ZLOOKUP έναντι Detectico

ZLOOKUP vs. Detectico: Η καλύτερη εναλλακτική για το ZLOOKUP

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Οι υπηρεσίες αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο χάρη στην ικανότητά τους να αποκαλύπτουν την ταυτότητα άγνωστων καλούντων. Παρόλο που δεν παρέχουν ακρίβεια 100%, οι λύσεις αυτές είναι συχνά αξιόπιστες, ειδικά αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι οι απατεώνες τηλεφωνούν κυρίως αντί να γράφουν. Το εργαλείο αναζήτησης τηλεφώνου ZLOOKUP παρέχει στους χρήστες ζωτικές λεπτομέρειες σχετικά με έναν ανώνυμο καλούντα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της διεύθυνσής του.

banner
Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το ZLOOKUP;

Η εφαρμογή ZLOOKUP είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν την πραγματική ταυτότητα άγνωστων καλούντων. Έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια βάσεις δεδομένων τηλεφωνικών αριθμών που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Οποιοσδήποτε μπορεί να πραγματοποιήσει δωρεάν αναζήτηση ονόματος χρησιμοποιώντας το ZLOOKUP πληκτρολογώντας τον αριθμό του ατόμου-στόχου στην πλατφόρμα.

Πώς λειτουργεί το ZLOOKUP;

ZLOOKUP

Αυτή η λύση είναι αρκετά εύκολη στη χρήση. Ακολουθεί μια καθοδήγηση βήμα προς βήμα για το πώς να εκτελέσετε μια αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το ZLOOKUP:

 • Επισκεφθείτε το https://www.zlookup.com/ στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε στον υπολογιστή σας.
 • Επιλέξτε τη χώρα σας και πληκτρολογήστε τον άγνωστο αριθμό σε ένα κενό πεδίο με την ένδειξη "Enter Number".
 • Ελέγξτε το πλαίσιο captcha και κάντε κλικ στο Αναζήτηση ονόματος.
 • Περιμένετε το ZLOOKUP να ανακτήσει τον αριθμό από την εκτεταμένη βάση δεδομένων του.
 • Δείτε το όνομα και τα προσωπικά στοιχεία του ανώνυμου καλούντος.

Βασικά χαρακτηριστικά του ZLOOKUP

Το ZLOOKUP χρησιμοποιείται ευρέως για τη διεξαγωγή αναζητήσεων τηλεφωνικών αριθμών, γεγονός που το καθιστά μια καλή επιλογή για άτομα που δέχονται τακτικά περίεργες κλήσεις.

Ακολουθούν τρία βασικά χαρακτηριστικά του ZLOOKUP:

 • Διεξάγει δωρεάν αναζητήσεις τηλεφωνικών αριθμών.
 • Επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύψουν αν ορισμένοι αριθμοί είναι ενεργοί ή όχι.
 • Αποκαλύπτει την ταυτότητα των καλούντων spam και των εμπόρων τηλεφώνων.

Δυστυχώς, αυτή η εφαρμογή δεν αποκαλύπτει τη ζωντανή τοποθεσία ή το ιστορικό διαδρομής του καλούντος. Σας βοηθά μόνο να καταλάβετε ποιος σας καλεί.

ZLOOKUP: Κοινό-στόχος

Εάν λαμβάνετε συχνά παράξενες κλήσεις από ανώνυμους ανθρώπους, τότε μπορείτε να ανακαλύψετε την ταυτότητά τους χρησιμοποιώντας την υπηρεσία αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης ZLOOKUP. Άλλοι λόγοι που μπορεί να σας ωθήσουν να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο περιλαμβάνουν:

 • Για να ενημερώνεστε κάθε φορά που τηλεφωνεί ένας δυνητικός πελάτης.
 • Για να ελέγξετε αν ο αριθμός ενός παλιού φίλου λειτουργεί ακόμα.
 • Για να διερευνήσετε αν ο διαδικτυακός σας φίλος έδωσε τον σωστό αριθμό τηλεφώνου.

Μάθετε την καλύτερη εναλλακτική λύση ZLOOKUP

Τι θα γινόταν αν υπήρχε μια καλύτερη λύση αναζήτησης τηλεφώνου που θα σας έδειχνε την ακριβή τοποθεσία των αγαπημένων σας προσώπων σε πραγματικό χρόνο; Λοιπόν, το Detectico είναι μια αξιοσημείωτη εφαρμογή εντοπισμού τηλεφώνου που αποκαλύπτει την τοποθεσία άλλων ανθρώπων χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου τους. Λειτουργεί διακριτικά για να μην κινήσει υποψίες, γεγονός που την καθιστά την τέλεια εναλλακτική λύση για το ZLOOKUP.

