IPLogger1

IPLogger vs. Detectico: Bästa IPLogger-alternativet

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

I dagens digitala miljö, där mobila säkerhetshot har ökat i en oroväckande snabb taktatt hålla koll på din egen och dina barns säkerhet på nätet bör vara din främsta angelägenhet. Visste du att år 2023 kommer uppskattningsvis 60% av barn och 40% av vuxna utsatts för nätmobbning?

Tänk om det fanns ett verktyg som gjorde det möjligt för dig att övervaka ditt barns aktiviteter på nätet och se till att din smartphone är säker med bara några klick? Ja, i den här artikeln kommer vi att titta på funktionerna för spårning av telefonnummer och plats i två framstående mobil säkerhet verktyg.

Låt oss börja!

banner
Innehållsförteckning

Vad är en IPLogger?

En IPLogger är ett verktyg för URL-förkortning med Avancerad analytisk förmåga.. Den omvandlar långa webbadresser till hanterbara, delbara länkar. Det hjälper oss dock att samla in information om alla enheter via den förkortade länken. Med hjälp av IPLogger kan vi spåra telefonnummer och platser genom användarnas IP-adresser.

Dessutom kan du få detaljerade analyser om den trafik som dina länkar får. Med IPLogger kan du titta på vem som besöker din live-webbplats. Som förälder kan du övervaka ditt barns onlineaktivitet genom IPLogger. Nu när du är medveten om en IPLogger, låt oss ta en närmare titt på hur det fungerar.

Hur fungerar en IPLogger?

IPLogger

Den förkortar långa webbadresser så att de kan skickas via e-post, sociala medier eller textmeddelanden.

När en användare klickar på länken kan vi övervaka användarens aktivitet på våra webbplatser, spåra deras plats och lära oss mer om deras mobila enhet. Förutom platsspårningslänken tillåter IPLogger oss att samla in analyser genom osynliga pixlar och ett unikt geologgningsverktyg.

Viktiga funktioner i IPLogger

Nu när vi är medvetna om hur en IPLogger fungerar, låt oss få en djup inblick i några av dess viktigaste funktioner:

 • Med funktionen "Skapa en platsspårningslänk" kan du hitta den exakta platsen för alla enheter med deras tillstånd.
 • Genom att låta webbläsaren fästa din exakta position kan du skicka din exakta position till vilken enhet som helst.
 • IPLogger telefonnummer tracker gör att du kan noggrant registrera telefonnummer över hela världen.
 • Geolocation-funktionen kan skicka en länk till valfritt mobilnummer. När du klickar på länken får du information om var numret befinner sig i din e-post.
 • Andra funktioner är URL- och bildförkortning, IP-spårning, URL-kontroll med mera.

Vem behöver en IPLogger?

Nu när du är medveten om de funktioner som tillhandahålls av IPLogger låt oss dyka in i skälen till att använda den:

 1. Använd länkgeneratorn för platsspårning för att spåra var din enhet eller dina barns enheter befinner sig.
 2. Övervaka det innehåll som konsumeras och de webbplatser som dina barn eller du själv besöker för att säkerställa säkerhet mot cyberhot och cyberattacker.
 3. Spåra telefonnummer till enheter som du behöver veta var de befinner sig i en nödsituation eller för tillfälligt bruk.
 4. Samla in grundläggande demografiska uppgifter om besökarna på era webbplatser.
 5. Spårning av innehållsdelning och URL-förkortning för sociala medier/meddelanden.

Vi presenterar det bästa IPLogger-alternativet

Om du inte är nöjd med IPLoggers IP-tracker-telefonnummer och platsspårningsfunktioner, oroa dig inte; det finns andra verktyg på marknaden som tillhandahålla liknande funktioner.

Utan tvekan är det bästa alternativet för IPLogger "Detectico." Nedan följer de detaljer du behöver veta om detectico.

