Indtast telefonnummer og find placering gratis

Indtast telefonnummer og find placering gratis uden beregning 2024

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Har du ikke meget tid? Indtast telefonnummer og find placering gratis uden beregning her

Hvis vi kunne forudsige fremtiden, ville vi helt sikkert installere en GPS-tracker, før der sker noget vigtigt. 

Måske er dine børn faret vild på vej hjem, eller du kan ikke finde ud af, hvor din nye date har parkeret sin bil. Sådanne situationer kræver hurtige løsninger.

Og lad os være ærlige, det er mere praktisk at se en persons placering på et kort end at gætte, hvor de er. 

Men for at gøre det, skal du installere en GPS-tracker på forhånd, ikke?

Det er forkert. Du behøver IKKE at installere noget for at finde en persons nøjagtige placering.

Absolut ingenting.

Hvis du har deres telefonnummer, er arbejdet halvt gjort.

Der er 5 milliarder mobilabonnenter i verden, og med disse værktøjer kan du, som du måske har gættet, finde dem alle bare ved hjælp af telefonnummeret. 

Læs videre og få en grundig gennemgang af de bedste lokationssporingswebsteder, og find ud af, hvordan de kan hjælpe dig med at finde nogen med bare to klik.

Indholdsfortegnelse

Hvordan sporer man et telefonnummers placering online gratis ved hjælp af hjemmesider?

Hvis du googler "phone number tracker free", får du over en million resultater på få sekunder. Men ikke alle af dem vil være nyttige for dig, og ikke alle af dem vil være gratis.

Vi har testet de mest effektive gratis nummersporere, så du kan være sikker på, at du får de bedste værktøjer. Her er vores fem bedste valg:

 1. Detectico 
 2. Scannero
 3. mSpy
 4. Intelius
 5. Spokeo 

Bedste telefonnummersporere gratis [minimalt betalingsgebyr]

NavnNavnesøgningSøgning i baghavenStartprisGratis prøveperiode/tilbagebetalingspolitikLink
🥇DetecticoJaJa$66,45/måned1-dags prøve til $0.89
14 dages pengene-tilbage-garanti
Detectico
Scanner.ioJaJa$66,45/måned1-dags prøve på $1.19
14 dages pengene-tilbage-garanti
Scanner.io
mSpyJaJa$11,66/måned14 dages pengene-tilbage-garantimSpy
SpokeoJaJa$0,95/ugeGrundlæggende resultater er gratisSpokeo
InteliusJaJa$34,95/måned6 dages prøveperiode til $0.95Intelius

Detectico

Detectico da

Detetico hævder, at det kan finde placeringen af ethvert telefonnummer, og det lever op til sine løfter. Denne hjemmeside er tilgængelig i 180 lande og giver dig mulighed for hurtigt at finde brugere af mobilnetværk, uanset hvilken udbyder de har. Med en 1-dags prøveperiode kan du spore så mange numre, som du vil. Derudover tilbyder Detectico nogle ekstra funktioner, herunder omvendt telefonopslag.

Nøgleoplysninger

AdressekontrolJa
Søgning på navnJa
GPS-sporingJa
Forsøg1-dags prøve på $0.8914-dages pengene-tilbage-garanti

Funktioner 

 • Nøjagtig sporing af placering: Detectico lokaliserer målenheden med en nøjagtighed på op til 5 meter.
 • Diskret tekstbesked: Målpersonen modtager en anonym besked med et skjult sporingslink.
 • Notifikationssystem: Modtag øjeblikkelige e-mailnotifikationer, når målenheden er lokaliseret.
 • Ubegrænsede søgninger. Find så mange enheder, som du har brug for.
 • Kompatibilitet på tværs af platforme: Brug Detectico til at spore et nummer gratis uden at bekymre dig om kompatibilitet. Appen fungerer med alle enheder, herunder Android, iOS og Windows-telefoner.
 • Omvendt telefonopslag. Med Detectico kan du ikke kun spore et nummer gratis, men du kan også finde ud af, hvem der ejer nummeret.
 • Kontrol af datalækage. Tjek, om dit telefonnummer og din e-mail er blevet kompromitteret.

Praktisk erfaring

Siden er veldesignet og har ingen reklamer. For så lidt som $0,89 om dagen kan du udforske alle de funktioner, Detectico har at tilbyde. Efter en hurtig tilmelding kan du køre et gratis telefonopslag ved at indtaste målnummeret. Detectico viser derefter info om målenhedens placering, herunder den aktuelle adresse og koordinater. 

