Πώς να παρακολουθήσετε κάποιον μέσω μηνύματος κειμένου

Πώς μπορώ να εντοπίσω κάποιον μέσω μηνύματος κειμένου: 5 δημοφιλείς μέθοδοι

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Τα γραπτά μηνύματα είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους επικοινωνίας σήμερα. Με την άνοδο των smartphones και των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, έχει γίνει πιο εύκολο από ποτέ να μείνετε σε επαφή με τους άλλους. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος επικοινωνίας παρουσιάζει επίσης έναν πιθανό τρόπο εντοπισμού της θέσης του κινητού τηλεφώνου μέσω μηνυμάτων κειμένου.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξερευνήσουμε διάφορες τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση των κινήσεων και των δραστηριοτήτων κάποιου μέσω των μηνυμάτων κειμένου του. Είτε είστε ανήσυχος γονέας ή σύντροφος είτε απλά περίεργος για το πού βρίσκεται κάποιος, αυτές οι μέθοδοι μπορούν να σας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες.

Πίνακας περιεχομένων

Μπορεί κάποιος να εντοπίσει την τοποθεσία σας από ένα κείμενο;

Η σύντομη απάντηση είναι ναι, υπάρχουν τρόποι για να εντοπίσετε κάποιον μέσω γραπτού μηνύματος σε ορισμένες περιπτώσεις. Με τα κατάλληλα εργαλεία και την κατάλληλη προσέγγιση, αυτό καθίσταται εφικτό. 

Για παράδειγμα, οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές τρίτων για να στέλνουν μηνύματα που περιέχουν έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο που μπορεί να εντοπίσει την τοποθεσία. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως SMS, iMessage ή δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα. 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να συμβεί αυτό και θα τους αναλύσουμε λεπτομερέστερα παρακάτω. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον εντοπισμό τοποθεσίας! 

Πώς να εντοπίσετε την τοποθεσία κάποιου μέσω μηνύματος κειμένου

Αν θέλετε να εντοπίσετε τη θέση της συσκευής κάποιου μέσω γραπτού μηνύματος, δείτε μερικές μεθόδους για να εντοπίσετε τη θέση κάποιου μέσω γραπτού μηνύματος που λειτουργούν:

Μέθοδος 1: Detectico - Top-Choice Text Message Location Tracker

Detectico el

Το Detectico είναι μια καινοτόμος υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο μέσω γραπτού μηνύματος για να λάβετε τη θέση κάποιου. Μόλις αποσταλεί, ο παραλήπτης χρειάζεται μόνο να κάνει κλικ στο σύνδεσμο για να ενεργοποιήσει την προσωρινή πρόσβαση στα δεδομένα θέσης του. Αυτό την καθιστά την καλύτερη μέθοδο για τον εντοπισμό θέσης.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με το Detectico - εντοπισμός θέσης μηνυμάτων κειμένου - είναι ότι πρόκειται για μια πλήρως διαδικτυακή υπηρεσία που δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η συσκευή σας και μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό είναι όλο. Δεν απαιτείται πρόσβαση στο τηλέφωνο-στόχο!

Επίσης, το Detectico πρόκειται να λανσάρει τη δυνατότητα αποστολής συνδέσμων παρακολούθησης απευθείας μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής μηνυμάτων, όχι μόνο μέσω SMS. Αυτό παρέχει πιο ευέλικτες επιλογές για να κάνετε κάποιον να κάνει κλικ στο σύνδεσμο παρακολούθησης.

Πώς να παρακολουθήσετε την κλήση κινητού τηλεφώνου μέσω μηνύματος κειμένου χρησιμοποιώντας το Detectico:

 1. Εγγραφείτε για λογαριασμό Detectico
 2. Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου του στόχου στο κενό που παρέχεται και κάντε κλικ στο 'Εντοπισμός'.
 3. Προσαρμόστε το κείμενο του μηνύματος και κάντε κλικ στο 'Αποστολή SMS'.
 4. Ο παραλήπτης θα λάβει ένα μήνυμα με το προσαρμοσμένο μήνυμά σας και έναν σύνδεσμο εντοπισμού θέσης Detectico.
 5. Όταν κάνουν κλικ στο σύνδεσμο, θα έχετε πρόσβαση στα δεδομένα θέσης τους από τον προσωπικό σας ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου.

