Hur man spårar någons plats med telefonnummer UK

Hur man spårar någons plats med telefonnummer UK

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

I en värld där mer än 6,8 miljarder människor äger en mobiltelefon har virtuella möten blivit mer populära än någonsin tidigare. Trots de många fördelarna med dessa praktiska enheter använder vissa människor dem av helt fel anledningar. Lyckligtvis kan du lokalisera en telefon i Storbritannien med hjälp av en mängd olika metoder.

Läs vidare för att lära dig hur du spårar ett mobilnummer i Storbritannien.

Innehållsförteckning

Spåra iPhone-plats efter telefonnummer med familjedelning

Familjedelning är en unik spårningslösning som tillhandahålls av Apple. Med den här tjänsten kan användare dela sin position med familjemedlemmar, antingen via iMessages eller via Hitta mig-appen.

Om du vill använda Familjedelning för att spåra ett brittiskt telefonnummer måste du först aktivera platsdelning på den Apple-enhet som är målet. Så här går du tillväga:

 • Lansering av Hitta min app på sin iPhone och välj fliken "Personer"
 • Klicka på ditt namn i listan som visas längst ned på skärmen
 • Välj ditt namn igen för att se menyn
 • Tryck på alternativet "Dela min plats"

När denna inställning är aktiverad kan du hitta ett mobilnummer i Storbritannien genom att starta "Hitta min" på din iPhone och välja namnet på den aktuella iPhone-enheten. Om enheten är online visas dess live-koordinater på en karta.

Läs mer här: Hur man spårar ett telefonnummer i Nigeria

banner

Så spårar du en mobilnummerplats via iCloud.com

Ett annat sätt att spåra ett telefonnummer i Storbritannien gratis är att använda iCloud, en molnbaserad tjänst som gör det möjligt för Apple-användare att hitta sin Mac, iPhone, iPad, AirPodsб och mer.

För att kunna använda denna lösning måste du först se till att "Hitta min" redan är konfigurerat på målenheten och att den är online.

Så här spårar du ett nummers plats på iCloud.com:

 • Besök https://icloud.com/find och välj "Alla enheter"
 • Välj namnet på den enhet som du vill lokalisera
 • Om enheten är online kan du se var den befinner sig på en karta
 • Om du inte kan hitta enheten visas statusen "Offline" precis under enhetens namn
 • I detta fall anges vanligtvis iPhonens senast kända plats i 24 timmar. Du kan klicka på "Meddela mig när den hittats" om du vill få ett e-postmeddelande när de kommer tillbaka online.

Hur man lokaliserar en telefon med hjälp av dess IMEI-nummer

Varje telefon är utrustad med ett IMEI-nummer (International Mobile Equipment Identity), som helt enkelt är en unik enhetskod som hjälper till att skilja en telefon från en annan. Imponerande nog kan du spåra ett brittiskt mobilnummer med hjälp av IMEI-spårare.

Denna webbaserade lösning gör det möjligt för användare att få en telefons exakta plats med hjälp av dess IMEI-nummer. Här är en steg-för-steg-riktlinje för hur du kan använda IMEI GPS-telefonspårare UK:

 • Besök https://imei-tracker.com/track/ på din föredragna webbläsare
 • Ange IMEI-koden i det tomma fältet och välj land.
 • Klicka på "Spåra IMEI"
 • Lokalisera målenheten på en karta

Att spåra ett telefonnummer i Storbritannien med hjälp av dess IMEI-nummer är så enkelt. Du kan hitta människor i London, Birmingham, Leeds och andra städer i Storbritannien med ett enkelt klick på en knapp.

Spåra ett nummer i Storbritannien med hjälp av Detectico

detectico uk

Detectico är en kraftfull geo-tracking-tjänst som hjälper användare att hitta alla typer av telefoner enbart med hjälp av dess nummer. Denna lösning fungerar inte bara i Storbritannien utan också över hela världen.

Du kan använda denna nummertracker UK-tjänst på alla nätverksoperatörer som Vodafone UK, EE, Three, O2, GiffGaff och Sky Mobile. Anmärkningsvärt är att den här tjänsten fungerar på alla telefonmodeller, inklusive gamla enheter.

Även om Detectico inte är gratis, anses det vara nästan gratis på grund av dess härligt överkomliga prissättning. Du behöver bara betala $0.89 för en dags värde av att spåra ett obegränsat antal telefoner. Vanliga prenumeranter måste betala $49.80 per månad, vilket är en relativt billig ränta.

Hur fungerar Detectico?

Det bästa med att använda Detectico när du spårar mobilnummer i Storbritannien är dess diskretion. Du behöver inte installera något spionprogram på målenheten, vilket innebär att de aldrig kommer att misstänka att du spårar dem.

Följ dessa riktlinjer för att spåra ett mobilnummer i Storbritannien med Detectico:

 • Besök https://detectico.com/ i din standardwebbläsare
 • Klicka på "Logga in" för att logga in på ditt konto eller skapa ett kostnadsfritt konto
 • Ange det nummer du vill hitta i det tomma fältet och klicka på "Locate". Kom ihåg att ändra landskoden till +44 om du bor i Storbritannien
 • Välj ett lämpligt meddelande som innehåller spårningslänken eller skapa en anpassad text och skicka den
 • Vänta tills din mottagare har tagit emot meddelandet och tryck på länken
 • Börja spåra deras liveposition på en karta

Detectico ger en uppsjö av fördelar som helt enkelt inte kan förbises. Förutom att diskret spåra telefonnummer i Storbritannien är den här lösningen billig och den fungerar på alla telefontyper oavsett land eller nätoperatör.

Vanliga frågor och svar

Kan jag hitta någon med hjälp av deras telefonnummer i Storbritannien?

Det är definitivt möjligt att hitta någons plats med bara deras telefonnummer om du använder fjärrlösningar för geo-tracking som Detectico. Sådana tjänster kräver inte att du installerar någon app på målenheten.

Hur kan jag spåra ett mobilnummers position i realtid?

Detectico tillhandahåller exakta platsuppgifter för alla telefoner i realtid. Denna tjänst är ganska användarvänlig och prisvärd.

Vilken är den bästa metoden för att spåra ett brittiskt telefonnummer?

Om du vill spåra mobilnummer i Storbritannien utan att bli upptäckt är Detectico det bästa alternativet. Den ger täckning över hela världen och behöver inte installeras.

Läs mer här: Spåra telefonnummer i Australien: Detaljerad guide

Slutsats

Detectico är den bästa nummerupplysningen i Storbritannien just nu, så prenumerera idag för att börja lokalisera ett obegränsat antal enheter. Den här tjänsten fungerar online genom att skicka en platsbegäran till ditt mål och uppmana dem att klicka på en spårningslänk. Det är en enkel lösning som fungerar och gör spårning av telefonnummer Detectico det bästa sättet att spåra personer i Förenade kungariket.