Παρακολουθήστε τον αριθμό τηλεφώνου στην Αυστραλία

Εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου στην Αυστραλία: Αναλυτικός οδηγός

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Ο εντοπισμός του τηλεφώνου κάποιου μπορεί να φανεί χρήσιμος για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, μπορεί να ζείτε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αλλά τα παιδιά σας να σπουδάζουν στη Μελβούρνη ή στην Καμπέρα. Η παρακολούθηση των κινήσεών τους όταν λείπουν μπορεί να σας προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να εντοπίζετε τη θέση κάποιου με έναν αριθμό τηλεφώνου.

Πίνακας περιεχομένων

Detectico: Ο καλύτερος ανιχνευτής αριθμού τηλεφώνου στην Αυστραλία

detectico au

Ψάχνετε για ένα ισχυρό σύστημα εντοπισμού αριθμού κινητής τηλεφωνίας στην Αυστραλία; Λοιπόν, το Detectico μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο γεωεντοπισμού είναι η καλύτερη λύση για όποιον θέλει να εντοπίσει τη θέση ενός κινητού τηλεφώνου μόνο με βάση τον αριθμό.

Πώς λειτουργεί

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να βρείτε τη θέση ενός τηλεφωνικού αριθμού στην Αυστραλία χρησιμοποιώντας το Detectico:

 • Επισκεφθείτε το https://detectico.com/ στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε  
 • Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου του χρήστη-στόχου σας στο κενό πεδίο. Θυμηθείτε να επιλέξετε +61 ως κωδικό χώρας της Αυστραλίας πριν πληκτρολογήσετε τον αριθμό.
 • Στείλτε ένα προεπιλεγμένο μήνυμα που περιέχει τον σύνδεσμο παρακολούθησης ή συνθέστε το δικό σας κείμενο
 • Ξεκινήστε να παρακολουθείτε τη ζωντανή τους τοποθεσία μόλις κάνουν κλικ στο σύνδεσμο

Το Detectico είναι πολύ αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση. Λειτουργεί σε διάφορους παρόχους υπηρεσιών δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των Southern Phone, Optus, Woolworths Mobile, Telstra και Vodafone Australia. Ακόμα καλύτερα, αυτή η προηγμένη λύση εντοπισμού είναι σχεδόν δωρεάν ─ πρέπει απλώς να πληρώσετε μόλις $0,89 για να παρακολουθείτε οποιονδήποτε αριθμό συσκευών για μια περίοδο 24 ωρών. Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στην Αυστραλία.

banner

Άλλοι τρόποι για να εντοπίσετε την τοποθεσία κάποιου στην Αυστραλία χρησιμοποιώντας τον αριθμό του

Αν αναρωτιέστε πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στην Αυστραλία, θα χαρείτε να μάθετε για ορισμένες εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Ας τις συζητήσουμε παρακάτω.

Πώς να παρακολουθείτε έναν αριθμό τηλεφώνου στο iPhone με το Find My iPhone

Η εκμάθηση του τρόπου εντοπισμού ενός αριθμού τηλεφώνου στο iPhone μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη συσκευή Apple του αγαπημένου σας προσώπου ανά πάσα στιγμή. Το Find My iPhone είναι μια μοναδική υπηρεσία εντοπισμού που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν και να βρίσκουν το iPhone, το Apple Watch, το iPad και άλλες συσκευές Apple.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Find My iPhone για να εντοπίσετε ένα κινητό τηλέφωνο στην Αυστραλία:

 • Επισκεφθείτε το https://www.icloud.com/find στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε
 • Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια iCloud του χρήστη-στόχου σας
 • Κάντε κλικ στην επιλογή "Όλες οι συσκευές" και επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να εντοπίσετε.
 • Εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη, θα την δείτε γρήγορα σε έναν χάρτη.
 • Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε τη συσκευή, θα εμφανιστεί η κατάσταση Εκτός σύνδεσης ακριβώς κάτω από το όνομά της.

Το να μάθετε πώς να εντοπίζετε ένα iPhone με έναν αριθμό τηλεφώνου είναι τόσο εύκολο. Ωστόσο, η μέθοδος αυτή παρουσιάζει αρκετές προκλήσεις. Πρέπει να γνωρίζετε το Apple ID του στόχου σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό του iCloud. Εάν το εν λόγω τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, δεν θα μπορέσετε να εντοπίσετε τη θέση του σε πραγματικό χρόνο. Ευτυχώς, αυτή η υπηρεσία είναι σε θέση να εμφανίζει την τελευταία γνωστή τοποθεσία μιας συσκευής σε διάστημα 24 ωρών.