Βλέπετε! Είναι τόσο εύκολο να εντοπίσετε το τηλέφωνο μέσω γραπτού μηνύματος! Το πιο σημαντικό είναι ότι το Detectico είναι μια αξιόπιστη, προσιτή και γνωστή λύση! Επιλέξτε την υπεροχή της σύγχρονης τεχνολογίας σε περίπτωση που πρέπει να μάθετε τη θέση κάποιου.

banner

Μέθοδος 2: Χρήση κοινής χρήσης τοποθεσίας στο iMessage

Κοινή χρήση τοποθεσίας στο iMessage

iMessage της Apple πλατφόρμα διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία κοινής χρήσης τοποθεσίας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μοιράζεστε τοποθεσίες και να παρακολουθείτε τις τοποθεσίες του iPhone μεταξύ των χρηστών του iMessage.

Για να το ενεργοποιήσετε:

 1. Ανοίξτε μια συνομιλία iMessage με το άτομο που θέλετε να παρακολουθήσετε
 2. Πατήστε το όνομα/την επαφή τους στο επάνω μέρος της οθόνης.
 3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε 'Μοιραστείτε την τοποθεσία μου'.
 4. Επιλέξτε πόσο καιρό θέλετε να μοιράζεστε τη θέση σας σε πραγματικό χρόνο
 5. Το άτομο θα βλέπει τώρα τη θέση σας σε ένα χάρτη στα μηνύματα.

Αυτή είναι η μέθοδος εντοπισμού της τοποθεσίας ενός μηνύματος κειμένου που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε προσωρινά το iPhone κάποιου.

Μέθοδος 3: Χάρτες Google - Παρακολούθηση τοποθεσίας

γυναίκα που χρησιμοποιεί gps

Χάρτες Google καθιστά επίσης δυνατή την κοινή χρήση τοποθεσιών και τον εντοπισμό της θέσης κάποιου. Αυτό λειτουργεί τόσο σε iPhones όσο και σε τηλέφωνα Android.

Για να εντοπίσετε κάποιον μέσω του Google Maps:

 1. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και το άλλο άτομο έχετε συνδεθεί μεταξύ σας στους Χάρτες Google μέσω των λογαριασμών σας Google.
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Maps και πατήστε το μενού hamburger.
 3. Επιλέξτε 'Κοινή χρήση τοποθεσίας'
 4. Επιλέξτε το όνομα του ατόμου και πατήστε "Κοινή χρήση τοποθεσίας".
 5. Επιλέξτε ένα χρονικό διάστημα για να μοιραστείτε την τοποθεσία
 6. Το άτομο θα εμφανίζεται τώρα ως εικονίδιο στο χάρτη Google.

Αυτή η λύση στο ερώτημα πώς να δείτε από πού στέλνει κάποιος μηνύματα παρέχει ακριβή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, εφόσον η εφαρμογή παραμένει ανοιχτή και στις δύο συσκευές. Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας ότι πρέπει να γνωρίζετε τα στοιχεία του λογαριασμού Google του στόχου για να του ζητήσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας.

Μέθοδος 4: Χρήση Find My Device

Find My Device της Google

Σε τηλέφωνα Android, Find My Device της Google μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό τοποθεσιών. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται συνήθως για την ανεύρεση χαμένων ή κλεμμένων τηλεφώνων, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό της θέσης κάποιου.

Για να χρησιμοποιήσετε το Find My Device:

 1. Βεβαιωθείτε ότι στο τηλέφωνο του στόχου έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή Find My Device και οι υπηρεσίες εντοπισμού θέσης είναι ενεργοποιημένες. Λάβετε υπόψη ότι δεν θα μπορείτε να στείλετε σύνδεσμο κειμένου για να βρείτε την τοποθεσία δωρεάν. Αυτή η υπηρεσία δεν παρέχει δυνατότητες αποστολής γραπτών μηνυμάτων.
 2. Ανοίξτε το Find My Device από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web ή από άλλη συσκευή και συνδεθείτε στο λογαριασμό Google που σχετίζεται με το τηλέφωνο του στόχου.
 3. Η εφαρμογή θα εμφανίζει την τρέχουσα τοποθεσία του στόχου σε χάρτη, καθώς και τυχόν πρόσφατες τοποθεσίες, εάν αυτός έχει μετακινηθεί.
 4. Από εδώ, μπορείτε επίσης να αναπαράγετε έναν ήχο στο τηλέφωνό τους, να το κλειδώσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα του εξ αποστάσεως.

Αυτή η μέθοδος απαιτεί πρόσβαση στο λογαριασμό Google του στόχου και ενδέχεται να μην λειτουργήσει εάν το άτομο έχει απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες εντοπισμού θέσης στο τηλέφωνό του.