Du kan også se adressen på et interaktivt kort og få en notifikation sendt til din e-mail, når målenheden er lokaliseret.

banner

Scannero

Scannero1

Scannero er en af de sjældne webbaserede apps, der hele tiden udvikler sig og tilføjer nye værktøjer. Lige nu tilbyder Scannero seks nøglefunktioner til hurtig og præcis sporing af telefonnumre. Du kan nemt finde oplysninger om telefonnummerets ejer, herunder placering, navn, adresse og e-mail.

I øjeblikket understøtter Scannero 15 sprog og har en brugerbase i over 175 lande. 

Nøgleoplysninger

AdressekontrolJa
Søgning på navnJa
GPS-sporingJa
Forsøg1-dags prøve på $1.1914-dages pengene-tilbage-garanti

Funktioner 

 • Nem at bruge: Hjemmesiden er brugervenlig og intuitiv, så du behøver ikke at være teknisk ekspert for at bruge den.
 • Ingen installation: Du behøver ikke at installere nogen tredjepartsapps for at køre opslag af telefonnummerplacering. Scannero fungerer direkte fra din webbrowser.
 • Super præcis: Du kan se den præcise placering på et detaljeret kort. Med Scannero kan du tjekke adresser og koordinater. Du kan også se det tidspunkt, hvor enheden blev lokaliseret.
 • Identificer dem, der ringer: Den tilbyder omvendt nummer- og brugernavnsopslag.
 • Sikker kommunikation: Du kan sende en anonym talebesked for at dele personlige oplysninger.
 • Understøttede enheder: Scannero fungerer med de fleste operativsystemer og operatører.
 • Helt privat: Den krypterer dine personlige data og søgehistorik.

Praktisk erfaring

Det er sandt, at du kan finde ud af, hvor dette telefonnummer befinder sig på få minutter. Når du har tilmeldt dig, bliver du ført til dashboardet. Her kan du indtaste et telefonnummer og få dets nøjagtige placering. Det eneste, du skal gøre, er at vente på, at systemet finder det. Det tager normalt kun et par minutter. Som standard viser Scannero en blå nål, der markerer målenhedens nøjagtige placering på et kort. 

mSpy

mSpy gps

Hvis du undrer dig over, hvordan man sporer et telefonnummer gratis, så lad mSpy gøre arbejdet for dig. Det er mere end bare en sporingsapp; det er en omfattende overvågningsløsning til iOS- og Android-enheder.

mSpy giver dig mulighed for at spore enhver telefon i realtid, som om du fulgte brugeren overalt, hvor de går. Og hvis du vil vide, hvor de har været i løbet af dagen, kan du se deres placeringshistorik i en tidslinje.

Funktioner 

 • Stealth Mode: mSpy kører lydløst i baggrunden og registrerer alt, hvad telefonens ejer gør.
 • Online kontrolpanel: spor placering af telefonnummer gratis direkte fra din webbrowser.
 • GPS-sporing i realtid: få nøjagtige positionsdata, såsom bredde- og længdegrader, samt dato og klokkeslæt.
 • Stedets historie: se deres detaljerede rutehistorik på et letlæseligt kort. 
 • Øjeblikkelige advarsler: tegne virtuelle grænser (geofences) på kortet og modtage notifikationer, når brugeren krydser dem. 
 • Se aktivitetslogfiler: tjekke deres sms'er, opkaldslister, e-mails, fotos, browserhistorik og meget mere.
 • Hurtig søgning: Filtrer data efter tid, dato og nøgleord for hurtigt at finde de oplysninger, du har brug for. 

Praktisk erfaring

Hjemmesiden er reklamefri og nem at navigere rundt på. Du kan oprette din gratis konto ved at indtaste din e-mail eller linke til din Google-konto. 

Når du har oprettet din mSpy-konto, logger du ind på dit kontrolpanel og vælger GPS-placeringer i menuen til venstre. Du vil se et detaljeret kort med en blå lokationsnål. Zoom ind og ud for at få et bedre overblik over området, eller skift til en listevisning for at se den fulde adresse, tidsstempler og meget mere. 

Nøgleoplysninger

AdressekontrolJa
Søgning på navnJa
GPS-sporingJa
Forsøg14 dages pengene-tilbage-garanti

Intelius

Intelius

Hvis du har brug for at vide, hvordan du sporer telefonnummerets placering gratis, skal du tjekke Intelius, en app, der kan hjælpe dig med at finde nogens navn og adresse på få sekunder. Dens database indeholder millioner af poster, herunder fastnet- og mobiltelefonnumre. Med bare ét klik kan du finde oplysninger om ejeren af et telefonnummer, herunder adressehistorik, navn og straffeattest.

Intelius er designet til smartphones, tablets og pc'er. Så længe du kender målnummeret, kan du finde ejeren. Du skal blot åbne din webbrowser og indtaste nummeret i søgepanelet for at få nøjagtige og detaljerede oplysninger.

