Spåra var iPhone befinner sig via telefonnummer

3 bästa sätten att spåra en iPhones plats med telefonnummer 2024

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Om du vill veta hur du spårar en iPhone-plats via telefonnummer har du kommit till rätt ställe. I den här guiden utforskar vi anledningarna till att du kanske behöver det och beskriver hur du spårar en iPhone via telefonnummer med en av tre populära metoder.

Innehållsförteckning

Varför behöver jag spåra iPhones position via telefonnummer?

Om du har undrat hur man spårar ett telefonnummer på iPhone, är chansen stor att du också har diskuterat etiken i att göra det. För de flesta människor kommer beslutet att göra det från en oro för deras barns säkerhet. Om du misstänker att de besöker farliga platser eller träffar farliga människor är det av stor vikt att du vet var de är.

Alternativt kan du vilja spåra en förlorad eller stulen enhet. Tänk dig att du har tappat bort din mobil under en utekväll men inte vet var du har lagt den. Om du bestämmer dig för att lokalisera en iPhone via telefonnummer kommer du att återförenas med din förlorade enhet och slippa besväret och kostnaden för att köpa en ny.

I vissa fall kanske någon vill spåra en iPhones plats för att avgöra om deras partner är otrogen mot dem. Även om det finns etiska problem med detta, kommer beslutet att bero på din specifika relation och lokala lagar.

Läs mer här: Hur du kan spåra mobilnummers exakta plats på kartan

Hur man spårar en iPhone via telefonnummer 2024

Det finns tre bra sätt att spåra en iPhone år 2024:

  • Använd Detectico
  • Använda Hitta min
  • Använda IMEI-spårare

Detectico

detectico oss

Undrar du om du kan spåra en iPhone via telefonnummer? Det kan du verkligen, med hjälp av Detectico. Det är en bra iPhone-locator för spårning efter nummer - mycket lätt att använda och super pålitlig. Stegen för att spåra en enhet med Detectico är enkla att följa. Låt oss gå in på dem nu.

Ange först telefonnumret till den enhet du försöker hitta. Du måste känna till landskoden, t.ex. +1, som används för enheter i USA. Du kommer att uppmanas att inkludera ett personligt meddelande som kommer att skickas till målenheten.

Detectico skickar sedan en text som innehåller ditt meddelande till den mobila enhet som du vill lokalisera tillsammans med en klickbar URL-länk. När ägaren till målenheten klickar på länken får du en varning om den exakta platsen på en karta.

Att använda Detectico är nästan gratis. Du behöver bara betala $0.89 för att använda den här tjänsten, vilket är billigare än en chokladkaka. Det är ett fynd med tanke på tillförlitligheten och användbarheten hos Detectico-webbplatsen.

Det finns många fördelar med att använda detta spårningssystem. För det första fungerar det med alla nätverk oavsett om målenheten använder AT&T, T-Mobile eller Verizon.

Det finns heller ingen app eller programvara att installera, vilket gör processen enkel och snabb. Detekteringstekniken fungerar också var som helst i världen och resultat kan uppnås i olika länder - så du kan hitta en enhet även om den finns i en annan del av världen.

Dessutom garanterar Detectico att du får den exakta adressen till den enhet du söker. Det finns inga generaliseringar här, bara en snabb lösning för att hitta en exakt plats.

Med denna iPhone-sökare kan du söka efter nummer, den är snabb och pålitlig och erbjuds till ett bra pris.

Läs mer här: Hur man spårar iPhone utan iCloud - 6 lösningar

banner

Hitta min (för iPhone-användare)

Hitta min iPhone

Apples Find My-tjänst är inbyggd i dess enheter och erbjuder ett sätt att spåra en iPhone. Det är viktigt att notera att det är mer komplicerat än Nummeruppföljare Detectico eftersom det kräver att du också äger en Apple-enhet.

Om den person du försöker hitta är vän med dig på Hitta min, kan du spåra dem väldigt enkelt. Du går helt enkelt in på Hitta min-appen på iPhone, iPad eller Mac och hittar dem på kartan som visas.

Men om deras plats inte delas med dig måste du logga in på deras iCloud.com-konto - förutsatt att du känner till deras Apple ID-referenser. Om du inte gör det, ligger här den potentiella andra hindret för denna metod. Om du gör det kan du logga in och se målenheten på en karta. Till skillnad från Detectico ger Find My bara en allmän plats ibland snarare än en exakt adress.

Läs mer här: Bästa apparna för att hitta platsen för ett telefonnummer gratis

IMEI-spårare

IMEI-spårare

Varje mobil enhet som tillverkas får en unik IMEI-kod, som är en digital kod med 14 tecken som används för att skilja den från alla andra enheter i världen. Med IMEI Tracker kan du hitta en enhet enbart baserat på denna kod.

Den används vanligtvis av polisen och nätverksleverantörer, så det är inte den enklaste metoden för vanliga människor att följa. Den är inte idealisk för dem som vill hitta en iPhone via telefonnummer, men det är en effektiv alternativ metod som du kan överväga.

Börja processen med att hitta IMEI-numret för den enhet du vill spåra. Detta visas vanligtvis på lådan som mobilen kom i när den köptes, på baksidan av själva enheten eller i inställningarna för personens iCloud.com-konto.

När du har fått IMEI-koden skriver du in den i IMEI-trackern. Du måste också ange det land där den aktuella enheten tillverkades. När systemet har slutfört sin sökning får du den exakta platsen för enheten på en lättläst karta.
Läs också: Hur man spårar en mobiltelefons plats utan att installera programvara: Guide

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag spåra en iPhone via telefonnummer gratis?

Vill du veta hur du hittar en iPhone-plats med telefonnummer gratis? Även om det finns alternativ för att spåra en enhet utan att dela med sig av pengar, är den bästa metoden att använda Detectico. Även om denna webbplats tar ut en liten avgift är den mycket rimlig med tanke på den precision som erbjuds. Du behöver bara betala $0.89, vilket är ett fynd för en så pålitlig tjänst.

Kan jag se någons plats på iPhone utan att de ser min?

Detectico kan användas för att ge dig en enhets plats, men den delar inte din plats med ägaren av målmobilen. Det är inte ett tvåvägssystem, vilket innebär att du kan spåra en enhet utan att bryta mot sekretessen för din egen plats.

Hur kan jag spåra någons iPhone utan fysisk tillgång till telefonen?

Detectico svarar på frågan "Hur spårar man någons iPhone med bara deras nummer?". Med Detectico är allt du behöver mobilnumret på målenheten och inget annat. Processen är enkel:
- popa in telefonnumret på deras webbplats.
- skicka ett meddelande till målenheten.
- se någons GPS-position så snart de klickar på länken i meddelandet.

Läs mer här: Kan någon spåra din plats med ditt telefonnummer?

Slutsats

Med 4.3% smartphones tappas bort eller stjäls varje årär det inte konstigt att du funderar på vad du ska göra om det skulle hända dig. Det finns tre bra metoder för att spåra en borttappad eller stulen telefon eller kontrollera var ditt barn befinner sig. Även om det är bra att ha flera alternativ är det bara Detectico som låter dig spåra en iPhone med hjälp av dess telefonnummer.