Spokeo1

Detectico Vs. Spokeo: Afsløring af det bedste Spokeo-alternativ

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Grænsen mellem virkelighed og virtuelle personer bliver ofte udvisket. Ifølge StatistaFacebook fjernede svimlende 1 milliard falske profiler bare i første kvartal af 2019.

Så selv om du har finkæmmet internettet for at verificere en persons identitet, ser du i virkeligheden ikke personen, men en virtuel profil. Din date har måske en plettet straffeattest eller er en forklædt catfisher. Uanset hvad, har du brug for en online baggrundstjek-tjeneste.

Detectico og Spokeo er to af de mest populære valg til denne opgave, men hvilken er bedst? Lad os se nærmere på funktionerne og fordelene ved hver af dem for at finde det bedste værktøj til opgaven.

banner
Indholdsfortegnelse

Hvad er Spokeo?

Forestil dig en massiv hub, der er fyldt med milliarder af poster. Navne, telefonnumre, e-mailadresser - Spokeo har det hele. Uanset om du er på en mission for at finde en længe savnet ven eller bare vil vide lidt mere om en online-sælger, tilbyder dette moderne detektivværktøj det hele.

Hvordan fungerer Spokeo?

Spokeo

Det er egentlig ret enkelt. Denne hjemmeside gennemsøger tonsvis af kilder og samler alle de oplysninger, den kan finde, i en letlæselig rapport. Har du et mistænkeligt telefonnummer, der plager dig? Dette værktøj har din ryg. Men vent lidt.

Med så mange andre søgeværktøjer, der dukker op, tænker du måske på, om Spokeo er det værd. Lad os grave lidt dybere og se, hvordan den klarer sig i forhold til de bedste alternativer derude.

Vigtigste funktioner i Spokeo

Dette værktøj har nogle ret fede funktioner, der gør det til noget særligt i mængden af Spokeo-lignende hjemmesiders. En af de helt store er funktionen til at slå telefonnumre op. Lad os forklare det:

  • Milliarder af optegnelser: Den har adgang til milliarder af optegnelser, hvilket betyder, at du sandsynligvis vil finde de oplysninger, du leder efter.
  • Branchens førende rapporter: Når Spokeo har indsamlet detaljerne, præsenterer den dem i en superbrugervenlig rapport.
  • Stop uønskede opkald + sms'er: Har du et irriterende nummer, der bliver ved med at genere dig? Denne hjemmeside kan hjælpe dig med at finde ud af, hvem der står bag de uønskede opkald og sms'er.

Hvem har brug for Spokeo?

  • Online-shoppere: Tjek sælgere på eBay eller Craigslist.
  • Telefon ejere: Identificer underlige opkald eller sms'er. 
  • People Hunters: Genoptag kontakten med gamle venner eller familiemedlemmer.
  • Nysgerrige katte: Besvar dine spørgsmål om nogen.

Vi præsenterer det bedste Spokeo-alternativ

Klar til lidt insider-info? Der er en hjemmeside som Spokeo, der skaber bølger. Den hedder Detectico. Forestil dig alle fordelene ved det mest populære personsøgningsværktøj, men med endnu flere funktioner og fordele.

Hvad er Detectico?

detectico-omvendt-nummer-opslag

Detecticoden største Spokeo-konkurrent, er en 3-i-1-tjeneste, der tilbyder mere end navnet lOokup. Den samler alle offentligt tilgængelige data i en praktisk rapport, der er let at forstå, så du ikke behøver at kæmpe dig igennem linjer af tekst for at finde svar.

Detectico sporer lokationer og tjekker numre og e-mails for datalækager. Det er en hjemmeside, så du kan tilgå den fra enhver enhed, hvor som helst. Fedt, ikke? Og det bedste af det hele? Ingen installation er nødvendig. Den er kompatibel med alle telefoner.

Detectico's tilgang til e-mail- og telefonsøgning

Som et alternativ til Spokeo har Detectico nogle ret unikke funktioner, når det gælder e-mail- og telefonopslag.