Πώς λειτουργεί το Detectico;

detectico-reverse-number-lookup

Το Detectico είναι ένα αξιοσέβαστο εργαλείο γεωγραφικής παρακολούθησης τηλεφώνου που βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιώντας τον αριθμό της. Λειτουργεί σε όλα τα μοντέλα τηλεφώνων, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τον φορέα δικτύου τους. Απολαυστικά, αυτή η εφαρμογή παρέχει μια διαισθητική διεπαφή χρήστη που καθιστά εύκολη τη λειτουργία της.

Η ακρίβεια ανίχνευσης τηλεφώνων που προσφέρει το Detectico είναι απλά απαράμιλλη. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αναζήτηση απεριόριστων αριθμών με ευκολία.

Προσέγγιση του Detectico στην αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου

Η διαδικασία εντοπισμού του τηλεφώνου ενός άλλου ατόμου χρησιμοποιώντας το Detectico είναι αρκετά απλή. Ακολουθούν ορισμένες λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αυτής της υπηρεσίας:

 • Στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας, μεταβείτε στη διεύθυνση https://detectico.com/.
 • Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου της συσκευής που θέλετε να παρακολουθήσετε.
 • Επιλέξτε ένα προσωπικό μήνυμα που περιέχει τον σύνδεσμο παρακολούθησης και κάντε κλικ στο Εντοπίστε.
 • Το κείμενο θα αποσταλεί στον παραλήπτη σας.
 • Μόλις κάνουν κλικ στο σύνδεσμο εντοπισμού, θα δείτε τη ζωντανή τοποθεσία τους σε έναν χάρτη.

Εκτός από την τοποθεσία, θα μπορείτε να δείτε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το άτομο που σας κάλεσε (ακόμη και αν πρόκειται για ανώνυμη κλήση). Προφανώς, το Detectico είναι πιο αποτελεσματικό στην απόκτηση της τοποθεσίας των αγαπημένων σας προσώπων από ό,τι άλλες υπηρεσίες αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης.

Σύγκριση χαρακτηριστικών ZLOOKUP vs. Detectico Reverse Phone Lookup

Αν συγκρίνετε την υπηρεσία αναζήτησης τηλεφωνικού αριθμού ZLOOKUP με την εφαρμογή Detectico, θα διαπιστώσετε ότι η πρώτη έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Το ZLOOKUP έχει σχεδιαστεί απλώς για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε ποιος σας κάλεσε. Εκτός από την προβολή των ονομάτων τους, μπορεί επίσης να λάβετε την ταχυδρομική τους διεύθυνση και τα χερούλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το ZLOOKUP ταιριάζει καλύτερα σε άτομα που θα ήθελαν να αναγνωρίζουν ποιος ακριβώς καλεί. Το Detectico, από την άλλη πλευρά, σας βοηθά να εντοπίσετε τη θέση ενός άλλου ατόμου χρησιμοποιώντας τον αριθμό κινητού του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να παρακολουθείτε τους υπαλλήλους σας.

Εμπειρία χρήστη

Το Detectico έχει καλή βαθμολογία 3,4 αστέρων στο Trustpilot. Οι περισσότεροι πελάτες την περιγράφουν ως μια άψογη εφαρμογή που τους επιτρέπει να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα από απόσταση.

Στο Sitejabber, η Detectico διαθέτει εξαιρετική βαθμολογία 4,33 αστέρων βάσει 6 κριτικών. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή τη λύση για να λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τη θέση των παιδιών τους ή για να πιάσουν έναν απατεώνα.

Διεπαφή χρήστη

Με βάση μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των Detectico και ZLOOKUP, διαπιστώσαμε ότι και οι δύο λύσεις έχουν εντυπωσιακά διαφορετικές διεπαφές χρήστη. Το ZLOOKUP χρησιμοποιεί ένα απαρχαιωμένο γραφικό περιβάλλον εργασίας που είναι άχαρο και δύσκολο να ελιχθεί.

Το Detectico, από την άλλη πλευρά, έχει σχεδιαστεί με ένα πιο ελκυστικό περιβάλλον εργασίας που δεν είναι μόνο διαισθητικό αλλά και εύκολο στη χρήση. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτή την εφαρμογή.

Αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου

Η ακρίβεια των υπηρεσιών αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης κυμαίνεται συνήθως μεταξύ 60% και 80%. Ωστόσο, αυτές οι λύσεις δεν προσφέρουν ακρίβεια 100%. Παρόλο που ZLOOKUP συλλέγει δεδομένα από εκατομμύρια βάσεις δεδομένων σε όλο τον κόσμο, μπορεί και πάλι να μην παρέχει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Ευτυχώς, το Detectico προσφέρει υψηλότερο βαθμό ακρίβειας δεδομένων από άλλες υπηρεσίες αναζήτησης, καθιστώντας το ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για τον εντοπισμό των τοποθεσιών των χρηστών χρησιμοποιώντας μόνο τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς.

