Jejaki Telefon Samsung

Cara Terbaik untuk Menjejaki Telefon Samsung: Boleh Dipercayai dan Mudah

Pasukan Detectico Pasukan Detectico

Juruteknik mahir menguasai data lokasi.

Adakah anda sedang mencari cara untuk menjejak telefon Samsung? Kami mempunyai penyelesaian yang tepat untuk anda akses lokasi telefon Samsung dan maklumat sekiranya berlaku kecemasan. Beberapa sebab, seperti telefon Samsung dicuri atau mengawasi kanak-kanak, mungkin memerlukan penjejakan telefon. Menghalang kanak-kanak daripada menggunakan apl tertentu atau mengehadkan masa skrin boleh menjadi langkah positif dalam kesejahteraan mereka. Mengetahui cara mencari telefon akan memudahkan untuk mencari peranti jika anda tersalah letak. Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut.

Isi kandungan

Sebab Berbeza Untuk Menjejak dan Memantau Telefon Seseorang

Pemantauan telefon mungkin menjadi penyelesaian jika anda mahukan lebih ketelusan dalam hubungan anda atau untuk memastikan anak-anak anda selamat.

Berikut ialah beberapa lagi sebab untuk memantau telefon seseorang.

 • Kawalan ibu bapa: Ramai ibu bapa mungkin memilih untuk memantau telefon anak-anak mereka, memastikan keselamatan daripada pembuli, jenayah siber, dan tapak yang tidak sesuai. Mereka juga mungkin mengekalkan had masa skrin dan melarang penggunaan media sosial.
 • Keselamatan: Jika telefon anda dicuri, satu cara untuk memantau telefon boleh membantu mencari lokasinya dan mendapatkannya kembali.
 • Menjaga Tab pada Rakan Kongsi: Jika anda mengesyaki pasangan anda telah tidak setia kepada anda atau telah menyembunyikan beberapa masalah kewangan, anda boleh menjejaki lokasi telefon Samsung.
 • Pemantauan Pekerja: Ramai majikan menjejaki telefon syarikat untuk memastikan pekerja menggunakannya hanya untuk kerja. Mereka mungkin juga alih keluar aplikasi media sosial yang memakan masa daripada telefon kerja.
 • Kebimbangan Kesihatan: Jika anda mempunyai ibu bapa warga emas yang mempunyai masalah kesihatan, memantau telefon mereka mungkin memberi anda ketenangan fikiran. Selain itu, mereka akan sentiasa mudah dihubungi sekiranya berlaku kecemasan atau hanya memeriksanya.
sepanduk

Adakah Mungkin untuk Mengesan Telefon Samsung dari Jauh?

Ya, menjejaki telefon Samsung dari jauh dengan beberapa ciri percuma mungkin boleh dilakukan. Walau bagaimanapun, kaedah ini mungkin bukan yang paling boleh dipercayai. Anda boleh mencari kaedah penjejakan telefon dalam talian, seperti menjejak melalui nombor telefon atau menghidupkan GPS anda.

Sesetengah tapak web dan apl percuma mungkin memberi gambaran tentang lokasi tersebut. Tetapi kebanyakan laman web kumpulkan maklumat anda untuk digunakan atau menjualnya lagi. Jadi ia mungkin bukan pilihan terbaik. Pengguna Samsung boleh mencuba SmartFinder atau FindMyDevice.

Kaedah lain mungkin termasuk menggunakan tapak web dan aplikasi penjejakan pihak ketiga. Salah satu platform yang boleh dipercayai ialah Detectico, yang menjejaki lokasi mana-mana nombor. Apl ini tidak memerlukan pemasangan, memastikan keselamatan data penuh. Anda boleh menjejak peranti Samsung dengan mudah dengan Detectico dan mengetahui tentang kebocoran data daripada telefon.

Apakah Apl Detectico untuk Penjejakan Telefon?

Detectico_Lokasi1

Detectico ialah aplikasi pemantauan lokasi pihak ketiga. Ia adalah antara platform yang paling dipercayai untuk mencari telefon Samsung dalam beberapa langkah mudah. Detectico berfungsi menggunakan a pautan pengesanan dihantar ke nombor yang anda ingin cari lokasi. Tidak seperti kebanyakan apl penjejakan lokasi, ia adalah peribadi sepenuhnya dan selamat untuk digunakan kerana ia tidak akan menyimpan atau menyalahgunakan maklumat anda.

Jika anda berfikir, "bolehkah anda menjejak telefon Samsung tanpa nama?" – Detectico membolehkannya dengan carian selamat. Selain itu, Detectico tidak memerlukan pemasangan sebarang perisian ke dalam peranti anda untuk menjejak telefon Samsung. Walaupun anda ingin menggunakan apl untuk telefon lain, semua Android dan iPhone menyokongnya.

Anda pasti terkejut kerana ia turut menyokong Blackberry lama dan telefon selak. Jadi sama ada anda ingin tahu cara menjejak telefon Samsung daripada iPhone atau Android, Detectico tidak akan mengecewakan. Ciri-ciri lain Detectico termasuk mengetahui nama orang itu.

