facebook χωρίς να είστε φίλοι

Πώς να βρείτε την τοποθεσία κάποιου στο Facebook χωρίς να είστε φίλοι

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Το Facebook είναι το συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 3 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως. Αν θέλετε να μάθετε πού βρίσκεται σήμερα κάποιος σημαντικός για εσάς, ίσως αναρωτιέστε πώς να εντοπίσετε τη θέση ενός λογαριασμού στο Facebook.

Ας συζητήσουμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να το πετύχουμε αυτό.

Πίνακας περιεχομένων

Μπορείτε να βρείτε τη θέση του λογαριασμού Facebook κάποιου;

Μπορείτε να βρείτε τη θέση του λογαριασμού Facebook κάποιου;

Facebook συλλέγει όλους τους τύπους δεδομένων χρήστη συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού τοποθεσίας, διευθύνσεων IP, αριθμών τηλεφώνου, ακόμη και του ιστορικού περιήγησης. Μπορείτε όμως να παρακολουθείτε κάποιον στο Facebook χωρίς να το γνωρίζει; Η μονολεκτική απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ναι, και μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους που θα μάθετε σε αυτόν τον οδηγό.

Όταν πρόκειται για τον λόγο για τον οποίο θα θέλατε να εντοπίσετε κάποιον στο Facebook, μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι. Για παράδειγμα, αν συναντήσετε έναν ψεύτικο λογαριασμό που σας παρακολουθεί ή γίνετε θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού, θα θέλατε να εντοπίσετε το άτομο που κρύβεται πίσω από αυτόν.

Άλλοι λόγοι περιλαμβάνουν την παρακολούθηση του παιδιού ή του υπαλλήλου σας ή την αντιμετώπιση ανησυχιών σχετικά με έναν δυνητικά άπιστο σύντροφο ή φίλο.

Σημαντικό: Παρόλο που ο εντοπισμός της θέσης κάποιου στο Facebook μπορεί να είναι χρήσιμος σε καταστάσεις που αφορούν διαδικτυακές απειλές ή παρενοχλήσεις, μην ξεχνάτε να λαμβάνετε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Μπορείτε να καταγράψετε τα περιστατικά και να τα αναφέρετε στο Facebook και να εμπλέξετε τις τοπικές αστυνομικές αρχές, αν χρειαστεί.

banner

Πώς να δείτε κρυφά την τοποθεσία κάποιου στο Facebook Messenger;

Όπως αναφέρθηκε ήδη, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε πού βρίσκεται κάποιος στο Facebook χωρίς να είστε φίλοι. Ωστόσο, η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να λάβετε μια ακριβή τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο είναι να χρησιμοποιήσετε το Detectico, το οποίο είναι μια εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας.

Σημείωση: Το Detectico μπορεί να σας φανεί χρήσιμο αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να δείτε τη θέση κάποιου στο Facebook Messenger. Ωστόσο, πρόκειται για μια online υπηρεσία εντοπισμού τηλεφωνικών αριθμών και δεν είναι ειδικά κατασκευασμένη για το Facebook.

Παρακολούθηση της τοποθεσίας του λογαριασμού Facebook χρησιμοποιώντας το Detectico

Detectico_Location1

Το Detectico είναι μία από τις πιο ισχυρές και ακριβείς διαδικτυακές εφαρμογές εντοπισμού τοποθεσίας που μπορούν να τρέξουν σε όλους τους τύπους συσκευών για την παρακολούθηση της τοποθεσίας ενός ατόμου.

Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθείτε κάποιον μέσω του Facebook Messenger χωρίς να το γνωρίζει, χρησιμοποιώντας το Detectico:

 1. Πάρτε τη συσκευή που προτιμάτε και ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας.
 2. Πηγαίνετε στο Detectico και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή δημιουργήστε έναν νέο (αν δεν έχετε ήδη).
 3. Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Μετά από αυτό, ο εντοπιστής θέσης Detectico στο Facebook θα στείλει ένα μήνυμα που θα περιέχει ένα προσαρμοσμένο μήνυμα και τον μοναδικό σύνδεσμο στον αριθμό που δόθηκε. Μόλις ο παραλήπτης πατήσει τον σύνδεσμο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την ακριβή τοποθεσία του στον χάρτη.

