Παρακολουθητής αριθμού τηλεφώνου στον Καναδά

7 κορυφαίοι trackers αριθμού τηλεφώνου στον Καναδά [2024]

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Σας έχει τύχει ποτέ να λάβετε μια κλήση από έναν τυχαίο αριθμό που δεν αναγνωρίσατε; Μπορεί να είχε ξεχωριστό κωδικό χώρας, που σημαίνει ότι κάποιος σας καλούσε από το εξωτερικό. Αν δείτε έναν αριθμό με τον κωδικό +1 μπροστά του, ήταν σίγουρα από κάποιον από τον Καναδά, ενδεχομένως από το Κεμπέκ ή το Οντάριο. Μπορείτε ακόμη και να περιορίσετε την επαρχία αναγνωρίζοντας τον κωδικό περιοχής.

Πώς μπορείτε να μάθετε ποιος σας τηλεφώνησε;

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα εντοπισμού τηλεφωνικών αριθμών στον Καναδά. Με αυτούς, μπορείτε να βρείτε την ακριβή τοποθεσία του καλούντος. Είτε βρίσκεται στο Τορόντο, την Οτάβα ή το Μόντρεαλ, θα έχετε τα στοιχεία του αριθμού κινητού τηλεφώνου του Καναδά μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει επτά από τους καλύτερους ανιχνευτές για τη δουλειά αυτή. Ας ξεκινήσουμε.

banner
Πίνακας περιεχομένων

Είναι δυνατόν να εντοπίσω την τοποθεσία κάποιου χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου του;

Εάν διαμένετε εκτός Καναδά, ίσως νιώθετε ότι είναι αδύνατο να παρακολουθείτε τον αριθμό τηλεφώνου του Καναδά που βρίσκεται στο σπίτι σας. Ωστόσο, θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην παρακολούθηση του τηλεφωνικού αριθμού στον Καναδά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Ακολουθούν μερικοί από τους συνηθισμένους τρόπους.

  • Ενσωματωμένες εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας: Αν πρόκειται για την τοποθεσία του τηλεφώνου ενός γνωστού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ενσωματωμένες εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας. Για τους χρήστες iOS, είναι το Find My iPhone. Οι χρήστες Android έχουν επίσης μια έκδοση που ονομάζεται Find My Device.
  • Αντίστροφη αναζήτηση διευθύνσεων: Μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό κάποιου και να βρείτε τη διεύθυνσή του χρησιμοποιώντας διαδικτυακούς καταλόγους.
  • Εφαρμογές τρίτων: Αυτές είναι πολύ καλύτερες επιλογές από τις προαναφερθείσες. Αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν άριστα δίνοντάς σας την απάντηση στο ερώτημα "Ποιος με καλεί από αυτόν τον αριθμό στον Καναδά;".

Τώρα που διαπιστώσαμε ότι οι εφαρμογές τρίτων σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία για να εντοπίσετε τη θέση ενός κινητού τηλεφώνου με αριθμό στον Καναδά, ας αρχίσουμε να εξετάζουμε τις συστάσεις.

7 Καλύτερος αριθμός τηλεφώνου Tracker Καναδά

Πριν περάσουμε στις πραγματικές κριτικές, ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη, θα επικεντρωθούμε σε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που μοιράζονται οι εφαρμογές. Η κύρια εστίαση θα είναι, φυσικά, στις λειτουργίες εντοπισμού θέσης.

Έχουμε επίσης καταρτίσει μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για κάθε εφαρμογή, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τη σωστή εφαρμογή για τον εντοπισμό του αριθμού τηλεφώνου στον Καναδά.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε.

Detectico

detectico ca

Το Detectico είναι γνωστό ως ένας από τους κορυφαίους ανιχνευτές αριθμών κινητής τηλεφωνίας στον Καναδά. Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν χρειάζεστε πρόσθετη εφαρμογή για να το χρησιμοποιήσετε.

Εκτός του ότι είναι ένα τηλέφωνο παρακολούθησης Καναδά, ελέγχει επίσης αν οι πληροφορίες σας έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Μπορείτε να απολαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες σε "σχεδόν δωρεάν τιμή" σε μόλις $1,19 ημερησίως.

