Spor Samsung telefon

Bedste måder at spore Samsung-telefon på: Pålidelig og nem

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Leder du efter måder at spore Samsung-telefoner på? Vi har den rigtige løsning til dig få adgang til Samsung-telefonens placering og information i tilfælde af nødstilfælde. Flere årsager, såsom Samsung-telefoner, der bliver stjålet eller holder øje med børn, kan nødvendiggøre telefonsporing. At forhindre børn i at bruge bestemte apps eller begrænse skærmtiden kan være et positivt skridt i deres velvære. At vide, hvordan man finder telefonen vil gøre det nemmere at finde enheden hvis du forlægger det. Fortsæt med at læse for at lære mere.

Indholdsfortegnelse

Forskellige grunde til at spore og overvåge nogens telefon

Telefonovervågning kan være en løsning, hvis du ønsker mere gennemsigtighed i dit forhold eller for at beskytte dine børn.

Her er nogle flere grunde til at overvåge en persons telefon.

 • Forældre kontrol: Mange forældre vælger måske at overvåge deres børns telefoner, at sikre sikkerhed mod bøller, cyberkriminalitet, og upassende websteder. De kan også holde en skærmtidsgrænse og forbyde brug af sociale medier.
 • Sikkerhed: Hvis din telefon bliver stjålet, en måde at overvåge telefonen kan hjælpe med at finde dens placering og få den tilbage.
 • Hold styr på en partner: Hvis du har mistanke om, at din partner har været dig utro eller har skjult et økonomisk problem, kan du spore Samsung-telefonens placering.
 • Medarbejderovervågning: Mange arbejdsgivere sporer firmatelefoner for at sikre, at medarbejderne kun bruger dem til arbejde. De kan også fjerne tidskrævende sociale medier apps fra arbejdstelefoner.
 • Sundhedsproblemer: Hvis du har en ældre forælder med helbredsproblemer, kan overvågning af deres telefon give dig ro i sindet. Desuden vil de altid være nemme at nå i tilfælde af nødsituationer eller blot tjekke op på dem.
banner

Er det muligt at spore en Samsung-telefon eksternt?

Ja, fjernsporing af en Samsung-telefon med et par gratis funktioner kan være muligt. Disse metoder er dog muligvis ikke de mest pålidelige. Du kan søge efter telefonsporingsmetoder online, som f.eks sporing via telefonnummer eller tænde for din GPS.

Nogle gratis websteder og apps kan give en idé om placeringerne. Men de fleste hjemmesider indsamle dine oplysninger til brug eller sælge den videre. Så det er måske ikke den bedste løsning. Samsung-brugere kan prøve SmartFinder eller FindMyDevice.

Andre metoder kan omfatte brug af tredjeparts sporingswebsteder og -applikationer. En sådan pålidelig platform er Detectico, som sporer et hvilket som helst nummers placering. Denne app kræver ikke installation, hvilket sikrer fuld datasikkerhed. Du kan nemt spore Samsung-enhed med Detectico og lære om datalækager fra telefonen.

Hvad er Detectico-app til telefonsporing?

Detectico_Location1

Detectico er en tredjeparts lokationsovervågningsapplikation. Det er blandt de mest pålidelige platforme til at finde Samsung-telefonen i nogle få enkle trin. Detectico fungerer ved hjælp af en detektionslink sendt til det nummer, du har tænkt dig at finde placeringen af. I modsætning til mange placeringssporingsapps er den helt privat og sikker at bruge, da den ikke gemmer eller misbruger dine oplysninger.

Hvis du tænker, "kan du spore en Samsung-telefon anonymt?" – Detectico muliggør det med sikre søgninger. Desuden Detectico kræver ikke installation af nogen software ind i din enhed for at spore Samsung-telefoner. Selvom du ønsker at bruge appen til andre telefoner, understøtter alle Android og iPhones det.

Du vil blive overrasket over, at den også understøtter gamle brombær og flip-telefoner. Så uanset om du vil vide, hvordan man sporer en Samsung-telefon fra en iPhone eller en Android, vil Detectico ikke skuffe. Andre funktioner i Detectico omfatter at finde ud af navnet på personen.