Vad är Detectico?

detektico-reverse-nummer-lookup

Detectico är en ren programvara för spårning av mobilnummer som är mycket effektiv och extremt effektiv. Med Detectico kan du få reda på den exakta positionen för vilket telefonnummer som helst i hela världen.

Detectico:s metod för spårning av telefonnummer

För att använda Detectico behöver du bara ange ett giltigt telefonnummer och skriva ett personligt meddelande. Detectico skickar texten till numret tillsammans med den genererade spårningslänken. Så snart användaren öppnar länken kommer du att få deras exakta plats på din enhet.

IPLogger vs. Detectico: "Hitta plats via telefonnummer" Funktionsjämförelse

Efter att ha använt båda verktygen har jag funnit dem otroligt effektiva och användbara. Om jag skulle jämföra deras "spåra telefon efter nummer" -funktion, skulle jag säga att båda tillhandahålla premiumtjänster. Den enda skillnaden mellan dem är att Detectico ber dig att skriva ett personligt meddelande innan du skickar länken till ditt önskade nummer.

Men den stora skillnaden som jag upplevde var mängden information som IPLogger tillhandahöll via länken:

 1. Land och stad
 2. Lokalt datum och tid
 3. Skärmstorlek och typ av grafikkort
 4. Operativsystem och webbläsare
 5. IP-adress och värdnamn
 6. Användare och tjänsteleverantör

Även om Detectico:s tjänster är exakta och effektiva, ger de inte den detaljerade information som IPLogger.org gör.

Användarupplevelse

Detectico har mottagit blandade omdömen från användare; medan vissa gav det 5 stjärnor och hyllade det, gav andra det 1 stjärna med besvikna och hårda ord. Ett av de största klagomålen från kunderna var att de debiterades orättvisa belopp och lurades att köpa onödiga tjänster.

Det fanns dock några bra recensioner som hävdade att Detectico är en livräddare för föräldrar som vill hålla koll på sina tonårsbarn. Andra ansåg att den var felfri och ett fantastiskt verktyg och gav den 5 stjärnor.

Lista över de 3 bästa IPLogger-alternativen

Nu när du är medveten om vad IPLogger är och vilka funktioner den erbjuder, låt oss ta en titt på några av dess alternativ. Dessa applikationer ger liknande funktioner och tjänster som kan vara användbara för dig. Här är en lista:

 1. Detectico
Detectico_Lokalisering1

Denna applikation ger dig spårning av telefonnummer och lokaliseringstjänster över hela världen. Skriv bara numret och ett personligt meddelande, så genereras länken och ställs in på valfri enhet över hela världen, och så snart länken öppnas får du deras plats.

 1. Hitta och spåra
Hitta och spåra

Ett liknande verktyg som förkortar webbadresser men också använder IP-adresser för att spåra användbar information och detaljerad analys av de användare som klickar på dessa länkar.

 1. Emobilspårare
Emobilspårare

Med detta molnbaserade IP-tracker-telefonnummerverktyg kan du spåra var dina mobila enheter befinner sig med hjälp av GPS-teknik. Dessutom kan det spåra en enhets historik, vilket kan vara användbart för föräldrar som vill hålla koll på sina barns online-aktiviteter.

Vilken app ska du använda?

Även om det slutliga beslutet ligger hos din personliga preferens, skulle jag rekommendera IPLogger. Jämfört med alternativen har jag funnit att IPLogger ger detaljerade analyser, som nämnts ovan i artikeln, och har flera andra funktioner förutom att vara en telefonnummersökare.

Slutsats

I dagens digitala miljö måste vi hålla koll på våra egna och våra barns onlineaktiviteter med hjälp av enkla och effektiva verktyg som en IPLogger. Med hjälp av sin URL-förkortningsfunktion samlar den in viktig information med hjälp av Spårning av IP-adresser. Det finns andra appar för spårning av antal platser tillgängliga på marknaden som du kan använda för samma ändamål.