Μέθοδος 5: Χρήση της μεθόδου Εύρεση του τηλεφώνου μου

βρείτε το iphone μου

Εάν εσείς ή ο στόχος έχετε iPhone, το Find My iPhone μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό τοποθεσιών. Παρόμοια με την εφαρμογή Find My Device της Google, αυτή χρησιμοποιείται συνήθως για την εύρεση χαμένων ή κλεμμένων τηλεφώνων. Επίσης, κατ' αναλογία, δεν παρέχει τη δυνατότητα να λάβετε την τοποθεσία του κινητού σας τηλεφώνου με την αποστολή SMS.

Για να χρησιμοποιήσετε το Find My iPhone:

 1. Βεβαιωθείτε ότι στο τηλέφωνο του στόχου έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή Find My iPhone και οι υπηρεσίες εντοπισμού θέσης είναι ενεργοποιημένες.
 2. Συνδεθείτε στο iCloud.com από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web χρησιμοποιώντας το Apple ID που σχετίζεται με το τηλέφωνο του στόχου.
 3. Επιλέξτε 'Εύρεση iPhone'
 4. Η εφαρμογή θα εμφανίζει την τρέχουσα τοποθεσία του στόχου σε χάρτη, καθώς και τυχόν πρόσφατες τοποθεσίες, εάν αυτός έχει μετακινηθεί.
 5. Από εδώ, μπορείτε επίσης να αναπαράγετε έναν ήχο στο τηλέφωνό τους, να το κλειδώσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα του από απόσταση.

Αυτή η μέθοδος απαιτεί πρόσβαση στο Apple ID του στόχου και ενδέχεται να μην λειτουργήσει εάν το άτομο έχει απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες τοποθεσίας στο τηλέφωνό του. Επίσης, δεν θα μπορέσετε να λάβετε την τοποθεσία κάποιου ατόμου στέλνοντάς του μήνυμα μέσω αυτής της μεθόδου. Επιπλέον, το Find My iPhone μπορεί να εντοπίσει μόνο συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας.

Γιατί πρέπει να παρακολουθείτε κάποιον μέσω μηνύματος κειμένου;

 • Βοηθήστε στην ταχεία εύρεση χαμένων/απολεσθέντων συσκευών
 • Διατηρήστε καρτέλες για τη θέση των παιδιών
 • Προσέχετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα 
 • Ορισμένοι σκοποί ασφάλειας και προστασίας
banner

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Μπορεί κάποιος να εντοπίσει το τηλέφωνό μου στέλνοντάς μου μήνυμα;

Ορισμένες σύγχρονες εφαρμογές τρίτων παρέχουν τη δυνατότητα εντοπισμού της τοποθεσίας κάποιου μέσω γραπτών μηνυμάτων. Ωστόσο, τα συνηθισμένα μηνύματα δεν παρέχουν τη δυνατότητα εντοπισμού θέσης.

Αν στείλω μήνυμα σε κάποιον, μπορεί να δει την τοποθεσία μου;

Η απλή αποστολή μηνύματος σε κάποιον δεν δείχνει την τοποθεσία σας. Αλλά ορισμένες εφαρμογές όπως το WhatsApp, το iMessage και άλλες με λειτουργίες κοινής χρήσης τοποθεσίας μπορούν να επιτρέψουν τις δυνατότητες αμοιβαίου εντοπισμού, αλλά δεν παρέχουν τη δυνατότητα λήψης της τοποθεσίας από το μήνυμα κειμένου. Αυτό απαιτεί τη συγκατάθεση του χρήστη και την ενεργοποίηση της πρόσβασης στην τοποθεσία. Οι άγνωστοι αριθμοί δεν μπορούν να δουν την τοποθεσία σας μόνο από ένα μήνυμα κειμένου.

Είναι δυνατή η σιωπηλή παρακολούθηση θέσης SMS;

Τα αθόρυβα μηνύματα SMS χρησιμοποιούνται για την παροχή ενός τρόπου εντοπισμού πύργων κινητής τηλεφωνίας και προσδιορισμού της τοποθεσίας χωρίς να ειδοποιείται ο χρήστης. Ωστόσο, οι αλλαγές των παρόχων έχουν περιορίσει αυτή τη δυνατότητα, οπότε δεν αποτελεί πλέον εφικτή μέθοδο εντοπισμού.

Συμπέρασμα

Ενώ η αποστολή μηνυμάτων είναι γενικά ασφαλής από τον εντοπισμό θέσης, ορισμένες πλατφόρμες και εφαρμογές παρέχουν δυνατότητες εντοπισμού θέσης μηνυμάτων κειμένου. Ωστόσο, οι περισσότερες από τις μεθόδους απαιτούν πρόσθετες δεξιότητες και πρόσβαση για να ανακαλύψετε τη θέση κάποιου. Αν θέλετε απλότητα και ευκολία, τότε δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Detectico εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου - είναι ένας βολικός τρόπος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία κάποιου χωρίς επιπλέον προσπάθεια.