Sådan sporer du nogen via sms

Sådan sporer du nogen via sms: Udforskning af 5 populære metoder

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Tekstbeskeder er en af de mest almindelige måder, vi kommunikerer på i dag. Med udbredelsen af smartphones og messaging-apps er det blevet lettere end nogensinde at holde kontakten med andre. Men denne kommunikationsmetode udgør også en potentiel måde at spore mobiltelefonens placering på via sms.

I denne guide vil vi udforske forskellige teknikker, der kan bruges til at spore en persons bevægelser og aktiviteter gennem deres tekstbeskeder. Uanset om du er en bekymret forælder eller partner eller bare nysgerrig efter at vide, hvor nogen befinder sig, kan disse metoder give værdifulde oplysninger.

Indholdsfortegnelse

Kan nogen spore din placering ud fra en sms?

Det korte svar er ja, der er måder, hvorpå man kan spore nogen via sms under visse omstændigheder. Med de rette værktøjer og den rette tilgang er det muligt. 

For eksempel kan folk bruge tredjepartsapps til at sende beskeder, der indeholder et specifikt link, som kan spore lokationen. Det kan gøres på forskellige måder, f.eks. via SMS, iMessage eller populære sociale netværk. 

Der er et par forskellige måder, det kan ske på, og vi vil diskutere dem mere detaljeret nedenfor. Så gør dig klar til at finde ud af alt, hvad du behøver at vide om lokationssporing! 

Sådan sporer du en persons placering via sms

Hvis du vil spore en persons enhedslokation via en sms, er her nogle metoder til at spore en persons lokation via sms, der virker:

Metode 1: Detectico - det bedste valg af sporing af tekstbeskeder

Detectico da

Detectico er en innovativ tjeneste, der giver dig mulighed for at generere et link via sms for at få oplyst en persons placering. Når linket er sendt, behøver modtageren kun at klikke på det for at få midlertidig adgang til sine lokationsdata. Det gør det til den bedste metode til lokationssporing.

Det bedste ved Detectico - sms location tracker - er, at det er en helt webbaseret tjeneste, der ikke kræver nogen installation. Det eneste, du skal bruge, er din enhed og en internetforbindelse. Det er det hele. Ingen adgang til måltelefonen er påkrævet!

Detectico er også ved at lancere muligheden for at sende sporingslinks direkte via en hvilken som helst messaging-app, ikke kun SMS. Det giver mere fleksible muligheder for at få nogen til at klikke på dit sporbare link.

Sådan sporer du mobiltelefonens position via sms ved hjælp af Detectico:

 1. Tilmeld dig en Detectico-konto
 2. Indtast målets telefonnummer i det angivne hul, og klik på 'Find'.
 3. Tilpas beskedteksten, og klik på 'Send SMS'.
 4. Modtageren vil modtage en sms med din personlige besked og et Detectico-lokaliseringssporingslink.
 5. Når de klikker på linket, får du adgang til deres lokationsdata fra dit personlige online dashboard.

Der kan du bare se! Det er så nemt at finde telefonen via sms! Det vigtigste er, at Detectico er en pålidelig, prisbillig og velkendt løsning! Vælg den moderne teknologis overlegenhed, hvis du har brug for at finde ud af, hvor nogen befinder sig.

banner

Metode 2: Brug lokationsdeling på iMessage

Deling af placering på iMessage

Apples iMessage platformen har en indbygget lokationsdelingsfunktion. Du kan bruge den til at dele lokationer og spore iPhone-lokationer mellem iMessage-brugere.

For at aktivere den:

 1. Åbn en iMessage-samtale med den person, du vil spore.
 2. Tryk på deres navn/kontakt øverst på skærmen
 3. Rul ned, og tryk på 'Del min placering'
 4. Vælg, hvor længe du vil dele din position i realtid
 5. Personen vil nu se din placering på et kort i beskederne.

Dette er metoden til at spore placeringen af en tekstbesked, der giver dig mulighed for at spore en persons iPhone midlertidigt.

Metode 3: Google Maps - sporing af placering

kvinde bruger gps

Google Maps gør det også muligt at dele lokationer og spore andres position. Det fungerer på både iPhones og Android-telefoner.

At spore nogen via Google Maps:

 1. Sørg for, at du og den anden person har forbindelse til hinanden på Google Maps via jeres Google-konti.
 2. Åbn Google Maps-appen, og tryk på hamburgermenuen
 3. Vælg 'Deling af placering'
 4. Vælg personens navn, og tryk på "Del placering".
 5. Vælg en tidsperiode til at dele stedet
 6. Personen vises nu som et ikon på dit Google Map.