Σημείωση: Το άτομο-στόχος θα λάβει το μήνυμα στο Facebook Messenger μόνο εάν το χρησιμοποιεί ως προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων. Διαφορετικά, θα σταλεί στην εφαρμογή που χρησιμοποιεί για την αποστολή και λήψη SMS.

Detectico Πλεονεκτήματα

 • Παρακολούθηση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο: Επιτρέπει τον γρήγορο, ακριβή και σε πραγματικό χρόνο εντοπισμό θέσης οποιουδήποτε προσώπου, χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου του.
 • Συμβατότητα με διαφορετικές πλατφόρμες: Τρέχει σε όλους τους τύπους συσκευών, συμπεριλαμβανομένων smartphones, tablets, επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών, και υποστηρίζει όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα.
 • Δεν απαιτείται εγκατάσταση: Δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση, καθώς είναι μια εφαρμογή ιστού, καθιστώντας την φιλική προς το χρήστη και εύκολα προσβάσιμη.
 • Παγκόσμια προσβασιμότητα: Παρέχει παγκόσμια προσβασιμότητα και σας επιτρέπει να εντοπίζετε τοποθεσίες παγκοσμίως με ευκολία.
 • Ανεξάρτητη λειτουργία: Λειτουργεί ανεξάρτητα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε καμία άλλη εφαρμογή για να τη χρησιμοποιήσετε.

Detectico Μειονεκτήματα

 • Πληρωμένη πλατφόρμα: Λειτουργεί ως πλατφόρμα επί πληρωμή με δοκιμαστική περίοδο μόλις μίας ημέρας.
 • Ανεξάρτητη εφαρμογή: δεν ενσωματώνεται απευθείας στο Facebook Messenger.

Διαβάστε επίσης: Ο καλύτερος ανιχνευτής αριθμών κινητής τηλεφωνίας με το Google Map 2024 [Ανασκόπηση]

Παρακολούθηση τοποθεσίας στο Facebook: Απλούστερες αλλά λιγότερο αποτελεσματικές μέθοδοι

Αν και η χρήση του Detectico θα σας κοστίσει χρήματα, καθώς θεωρείται προηγμένη εφαρμογή, υπάρχουν κάποιες δωρεάν μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τη θέση ατόμων στο Facebook. Αυτές είναι αρκετά περιορισμένες και λιγότερο αποτελεσματικές, καθώς δεν σας παρέχουν αμέσως την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο στο χάρτη.

Ωστόσο, αν δεν έχετε κάποια άλλη λύση στη διάθεσή σας, αξίζει να τα δοκιμάσετε και μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. Ας τα συζητήσουμε λεπτομερώς.

Χρήση της διεύθυνσης IP του Facebook

Η διεύθυνση IP (Internet Protocol) είναι ένας μοναδικός αριθμός/ετικέτα που προσδιορίζει μια συγκεκριμένη συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση κάποιου στο Facebook Messenger χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση IP, τότε η απάντηση είναι απλή.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο αναζήτησης IP. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε τη διεύθυνση IP και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αναζήτησης.

Αλλά δεν χρειάζεται να περάσετε την ταλαιπωρία αυτής της διαδικασίας δύο βημάτων. Αντ' αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Grabify, το οποίο είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο σύλληψης IP που σας παρέχει επίσης πληροφορίες τοποθεσίας.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο Grabify είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα εντοπισμού τοποθεσίας στο Facebook δωρεάν. Ακούστε πώς λειτουργεί:

 1. Ανοίξτε το Facebook στο smartphone σας και μεταβείτε στο προφίλ του ατόμου-στόχου.
 2. Αντιγράψτε το σύνδεσμο του προφίλ και ανοίξτε τον Grabify στο πρόγραμμα περιήγησης.
 3. Επικολλήστε το σύνδεσμο του προφίλ στο πλαίσιο URL που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και επιλέξτε "Δημιουργία URL".
 4. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο παρακολούθησης IP που δημιουργείται από το Grabify και στείλτε τον στο άτομο-στόχο στο Facebook Messenger.

