Παρακολούθηση τηλεφώνου Samsung

Καλύτεροι τρόποι παρακολούθησης τηλεφώνου Samsung: Αξιόπιστο και εύκολο

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Αναζητάτε τρόπους παρακολούθησης του τηλεφώνου Samsung; Έχουμε τη σωστή λύση για εσάς πρόσβαση στην τοποθεσία του τηλεφώνου Samsung και ενημέρωση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Διάφοροι λόγοι, όπως η κλοπή των τηλεφώνων Samsung ή η παρακολούθηση των παιδιών, ενδέχεται να απαιτούν παρακολούθηση τηλεφώνου. Η αποτροπή των παιδιών από τη χρήση συγκεκριμένων εφαρμογών ή ο περιορισμός του χρόνου χρήσης μπορεί να είναι ένα θετικό βήμα για την ευημερία τους. Γνωρίζοντας πώς να εντοπίσετε το τηλέφωνο θα διευκολύνουν την εύρεση της συσκευής αν το τοποθετήσετε λάθος. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Πίνακας περιεχομένων

Διαφορετικοί λόγοι για να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε το τηλέφωνο κάποιου

Η παρακολούθηση τηλεφώνου μπορεί να είναι μια λύση εάν θέλετε περισσότερη διαφάνεια στη σχέση σας ή για να κρατήσετε τα παιδιά σας ασφαλή.

Ακολουθούν μερικοί ακόμη λόγοι για να παρακολουθείτε το τηλέφωνο κάποιου.

 • Γονικός έλεγχος: Πολλοί γονείς μπορεί να επιλέξουν να παρακολουθούν τα τηλέφωνα των παιδιών τους, διασφάλιση της ασφάλειας από εκφοβιστές, εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, και ακατάλληλες τοποθεσίες. Μπορούν επίσης να διατηρήσουν ένα όριο χρόνου οθόνης και να απαγορεύσουν τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Ασφάλεια: Εάν το τηλέφωνό σας κλαπεί, ένας τρόπος παρακολουθεί το τηλέφωνο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τη θέση του και να το επαναφέρετε.
 • Διατήρηση καρτελών σε συνεργάτη: Εάν υποψιάζεστε ότι ο σύντροφός σας σας έχει απιστήσει ή έχει κρύψει κάποιο οικονομικό πρόβλημα, μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθεσία του τηλεφώνου Samsung.
 • Παρακολούθηση Εργαζομένων: Πολλοί εργοδότες παρακολουθούν τα τηλέφωνα της εταιρείας για να διασφαλίσουν ότι οι εργαζόμενοι τα χρησιμοποιούν μόνο για εργασία. Μπορούν επίσης αφαιρέστε τις χρονοβόρες εφαρμογές κοινωνικών μέσων από τηλέφωνα εργασίας.
 • Ανησυχίες για την υγεία: Εάν έχετε ένα ηλικιωμένος γονέας με προβλήματα υγείας, η παρακολούθηση του τηλεφώνου τους μπορεί να σας προσφέρει ηρεμία. Επιπλέον, θα είναι πάντα εύκολο να φτάσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή απλώς να τα ελέγξετε.
banner

Είναι δυνατή η εξ αποστάσεως παρακολούθηση ενός τηλεφώνου Samsung;

Ναι, μπορεί να είναι δυνατή η απομακρυσμένη παρακολούθηση ενός τηλεφώνου Samsung με μερικές δωρεάν λειτουργίες. Ωστόσο, αυτές οι μέθοδοι μπορεί να μην είναι οι πιο αξιόπιστες. Μπορείτε να αναζητήσετε μεθόδους παρακολούθησης τηλεφώνου στο διαδίκτυο, όπως π.χ παρακολούθηση μέσω αριθμού τηλεφώνου ή ενεργοποίηση του GPS σας.

Ορισμένοι δωρεάν ιστότοποι και εφαρμογές ενδέχεται να δώσουν μια ιδέα για τις τοποθεσίες. Αλλά οι περισσότεροι ιστότοποι συλλέξτε τις πληροφορίες σας για χρήση ή πουλήστε το περαιτέρω. Άρα μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Οι χρήστες της Samsung μπορούν να δοκιμάσουν SmartFinder ή FindMyDevice.

