Numlookup Vs Detectico

NumLookup vs. Detectico: Bäst NumLookup alternativ

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Enligt DataPortal finns det 5,44 miljarder euro unika mobiltelefonanvändare i världen. Många människor får oönskade telefonsamtal varje dag från nummer de inte känner till, så de vänder sig till webbplatser som Numlookup.com. Här berättar vi om den och dess alternativ.

banner
Innehållsförteckning

NumLookup i överblick

NumLookup är ett omvänt telefonuppsökningsverktyg som fungerar med alla amerikanska nummer. Det är en kostnadsfri tjänst som inte kräver någon form av registrering. Den information som tillhandahålls inkluderar namnet på ägaren, platsen och operatören.

NumLookup och hur det fungerar

NumLookup

Man kan använda NumLookup genom att gå till webbplatsen och ange det amerikanska telefonnummer man vill söka efter. Det är också möjligt att söka efter nummer i andra länder. Användaren behöver bara ange numret för att få en rapport om den information som finns.

Vilka är de viktigaste funktionerna?

Med NumLookup kan du ange ett telefonnummer för att få information om det numret. Vilken information du får beror på vad som finns lagrat om numret, så det kan hända att det inte finns något namn kopplat, vilket inte hjälper dig. Men eftersom tjänsten är helt gratis behöver du inte slösa några pengar på att ta reda på det. Det finns också ett månatligt prenumerationsalternativ.

NumLookup har även andra funktioner. Förutom att söka efter detaljer om ett nummer kan användare också söka efter personer, omvända bilder och kontrollera plagiat. Det verkar som om den här webbplatsen försöker fylla några nischmarknadsbehov. Användargränssnittet på NumLookup är användarvänligt och okomplicerat. Du kommer inte att tycka att det är svårt att komma runt.

Vilka är användarna av NumLookup?

NumLookup passar en rad olika personer med olika behov. Det kan handla om att du får irriterande telefonsamtal från samma nummer eller att du har tappat bort alla kontaktnamn och vill veta vem varje nummer tillhör.

Det bästa NumLookup-alternativet: Vad kan det vara?

NumLookup erbjuder visserligen en kostnadsfri tjänst, men det är en bra idé att se om det finns några alternativ där ute. Här är några som vi har upptäckt i vår forskning.

Vad är Detectico?

detektico-reverse-nummer-lookup

Ett av de bästa - om inte det bästa - alternativet till NumLookup som vi har hittat är Detectico. Denna app och webbplats gör det möjligt för användare att kontrollera telefonnummer för deras ägare, operatörsinformation och GPS-plats. Webbplatsen är också modern och fräsch.

Hur Detectico kan hjälpa till med en omvänd telefonnummeruppslagning

Detecicos metod för omvänd telefonupplysning liknar NumLookup, men det finns viktiga skillnader. När du laddar upp Detectico kommer du att märka ett modernt gränssnitt och en ruta där du kan ange det nummer du vill spåra. När du har angett det klickar du på "detektera" så får du information om det.

Det är också möjligt att välja att få plats och exakta koordinater för telefonnumret i realtid genom att klicka på "get location". Detta är en betalfunktion, men den är värd att prova om du behöver spåra någon. Detectico skickar ett textmeddelande till telefonen med en länk att klicka på. Detta kommer sedan att skicka dig platsen.

NumLookup vs. Detectico Jämförelse av funktioner

Skillnaden mellan de båda apparna är tydlig. NumLookup berättar helt enkelt vem som ringde. Med Detectico får du däremot mer information om numret, inklusive var telefonen befinner sig i realtid. Detta är användbart när du till exempel behöver veta var en nära anhörig befinner sig.

  1. Användarupplevelse

Både Numlookup och Detectico har recensioner på tredjepartswebbplatser som Sitejabber och Trustpilot. Recensionerna för båda är liknande och ganska positiva. Numlookup har fler recensioner och ett högre genomsnittligt betyg på Trustpilot.

  1. Användargränssnitt

Det är ingen tvekan om saken: Numlookup är gammalmodig i hur den ser ut och fungerar. Ja, den gör jobbet, men Detectico ser ut att ha designats under de senaste åren och trumfar andra webbplatser för sitt användargränssnitt.

  1. Jämförelse av omvänd telefonnummeruppslagning

Båda webbplatserna är effektiva på vad de gör med telefonnummeruppslagning och informationen från recensioner verkar visa att de båda är korrekta också. Den extra funktionen för platsen innebär dock att Detectico är den bättre tjänsten.

Lista över de 5 bästa NumLookup-alternativen

När man granskar webbplatser och appar som dessa är det värt att jämföra alternativ. Här är 5 av de bästa alternativen till Numlookup för att se vad som finns där ute. Vi täcker Detectico, USPhoneBook, Truecaller, XResolver och AnyWho. Här är vad vi hittade.

Detectico

Detectico_Lokalisering1

Detectico är enligt vår mening det bästa alternativet till Numlookup som finns. Inte nog med att du fortfarande får alla samma funktioner, utan du får också ytterligare funktioner som GPS-plats i realtid. Dessutom är det bara en trevligare webbplats att titta på och använda; den känns modern.

USPhoneBook

Ufonbok

USPhoneBook är mycket likt NumLookup genom att det är 100% gratis och kan användas för att hitta ägaren till ett telefonnummer. Användarna behöver bara ange det 10-siffriga telefonnumret och de kan ta reda på viktiga detaljer om numret, inklusive ytterligare kontaktuppgifter och personens namn och adress.

Truecaller

Truecaller

Truecaller är en app för nummerpresentation och spam-blockering för mobiltelefonanvändare. Du kan ladda ner appen eller använda webbplatsen för att ta reda på den information du letar efter. Du får även information om nummer som är skräppost, så att du kan blockera dem.

XResolver

XResolver är lite annorlunda eftersom den används för att ta reda på IP-adresser och plats för spelare på Xbox Live. Detta är användbart för personer som trakasseras när de spelar spel på Xbox. Du kan även svartlista personliga IP-adresser för att skydda din integritet.

Vem som helst

AnyWho är en webbplats som gör det möjligt för användare att hitta personer, företag och platser. Den innehåller ett omvänd telefonuppslagningsverktyg som NumLookup. Användare behöver helt enkelt ange numret i sökrutan så får de reda på vem det tillhör. Du kanske också kan hitta deras registrerade adress.

Vilken ska man välja?

Av alla de appar vi har utforskat och undersökt är Detectico spårning av telefonnummer återkommer gång på gång på topplistorna. Detta beror på att den erbjuder något unikt: möjligheten att ta reda på ett telefonnummers plats i realtid. Ja, detta är en extrafunktion som kostar pengar, men vi anser att den har massor av fördelar för användarna.

Slutsats

Sammanfattningsvis finns det många alternativ för spårning av telefonnummer tillgängliga, och du kan använda dem alla tills du hittar ett du föredrar. Personligen föredrog vi Detectico eftersom den gör vad du vill att den ska göra, men också har en modern känsla och är användarvänlig. Dessutom är GPS-platsfunktionen trevlig att ha tillgång till.