Denne løsning på spørgsmålet om, hvordan man ser, hvor nogen sms'er fra, giver nøjagtig sporing i realtid, så længe appen forbliver åben på begge enheder. Husk dog, at du skal kende målpersonens Google-kontooplysninger for at bede dem om at dele deres placering.

Metode 4: Brug Find My Device

Googles Find My Device

På Android-telefoner, Googles Find My Device app kan bruges til at spore lokationer. Denne app bruges typisk til at finde mistede eller stjålne telefoner, men den kan også bruges til at spore en persons placering.

For at bruge Find My Device:

 1. Sørg for, at målets telefon har Find My Device-appen installeret og lokationstjenester slået til. Husk, at du ikke kan sende et sms-link til find location free. Denne tjeneste giver ikke mulighed for at sende sms'er.
 2. Åbn Find My Device fra en webbrowser eller en anden enhed, og log ind på den Google-konto, der er knyttet til målets telefon.
 3. Appen viser målets aktuelle placering på et kort samt eventuelle nylige placeringer, hvis de har bevæget sig rundt.
 4. Herfra kan du også afspille en lyd på deres telefon, låse den eller slette dens data via fjernadgang.

Denne metode kræver adgang til målpersonens Google-konto og virker muligvis ikke, hvis personen har deaktiveret placeringstjenester på sin telefon.

Metode 5: Brug Find min telefon

find min iphone

Hvis du eller målet har en iPhone, kan Find My iPhone også bruges til at spore lokationer. I lighed med Googles Find My Device-app bruges den typisk til at finde mistede eller stjålne telefoner. På samme måde giver den heller ikke mulighed for at få mobilplacering ved at sende SMS.

For at bruge Find My iPhone:

 1. Sørg for, at Find My iPhone-appen er installeret på målpersonens telefon, og at placeringstjenester er slået til.
 2. Log ind på iCloud.com fra en webbrowser ved hjælp af det Apple-ID, der er knyttet til målpersonens telefon.
 3. Vælg 'Find iPhone'
 4. Appen viser målets aktuelle placering på et kort samt eventuelle nylige placeringer, hvis de har bevæget sig rundt.
 5. Herfra kan du også afspille en lyd på deres telefon, låse den eller slette dens data på afstand.

Denne metode kræver adgang til målpersonens Apple ID og fungerer muligvis ikke, hvis personen har deaktiveret lokationstjenester på sin telefon. Du vil heller ikke kunne få en persons placering ved at sende dem en sms via denne metode. Derudover kan Find My iPhone kun spore enheder, der er forbundet til et Wi-Fi- eller mobilnetværk.

Hvorfor skal du spore nogen via sms?

 • Hjælp med hurtigt at finde tabte/manglende enheder
 • Hold øje med, hvor børnene befinder sig
 • Hold øje med dine kære 
 • Nogle sikkerheds- og sikringsformål
banner

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kan nogen spore min telefon ved at sende mig en sms?

Nogle moderne tredjepartsapps giver mulighed for at spore en persons placering ved at sende en sms. Almindelige sms'er giver dog ikke mulighed for lokationssporing.

Hvis jeg skriver til nogen, kan de så se min placering?

At sende en sms til nogen viser ikke din placering. Men nogle apps som WhatsApp, iMessage og andre med lokationsdelingsfunktioner kan give mulighed for gensidig sporing, men de giver ikke mulighed for at få lokation fra tekstbeskeder. Det kræver brugerens samtykke og aktivering af lokationsadgang. Ukendte numre kan ikke se din placering ud fra blot en sms.

Er det muligt at spore lydløse SMS'er?

Lydløse SMS-beskeder bruges til at pinge mobilmaster og bestemme placeringen uden at give brugeren besked. Men ændringer fra operatørernes side har begrænset denne mulighed, så det ikke længere er en brugbar sporingsmetode.

Konklusion

Mens sms'er generelt er sikre mod lokationssporing, giver nogle platforme og apps mulighed for at spore en sms's lokation. De fleste af metoderne kræver dog ekstra færdigheder og adgang for at finde ud af, hvor nogen befinder sig. Hvis du ønsker enkelhed og lethed, så prøv at bruge Detectico sporing af telefonnumre - Det er en praktisk måde at få oplysninger om en persons placering på uden ekstra indsats.