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Λειτουργεί με οποιοδήποτε τηλέφωνο.Δεν προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά παρακολούθησης για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση της εφαρμογής.Δεν υποστηρίζει ανώνυμη παρακολούθηση.
Καλές επιλογές τιμολόγησης με σχέδια 1 ημέρας. 

Scannero.io

Scannero1

Scannero.io είναι μια άλλη καλή επιλογή για να ελέγξετε τον αριθμό τηλεφώνου του Καναδά. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, είναι παρόμοιο με το Detectico με πολλούς τρόπους.

Οι γονείς και οι χρήστες δεν θα χρειαστούν καμία πρόσθετη εφαρμογή για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον ανιχνευτή αριθμού τηλεφώνου του Καναδά. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα από τη διεπαφή ιστού, ακόμη και από το τηλέφωνό σας. Λειτουργεί με την αποστολή ενός κειμένου, όπως ακριβώς και το Detectico.

Η κανονική έκδοση του Scannero.io κοστίζει $49,80 ανά μήνα. Μπορείτε όμως να τη δοκιμάσετε δωρεάν για τρεις ημέρες.

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Δεν χρειάζεται πρόσθετο λογισμικό.Δεν υπάρχει λειτουργία stealth.
Λειτουργεί με οποιοδήποτε τηλέφωνο.Εντοπίζει μόνο τη ζωντανή τοποθεσία.
Το μόνο που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε το Scannero.io είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Eyezy

eyezy phone-tracker

Eyezy είναι μια καλή εφαρμογή για την παρακολούθηση του τηλεφώνου των γονέων. Σίγουρα δεν παρακολουθεί την τοποθεσία του αριθμού τηλεφώνου δωρεάν στον Καναδά. Αλλά αφού πληρώνετε για την υπηρεσία, παίρνετε πολλά χαρακτηριστικά.

Εάν έχετε το Eyezy στο τηλέφωνο του παιδιού σας, μπορείτε να παρακολουθείτε τη θέση του σε πραγματικό χρόνο, εφόσον είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. Το Eyezy συνοδεύεται επίσης από μια εφαρμογή για κινητά. Αυτή η ειδική πλατφόρμα καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες εντοπισμού σε ένα μόνο μέρος.

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Προηγμένα χαρακτηριστικά παρακολούθησης, όπως το keylogger.Απαιτεί την εγκατάσταση ενός ανιχνευτή στο άλλο τηλέφωνο.
Παρακολουθήστε τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο.Η εφαρμογή για κινητά έχει προβλήματα απόδοσης.
Υποστηρίζεται σε συσκευές Android και iOS. 

GeoFinder

GeoFinder

Αν έχετε κουραστεί να πληρώνετε συνεχώς για την υπηρεσία εντοπισμού, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το GeoFinder. Επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν τον αριθμό τηλεφώνου του Καναδά με τον ίδιο τρόπο όπως το Detectico και το Scannero.io.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα. Το μόνο που χρειάζεται να πληρώσετε είναι ένα εφάπαξ τέλος $29,99 για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία. Θα λάβετε ένα 10ετές πρόγραμμα, το οποίο είναι υπεραρκετό για 90+% των χρηστών.

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Λειτουργεί σε όλες τις συσκευέςΥπηρεσία Opt-in
Μπορεί να παρακολουθεί απεριόριστα τηλέφωνα για δέκα χρόνιαΔεν υπάρχει δοκιμαστική έκδοση
Δεν απαιτεί εφαρμογή για κινητά 

Find My iPhone

Find My iPhone

Οι χρήστες iOS μπορούν εύκολα να παρακολουθούν τις συσκευές τους με τη λειτουργία Find My iPhone. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να εντοπίσετε τον αριθμό τηλεφώνου του Καναδά και τη συσκευή χωρίς να απαιτείται opt-in.

Είναι μια δωρεάν λειτουργία για όλα τα iPhone. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να το ρυθμίσετε για άλλες συσκευές, όπως ένα συνδεδεμένο Apple Watch ή AirPods.

