IPLogger1

IPLogger vs. Detectico: Bedste alternativ til IPLogger

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

I nutidens digitale miljø, hvor trusler mod mobilsikkerheden har steget i et alarmerende hurtigt tempobør det være din største bekymring at holde øje med din egen og dine børns online sikkerhed. Vidste du, at der i 2023 anslås at være 60% for børn og 40% for voksne var ofre for cybermobning?

Tænk, hvis der fandtes et værktøj, der gjorde det muligt for dig at overvåge dit barns online-aktivitet og sikre din smartphones sikkerhed med blot et par klik? Ja, i denne artikel vil vi se på funktionerne til sporing af telefonnummer og placering i to fremtrædende Mobil sikkerhed værktøjer.

Lad os komme i gang!

banner
Indholdsfortegnelse

Hvad er en IPLogger?

En IPLogger er et værktøj til URL-forkortelse med avancerede analytiske evner. Det konverterer lange URL'er til håndterbare, delbare links. Men det hjælper os med at indsamle oplysninger om enhver enhed via det forkortede link. Ved hjælp af IPLogger kan vi spore telefonnumre og placeringer via brugernes IP-adresser.

Derudover kan du få detaljerede analyser om den trafik, dine links modtager. Med IPLogger kan du se, hvem der besøger din live-hjemmeside. Som forælder kan du overvåge dit barns onlineaktivitet via IPLogger. Nu hvor du kender til IPLogger, skal vi se nærmere på, hvordan den fungerer.

Hvordan fungerer en IPLogger?

IPLogger

Den forkorter lange URL'er, så de kan sendes via e-mail, sociale medier eller sms'er.

Når en bruger klikker på linket, kan vi overvåge brugerens aktivitet på vores hjemmesider, spore deres placering og lære mere om deres mobile enhed. Ud over linket til lokationssporing giver IPLogger os mulighed for at indsamle analyser gennem usynlige pixels og et unikt geo-logger-værktøj.

De vigtigste funktioner i IPLogger

Nu hvor vi ved, hvordan en IPLogger fungerer, skal vi have et indblik i nogle af dens vigtigste funktioner:

 • Funktionen "create a location tracker link" giver dig mulighed for at finde den nøjagtige placering af enhver enhed med deres tilladelse.
 • Ved at lade browseren registrere din nøjagtige placering, kan du sende din nøjagtige placering til enhver enhed.
 • IPLogger-telefonnummersporing giver dig mulighed for at nøjagtig sporing af telefonnumre i hele verden.
 • Geolocation-funktionen kan sende et link til et hvilket som helst mobilnummer. Når der klikkes på linket, modtager du deres placering i din e-mail.
 • Andre funktioner omfatter URL- og billedforkortelse, IP-sporing, URL-kontrol og meget mere.

Hvem har brug for en IPLogger?

Nu, hvor du kender funktionerne i IPLogger, kan vi dykke ned i grundene til at bruge den:

 1. Brug linkgeneratoren til sporing af placering til at spore placeringen af din enhed eller dine børns enheder.
 2. Overvågning af det indhold, dine børn eller du selv bruger, og de hjemmesider, de besøger, for at sikre sikkerhed mod cybertrusler og -angreb.
 3. Sporing af telefonnumre på enhver enhed, som du har brug for at vide, hvor befinder sig i en nødsituation eller ved almindelig brug.
 4. Indsamling af grundlæggende demografiske oplysninger om besøgende på dine hjemmesider.
 5. Sporing af indholdsdeling og URL-forkortelse til sociale medier/messaging.

Vi præsenterer det bedste IPLogger-alternativ

Hvis du ikke er tilfreds med IPLogger's IP-tracker-telefonnummer og sporingsfunktioner, skal du ikke bekymre dig; der er andre værktøjer på markedet, der giver lignende funktioner.

Uden videre er det bedste alternativ til IPLogger uden tvivl "Detectico". Nedenfor er de detaljer, du har brug for at vide om detectico.