Jika anda menerima panggilan daripada nombor yang tidak dikenali, anda boleh menggunakan tapak web untuk menjejaki butiran dan membalas dengan sewajarnya. Maju teknologi GPS membolehkan anda mendapatkan nombor telefon dan alamat yang tepat. Ini cara pintar untuk mengabaikan panggilan spam.

Bagaimanakah Detectico Berfungsi untuk Mengesan Lokasi Telefon Samsung?

Berikut ialah cara Detectico berfungsi:

 • melawat Laman utama Detectico.
 • Taipkan nombor telefon yang berfungsi pada telefon Samsung.
 • Klik pada cari.
 • Detectico akan menghantar a pautan penjejakan.
 • Sebaik sahaja orang itu mengklik pada pautan, Detectico akan mula berkongsi lokasi mereka pada peta.
 • Lihat peta pada hasil carian dengan lokasi langsung.

Apabila menghantar pautan penjejakan lokasi, anda boleh menggunakan mesej yang telah ditetapkan atau menaip mesej tersuai. Pengguna akan menerima mesej yang tepat dengan pautan penjejakan.

Gunakan ciri ini untuk menjejak seseorang atau lokasi telefon Samsung yang hilang. Selepas anda mengetahui cara menjejak telefon Samsung yang hilang, anda juga boleh menggunakan Detectico untuk menyemak pelanggaran data. Ianya penyemak kebocoran data menggunakan teknologi pengesanan berteknologi tinggi untuk menentukan sama ada alamat e-mel anda membawa kepada sebarang pelanggaran data.

Apakah Kaedah Alternatif untuk Mengesan Lokasi Telefon Samsung?

Detectico berharga $1.19 untuk percubaan sehari dan $66.45/bln untuk pelan bulanan. Ciri tertentu membenarkan penjejakan lokasi jika anda tertanya-tanya cara menjejak telefon Samsung secara percuma. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan Perkongsian lokasi Peta Google ciri untuk menjejaki lokasi telefon. Selain daripada ini, anda juga boleh menggunakan Samsung terbina FindMyDevice ciri, yang juga dipanggil SmartThings Find.

Walau bagaimanapun, apl ini boleh dilihat pada peranti sasaran dan memerlukan consуте atau akses fizikal pemilik kepada telefon sasaran untuk menyediakannya.

FindMyDevice

Ciri FindMyDevice dihidupkan Samsung telefon berfungsi melalui Aplikasi SmartThings. Ia bukan sahaja berfungsi untuk telefon tetapi juga menjejaki jam tangan pintar dan fon telinga. Berikut ialah cara untuk menyediakan SmartThings Find pada telefon.

 • Pergi ke Aplikasi SmartThings.
 • Klik pada Tab kehidupan dan pilih Tambah (+).
 • Pilih daripada pemalam untuk perkhidmatan tertentu.
 • Perkhidmatan akan dimuat turun.
 • Tambah anda peranti Samsung ke Carian SmartThings.

Buka apl yang sama untuk menyemak lokasi telefon pada bila-bila masa. Apl akan menunjukkan kepada anda lokasi peta terperinci berserta cap masa.

Untuk mencari telefon Samsung yang hilang:

 • Pergi ke apl Samsung Find.
 • Klik pada tab Peranti.
 • Ketik pada peranti yang hilang.
 • Pilih daripada ikon seperti Berdering, Berkelip dan Cari Berdekatan.

Perkongsian Lokasi Peta Google

Ciri perkongsian lokasi Peta Google membolehkan anda berkongsi lokasi anda dengan rakan, rakan kongsi dan keluarga. Kamu ada kawalan penuh mengenai siapa hendak berkongsi lokasi dan untuk tempoh berapa lama. Jadi, jika anda ingin memantau telefon seseorang menggunakan Peta Google, anda mungkin tidak dapat melakukannya tanpa memberitahu mereka.

Berikut ialah cara anda boleh berkongsi lokasi anda melalui Peta Google:

 • Tambah orang lain alamat emel ke Kenalan Google anda.
 • Pergi ke Peta Google pada iPhone atau Android anda dan log masuk.
 • Klik pada kalangan akaun anda dengan inisial atau gambar profil.
 • Pergi ke lokasi dan kemudian berkongsi.
 • Ketik pada Perkongsian Baru dan kemudian menambah orang.
 • Pilih tempoh perkongsian lokasi.
 • beri Akses Peta Google kepada kenalan baharu disimpan dan ketik kongsi.

Kesimpulan

Kini anda tahu cara menjejak telefon Samsung dengan mudah sama ada anda menggunakan ciri terbina dalam atau platform pihak ketiga seperti Detectico. Faedah utama menggunakan apl berbayar ialah ia memastikan data anda selamat dan penjejakan lokasi adalah tepat. Selain itu, anda boleh menjejaki nombor telefon tanpa had atas pelbagai sebab.

Kebanyakan aplikasi pemantauan lokasi percuma tidak menyediakan perisian pengesan lokasi yang tepat. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai belanjawan yang rendah dan mencari penyelesaian percuma yang boleh dipercayai, kami mengesyorkan anda menggunakan apl yang dibenarkan seperti Peta Google atau FindMyDevice. Ini adalah alternatif jika seseorang yang anda ingin pantau memberi kebenaran untuk berkongsi lokasi mereka.