Διαβάστε επίσης: Πώς να παρακολουθήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στη Νιγηρία

Πώς να παρακολουθείτε ένα τηλέφωνο Android με αριθμό με το Find My Device

Το Find My Device είναι μια υπηρεσία εντοπισμού που επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώσουν ή να βρουν μια χαμένη συσκευή Android. Αυτή η λύση είναι συνήθως ενεργοποιημένη για τους χρήστες που έχουν συγχρονίσει τους λογαριασμούς Google στα τηλέφωνά τους. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το Find My Device για τον εντοπισμό ενός αριθμού τηλεφώνου στην Αυστραλία, ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα:

 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Find My Device από το Play Store
 • Εναλλακτικά, επισκεφθείτε https://android.com/find στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας
 • Συνδεθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το λογαριασμό Google του χρήστη-στόχου σας
 • Κάντε κλικ στη συσκευή που θέλετε να εντοπίσετε στην επάνω πλαϊνή μπάρα.
 • Θα αποσταλεί μια ειδοποίηση στη συσκευή και στη συνέχεια θα λάβετε τα στοιχεία της θέσης της σε έναν χάρτη.
 • Εκτός από την προβολή των ζωντανών συντεταγμένων της συσκευής-στόχου, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να την κλειδώσετε ή να διαγράψετε όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό της.

Το Find My Device είναι μια αποτελεσματική λύση για τον εντοπισμό τηλεφωνικών αριθμών στην Αυστραλία. Ωστόσο, η μέθοδος αυτή έχει και τις δικές της προκλήσεις. Για παράδειγμα, ο χρήστης-στόχος σας μπορεί να υποψιαστεί ότι τον κατασκοπεύετε, αφού θα λάβει μια ειδοποίηση. Θα λάβετε επίσης μια κατά προσέγγιση τοποθεσία που μπορεί να είναι ανακριβής.

Συχνές ερωτήσεις

Εάν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις, επισκεφθείτε τους ιστότοπους των προαναφερόμενων υπηρεσιών ή ανατρέξτε στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορεί να εντοπιστεί η τοποθεσία από τον αριθμό τηλεφώνου;

Είναι δυνατή η εύρεση της πραγματικής θέσης ενός τηλεφώνου χωρίς φυσική πρόσβαση σε αυτό με τη χρήση του Detectico. Αυτή η λύση σας επιτρέπει να εντοπίζετε άτομα στο Μπρίσμπεϊν, το Περθ και άλλες πόλεις της Αυστραλίας.

Μπορώ να εντοπίσω ένα κινητό τηλέφωνο μόνο με έναν αριθμό;

Αν ψάχνετε να βρείτε τη θέση τηλεφωνικών αριθμών στην Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο, το Detectico μπορεί να σας βοηθήσει. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε το φυσικό τηλέφωνο - αρκεί ο αριθμός τηλεφώνου τους.

Πώς μπορώ να ξέρω αν παρακολουθείται η τοποθεσία του τηλεφώνου μου;

Είτε ζείτε στην Αυστραλία είτε αλλού, το απόρρητο των τηλεφώνων είναι υψίστης σημασίας. Αν κάποιος χρησιμοποιεί μια εφαρμογή κατασκοπείας για να παρακολουθεί το τηλέφωνό σας, θα παρατηρήσετε ότι η μπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα, το τηλέφωνό σας ζεσταίνεται περισσότερο και κάνει συνεχώς επανεκκίνηση.

Διαβάστε επίσης: Πώς να παρακολουθείτε την τοποθεσία κάποιου με τον αριθμό τηλεφώνου του Ηνωμένου Βασιλείου

Συμπέρασμα

Για όποιον είναι περίεργος να μάθει πώς να εντοπίζει τη θέση ενός κινητού τηλεφώνου στην Αυστραλία δωρεάν, αυτό το άρθρο θα είναι μια ευπρόσδεκτη πηγή. Μετά από πολλές έρευνες, βρήκαμε ότι το Detectico είναι το καλύτερο τηλέφωνο αριθμός tracker στην Αυστραλία σήμερα. Δοκιμάστε το μόνοι σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.