Hvad er Detectico?

detectico-omvendt-nummer-opslag

Detectico er en ren software til sporing af mobilnumre, der er meget effektiv og ekstremt effektiv. Ved hjælp af Detectico kan du kende den nøjagtige placering af ethvert telefonnummer over hele verden.

Detectico's tilgang til sporing af telefonnummerplacering

For at bruge Detectico skal du blot indtaste et gyldigt telefonnummer og skrive en personlig besked. Detectico sender teksten til nummeret sammen med det genererede link til lokationssporing. Så snart brugeren åbner linket, vil du modtage deres nøjagtige placering på din enhed.

IPLogger vs. Detectico: Sammenligning af "Find lokation via telefonnummer"-funktioner

Efter at have brugt begge værktøjer har jeg fundet dem utroligt effektive og nyttige. Hvis jeg skulle sammenligne deres "spor telefon efter nummer"-funktion, ville jeg sige, at begge levere førsteklasses service. Den eneste forskel mellem dem er, at Detectico beder dig om at skrive en personlig besked, før du sender linket til dit ønskede nummer.

Men den største forskel, jeg oplevede, var mængden af information, som IPLogger gav via linket:

 1. Land og by
 2. Lokal dato og klokkeslæt
 3. Skærmstørrelse og grafikkorttype
 4. Operativsystem og browser
 5. IP-adresse og værtsnavn
 6. Bruger og tjenesteudbyder

Selvom Detectico's tjenester er præcise og effektive, giver de ikke den detaljerede information, som IPLogger.org gør.

Brugeroplevelse

Detectico har modtaget blandede anmeldelser fra brugereMens nogle gav den 5 stjerner og hyldede den, gav andre den 1 stjerne med skuffede og hårde ord. En af de største klager fra kunderne var, at de blev opkrævet urimelige beløb og lokket til at købe unødvendige tjenester.

Der var dog nogle gode anmeldelser, der hævdede, at Detectico var en livredder for forældre til at holde øje med deres teenagebørn. Andre mente, at den var fejlfri og et fantastisk værktøj, og gav den 5 stjerner.

Liste over de 3 bedste IPLogger-alternativer

Nu hvor du er klar over, hvad IPLogger er, og hvilke funktioner den har, så lad os se på nogle af dens alternativer. Disse applikationer giver lignende funktioner og tjenester som kan være nyttige for dig. Her er en liste:

 1. Detectico
Detectico_Location1

Denne applikation giver dig sporing af telefonnumre og placeringstjenester på verdensplan. Du skal blot skrive nummeret og en personlig besked, så genereres linket og indstilles til enhver enhed i hele verden, og så snart linket åbnes, får du deres placering.

 1. Find og spor
Findogspor

Et lignende værktøj, der forkorter URL'er, men også bruger IP-adresser til at spore nyttige oplysninger og detaljerede analyser af de brugere, der klikker på disse links.

 1. Emobiletracker
Emobiletracker

Dette cloud-baserede IP-tracker-telefonnummerværktøj giver dig mulighed for at spore placeringen af dine mobile enheder ved hjælp af GPS-teknologi. Desuden kan det også spore en enheds historik, hvilket kan være nyttigt for forældre til at holde øje med deres børns onlineaktivitet.

Hvilken app skal du bruge?

Selvom den endelige beslutning ligger hos din personlige præference, vil jeg anbefale IPLogger. Sammenlignet med alternativerne har jeg fundet ud af, at IPLogger giver detaljerede analyser, som nævnt ovenfor i artiklen, og har flere andre funktioner ud over at være en telefonnummersøger.

Konklusion

I nutidens digitale miljø skal vi holde styr på vores egne og vores børns onlineaktiviteter ved hjælp af enkle og effektive værktøjer som en IPLogger. Ved hjælp af dens URL-forkortelsesfunktion indsamler den vigtige oplysninger ved hjælp af Sporing af IP-adresser. Der findes andre apps til sporing af nummerplacering på markedet, som du kan bruge til det samme formål.