Spåra telefonnummer i Australien

Spåra telefonnummer i Australien: Detaljerad guide

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Att spåra någons telefon kan vara praktiskt av många olika skäl. Till exempel kanske du bor i Sydney, Australien, men dina barn studerar i Melbourne eller Canberra. Att övervaka deras rörelser när de är borta kan ge dig lite välbehövlig sinnesro.

I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man spårar någons plats med ett telefonnummer.

Innehållsförteckning

Detectico: Den bästa telefonnummerspåraren i Australien

detectico au

Letar du efter en kraftfull spårare för mobilnummer i Australien? Tja, Detectico kan hjälpa. Detta online-geolokaliseringsverktyg är den bästa lösningen för alla som vill spåra en mobiltelefonplats endast efter nummer.

Hur det fungerar

Följ dessa enkla steg för att hitta en telefonnummerplats i Australien med Detectico:

 • Besök https://detectico.com/ på din föredragna webbläsare  
 • Ange målanvändarens telefonnummer i det tomma fältet. Kom ihåg att välja +61 som Australiens landskod innan du skriver numret
 • Skicka ett standardmeddelande som innehåller spårningslänken eller skriv din egen text
 • Börja spåra deras liveposition när de klickar på länken

Detectico är mycket pålitlig och enkel att använda. Den fungerar på en mängd olika nätverksleverantörer, inklusive Southern Phone, Optus, Woolworths Mobile, Telstra och Vodafone Australia. Ännu bättre, denna avancerade spårningslösning är nästan gratis ─ du behöver helt enkelt bara betala $0.89 för att spåra valfritt antal enheter under en 24-timmarsperiod. Det är utan tvekan det bästa sättet att spåra ett telefonnummer i Australien.

banner

Andra sätt att spåra någons plats i Australien med hjälp av deras nummer

Om du undrar hur du spårar ett mobilnummer i Australien kommer du gärna att lära dig om några alternativa lösningar som kan komma till nytta. Låt oss diskutera dem nedan.

Hur man spårar ett telefonnummer på iPhone med Find My iPhone

Att lära sig att spåra ett telefonnummer på iPhone kan hjälpa dig att hitta din älskades Apple-enhet vid varje given tidpunkt. Find My iPhone är en unik spårningstjänst som gör det möjligt för användare att söka och hitta sin iPhone, Apple Watch, iPad och andra Apple-enheter.

Så här kan du använda Find My iPhone för att spåra en mobiltelefon i Australien:

 • Besök https://www.icloud.com/find på din föredragna webbläsare
 • Logga in med målanvändarens iCloud-autentiseringsuppgifter
 • Klicka på "Alla enheter" och välj den enhet som du vill lokalisera
 • Om enheten är online kan du snabbt se den på en karta
 • Om du inte kan hitta enheten visas statusen Offline strax under enhetens namn.

Att lära sig att spåra en iPhone med ett telefonnummer är så enkelt. Denna metod innebär dock flera utmaningar. Du måste känna till ditt måls Apple-ID för att komma åt deras iCloud-konto. Om telefonen i fråga är avstängd kommer du inte att kunna spåra dess plats i realtid. Lyckligtvis kan den här tjänsten visa en enhets senast kända plats under 24 timmar.

Läs mer här: Hur man spårar ett telefonnummer i Nigeria

Så här spårar du en Android-telefon efter nummer med Find My Device

Find My Device är en spårningstjänst som gör det möjligt för användare att låsa eller hitta en förlorad Android-enhet. Denna lösning är vanligtvis aktiverad för användare som har synkroniserat sina Google-konton på sina telefoner. Om du vill använda Find My Device för att spåra ett telefonnummer i Australien, följ dessa enkla steg:

 • Ladda ner och installera appen Find My Device från Play Store
 • Alternativt kan du besöka https://android.com/find i din standardwebbläsare
 • Logga in på appen med din målanvändares Google-konto
 • Klicka på den enhet du vill lokalisera i det övre sidofältet
 • Ett meddelande skickas till enheten och därefter får du information om var den befinner sig på en karta
 • Förutom att visa målenhetens live-koordinater får du också möjlighet att låsa den eller radera alla data som lagras inuti.

Find My Device är en effektiv lösning för spårning av telefonnummer i Australien. Denna metod kommer dock med sin rättvisa andel av utmaningar. Till exempel kan din målanvändare misstänka att du spionerar på dem eftersom de kommer att få ett meddelande. Du får också en ungefärlig plats som kan vara felaktig.

Vanliga frågor och svar

Om du har några frågor kan du besöka webbplatserna för de ovannämnda tjänsterna eller läsa mer i avsnittet Vanliga frågor nedan.

Kan plats spåras via telefonnummer?

Det är möjligt att hitta en telefons live-plats utan att ha fysisk tillgång till den med Detectico. Med den här lösningen kan du spåra personer i Brisbane, Perth och andra städer i Australien.

Kan jag spåra en mobiltelefon med bara ett nummer?

Om du vill ta reda på var telefonnummer finns i Australien och resten av världen kan Detectico hjälpa dig. Det bästa är att du inte behöver ha den fysiska telefonen - det räcker med telefonnumret.

Hur vet jag om min telefons position spåras?

Oavsett om du bor i Australien eller någon annanstans är telefonintegritet av största vikt. Om någon använder en spionapp för att spåra din telefon kommer du att märka att batteriet laddas ur snabbare, att telefonen blir varmare och att den ständigt startas om.

Läs mer här: Hur man spårar någons plats med telefonnummer UK

Slutsats

För alla som är nyfikna på att veta hur man spårar en mobiltelefons plats i Australien gratis, bör den här artikeln vara en välkommen resurs. Efter att ha genomfört massor av forskning har vi funnit att Detectico är den bästa telefonen Nummeruppföljare i Australien idag. Prova själv och njut av resultatet.