Άλλες μέθοδοι μπορεί να περιλαμβάνουν τη χρήση ιστοτόπων και εφαρμογών παρακολούθησης τρίτων. Μια τέτοια αξιόπιστη πλατφόρμα είναι Detectico, το οποίο παρακολουθεί την τοποθεσία οποιουδήποτε αριθμού. Αυτή η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση, διασφαλίζοντας την πλήρη ασφάλεια των δεδομένων. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τη συσκευή Samsung με Detectico και να μάθετε για διαρροές δεδομένων από το τηλέφωνο.

Τι είναι η εφαρμογή Detectico για παρακολούθηση τηλεφώνου;

Detectico_Location1

Detectico είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης τοποθεσίας τρίτων. Είναι από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες για τον εντοπισμό του τηλεφώνου Samsung με μερικά απλά βήματα. Το Detectico λειτουργεί χρησιμοποιώντας α εστάλη σύνδεσμος εντοπισμού στον αριθμό που σκοπεύετε να βρείτε την τοποθεσία. Σε αντίθεση με πολλές εφαρμογές παρακολούθησης τοποθεσίας, είναι εντελώς ιδιωτική και ασφαλής στη χρήση, καθώς δεν αποθηκεύει ή κάνει κακή χρήση των πληροφοριών σας.

Εάν σκέφτεστε, "μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα τηλέφωνο Samsung ανώνυμα;" – Το Detectico το επιτρέπει με ασφαλείς αναζητήσεις. Επιπλέον, Detectico δεν απαιτεί εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού στη συσκευή σας για να παρακολουθείτε τηλέφωνα Samsung. Ακόμα κι αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για άλλα τηλέφωνα, όλα τα Android και iPhone την υποστηρίζουν.

Θα εκπλαγείτε που υποστηρίζει επίσης παλιά Blackberries και flip τηλέφωνα. Επομένως, είτε θέλετε να μάθετε πώς να παρακολουθείτε ένα τηλέφωνο Samsung από iPhone ή Android, το Detectico δεν θα σας απογοητεύσει. Άλλα χαρακτηριστικά του Detectico περιλαμβάνουν την εύρεση του ονόματος του ατόμου.

Εάν λάβετε κλήση από άγνωστο αριθμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για να παρακολουθείτε τις λεπτομέρειες και να απαντήσετε ανάλογα. Προχωρημένος Τεχνολογία GPS σας επιτρέπει να λάβετε τον ακριβή αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αγνοήσετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις.

Πώς λειτουργεί το Detectico για την παρακολούθηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου Samsung;

Δείτε πώς λειτουργεί το Detectico:

 • Επισκεφθείτε το Η αρχική σελίδα του Detectico.
 • Πληκτρολογήστε το τηλεφωνικό νούμερο που λειτουργεί στο τηλέφωνο Samsung.
 • Κάντε κλικ στο εγκατάσταση.
 • Το Detectico θα στείλει ένα σύνδεσμος παρακολούθησης.
 • Μόλις το άτομο κάνει κλικ στον σύνδεσμο, το Detectico θα αρχίσει να μοιράζεται την τοποθεσία του σε έναν χάρτη.
 • Δείτε τον χάρτη στα αποτελέσματα αναζήτησης με το ζωντανή τοποθεσία.

Κατά την αποστολή του συνδέσμου παρακολούθησης τοποθεσίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προκαθορισμένο μήνυμα ή να πληκτρολογήσετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα. Ο χρήστης θα λάβει το ακριβές μήνυμα με έναν σύνδεσμο παρακολούθησης.

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη δυνατότητα για να παρακολουθείτε κάποιον ή την τοποθεσία ενός χαμένου τηλεφώνου Samsung. Αφού μάθετε πώς να παρακολουθείτε το χαμένο τηλέφωνο Samsung, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Detectico για να ελέγξετε για παραβιάσεις δεδομένων. Του έλεγχος διαρροής δεδομένων χρησιμοποιεί τεχνολογία ανίχνευσης υψηλής τεχνολογίας για να προσδιορίσει εάν η διεύθυνση email σας οδηγεί σε παραβιάσεις δεδομένων.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές μέθοδοι παρακολούθησης της τοποθεσίας των τηλεφώνων Samsung;

Το Detectico κοστίζει $1,19 για μια δοκιμή μιας ημέρας και $66,45/μήνα για ένα μηνιαίο πρόγραμμα. Ορισμένες λειτουργίες επιτρέπουν την παρακολούθηση τοποθεσίας εάν αναρωτιέστε πώς να παρακολουθείτε δωρεάν ένα τηλέφωνο Samsung. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Κοινή χρήση τοποθεσίας στους Χάρτες Google δυνατότητα παρακολούθησης της τοποθεσίας του τηλεφώνου. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο της Samsung FindMyDevice χαρακτηριστικό, το οποίο ονομάζεται επίσης SmartThings Find.

