Numlookup Vs Detectico

NumLookup vs. Detectico: Η καλύτερη εναλλακτική για το NumLookup

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Σύμφωνα με το DataPortal, υπάρχουν 5,44 δισεκατομμύρια μοναδικοί χρήστες κινητών τηλεφώνων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι δέχονται καθημερινά ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις από αριθμούς που δεν γνωρίζουν, οπότε απευθύνονται σε ιστότοπους όπως το Numlookup.com. Εδώ, σας ενημερώνουμε γι' αυτό και για τις εναλλακτικές του λύσεις.

banner
Πίνακας περιεχομένων

NumLookup με μια ματιά

Το NumLookup είναι ένα εργαλείο αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου που λειτουργεί με οποιονδήποτε αριθμό των ΗΠΑ. Πρόκειται για μια δωρεάν υπηρεσία που δεν απαιτεί κανενός είδους εγγραφή. Οι πληροφορίες που παρέχονται περιλαμβάνουν το όνομα του ιδιοκτήτη, την τοποθεσία και τον φορέα.

NumLookup και πώς λειτουργεί

NumLookup

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το NumLookup πηγαίνοντας στον ιστότοπο και εισάγοντας τον αριθμό τηλεφώνου των ΗΠΑ που επιθυμούν να αναζητήσουν. Είναι επίσης δυνατή η αναζήτηση αριθμών σε άλλες χώρες. Οι χρήστες απλώς εισάγουν τον αριθμό για να δουν μια αναφορά σχετικά με τις πληροφορίες που κατέχουν.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά;

Με τη λειτουργία NumLookup, μπορείτε να εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου για να ανακαλύψετε πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον αριθμό. Οι πληροφορίες που θα σας δοθούν εξαρτώνται από το τι είναι αποθηκευμένο σχετικά με αυτόν, οπότε μπορεί να μην υπάρχει κανένα όνομα συνδεδεμένο, κάτι που δεν θα σας βοηθήσει. Ωστόσο, καθώς η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε χρήματα για να το μάθετε. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μηνιαίας συνδρομής.

Το NumLookup έχει και άλλα χαρακτηριστικά. Εκτός από την αναζήτηση λεπτομερειών που αφορούν έναν αριθμό, οι χρήστες μπορούν επίσης να αναζητήσουν ανθρώπους, να αντιστρέψουν εικόνες και να ελέγξουν για λογοκλοπή. Φαίνεται ότι αυτός ο ιστότοπος προσπαθεί να καλύψει μερικές εξειδικευμένες ανάγκες της αγοράς. Η διεπαφή χρήστη στο NumLookup είναι φιλική προς το χρήστη και απλή. Δεν θα δυσκολευτείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Ποιοι είναι οι χρήστες του NumLookup;

Το NumLookup είναι κατάλληλο για μια σειρά ατόμων με διαφορετικές ανάγκες. Μπορεί να είναι ότι λαμβάνετε μια ενοχλητική κλήση από τον ίδιο αριθμό ή ότι έχετε χάσει όλα τα ονόματα των επαφών σας και θέλετε να ξέρετε σε ποιον ανήκει κάθε αριθμός.

Η καλύτερη εναλλακτική λύση NumLookup: Τι θα μπορούσε να είναι;

Παρόλο που το NumLookup προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία, είναι καλή ιδέα να δείτε αν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές εκεί έξω. Ακολουθούν μερικές από αυτές που ανακαλύψαμε στην έρευνά μας.

Τι είναι το Detectico;

detectico-reverse-number-lookup

Μια από τις καλύτερες - αν όχι η καλύτερη - εναλλακτική λύση για το NumLookup που έχουμε βρει είναι το Detectico. Αυτή η εφαρμογή και ο ιστότοπος επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν τους αριθμούς τηλεφώνου για τον ιδιοκτήτη τους, τα στοιχεία του φορέα και τη θέση GPS. Ο ιστότοπος είναι επίσης μοντέρνος και φρέσκος.

Πώς το Detectico μπορεί να βοηθήσει με μια αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου

Η προσέγγιση της Detecico στην αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου είναι παρόμοια με την NumLookup, αλλά υπάρχουν βασικές διαφορές. Όταν φορτώσετε το Detectico, θα παρατηρήσετε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και ένα πλαίσιο στο οποίο μπορείτε να εισάγετε τον αριθμό που θέλετε να εντοπίσετε. Αφού τον εισαγάγετε, κάντε κλικ στην επιλογή "ανίχνευση" και θα σας δοθούν λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν.

Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λάβετε τη θέση και τις ακριβείς συντεταγμένες του τηλεφωνικού αριθμού σε πραγματικό χρόνο κάνοντας κλικ στην επιλογή "Λήψη θέσης". Αυτή είναι μια επί πληρωμή λειτουργία, αλλά αξίζει να τη δοκιμάσετε αν πρέπει να εντοπίσετε κάποιον. Το Detectico θα στείλει ένα μήνυμα κειμένου στο τηλέφωνο με έναν σύνδεσμο για να κάνετε κλικ. Αυτό θα σας στείλει στη συνέχεια την τοποθεσία.

Σύγκριση χαρακτηριστικών NumLookup vs. Detectico

Η διαφορά μεταξύ των δύο εφαρμογών είναι σαφής. Το NumLookup απλώς σας λέει ποιος σας κάλεσε. Αντίθετα, το Detectico θα σας ενημερώσει για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό, συμπεριλαμβανομένης της θέσης του τηλεφώνου σε πραγματικό χρόνο. Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλετε να μάθετε πού βρίσκεται ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, για παράδειγμα.

