spåra iPhone utan iCloud

Hur kan jag hitta min iPhone utan iCloud – 6 Lösningar

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Även om iCloud har varit en lättnad för iPhone-användare, är det inte alltid användbart att spåra andra iPhones. Men vad händer om din iCloud är offline? Det kan finnas fall att du kan förlägga din iPhone som är död. Du kan också behöva övervaka din iPhone utan iCloud om ditt barn är utstationering. Dessutom kanske du också vill hitta din iPhone med en webbläsare eller någon annan Apple-enhet. Så letar du efter sätt att spåra dina iPhones utan att förlita sig på iCloud?

Oroa dig inte, vi har sex effektiva sätt att berätta det för dig hur du hittar din iPhone utan iCloud! Vi har allt från att gå i spetsen för appar till att använda smarta hack. Men vilken metod är bäst för dina behov? Fortsätt läsa för att ta reda på det.

Läs mer här: 3 bästa sätten att spåra en iPhones plats med telefonnummer 2024

Innehållsförteckning

Hur man i hemlighet spårar en iPhone utan Icloud med Detectico:

Detectico

Vill du veta hur du gör för att hitta din iPhone med hjälp av en annan iPhone? Tja, du är på rätt plats eftersom det är möjligt. Detectico, tidigare känd som Localize, är ett av de bästa alternativen för att spåra en iPhone utan iCloud.

Den avancerade tekniken kan exakt spåra enhetens plats och ge uppdateringar i realtid. Den fungerar också i bakgrunden utan att behöva installeras, vilket gör den till ett diskret alternativ för dem som vill spåra någons iPhone utan iCloud. Så, låt oss se hur man spårar iPhone utan iCloud Använd Detectico.

Hur använder jag Detectico för att spåra en iPhone?

Att använda Detectico för att spåra iPhone är en enkel uppgift. Det är det enda sättet att spåra en iPhone utan iCloud eller en app. Du behöver bara kontaktuppgifterna till den person vars plats du vill veta. Så låt oss se hur du använder det.

Steg 1:

Det första steget är att skapa ett konto genom att registrera dig. När du är inloggad kommer appen att leda dig till instrumentpanelen, där du hittar ett sökfält. Här kan du ange ditt barns kontaktinformation som du vill spåra.

Steg 2:

Nu kommer appen att ge dig en förhandsgranskning av meddelandet. Det är viktigt att notera att varje meddelande som skickas via Localize innehåller en länk. Och mottagaren måste klicka på länken för att starta geolokaliseringsprocessen. Så anpassa meddelandet med en fängslande mening för att locka den person du vill spåra att öppna länken. Du skickar till exempel länken till ditt barn. Då kan du locka dem genom att säga "Klicka här för att vinna en bil".

Steg 3:

När mottagaren har klickat på platsen kommer lokaliseringsappen att fastställa platsen baserat på deras IP-adress. Efter att ha initierat en GPS-förfrågan tar det bara några minuter för Localize att fastställa ditt barns exakta plats.

banner

Läs mer här: Kan någon spåra din plats med ditt telefonnummer?

Hur man övervakar en iPhone utan Icloud med hjälp av föräldrakontrollappar:

Spionappar är ett stort stöd för föräldrar när det gäller att skydda sina barn mot nätmobbning, bedrägerier och brott relaterade till sociala medier. Men Gen-z är tekniskt smarta, så de kan lätt överlista sina föräldrar. Därför söker många föräldrar på internet efter hur man spårar någons iPhone i hemlighet.

Eftersom iCloud inte är diskret, mSpy är en av de bästa lösningarna på spåra någons förlorade iPhone i hemlighet. Så om du är en orolig förälder som vill spåra ditt barns iPhone 24/7, kan du enkelt använda föräldrakontrollappen mSpy.

Installera bara mSpy på den iPhone du vill spåra, så får du fullständig platsinformation för den telefonen. Den har också en geofencing-funktion för att slå på varningar. Dessa varningsmeddelanden låter dig veta om iPhone har gått in eller ut ur det riktade området. Därför kan du enkelt övervaka din tonårings reseaktiviteter och säkerställa deras säkerhet. Så installera mSpy att lokalisera deras iPhone utan att de vet om det.

Hur du använder din Dropbox-kamerauppladdning för att hitta förlorad iPhone:

Ett annat sätt att spåra var din iPhone befinner sig är att använda Dropbox kamerauppladdningsfunktion. Den laddar automatiskt upp alla foton som tagits med iPhonens kamera till ditt Dropbox-konto. Och det positiva är att det också inkluderar platsen där fotot togs. Så om du har tappat bort din iPhone och den har Dropbox förinstallerat har du tur.

 • Logga först in på ditt Dropbox-konto på en annan enhet eller dator.
 • Gå till mappen "Kamerauppladdning" i ditt Dropbox-konto.
 • Kontrollera mappen för senaste bilder eller videor som automatiskt laddats upp från din förlorade iPhone.
 • Om du ser några nya bilder eller videor, kontrollera metadata genom att klicka på "i" -ikonen för att hitta platsen för din iPhone med hjälp av bildplatshistoriken.