Top 5 Best ZLOOKUP Εναλλακτικές λύσεις

Υπάρχουν πολλά υποκατάστατα αντίστροφης αναζήτησης ZLOOKUP που θα μπορούσατε να επιλέξετε, μερικά από τα οποία λειτουργούν πιο αποτελεσματικά από αυτήν την εφαρμογή. Ας συζητήσουμε τις πέντε καλύτερες επιλογές στην αγορά.

 1. Detectico

Το Detectico είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση ZLOOKUP στην αγορά σήμερα. Αυτή η λύση δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση στη συσκευή-στόχο. Επιπλέον, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τοποθεσίες των ανθρώπων χρησιμοποιώντας τους αριθμούς τηλεφώνου τους. Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ ακριβής και δεν σας περιορίζει στο να εντοπίζετε απεριόριστο αριθμό συσκευών. Τέλος, η διεπαφή χρήστη της είναι πιο ελκυστική και διαισθητική.

 1. TruthFinder

Αν ψάχνετε για μια πλατφόρμα που υποστηρίζει γρήγορους ελέγχους ιστορικού και αναζητήσεις τηλεφωνικών αριθμών, το TruthFinder μπορεί να σας αρέσει. Οι χρήστες μπορούν να λάβουν τα ονόματα των τοποθεσιών σχεδόν 80% όλων των αριθμών που αναζητήθηκαν. Αυτή η λύση εξυπηρετεί ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από το 2003, αξιοποιώντας την πρόσβαση σε πάνω από 20 δισεκατομμύρια τηλεφωνικούς καταλόγους και σχετικά αρχεία.

 1. USPhoneBook

Αυτό το δωρεάν εργαλείο σας δίνει πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία των χρηστών χρησιμοποιώντας το όνομα, τη διεύθυνση ή τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Δυστυχώς, συχνά παρέχει ανακριβείς πληροφορίες που μπορεί να απογοητεύσουν τους πελάτες. Μόλις προσπαθήσετε να αναζητήσετε τα στοιχεία του αγαπημένου σας προσώπου στο USPhoneBook, θα λάβετε είτε αναξιόπιστα δεδομένα είτε καθόλου αποτελέσματα.

 1. Truecaller

Αυτή η δημοφιλής εφαρμογή χρησιμοποιείται συχνά για την επιβεβαίωση της ταυτότητας άγνωστων καλούντων. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων που ανιχνεύει αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες κλήσεις και τις απορρίπτει αμέσως. Ως αποτέλεσμα, είστε προστατευμένοι από τηλεφωνικές απάτες, απάτες και τεχνάσματα τηλεμάρκετινγκ. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει επίσης λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων που σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου. Ωστόσο, είναι φορτωμένη με πολυάριθμες διαφημίσεις.

 1. AnyWho

Το AnyWho σας επιτρέπει να επαληθεύετε νέες διευθύνσεις και να αποκαλύπτετε την πραγματική ταυτότητα άγνωστων καλούντων. Παρόμοια με το ZLOOKUP, παρέχει δωρεάν υπηρεσίες αντίστροφης αναζήτησης που βασίζονται σε εκατομμύρια online βάσεις δεδομένων αριθμών. Μπορείτε να λάβετε τα προσωπικά στοιχεία κάποιου άλλου πληκτρολογώντας το όνομα, τη διεύθυνση ή τον ταχυδρομικό κώδικα. Ωστόσο, η AnyWho προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες αναζήτησης.

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή;

Οι υπηρεσίες αναζήτησης τηλεφώνου που συζητήθηκαν παραπάνω έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Μετά από πολυάριθμες δοκιμές, διαπιστώσαμε ότι Detectico αριθμός κινητού τηλεφώνου tracker είναι μακράν η καλύτερη λύση. Εκτός του ότι αποκαλύπτει την ακριβή τοποθεσία του χρήστη-στόχου σας σε χάρτη, αυτή η εφαρμογή λειτουργεί σε όλα τα μοντέλα τηλεφώνων και τους φορείς δικτύου. Μπορείτε ακόμη και να εκτελέσετε πολλαπλές αναζητήσεις και να αποκτήσετε εξαιρετικά ακριβείς λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Συμπέρασμα

Η υπηρεσία αντίστροφης τηλεφωνικής αναζήτησης ZLOOKUP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διερεύνηση της ταυτότητας ενός ανώνυμου καλούντος. Ωστόσο, αυτό είναι το μόνο που μπορεί να κάνει. Αν θέλετε να παρακολουθείτε τον σύντροφο ή τα παιδιά σας, Detectico είναι αναμφίβολα η εφαρμογή που πρέπει να επιλέξετε. Είναι αρκετά διακριτική και προσφέρει απίστευτη σχέση ποιότητας-τιμής.