  1. Εμπειρία χρήστη

Τόσο το Numlookup όσο και το Detectico έχουν αξιολογήσεις σε ιστότοπους τρίτων, όπως το Sitejabber και το Trustpilot. Οι κριτικές και για τα δύο είναι παρόμοιες και αρκετά θετικές. Το Numlookup έχει περισσότερες κριτικές και υψηλότερη μέση βαθμολογία στο Trustpilot.

  1. Διεπαφή χρήστη

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό: Το Numlookup είναι παλιομοδίτικο ως προς την εμφάνιση και τη λειτουργία του. Ναι, κάνει τη δουλειά του, αλλά το Detectico μοιάζει σαν να σχεδιάστηκε τα τελευταία χρόνια και ξεπερνά άλλες τοποθεσίες για το περιβάλλον εργασίας του.

  1. Σύγκριση αντίστροφης αναζήτησης αριθμού τηλεφώνου

Και οι δύο ιστότοποι είναι αποτελεσματικοί σε αυτό που κάνουν με την αναζήτηση τηλεφωνικών αριθμών και οι πληροφορίες από τις κριτικές φαίνεται να δείχνουν ότι είναι και οι δύο ακριβείς, επίσης. Ωστόσο, το πρόσθετο χαρακτηριστικό της τοποθεσίας σημαίνει ότι το Detectico είναι η καλύτερη υπηρεσία.

Λίστα με 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις NumLookup

Κατά την αξιολόγηση ιστότοπων και εφαρμογών όπως αυτές, αξίζει να συγκρίνετε εναλλακτικές λύσεις. Εδώ είναι 5 από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την Numlookup για να δείτε τι υπάρχει εκεί έξω. Καλύπτουμε το Detectico, το USPhoneBook, το Truecaller, το XResolver και το AnyWho. Δείτε τι βρήκαμε.

Detectico

Detectico_Location1

Το Detectico, κατά τη γνώμη μας, είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Numlookup εκεί έξω. Όχι μόνο εξακολουθείτε να έχετε όλες τις ίδιες δυνατότητες, αλλά και πρόσθετες, όπως η τοποθεσία GPS σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, είναι απλά μια πιο όμορφη τοποθεσία για να την κοιτάζετε και να τη χρησιμοποιείτε- μοιάζει μοντέρνα.

USPhoneBook

Usphonebook

Το USPhoneBook είναι πολύ παρόμοιο με το NumLookup, καθώς είναι 100% δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση του κατόχου ενός τηλεφωνικού αριθμού. Οι χρήστες πρέπει απλώς να εισάγουν τον 10ψήφιο αριθμό τηλεφώνου και μπορούν να μάθουν βασικές λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων στοιχείων επικοινωνίας και του ονόματος και της διεύθυνσης του ατόμου.

Truecaller

Truecaller

Το Truecaller είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης κλήσεων και αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων για χρήστες κινητών τηλεφώνων. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ή να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε. Θα βρείτε ακόμη και πληροφορίες σχετικά με τους αριθμούς που είναι ανεπιθύμητα μηνύματα, επιτρέποντάς σας να τους αποκλείσετε.

XResolver

Το XResolver είναι ελαφρώς διαφορετικό, καθώς χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό των διευθύνσεων IP και της τοποθεσίας των παικτών στο Xbox Live. Αυτό είναι χρήσιμο για άτομα που δέχονται παρενοχλήσεις όταν παίζουν παιχνίδια στο Xbox. Μπορείτε ακόμη και να βάλετε σε μαύρη λίστα προσωπικές διευθύνσεις IP για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

AnyWho

Το AnyWho είναι ένας δικτυακός τόπος που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν ανθρώπους, επιχειρήσεις και μέρη. Περιλαμβάνει ένα εργαλείο αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου όπως το NumLookup. Οι χρήστες πρέπει απλώς να εισάγουν τον αριθμό στο πλαίσιο αναζήτησης και θα μάθουν σε ποιον ανήκει. Μπορεί επίσης να είναι σε θέση να βρουν την καταγεγραμμένη διεύθυνσή τους.

Ποιο να επιλέξετε;

Από όλες τις εφαρμογές που εξετάσαμε και ερευνήσαμε, το Detectico εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου εμφανίζεται ξανά και ξανά στην κορυφή των καταλόγων. Αυτό συμβαίνει επειδή προσφέρει κάτι μοναδικό: τη δυνατότητα να μάθετε τη θέση ενός τηλεφωνικού αριθμού σε πραγματικό χρόνο. Ναι, αυτό είναι ένα επί πληρωμή έξτρα, αλλά πιστεύουμε ότι έχει σωρεία πλεονεκτημάτων για τους χρήστες.

Συμπέρασμα

Εν κατακλείδι, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές εντοπισμού αριθμού τηλεφώνου και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όλες μέχρι να βρείτε αυτή που προτιμάτε. Προσωπικά, προτιμήσαμε το Detectico επειδή κάνει αυτό που χρειάζεστε να κάνει απλά, αλλά έχει επίσης μια μοντέρνα αίσθηση και είναι φιλικό προς το χρήστη. Επίσης, η λειτουργία εντοπισμού θέσης GPS είναι ωραίο να έχετε πρόσβαση σε αυτήν.