Spårare för telefonnummer i Kanada

7 ledande telefonnummerspårare i Kanada [2024]

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Har du någonsin fått ett samtal från ett slumpmässigt nummer som du inte känner igen? Det kan ha haft en separat landskod, vilket betyder att någon ringde dig från utlandet. Om du ser ett nummer med koden +1 framför var det definitivt från någon i Kanada, möjligen från Quebec eller Ontario. Du kan även begränsa provinsen genom att känna igen riktnumret.

Så hur får du reda på vem som ringde dig?

Ett av de enklaste sätten är att använda en telefonnummer tracker i Kanada. Med dessa kan du hitta den exakta platsen för den som ringer. Oavsett om de är i Toronto, Ottawa eller Montreal kommer du att ha mobilnummeruppgifterna i Kanada inom några minuter. Den här guiden visar dig sju av de bästa spårarna för jobbet. Låt oss börja.

banner
Innehållsförteckning

Är det möjligt att spåra någons plats med hjälp av deras telefonnummer?

Om du bor utanför Kanada kanske du känner att det är omöjligt att spåra telefonnummer Kanada som sitter i ditt hem. Du kommer dock att bli förvånad över att veta att det inte finns någon begränsning för att spåra telefonnummer i Kanada, oavsett var du är. Här är några av de vanliga sätten.

  • Inbyggda appar för delning av plats: Om det är platsen för en bekants telefon kan du använda de inbyggda apparna för platsdelning. För iOS-användare är det Find My iPhone. Android-användare har också en version som heter Find My Device.
  • Omvända adressuppslagningar: Du kan ange någons nummer och hitta deras adress med hjälp av onlinekataloger.
  • Appar från tredje part: Dessa är mycket bättre alternativ än de ovan nämnda. Dessa appar fungerar utmärkt för att ge dig svaret på "Vem ringer mig från det här numret Kanada?"

Nu när vi har konstaterat att tredjepartsappar erbjuder dig den bästa upplevelsen för att spåra en mobiltelefons plats efter nummer i Kanada, låt oss börja titta på rekommendationerna.

7 Bästa telefonnummer Tracker Kanada

Innan vi går in på de faktiska recensionerna, låt oss klargöra några saker. För att hjälpa dig att välja den bästa kommer vi att fokusera på alla standardfunktioner som apparna delar. Huvudfokus kommer naturligtvis att vara på platsspårningsfunktionerna.

Vi har också sammanställt en lista över för- och nackdelar för varje app så att du enkelt kan välja rätt app för att spåra telefonnummer Kanada.

Utan vidare om och men, låt oss sätta igång.

Detectico

detectico ca

Detectico är känd som en av de bästa mobilnummer tracker Kanada. Den främsta anledningen är att du inte behöver en extra app för att använda den.

Förutom att vara en telefonspårare Kanada kontrollerar den också om din information har läckt ut online. Du kan njuta av denna information för "nästan ett gratis pris" på bara $1.19 dagligen.

ProffsCons
Fungerar med alla telefoner.Erbjuder inte avancerade spårningsfunktioner för sociala medier.
Ingen installation av appen är nödvändig.Stöder inte anonym spårning.
Bra prisalternativ med 1-dagsplaner. 

Scannero.io

Scannero1

Scannero.io är ett annat bra alternativ för att kontrollera telefonnummer Kanada. När det gäller funktioner liknar det Detectico på många sätt.

Föräldrar och användare behöver ingen ytterligare app för att använda denna Kanada-telefonnummerspårare. Du kan göra allt från webbgränssnittet, även på din telefon. Det fungerar genom att skicka en text, precis som Detectico.

Den vanliga versionen av Scannero.io kostar $49.80 per månad. Men du kan prova den gratis i tre dagar.

ProffsCons
Behöver ingen ytterligare programvara.Inget smygläge.
Fungerar med alla telefoner.Den spårar endast livepositionen.
Allt du behöver för att använda Scannero.io är en e-postadress. 

Eyezy

eyezy telefonspårare

Eyezy är en bra app för telefonspårning för föräldrar. Det spårar verkligen inte telefonnummerplats gratis Kanada. Men eftersom du betalar för tjänsten får du många funktioner.

Om du har Eyezy på ditt barns telefon kan du spåra var de befinner sig i realtid så länge de är anslutna till Internet. Eyezy levereras också med en mobilapp. Denna dedikerade plattform gör det enkelt att komma åt alla spårningsfunktioner på ett och samma ställe.