  • Ubegrænsede søgninger: Du får ubegrænsede søgninger efter e-mails og telefonnumre til en fast pris.
  • Tjek for datalækager: Detectico tjekker, om den angivne e-mailadresse eller telefonnummer har været involveret i datalækager, så du ved, om dine oplysninger er sikre.
  • Omvendt nummeropslag: Du kan finde ud af, hvem der ejer et nummer, selv om det ikke er i dine kontakter eller på nogen social medieplatform.

Du undrer dig måske over, hvordan du bruger Detectico til din søgning. Indtast blot dit telefonnummer eller din e-mailadresse, og lad Detectico klare resten.

Spokeo vs. Detectico Sammenligning af e-mail- og telefonopslagsfunktioner

Okay, lad os dykke ned i den virkelige verden nu. Vi er ved at sætte Spokeo og Detectico over for hinanden og sammenligne deres e-mail- og telefonopslagsfunktioner.

Brugeroplevelse

Når vi starter vores sammenligning, dykker vi lige ned i brugeroplevelsen. Ud fra vores søgning er det tydeligt, at Detectico gør noget rigtigt. Brugere på Trustpilot og Sitejabber har givet den høje karakterer for dens fremragende brugergrænseflade og nøjagtighed.

På den anden side har vi Spokeo. Nogle brugere giver den hele 5 stjerner, mens andre svæver omkring 3 stjerner. Den største anke? Tja, det ser ud til, at nogle mener, at den information, dette værktøj giver, nemt kan findes med en simpel Google-søgning. Og så er der spørgsmålet om prisen på Spokeo - et par brugere synes, det er lidt dyrt.

Sammenligning af brugergrænseflader

Det næste, vi taler om, er brugergrænseflader. Begge sider har et rent og intuitivt design, men hvis du spørger mig, vinder Detectico over sine konkurrenter. Layoutet er brugervenligt og gør det nemt for folk at navigere - et stort plus, når man skal finde information hurtigt.

Effektivitet og nøjagtighed i e-mail- og telefonsøgning

Vi har sat begge hjemmesider op mod hinanden med tal, som vi kender ud og ind. Så lad os tage et kig!

Detectico fandt de mest præcise resultater, mens Spokeo's telefonnummeropslagsværktøjer trak nogle data ind, som vi vidste var forkerte. Når det gælder e-mailopslag, var begge sider ret præcise.

Når det gælder om at være præcis og effektiv, er Detectico som din egen personlige Sherlock Holmes. Undrer du dig over, hvordan du bruger Spokeo? Det er enkelt nok, men hvis du går op i hastighed og præcision, er Detectico din go-to.

Liste over de 5 bedste Spokeo-alternativer

Leder du efter Spokeo gratis alternativ værktøj? Her er de fem bedste valg:

Detectico

Detectico_Location1

Detectico er et hurtigt og effektivt værktøj til omvendte telefonnummersøgninger. Kendt for sin brede dækning og høje nøjagtighed.

Numlookup

NumLookup

Denne gratis tjeneste har en omfattende database og tilbyder navne-, adresse- og e-mailopslag.

SocialCatfish

social catfish

En unik platform, der specialiserer sig i at afsløre identiteten bag et nummer.

AnyWho

Nå, men

AnyWho er enkel, men effektiv og gør omvendt telefonnummersøgning let som en leg.

XResolver

xresolver

XResolver er hurtig, pålidelig og præcis og er en robust udfordrer blandt Spokeo lignende hjemmesider.

Hvilken app skal du vælge?

At vælge den rigtige app afhænger af dine prioriteter - om du sætter pris på knivskarp præcision og et væld af nyttige funktioner, Detectico sporing af telefonnumre bør stå øverst på din liste.

I modsætning til en grundlæggende Spokeo-telefonnummer-søgning går Detectico den ekstra mil, hvilket sikrer, at de resultater, du modtager, ikke kun er nøjagtige, men også pålidelige. Desuden tilbyder dette websted premiumfunktioner uden nogen grænser eller ekstra gebyrer.

Konklusion

Efter at have vejet funktionerne, brugeroplevelsen og nøjagtigheden af både Spokeo og Detectico, står det klart, at Detectico tager kagen som det bedste alternativ. Med sin omfattende 3-i-1-tjeneste, ubegrænsede søgninger, tjek for datalækage og omvendt telefonopslag overgår den Spokeo på alle områder.