Nøgleoplysninger

AdressekontrolJa
Søgning på navnJa
GPS-sporingJa
Forsøg6 dages prøveperiode til $0.95

Funktioner

 • Hurtige resultater: Indtast telefonnummer og find placering gratis online
 • Identificer ukendte opkaldere: Du kan finde ud af, hvem der ringer til dig, og hvor de befinder sig, selv hvis de har blokeret deres nummer.
 • Tjek personlige oplysninger: Se listen over nuværende og tidligere adresser, der er knyttet til en persons mobiltelefonnummer.
 • Ubegrænset opslag: Få adgang til en database med millioner af telefonnumre for at få de seneste oplysninger. Find så mange personer, som du har brug for.
 • Understøttede enheder: Den finder de fleste Android- og iOS-enheder, så du har ingen problemer med at finde de oplysninger, du har brug for.

Praktisk erfaring

Du kan enten tilmelde dig en konto på velkomstsiden eller udfylde den registreringsformular, der vises, når du skriver telefonnummer og finder placering gratis online. Når du er færdig, vil webstedet analysere sin database med offentlige registre for at give dig navn og adresse på telefonnummerets ejer.

Spokeo

Spokeo1

Hvis du leder efter hurtige måder at spore et telefonnummer gratis på, bør Spokeo helt sikkert være på din liste over apps, du skal prøve. Det er et brugervenligt webbaseret værktøj, der giver dig mulighed for at finde stort set alt, hvad du har brug for at vide om nummerets ejer, herunder fulde navn, nuværende adresse, e-mail og præcis placering.

I øjeblikket har Spokeo over 12 milliarder poster i sin database. Den indsamler oplysninger fra alle steder - sociale medier, offentlige registre, fast ejendom, onlineprofiler - og samler dem i en letforståelig rapport. Du kan anvende filtre for at få de mest relevante data.

Nøgleoplysninger

AdressekontrolJa
Søgning på navnJa
GPS-sporingNej, det er det ikke
ForsøgGrundlæggende resultater er gratis

Funktioner

 • Hurtigt opslag: Gratis sporing af telefonnummer uden registrering.
 • Dybdegående rapporter: Det kan give dig det fulde navn, alder, nuværende adresse, sociale konti og datingprofiler for den person, du leder efter.
 • Undgå telefonsvindel: Identificer en potentiel svindler for at beskytte din identitet og økonomi.
 • Få øjeblikkelige resultater: Den behandler dataene på få minutter, så du hurtigt kan få de oplysninger, du har brug for.

Praktisk erfaring 

Interfacet er en smule forældet, men rent og let at navigere i, så du hurtigt kan finde alle de nødvendige oplysninger uden de store anstrengelser. Du skal blot indtaste et fuldt 10-cifret nummer, og så er du i gang. Bare husk, at den gratis version af Spokeo kun giver dig adgang til grundlæggende oplysninger om telefonnummerets ejer.

banner

Hvordan sporer man et telefonnummer gratis ved hjælp af tredjepartsapps?

Webbaserede trackere og onlinetjenester minder lidt om en søgemaskine. Det er ret enkelt at bruge dem. Lad os guide dig gennem trin-for-trin guide om Sådan sporer du et nummer gratis i 3 trin:

 1. Gå til den officielle hjemmeside for den app, du har valgt. Opret din konto, hvis det er nødvendigt. I de næste trin bruger vi Detectico som eksempel. 
 2. Indtast telefonnummeret på den person, du vil spore, i søgefeltet. Opret derefter en brugerdefineret tekstbesked, eller vælg en standardbesked. Tryk på Enter. Detectico sender en anonym sms med et sporingslink til måltelefonen.
 3. Når de åbner din besked, vil Detectico vise deres aktuelle placering på et interaktivt kort. I venstre del af vinduet kan du se koordinater, adresse, klokkeslæt og dato.

Professionelt tip: Vil du oprette en rute til måltelefonen? Kopier koordinaterne, og indsæt dem i en kortapp. Så enkelt er det!

Konklusion

Webbaserede applikationer har åbnet op for nye muligheder for brugerne til at spore et telefonnummer gratis. De giver offentligheden adgang til oplysninger, som tidligere kun var tilgængelige for politiet. Nu kan stort set alle finde nummerets placering på få minutter. Avancerede apps går ud over den grundlæggende lokationssøgning og giver yderligere detaljer som telefonoperatør, enhedstype og andre oplysninger.

I vores indlæg har vi gennemgået nogle af de bedste gratis apps til sporing af telefonnumre med avancerede funktioner, og vores to bedste anbefalinger er Detectico telefonsporing efter nummer og Scannero. De giver brugerne mulighed for at finde numre i over 180 lande, giver nøjagtig lokaliseringssporing og tilbyder en bred vifte af andre funktioner.