Ωστόσο, αυτές οι εφαρμογές μπορούν να είναι ορατές στη συσκευή-στόχο και απαιτούν τη συνεννόηση ή τη φυσική πρόσβαση του κατόχου στο τηλέφωνο-στόχο για τη ρύθμισή του.

FindMyDevice

Η λειτουργία FindMyDevice είναι ενεργοποιημένη Samsung τα τηλέφωνα λειτουργούν μέσω του Εφαρμογή SmartThings. Δεν λειτουργεί μόνο για τηλέφωνα, αλλά παρακολουθεί και έξυπνα ρολόγια και ακουστικά. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το SmartThings Find στο τηλέφωνο.

 • μεταβείτε στο Εφαρμογή SmartThings.
 • Κάνε κλικ στο Καρτέλα Ζωή και επιλέξτε Προσθήκη (+).
 • Επιλέξτε από το πρόσθετο για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
 • Θα γίνει λήψη της υπηρεσίας.
 • Προσθέστε το δικό σας Συσκευή Samsung στο SmartThings Find.

Ανοίξτε την ίδια εφαρμογή για να ελέγξετε τη θέση του τηλεφώνου ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή θα σας δείξει λεπτομερείς τοποθεσίες χάρτη μαζί με χρονικές σημάνσεις.

Για να εντοπίσετε ένα χαμένο τηλέφωνο Samsung:

 • Μεταβείτε στην εφαρμογή Samsung Find.
 • Κάντε κλικ στην καρτέλα Συσκευές.
 • Πατήστε στη χαμένη συσκευή.
 • Επιλέξτε από εικονίδια όπως Κουδούνισμα, Αναβοσβήνει και Αναζήτηση κοντά.

Κοινή χρήση τοποθεσίας στους Χάρτες Google

Η λειτουργία κοινής χρήσης τοποθεσίας των Χαρτών Google σάς επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας με φίλους, συνεργάτες και οικογένεια. Εχεις πλήρης έλεγχος σχετικά με το με ποιον θα μοιραστείτε την τοποθεσία και για πόσο χρονικό διάστημα. Επομένως, εάν θέλετε να παρακολουθείτε το τηλέφωνο κάποιου χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google, ενδέχεται να μην μπορείτε να το κάνετε χωρίς να το ενημερώσετε.

Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας μέσω των Χαρτών Google:

 • Προσθέστε κάποιο άλλο άτομο διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις Επαφές σας Google.
 • Πηγαίνετε στο Χάρτες Google στο iPhone ή το Android σας και συνδεθείτε.
 • Κάντε κλικ στον κύκλο του λογαριασμού σας με τα αρχικά ή την εικόνα προφίλ.
 • μεταβείτε στο τοποθεσία και μετά μοιραστείτε.
 • Πατήστε Νέα κοινή χρήση και μετά προσθέστε άτομα.
 • Επιλέξτε τη διάρκεια της κοινής χρήσης τοποθεσίας.
 • Δίνω Πρόσβαση στους Χάρτες Google στη νέα επαφή αποθηκεύτηκε και πατήστε κοινή χρήση.

Συμπέρασμα

Τώρα ξέρετε πώς να παρακολουθείτε εύκολα το τηλέφωνο Samsung είτε χρησιμοποιείτε την ενσωματωμένη λειτουργία είτε μια πλατφόρμα τρίτου κατασκευαστή όπως το Detectico. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης εφαρμογών επί πληρωμή είναι ότι διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και ότι η παρακολούθηση τοποθεσίας είναι ακριβής. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε απεριόριστους αριθμούς τηλεφώνου για διάφορους λόγους.

Οι περισσότερες δωρεάν εφαρμογές παρακολούθησης τοποθεσίας δεν παρέχουν ακριβές λογισμικό εντοπισμού τοποθεσίας. Ωστόσο, εάν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό και αναζητάτε μια αξιόπιστη δωρεάν λύση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε εξουσιοδοτημένες εφαρμογές όπως το Google Maps ή το FindMyDevice. Αυτές είναι εναλλακτικές λύσεις εάν ένα άτομο που θέλετε να παρακολουθήσετε δώσει τη συγκατάθεσή του να κοινοποιήσει την τοποθεσία του.