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Όλα τα iPhones διαθέτουν στάνταρ αυτό το σύστημαΑπορροφά την μπαταρία
Κλειδώνει εξ αποστάσεως το κλεμμένο τηλέφωνό σαςΔεν μπορεί να εντοπιστεί με χρήση συσκευής Android
Δεν απαιτεί κανένα λογισμικό 

Find My Device

Find My Device της Google

Μια παρόμοια λειτουργία σε συσκευές Android είναι διαθέσιμη μέσω του Find My Device. Εάν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη στη συσκευή Android, οι χρήστες μπορούν να εντοπίζουν εύκολα τη θέση της χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Είναι δωρεάν στη χρήση και περιλαμβάνει επίσης λειτουργία κλειδώματος και διαγραφής από απόσταση. Εάν υπάρχουν ευαίσθητες πληροφορίες στο τηλέφωνό σας που θέλετε να προστατεύσετε, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό.

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Ένα δωρεάν χαρακτηριστικόΤο τηλέφωνο πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο Internet
Εντοπίστε το τηλέφωνό σας από οπουδήποτεΔεν λειτουργεί αν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο
Απομακρυσμένο κλείδωμα ή διαγραφή πληροφοριών 

Canada411

Canada411

Αν και τεχνικά δεν πρόκειται για έναν εντοπισμό αριθμού κινητής τηλεφωνίας στον Καναδά, έχει τις χρήσεις του. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση της διεύθυνσης κάποιου.

Το Canada411 είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα εντοπισμού τηλεφωνικών αριθμών στον Καναδά. Αλλά για να ελέγξετε τη θέση κάποιου με έναν αριθμό τηλεφώνου, η διεύθυνση πρέπει να είναι καταχωρημένη στον ιστότοπο. Διαφορετικά, δεν λειτουργεί.

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Δωρεάν στη χρήσηΈρχεται με προαιρετική εφαρμογή για κινητά
Αναζητήστε εύκολα ανθρώπους και επιχειρήσειςΑπαιτείται να υπάρχουν στη βάση δεδομένων ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση.
Αναζήτηση ατόμων με βάση το όνομα 

Πώς να παρακολουθείτε την τοποθεσία ενός κινητού τηλεφώνου με αριθμό Καναδά χρησιμοποιώντας το Detectico;

Ακολουθούν μερικά απλά βήματα για τον εντοπισμό ενός τηλεφωνικού αριθμού στον Καναδά χρησιμοποιώντας το Detectico.

  1. Επισκεφθείτε το Detectico ιστοσελίδα εντοπισμού αριθμού τηλεφώνου και εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας το email σας.
  2. Εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.
  3. Εξουσιοδοτήστε την πληρωμή για τη συνδρομή σας.
  4. Ξεκινήστε την αναζήτηση ατόμων χρησιμοποιώντας τον αριθμό τους και στείλτε ένα προσαρμοσμένο κείμενο.
  5. Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ στο σύνδεσμο, θα μπορείτε να δείτε τη ζωντανή τοποθεσία του.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Ποια είναι η καλύτερη συσκευή εντοπισμού αριθμού τηλεφώνου για χρήση στον Καναδά;

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για τους χρήστες στον Καναδά. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις επιλογές από τις συστάσεις μας. Ωστόσο, μπορούμε να εγγυηθούμε για το Detectico.

Πώς μπορώ να ξέρω ποιος με καλεί από αυτόν τον αριθμό στον Καναδά;

Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα εντοπισμού κινητών τηλεφώνων στον Καναδά, μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου με τον κωδικό χώρας +1 και να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια αντίστροφη αναζήτηση για να βρείτε την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του αριθμού.

Πώς μπορώ να εντοπίσω την τρέχουσα τοποθεσία του καναδικού αριθμού τηλεφώνου σε απευθείας σύνδεση;

Χρειάζεστε τη συγκατάθεση του κατόχου του τηλεφώνου για να εντοπίσετε τον καναδικό αριθμό online. Χρησιμοποιώντας υπηρεσίες όπως το Detectico, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου με έναν σύνδεσμο για να μοιραστείτε μαζί τους τη ζωντανή τοποθεσία.

Συμπέρασμα

Τώρα που γνωρίζετε τα πάντα για τους κορυφαίους ανιχνευτές τηλεφώνων, το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε έναν. Συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά και τις τιμές των διαφόρων υπηρεσιών για να βρείτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Να είστε σίγουροι ότι θα σας προστατεύσει αποτελεσματικά από άγνωστους καλούντες και θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε στενά τα αγαπημένα σας πρόσωπα.