Hvis du modtager et opkald fra et ukendt nummer, kan du bruge hjemmesiden til at spore detaljerne og svare i overensstemmelse hermed. Fremskreden GPS-teknologi lader dig få det nøjagtige telefonnummer og adresse. Det er en smart måde at ignorere spam-opkald.

Hvordan virker Detectico for at spore Samsung-telefonens placering?

Sådan fungerer Detectico:

 • Besøg Detectico's hjemmeside.
 • Indtast telefonnummer der virker på Samsung-telefonen.
 • Klik på lokalisere.
 • Detectico sender en sporingslink.
 • Når personen klikker på linket, begynder Detectico at dele sin placering på et kort.
 • Se kortet på søgeresultaterne med live placering.

Når du sender lokationssporingslinket, kan du bruge den forudindstillede besked eller skrive en brugerdefineret besked. Brugeren vil modtage den nøjagtige besked med et sporingslink.

Brug denne funktion til at spore nogen eller placeringen af en tabt Samsung-telefon. Når du har lært, hvordan du sporer tabt Samsung-telefon, kan du også bruge Detectico til at tjekke for databrud. Dens kontrol af datalækage bruger højteknologisk detektionsteknologi til at afgøre, om din e-mailadresse fører til databrud.

Hvad er de alternative metoder til at spore placeringen af Samsung-telefoner?

Detectico koster $1.19 for en en-dags prøveperiode og $66.45/md for en månedlig plan. Visse funktioner tillader placeringssporing, hvis du spekulerer på, hvordan du kan spore en Samsung-telefon gratis. Du kan for eksempel bruge Google Maps placeringsdeling funktion til at spore telefonens placering. Udover dette kan du også bruge Samsungs indbyggede FindMyDevice funktion, som også kaldes SmartThings Find.

Disse apps kan dog være synlige på målenheden og kræver ejerens råd eller fysisk adgang til måltelefonen for at konfigurere den.

FindMyDevice

FindMyDevice-funktionen er slået til Samsung telefoner fungerer via SmartThings app. Det virker ikke kun til telefoner, men sporer også smartwatches og høretelefoner. Sådan konfigurerer du SmartThings Find på telefonen.

 • Gå til SmartThings app.
 • Klik på Fanen Liv og vælg Tilføj (+).
 • Vælg fra plugin til den specifikke tjeneste.
 • Tjenesten bliver downloadet.
 • Tilføj din Samsung enhed til SmartThings Find.

Åbn den samme app for at kontrollere telefonens placering når som helst. Appen vil vise dig detaljerede kortplaceringer sammen med tidsstempler.

Sådan finder du en tabt Samsung-telefon:

 • Gå til Samsung Find-appen.
 • Klik på fanen Enheder.
 • Tryk på den tabte enhed.
 • Vælg mellem ikoner som Ring, blink og søg i nærheden.

Google Maps Placeringsdeling

Funktionen til deling af placering i Google Maps giver dig mulighed for at dele din placering med venner, partnere og familie. Du har fuld kontrol over hvem man skal dele placeringen med og hvor længe. Så hvis du vil overvåge en persons telefon ved hjælp af Google Maps, kan du muligvis ikke gøre det uden at give dem besked.

Sådan kan du dele din placering via Google Maps:

 • Tilføj en anden persons email adresse til dine Google-kontakter.
 • Gå til Google Maps på din iPhone eller Android og log ind.
 • Klik på din kontocirkel med initialer eller profilbillede.
 • Gå til Beliggenhed og del derefter.
 • Trykke på Ny del og tilføje personer.
 • Vælg varigheden af placeringsdeling.
 • Give Google Maps adgang til den nye kontakt gemt og tryk på del.

Konklusion

Nu ved du, hvordan du nemt sporer Samsung-telefonen, uanset om du bruger den indbyggede funktion eller en tredjepartsplatform som Detectico. En stor fordel ved at bruge betalte apps er, at de sikrer, at dine data er sikre, og at placeringssporing er nøjagtig. Desuden kan du spore ubegrænsede telefonnumre af forskellige årsager.

De fleste gratis placeringsovervågningsapps giver ikke nøjagtig placeringsregistreringssoftware. Men hvis du har et lavt budget og leder efter en pålidelig gratis løsning, anbefaler vi at bruge autoriserede apps som Google Maps eller FindMyDevice. Disse er alternativer, hvis en person, du ønsker at overvåge, giver samtykke til at dele deres placering.