EmobileTracker έναντι Detectico

EmobileTracker vs. Detectico: Η καλύτερη εναλλακτική για το EmobileTracker

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, θα υπάρξουν περίπου 7,49 δισεκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως έως το 2025. Με τόσους πολλούς ανθρώπους και τηλεφωνικούς αριθμούς, είναι σημαντικό να έχετε λύσεις για να μάθετε ποιος σας καλεί. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές λύσεις που σας βοηθούν να βρείτε το όνομα με βάση τον αριθμό τηλεφώνου.

banner
Πίνακας περιεχομένων

EmobileTracker: Τι είναι;

Το EmobileTracker είναι μια εφαρμογή και υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί ως εργαλείο εντοπισμού αριθμού κινητής τηλεφωνίας. Παρέχει το όνομα, την τοποθεσία και τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο του ατόμου σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που δέχονται άγνωστες κλήσεις μπορούν να μάθουν το γιατί.

EmobileTracker: Πώς λειτουργεί αυτή η εφαρμογή;

Emobiletracker

Το EmobileTracker είναι απλό. Ο ιστότοπος εντοπίζει αυτόματα πού βρίσκεστε. Για να μάθετε σε ποιον ανήκει ένας αριθμός, απλώς πληκτρολογήστε τον αριθμό στο πλαίσιο και κάντε κλικ στο "Παρακολούθηση τώρα". Αυτό θα εμφανίσει όλα τα στοιχεία του αριθμού κινητού με πληροφορίες ονόματος και διεύθυνσης, εάν είναι αποθηκευμένα.

Βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής

Το EmobileTracker έχει μόνο ένα κύριο χαρακτηριστικό: να αναζητά λεπτομέρειες για αριθμούς κινητών τηλεφώνων. Όταν πληκτρολογείτε έναν αριθμό, εμφανίζει τις ακόλουθες πληροφορίες:

 • Εάν ο αριθμός τηλεφώνου είναι έγκυρος.
 • Εάν ο αριθμός μεταφερθεί. 
 • Εάν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο.
 • Το όνομα.
 • Η χώρα.
 • Ο κωδικός χώρας.
 • Ο κωδικός ISO 3166-1 άλφα-2.
 • Ο πάροχος τηλεπικοινωνιών.
 • Ο τύπος δικτύου.
 • Η ζώνη ώρας.

Το όνομα θα εμφανίζεται μόνο εάν είναι διαθέσιμο. Διαφορετικά, θα λέει "άγνωστο".

Ποιος χρειάζεται το EmobileTracker;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν το EmobileTracker. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο συνηθισμένους:

 • Λαμβάνουν ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις.
 • Υπάρχουν πολλές αναπάντητες κλήσεις από άγνωστους αριθμούς.
 • Θέλουν να ελέγξουν τη νομιμότητα ενός αριθμού.

Ρίξτε μια ματιά στην καλύτερη εναλλακτική λύση EmobileTracker

Όποιος αναζητά μια εναλλακτική λύση για το EmobileTracker θα χαρεί να μάθει ότι υπάρχουν. Το Detectico είναι ένας τέτοιος πόρος που οι χρήστες αγαπούν - και λειτουργεί σε όλο τον κόσμο με οποιοδήποτε τηλέφωνο και δίκτυο. Ακολουθούν όσα έχουμε μάθει γι' αυτό.

Τι είναι το Detectico;

detectico-reverse-number-lookup

Το Detectico σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη θέση ενός αριθμού, καθώς και ποιος είναι ο κάτοχός του και πολλά άλλα. Παρέχει παρόμοιες πληροφορίες με το EmobileTracker, αλλά είναι ένας πιο ενημερωμένος ιστότοπος με καλύτερη λειτουργικότητα. Όταν χρησιμοποιείτε το Detectico, ξέρετε ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρια.

Πώς ντετέκτιβ αντιμετωπίζει με Reverse Phone Number Lookup

Με το Detectico, η προσέγγιση είναι σχετικά παρόμοια. Αφού φορτώσετε τον ιστότοπο, απλώς εισάγετε τον αριθμό που θέλετε να παρακολουθήσετε στο πλαίσιο και κάντε κλικ στο κουμπί "εντοπισμός". Στη συνέχεια, το Detectico θα αναζητήσει τον αριθμό και θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με αυτόν, όπως ο φορέας και η τοποθεσία. Με το Detectico, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ακριβή τοποθεσία GPS κάνοντας κλικ στο 'get location'.

Αξίζει σίγουρα να το χρησιμοποιήσετε εάν το χρειάζεστε ή το θέλετε. Για τον εντοπισμό της τοποθεσίας τους, το Detectico θα στείλει ένα εξατομικευμένο μήνυμα στο τηλέφωνο που θα περιέχει έναν σύνδεσμο, ο οποίος, όταν κάνετε κλικ, θα σας ενημερώσει για την τοποθεσία του τηλεφώνου.

EmobileTracker vs. Detectico Σύγκριση χαρακτηριστικών αντίστροφης αναζήτησης αριθμού τηλεφώνου

Υπάρχουν βασικές διαφορές μεταξύ EmobileTracker και Detectico. Πρώτον, το EьobileTracker σας δίνει πληροφορίες μόνο για το ποιος είναι ο κάτοχος ενός αριθμού. Αυτό είναι χρήσιμο για τους ανθρώπους όταν δέχονται κλήσεις από άγνωστους αριθμούς. Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν απλό ανιχνευτή ονομάτων τηλεφωνικών αριθμών. Το Detectico, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να αναζητήσετε τη θέση ενός ατόμου χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου του. Είναι χρήσιμο για παράδειγμα για αγαπημένα πρόσωπα.