ProffsCons
Avancerade övervakningsfunktioner som keylogger.Kräver installation av en spårare på den andra telefonen.
Spåra platser i realtid.Mobilappen har problem med prestandan.
Stöds på Android- och iOS-enheter. 

GeoFinder

GeoFinder

Om du är trött på att ständigt betala för spårningstjänsten kan du överväga att använda GeoFinder. Det gör det möjligt för användare att identifiera telefonnummer Kanada på samma sätt som Detectico och Scannero.io.

Det är dock inte den mest utmärkande egenskapen. Du behöver bara betala en engångsavgift på $29.99 för att använda den här tjänsten. Du kommer att få en 10-årsplan, vilket är mer än tillräckligt för 90 + % av användarna.

ProffsCons
Fungerar på alla enheterOpt-in-tjänst
Kan spåra obegränsat antal telefoner i tio årIngen testversion
Kräver ingen mobilapp 

Find My iPhone

Find My iPhone

iOS-användare kan enkelt spåra sina enheter med funktionen Find My iPhone. När funktionen är aktiverad kan du lokalisera telefonnummer i Kanada och enheten utan att behöva göra en opt-in.

Det är en kostnadsfri funktion för alla iPhones. Du kan använda den för att konfigurera den för andra enheter, t.ex. en parkopplad Apple Watch eller AirPods.

ProffsCons
Alla iPhones levereras med den som standardLaddar ur batteriet
Fjärrlåser din stulna telefonKan inte spåras med en Android-enhet
Kräver ingen programvara 

Find My Device

Googles Find My Device

En liknande funktion för Android-enheter är tillgänglig via Find My Device. Om funktionen är aktiverad på Android-enheten kan användaren enkelt spåra var den befinner sig via en webbläsare.

Det är gratis att använda och innehåller även en fjärrlås- och raderingsfunktion. Om det finns känslig information på din telefon som du vill skydda kan den här funktionen hjälpa dig med det.

ProffsCons
En gratis funktionTelefonen måste vara ansluten till Internet
Hitta din telefon var du än befinner digFungerar inte om telefonen är avstängd
Fjärrlåsa eller radera information 

Kanada411

Kanada411

Även om detta tekniskt sett inte är en mobilnummer tracker Kanada, har den sina användningsområden. Du kan använda den för att göra en omvänd sökning på någons adress.

Canada411 är en gratis telefonnummer tracker Kanada. Men för att kontrollera någons plats med ett telefonnummer måste adressen vara registrerad på webbplatsen. Annars fungerar det inte.

ProffsCons
Gratis att användaLevereras med en valfri mobilapp
Sök enkelt efter personer och företagKräver att telefonnummer och adress finns i databasen
Sök efter personer med namn 

Hur spårar jag en mobiltelefonplats efter nummer Kanada med Detectico?

Här är några enkla steg för hur du spårar ett telefonnummer i Kanada med Detectico.

  1. Besök den Detectico webbplats för spårning av telefonnummer och registrera dig för ett nytt konto med din e-postadress.
  2. Ange dina kredit-/betalkortsuppgifter.
  3. Godkänn betalningen för din prenumeration.
  4. Börja söka efter personer med deras nummer och skicka en anpassad text.
  5. När en användare klickar på länken kommer du att kunna se deras live-plats.

VANLIGA FRÅGOR

Vad är den bästa telefonnummerspåraren att använda i Kanada?

Det finns olika alternativ tillgängliga för användare i Kanada. Du kan prova alternativen från våra rekommendationer. Vi kan dock gå i god för Detectico.

Hur vet jag vem som ringer mig från det här numret i Kanada?

Med hjälp av en mobiltelefon tracker Kanada, kan du ange telefonnumret med +1 landskod och skicka ett textmeddelande. Du kan också använda en omvänd sökning för att hitta identiteten på nummerets ägare.

Hur kan jag spåra den nuvarande kanadensiska telefonnummerplatsen online?

Du behöver telefonägarens samtycke för att spåra det kanadensiska numret online. Med tjänster som Detectico kan du skicka ett textmeddelande med en länk för att få dem att dela livepositionen.

Slutsats

Nu när du vet allt om de bästa telefonspårarna är allt som återstår att göra att välja en. Jämför funktionerna och prissättningen för de olika tjänsterna för att hitta den som passar dina behov bäst. Du kan vara säker på att den effektivt skyddar dig från okända uppringare och låter dig hålla ett öga på dina nära och kära.