Så här hittar du en iPhone med Find My iPhone:

Hitta min iPhone

Vill du veta hur man spårar din iPhone med utan iCloud? Den Find My iPhone kan användare leta efter sina borttappade eller stulna Apple-enheter med hjälp av en annan iPhone eller dator. Denna funktion använder enhetens GPS för att spåra dess plats. Därför är det ett pålitligt verktyg för att hämta någons förlorade eller stulna telefon. Utforska nedanför steg-för-steg-instruktionerna för att använda Find My iPhone:

 • Öppna Hitta mig-appen på din andra Apple-enhet eller skriv in webbadressen "iCloud.com/find" i ett sökfält.
 • Skapa nu ett konto med ditt Apple-ID och lösenord.
 • Välj den iPhone du vill hitta i listan över registrerade enheter.
 • Nu visas enhetens position på kartan endast när den är online med platsaktiverad.
 • Du kan också använda Hitta min för att spela upp ett ljud på den förlorade enheten för att ringa den.
 • Om din iPhone tappas bort eller blir stulen kan du också försätta den i förlorat läge eller radera dess data på distans.

Använd Apple Watch för att hitta en iPhone:

Vad händer om du inte har "Hitta min"? Hur hittar du din iPhone utan "Hitta min"? Att använda Apple Watch är en av de enklaste metoderna för att hitta din förlorade iPhone. Den inbyggda funktionen i Apple-enheter är en enstegslösning för att lokalisera någon av dina enheter. Apple-klockor anslutna till den felplacerade telefonen är perfekta för att lokalisera den omedelbart. Du bör dock ha installerat och aktiverat den i din smartwatch.

 • Tryck lätt och länge på Digital Crown-knappen på din Apple Watch.
 • Svep uppåt på urtavlan och klicka på strömbrytaren för att öppna inställningsikonen.
 • Leta efter tangenten Pinging och tryck på den. Det kommer att få den anslutna iPhone att avge en varningsringning, även om den är i "vibrationsläge" eller "stör ej-läge".

Så här hittar du en iPhone med Google Assistant:

Behöver du tillgång till alla ovanstående applikationer? Då behöver du inte oroa dig. Här är den mest lättillgängliga lösningen. Googles assistansapp är också ett användbart verktyg som hjälper dig att hitta din borttappade iPhone. Med dess avancerade funktioner och artificiella intelligens kan du enkelt spåra din iPhone inom några sekunder utan iCloud. Så här använder du Google Assistant för att hitta din förlorade iPhone:

 • Öppna appen och kommendera den med "Hey, Google", du kan också trycka på mikrofonknappen för att aktivera assistenten.
 • Beordra nu Google Assistant att hitta din iPhone eller fråga "Var är min iPhone?".
 • Nu kommer Google Assistant att söka efter din iPhones plats med hjälp av dess GPS-funktion.
 • Efter det kommer det att visa platsen för din iPhone på Google Maps.
 • Om din iPhone inte är i närheten eller offline visar Google Assistent den senast kända positionen för din enhet.

Vanliga frågor:

Hur hittar jag någons förlorade iPhone utan iCloud?

Till hitta en förlorad iPhone utan iCloudkan du använda appen Hitta mig, som är förinstallerad på din iPhone. Med den här appen kan du spåra din förlorade iPhone med hjälp av platsen med hjälp av andra Apple-enheter. Dessa enheter bör dock vara inloggade på samma Apple-ID.

Hur hittar du en död iPhone utan iCloud?

Om din iPhone är död och du inte har tillgång till iCloud kan du installera en tredjepartsapp som mSpy för att spåra din iPhone. mSpy är en föräldrakontrollapp som spårar din iPhones plats. Det hjälper dig att övervaka din iPhone utan iCloud.

Hur spårar du en iPhone med kontaktnummer?

Om du vill spåra en iPhone med bara numret kan du prova en tjänst som Detectico. Med den här tjänsten kan du spåra en mobil enhet genom att helt enkelt ange dess telefonnummer. När du har angett numret skickar Detectico ett textmeddelande till enheten och ber om tillstånd att få tillgång till dess plats. Om enhetens ägare ger tillstånd kan du spåra platsen för iPhone med Detectico. Du kan dock också använda den för att spåra någons plats i hemlighet genom att skicka ett anpassat meddelande.

Läs mer här: Hur du kan spåra mobilnummers exakta plats på kartan

Slutsats:

Nu vet du hur du kan spåra din iPhone utan iCloud. Det finns flera sätt att spåra en iPhone utan iCloud, var och en med fördelar och nackdelar. Men om du ofta förlägger din iPhone är det bättre att installera någon av dessa applikationer för din bekvämlighet. Dessutom, om du vill spåra ditt minderåriga barn eller älskade, är det bättre att använda mSpy. Nu är det upp till dig vilken av de föreslagna metoderna du vill använda eller passar din situation. Prova bara någon av dem och se vilken som fungerar bäst för dig!