#1 Εμπειρία χρήστη

Το Detectico έχει αρκετές δημοσιευμένες κριτικές στο Sitejabber και στο Trustpilot. Και οι δύο έχουν μέσες βαθμολογίες και φαίνεται ότι οι άνθρωποι είτε αγαπούν είτε μισούν την εφαρμογή. Το EmobileTracker δεν έχει καμία κριτική σε κανέναν από τους δύο ιστότοπους, γεγονός που υποδηλώνει ότι είναι ύποπτο, καθώς η εφαρμογή έχει μεγάλη επισκεψιμότητα αλλά δεν έχει κριτικές.

Διεπαφή χρήστη #2

Το EmobileTracker είναι πολύ βασικό αλλά λειτουργικό. Το Detectico, από την άλλη πλευρά, φαίνεται πολύ πιο μοντέρνο στην παρουσίασή του και είναι ευκολότερο στη χρήση.

#3 Αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου Αποτελεσματικότητα και ακρίβεια

Οι κριτικές του Detectico δείχνουν ότι για κάποιο λόγο λειτουργεί καλά. Ωστόσο, δεν μπορέσαμε να επαληθεύσουμε πόσο καλά λειτουργεί το EmobileTracker για άλλους, καθώς δεν υπάρχουν κριτικές. Κατά τη δοκιμή και των δύο δωρεάν υπηρεσιών, βρήκαμε βασικές πληροφορίες, όπως ο φορέας και η καταχωρημένη χώρα.

Top 5 EmobileTracker Εναλλακτικές λύσεις

Αν ψάχνετε για εναλλακτικές εφαρμογές για το EmobileTracker, εδώ είναι οι καλύτερες που έχουμε βρει.

Detectico - Ο καλύτερος ανιχνευτής αριθμών κινητής τηλεφωνίας

Το Detectico είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εναλλακτική λύση, καθώς παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και ακόμη περισσότερα - αν θέλετε να μάθετε τη θέση ενός αριθμού, θα πρέπει να πληρώσετε για το προνόμιο, αλλά αυτό θα σας δώσει συντεταγμένες GPS. Αυτό το κάνει στέλνοντας ένα μήνυμα κειμένου στον αριθμό που περιέχει έναν σύνδεσμο. Όταν το άτομο κάνει κλικ στον σύνδεσμο, σας αποστέλλονται οι συντεταγμένες GPS του.

Κοινωνικό γατόψαρο

Socialcatfish

Μια άλλη εναλλακτική λύση για την παρακολούθηση αριθμών κινητών τηλεφώνων είναι το Social Catfish. Αυτός ο ιστότοπος πραγματοποιεί αναζήτηση σε κοινωνικά δίκτυα, εκπαιδευτικούς και κυβερνητικούς ιστότοπους, άρθρα ειδήσεων και άλλα για να βρει πληροφορίες για κάποιον με βάση τον αριθμό κινητού του.

Spokeo

Spokeo1

Το Spokeo επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν πληροφορίες με βάση τον αριθμό τηλεφώνου, το όνομα ή άλλες πληροφορίες. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα εργαλείο αναζήτησης για να ελέγξετε ποιοι λένε ότι είναι οι άνθρωποι. Εάν έχετε έναν αριθμό, μπορείτε να μάθετε σε ποιον ανήκει αρκετά εύκολα.

Καταγραφέας IP

Το IP Logger διαφέρει ελαφρώς από τις άλλες υπηρεσίες που έχουν ήδη αναφερθεί, καθώς καταγράφει και παρακολουθεί επίσης τις διευθύνσεις IP. Μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε αριθμούς κινητών τηλεφώνων και να μάθετε πληροφορίες για τους κατόχους τους. Ο εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου, ωστόσο, κοστίζει αν θέλετε να βρείτε την τοποθεσία του τηλεφώνου - και είναι αρκετά σημαντικό το ποσό ανά μεμονωμένο αίτημα.

Findandtrace

Findandtrace

Το Findandtrace είναι πολύ βασικό. Είναι παλιομοδίτικο, αλλά σας επιτρέπει να εντοπίζετε αριθμούς κινητών τηλεφώνων, τοποθεσίες οχημάτων και να βρίσκετε ταχυδρομικούς κώδικες. Για τους αριθμούς τηλεφώνου, δίνει λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της κύριας γλώσσας του τηλεπικοινωνιακού κύκλου, πού έχει πάει ο αριθμός και ποια είναι η τοπική ώρα.

Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη επιλογή;

Από όλες τις εφαρμογές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, αναμφισβήτητα η καλύτερη είναι η Detectico εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου. Όχι μόνο φαίνεται να είναι η πιο σύγχρονη προσφορά, αλλά είναι και η μόνη με ανεξάρτητες κριτικές σε κορυφαίους ιστότοπους τρίτων. Έτσι, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι είναι αξιόπιστη και ότι η εταιρεία θα φροντίσει τα δεδομένα σας.

Συμπέρασμα

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι για τους οποίους θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο εντοπισμού τηλεφωνικών αριθμών, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Μια σταθερή επιλογή και εναλλακτική λύση στο EmobileTracker θα ήταν το Detectico. Αυτό φαίνεται να έχει καλές κριτικές και να εκτιμάται, ειδικά σε σύγκριση με άλλες επιλογές που δεν έχουν διαθέσιμες κριτικές για να περιηγηθείτε.