Μόλις κάνουν κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, θα λάβετε τη διεύθυνση IP και τις πληροφορίες τοποθεσίας τους, συμπεριλαμβανομένης της χώρας και της πόλης, στη σελίδα του Grabify.

Σημείωση: Παρόλο που το Grabify μπορεί να λειτουργήσει ως ανιχνευτής τοποθεσίας του Facebook ID, καθώς προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τη χώρα και την πόλη του στόχου σας, δεν σας παρέχει την ακριβή τοποθεσία.

Επιθεώρηση ετικετών τοποθεσίας

Μια ετικέτα τοποθεσίας, όπως υποδηλώνει το όνομα, αντιπροσωπεύει τις συντεταγμένες μιας φυσικής τοποθεσίας. Αν θέλετε να εντοπίσετε την τοποθεσία ενός λογαριασμού στο Facebook, μπορείτε να μεταβείτε στο προφίλ του και να ελέγξετε τις δημοσιεύσεις που μοιράστηκε.

Εάν συναντήσετε μια ετικέτα τοποθεσίας σε κάποια από τις αναρτήσεις τους, κάντε κλικ σε αυτήν και επιλέξτε το "Εμφάνιση τοποθεσίας" επιλογή. Θα ανοίξει η εφαρμογή χάρτη στη συσκευή σας και θα εμφανίσει την ακριβή τοποθεσία.

Σημαντικό: Η τοποθεσία που θα λάβετε με αυτόν τον τρόπο θα αντικατοπτρίζει το μέρος όπου έλαβε χώρα η δραστηριότητα της ανάρτησης. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο-στόχος μπορεί να έχει ήδη μετακομίσει σε διαφορετική τοποθεσία από τότε.

Επανεξέταση ιστοριών στο Facebook

Η ανασκόπηση των ιστοριών του Facebook μπορεί επίσης να είναι μια χρήσιμη μέθοδος για να βρείτε τη θέση των ανθρώπων στο Facebook. Αν και μπορεί να παρέχει ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο μόνο μερικές φορές, δεδομένου ότι οι άνθρωποι συνήθως δημοσιεύουν μια ιστορία αφού εγκαταλείψουν μια τοποθεσία, πολλά άτομα συχνά μοιράζονται αναρτήσεις, μαζί με την τοποθεσία τους, σε πραγματικό χρόνο.

Για να επανεξετάσετε τις ιστορίες, ανοίξτε το Facebook Messenger και μεταβείτε στο "Ιστορίες". Εδώ, θα βρείτε πρόσφατες ιστορίες ατόμων από τη λίστα φίλων σας. Αν δείτε μια ιστορία που μοιράστηκε ο στόχος σας, πατήστε την για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων τυχόν κοινών τοποθεσιών ή δραστηριοτήτων.

Δώστε προσοχή: Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο, το άτομο του οποίου τη θέση θέλετε να εντοπίσετε πρέπει να βρίσκεται στη λίστα φίλων σας.

Μπορώ να δω το Ιστορικό τοποθεσίας μέσω Facebook;

Δυστυχώς, η δυνατότητα ελέγχου του ιστορικού τοποθεσίας στο Facebook έχει καταργηθεί λόγω χαμηλής χρήσης και ανησυχιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατή η χρήση της για την εύρεση της τοποθεσίας κάποιου στο Facebook.

Καθώς η διαδικτυακή ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η μέθοδος παρακολούθησης που χρησιμοποιείτε δίνει προτεραιότητα στην προστασία της ιδιωτικότητας των δεδομένων των χρηστών. Σε αυτό το πλαίσιο, το Detectico ξεχωρίζει όχι μόνο ως μια αποτελεσματική και ακριβής λύση, αλλά και ως μια ασφαλής λύση. Προσφέρει πλήρη προστασία από τη διαρροή δεδομένων για να διασφαλίσει μια ασφαλή εμπειρία εντοπισμού θέσης.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία στον χάρτη ενός αριθμού κινητού

Συμπέρασμα

Η πιο αποτελεσματική και ακριβής μέθοδος για να βρείτε τη θέση κάποιου στο Facebook είναι να χρησιμοποιήσετε το Detectico Messenger location tracker χωρίς να το γνωρίζει.

Αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή για κάποιο λόγο, όπως περιορισμούς στον προϋπολογισμό, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες μεθόδους που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό.